Ja vi är natt..

Ja vi är nattmänniskor. Emil och Tindra har precis somnat och Natalie sitter och tvingar sig uppe och tittar på film. Ja jag orkar verkligen inte bråka. Och så länge jag är uppe så är hon uppe ( i stort sett iaf). Men nu tittar jag snart i kors så det är sängen som gäller om en liten liten stund. Emil brukar somna tidigt men han sov på vägen hem i från Glava förut och då är han uppe lite längre om han redan har sovit en stund. Men vi ska ju inte upp tidigt till nåt speciellt i morgon så det spelar inte så stor roll tycker jag. Men det är egentligen illa när barnen är uppe till 11 halv 12 på kvällen om inte längre ibland! Får nog verkligen få in någon bra rutin på det snart tror jag. För jag är uppe så här länge för att det är så tråkigt att lägga sig och JUST för att jag vill få lite egentid utan barn på kvällen. Och eftersom N somnar så sent jämt så blir det så här :-S Ja inge bra detta.. Men jag behöver ju iaf inte gå upp sådär jätte tidigt på morgonen det är ju positivt iaf :) Till ungefär 8-9 på morgonen, men händer ju att det blir längre i bland oxå. Det beror på Emil då det oftast är han som vaknar först. N sover ju gärna till 11 om hon får.  Nej men varför sitter jag här och tjötar om detta för? Nu ska jag tjöta in till sängen ist ;)

GO NATT!


Denna va mycke mumsig =)



Köpte denna förut och den va riktigt god! Åå va sugen jag blev nu!

Ut på

Just nu så sitter jag här och lyssnar på låten jag lagt upp nedanför, och har nyss lagt en toning i håret. Måste ju göra mig fin inför i morgon, haha ;) Ja vi har betsämt oss för att gå ut :)) Men det blir ett fullspäckat schema i morgon alltså. Först på morgonen direkt vi kommer upp så måste vi städa, sen drar vi till Glava och sen hem göra i ordning oss och lämna barnen. Sen ut :)

Nej nu måste jag skölja ur färgen!


Kan detta bli en 2010 fest låt tro? Tror`t!


Min Fina lillasyster <3

Efter att jag varit med mamma och hämtat passen så följde jag med henne hem en sväng. Va inte där så länge innan jag va tvungen att åka och hämta barnen på dagis. Och Alexandra ville färga håret idag så jag erbjöd mig att göra det så hon följde med oss hem :) Så man kan säga att hon har fått en "skönhetsbehandling" av mig, då jag färga och klippte håret + färga och noppa ögonbrynen på henne. Det blev bra!  Fint väder blev det ju oxå :) Så vi satt ute på balkongen och färgade, hur skönt? 



Denna bilden är inte från i dag.


Mina fina barn <3





Härligt med soliga dagar. Det hoppas jag att vi får mycke av den här sommaren!

Sen ska jag med mamma och hämta ut deras pass, dom hade kommit idag. Ja de hade Doffe, Natalie och Emils oxå. Men de kan inte jag hämta så han får hämta dom i morgon. Alltså kan ni fatta att det bara tar 2-3 dagar för passet att komma? Det är snabbt de! 

Åh! Jag såg en lapp på dagis att det går sån smittsam TYP av svinkoppor. Hoppas vi klarar oss iaf! Det räcker med att vi blir förkylda nu innan vi åker. Ja Doffe och Natalie börjar oxå bli snuviga. Emil har redan vore lite grann. Men för honom blir ju astman värst. Men eftersom vi har så bra mediciner så blev det inte så illa den här gången. Det är bra! Men nog om det, nu ska jag spela lite tror jag.

Puss och Hej


Smakis :)

Den här måste ni smaka ;) Eller ja måste, måste ni ju inte. Men den är iaf jätte god tycker JAG!


Rubrik?

Onsdag idag då. Jag och Tindra fisen va nere en snabbsväng på stan förut. Så nu är Uv badkläder till barnen fixat och en present till min kusin Simone, som fyller år till lördan.  Tråkigt väder har det varit idag oxå, lite regnigt och kallt. Tindra har blivit jätteförkyld hon =/ Men det hör väl till den här årstiden. Nej nu ska jag spela Cake Mania innan det är dags för sängen. 

Go natt!

 
Den här har jag som bakgrundsbild på min mobil. Så SÖT <3

Rätt bra faktiskt


Jeppsi pepsi

Nu har jag suttit en stund och funderat på vad jag ska skriva här,och jag har börjat på flera meningar. Men jag får inte ut nåt bra helt enkelt. 

