Varning för tråkigt inlägg! Men det är såå otroligt störsamt

Jag vet inte vad jag ska skriva riktig. Bara att jag är så otroligt trött på allt.. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska få ut mina känslor i text. Jag känner mig som ett det ungefär. Om ni vet vad jag menar då? Mungiporna går varken upp eller ner liksom. Man känner att man kanske borde bli lite mer prioriterad av en viss person till exempel.....

Och så STÖR det mig så otroligt mycke att JAG får skulden för att Doffe tycker som mig (eller enligt mig, att jag tycker som honom). Det vet jag att jag får. Bara för att han och jag är lite ovänner med en person, då är det JAG som får all skit.. Aaa  det fattar jag inte. Dom dumförklarar ju honom på nåt sätt då juh. Typ som att han inte KAN tänka och tycka själv. Att jag skulle manipulera honom till att tycka samma som mig? Fattar inte!

Ja detta tänker jag på idag då.. Eller har inte gjort hela dagen men halva iaf. Så otroligt störsamt. Varför bryr man sig ens? Ja det är väl det att dom skyller ALLT på mig som stör mig. För det VET jag att dom gör! Dom kanske skulle ta reda på fakta först liksom?! 


Kommentarer
Postat av: Frida

Kan inte Doffe säga till dom då att så och så tycker HAN? Svårt det där... Kram. Hoppas Emil har blivit bättre.

2010-04-04 @ 22:49:02
URL: http://ojvakul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0