Friendly

Fy vad jag hatar att jag inte kan göra bloggen snygg. Jag vet inte hur man gör! Inte den blekaste liksom. Men förhoppningsvis vill min kära vän hjälpa mig med de i morgon. Alternativt att hon gör allt jobb och jag sitter breve och kollar och säger hur jag vill ha. Så ser jag samtidigt hur hon gör :) Låt bra de ;) Och hon har säkert många bra idéer dessutom. Min älskade vän <3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du har valt fel blogg precis som mig :P Mycke lättare att göra om i blogspot ^^ Här lär man in å krångla med html :) Men en egen header finns de bra beskrivning på hur man gör på nätet :) Dock lär man kunna photoshop :)

2010-01-23 @ 01:06:24
URL: http://jejja44.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha, antar att jag är din "kära vän" ;) Och jag kan nog hjälpa dig, men försök tänka lite hur du vill ha det så att du har lite en aning innan :P Och till Jessica: det är faktiskt inte så krångligt när man väl lär sig:) Och jag har inte kört med photoshop, utan har kört med ett gratisprogram:)

2010-01-23 @ 11:19:43
URL: http://sannax.blogg.se/
Postat av: Becca

Jajjemen Sannus det är du :) Ja jag har att tänkt, men det beror oxå på vad som går att göra. Det kan vi prata om sen :)

2010-01-23 @ 12:09:45
URL: http://sannasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0