Vet ni vad som händer om man lägger en oxfilé i vatten?
- Det blir rostbiff

Haha, gud va kass


Har ni sett den här?! Så j*vla bra!!


Här kommer den ;)

Här kommer bilden som jag sa för längesen att jag skulle lägga ut från när Natalie blev ansiktsmålad :)

Bilden på Natalie när hon fick ansiktsmålning den där dagen vi hade en mysdag =) Min fina tjej <3

Shit happens

Nu har vi nyss kommit in efter att ha varit ute en sväng, och Sanna åkte hem nu, lite snabbt och lustigt så ;p Så eftersom det är så tråkigt här hemma och det finns inte nåt att göra så åker jag och barnen till pappa nu. Så gött å va ute nu.

Kram



Är så GLAD för att jag har en sån underbar man <3 Han är mitt allt!


Hahha


Uppe Tidigt

I dag är jag uppe tidigt. Varför? - Jo för att jag kände för de :p Haha nej då, det va så här att vi tvätta i går och tappa bort tvättkortet de sista 10-15 minuterna innan det låser så jag va tvungen att gå upp nu och vänta på att den som ska tvätta kl 07.00 kom. Och det gjorde hon relativt fort. Tur det! Det va en annan gång vi inte fick ut den sista tvätten (vet ej varför då) men då gick Doffe ner, och där fick han vänta, för ingen kom. Men efter en timme så tas tvättiderna bort automatiskt. Så då fick han logga in och hämta tvätten. Dröligt!

 Men nu är iaf tvätten hämtad och jag vet inte om jag ska lägga mig igen. Blev lite pigg och lägger jag mig så kanske jag får sova i, ja kanske 1 timme. Så man kanske skulle ta å gå in i duschen ist? Så man blir ännu piggare :) 

Sanna sov hos oss i natt så vi va väl uppe lite länge och kolla på sex and the city :p Men vi orka bara 4 avsnitt. Kanske hinner med och kolla lite idag då (jag tror) det bara är 8 avsnitt kvar av hela boxen. Sen ska vi se filmen, ja den har ju jag redan sett några gånger. Men inte S. Och efter det så kommer väl 2:an ut snart så då ska vi kolla den :))

Ja vad blir det idag då? Barnen fick såpbubblor av Sanna igår så vi ska ut och leka med de ;p Och sen vet man aldrig vad det blir mer. Sen prata S på en dagen att hon ville åka till min mamma så KANSKE att det blir de. Det spörs helt enkelt!

Och sen fick jag ett jätte fint armband av henne som hon hade köpt i Taiwan. Tack gumz! <3<3

Nej nu vill jag veta vad ni ska göra idag?

Här är det iaf (än så länge) strålande väder :)     


          


I will love again

Efter att jag lämnat Natalie och Emil på dagis så slappade jag lite framför datorn. Sen de sista timmarna nu har jag städat. Dammat och skurat. Ja jag har inte hunnit mer än vardagsrummet och toan då men ;p Och nu är det strax dax att hämta dom. Så får jag fortsätta att städa lite till innan jag måste göra mat.

Den här är så underbar!






Ta chansen

Fick ett tips av Sannusen att man kunde få Gratis Spotify Premium. Bara man blir medlem, utför en gratiskampanj och värver några vänner.  Så slipper man reklamen oxå, tummen upp för det =)

Så klicka på länken här för att bli medlemmar KLICKA HÄR

Det är pärry ;)

Jag och flickorna va i väg och fick oss en gratis klippning idag. Eller jag och Natalie rättare sagt. Mamma va med och passa Tindra. Och det va en tjej som heter Josefin som går frisöutbildning och hon klipper varje onsda för att träna. Så det kan ju inte bli mer pärry  :) Tänkte ändå ringa och få en tid men får man det gratis så tar man ju det erbjudandet, klart! Så mycke mer än det har vi inte gjort idag. Doffe var på jobbet i 4 timmar idag så han kom hem strax efter halv 1. Det blir nog inte så mycke mer idag tror jag. Är trötta och sletna. Men det spörs vä :)

Kram<3


Sånna här godingar =)



Super goda! Testa ;)

En snabb

..uppdatering. I går va vi i Glava hela dagen. Doffe greja (som vanligt) med bilen :p
Och  i dag har vi varit i Sälboda hos Doffes farmor och farfar nästan hela dagen oxå. I morse var jag först med mamma och hjälpte henne att handla då. Mycke mat blev det =) Och i morgon är det våran tur att storhandla! Skönt. Just nu väntar jag på att Doffe ska komma hem då han är nere och köper något vi kan äta till fläskytterfilé. Vet inte riktigt vad dom heter men det är gott iaf =) Kanske kan hitta en bild sen bara jag vet vad dom heter. Så ska jag börja med maten när han kommer.


Puss och Hej


Tjabba tjena..

 ..hallå!

Ja jag vet, jag har inte varit så jäätte aktiv här. Men i bland känner jag att jag inte orkar helt enkelt. Så perioder blir det mer och andra mindre, så är det ;p

Idag ska vi tvätta kl 17.00 sen ska vi väl (om vädret tillåter) gå ut. Ja vi går ut före vi tvättar alltså :p Så länge det inte regnar eller så vill säga.  Doffe är ledig i 5 dagar från och med idag så det blir nog att vi är ute mycke. Det är ju så skönt nu när det blivit finare väder! 

Jag hoppas verkligen att vi får göra vår resa om 5 veckor nu. Ja ni har väl hört om vulkanen? De flesta flyg har ju haft stopp p.g.a askan i luften. Skit kul =/ Hoppas det inte blir nåt mer så att vi kan flyga då iaf. Vore ju inte lite typiskt annars. 

Vad ska ni göra idag?
Kram


Aj Aj Aj

Jag och Tindra va och shoppade lite på stan förut och jag köpte vaxremsor. Som jag nu testa, en remsa bara, för å se om jag tål det. Och jag säger bara AJ! Undrar om jag kommer att klara av att använda upp alla remsor?! Kanske ska testa sån kräm ist? Fast det känns inte som om det funkar så bra. Ni vet som man smörjer på och sen skrapar bort? Har någon testat?


Lite bilder från Påsk m.m






























Så HIMLA BRA låt


Första dagen på veckan

Ja då va det månda igen då. Och solen SKINER =)) Härliga dagar när den är framme!

I lördas va vi i Glava hela dagen då. Jag passa på att städa bilen, ordentligt. Både invändigt och utvändigt. Så nu är den ren =) Det vart en utedag helt enkelt, med de fina vädret. Doffe greja med sin bil han, så nu dundrar det när han kommer ;p  

I går va vi hos svärmora och fira henne. Hon hade lagat god mat och till efterrätt blev det en SUPER god tårta! Den gick ner lätt kan man ju säga ;) 

Ja jag har väl inga direkta planer för idag. Ska väl dola lite här hemma. Kanske sätta om lite blommor och tvätta lite ytterplagg och sånt. 

ha en bra dag =)


 

Den här ska jag i väg och köpa sen



Ja jag tycker om att köpa bikinis =)

Beccus Peccus <3 Sannus Pannus ;)

I går, i går min vänner då va min brutta här =) Så OTROLIGT KUL att få träffa henne igen! Vi satt å prata till kl 02.00 i natt ungefär. Herregud va vi har mycke att ta igen =) Vi planerar å ha en ute kväll snart oxå.. Eller iaf Sanna tycker ju att vi måste de! Sötnöten där <3
Jag tog massa bilder i går oxå men nu hittar jag inte sladden till kameran så jag får se om jag kan visa er senare idag. 

Trött är jag  kan jag ju jämt tala om, men det går att över ;p
 
Nu ska jag göra i ordning mig, för idag ska vi till Glava till pappa =) 

Jo förresten det va meningen att vi skulle fylla i tatueringarna i går, men han hade dubbelbokat oss så de blev inge. Och han kommer inte hit igen förrän om 4 VECKOR! =/ Så jag kan ju glömma att jag får min nya tatuering innan vi åker till Turkiet. Jag vill ju kunna sola där nere så det får bli efter. Lite tråkigt, men sånt e livet. 

Puss å kram!
  

Eller hur kan man knappt vänta?!


Glader blir man =))

Tjolahopp! =) Idag har vi... öö, nu är jag tvungen att tänka vad vi har gjort. Haha :p Jo just de, vi va en snabbsväng till biltema på förmiddan. Bara dit, köpte det vi skulle ha och åkte hem. Sen (sanna) så ringde.... trumvirvel... Doffe till han som tatuerar, haha ;) Ja jag är lite feg i bland. Jag skulle ha klarat de, FAKTISKT =) men han ville göra det åt mig då han faktiskt har varit så snäll att ge mig en tatuering. Eller betalar en åt mig =))  Så ja folk det blir en till tatuering innan sommaren. Jippi! Så det har han fixat åt mig idag och han passade naturligtvis på att ta en tid till mig och Sanna att fylla i dom han gjorde på oss sist. Så det ska vi iväg och göra i morgon. 

Tack min älskling för att du är så underbar och snäll<3<3 Älskar dig föralltid!!!!!!!

Ja tatueringen som jag har bestämt mig för blir inte riktgt så liten som jag trodde ;) Så jag kan därför kanske inte ha den där jag vill och den kommer även att kosta liite mer. Men Doffe ville verkligen ge mig den så <3 Jo varför den blir lite större är för att när han skriver ut bilden så skulle det bli för mycke pixlar (eller vad det nu heter) så det inte skulle bli bra helt enkelt. Plus att det var lite små detaljer på den som gör att det blir lite krångligare att tatuera. Så det kanske blir tvärs över hela ryggen, vem vet? ;) Inte för att det va på ryggen jag hade tänkt. Men det spörs vart den får plats helt enkelt =) Vill ni se en bild på den? Hehe, njee jag tror inte ni ska få det än. Na na na na na naa ;p Bättre att ni får se resultatet ist.

Sanna kommer i morgon då som jag skrev och vi ska äta tacos. Har varit sugen på det ett tag nu så det ska bli GÖTT! Ska bli väldigt kul att få träffa henne igen oxå efter att hon varit i Taiwan i 5 VECKOR!  Och sen ska hon ju bli med oss till Turkiet om sisådär 6 veckor, så då får jag ju träffa henne i massor  =)))))))))))))))))))))))))))))))

Kom bort mig lite märkte jag när jag skrev om vad vi hade gjort idag. Vi har iaf tvättat oxå och städat lite. Ja det va ju inte så mycke mer. 
Hör å häpna : Doffe städa barnens rum alldeles själv, och UTAN att jag behövde fråga om han kunde göra det. Det är inte vanligt att han plockar bort efter sig själv ens, så ja jag tyckte det va VÄLDIGT snällt av honom <3 Han kan att bara han vill =)

Go natt på er



Super Duper Snygga!




Ååååååååå va jag vill HA dom!!!!!

Klar =)





Grejer dä

Ja då har jag solat, det blev bara en 14 minutare. Men skönt ändå =)

Oxå har vi matat ankorna, dom va inte lika på idag.

Och nu har vi nyss ätit, det blev Mc D för barnen och Doffe och Thai för mig =) Och eftersom man får så mycke mat på thaien så blev det kvar en måltid till. Så det får jag ta sen eller i morgon. Pärry!

Nu är det bara hårfärgen kvar =) Och den tar jag strax!


Nu känns det bättre, tack

Morning morning på er =)

Idag känns allt mycke bättre och Doffe blev bättre av all soving i går oxå tror jag. Jag väckte honom vid 19.30 ungefär , tror jag? Så att vi kunde göra i ordning barnen och se på film. Så det vart Twilight (vad annars?) ;) Vi har kollat på New moon i 2 kvällar före det så man kanske får variera sig lite :p  Hehe. Nej snart blir det te å väcka Doffe och Natalie (Emil är redan vaken), dom kan ju inte sova hela dagen heller ;p  Tindra kom upp nyss men somna om i soffan nu. Fisrompa mi <3  Och själv börjar jag bli jätte hungrig, så det är bäst att äta nåt snart.. antar jag =)  

Sen när jag har ätit, väckt dom och duschat så ska jag ner och sola har jag tänkt =) Gud så skönt! Sen vet jag inte vad det blir mer idag.  Kanske tar en sväng till ankdammen med barnen oxå, då vi har lite gammalt bröd. Bäst innan det möglar ;) 

Ha en bra dag!


Ja det vill jag att de

Nej nu måste jag snart färga håret. Denna gången blir det svart!

Fast visst såg det svart ut sist jag färga mig? Men det är de inte :p Det är just därför det är lika bra å ta svart.


Får se om det blir i morgon  då ;)

Och en till tatuering skulle inte sitta fel, men tyvärr så finns det inte pengar till de då det är så jäkla dyrt här! Tänk om ändå Kåre kunde jobba kvar här på tatto. Han va bra och rätt billig. Men men det får väl bli nån annan gång.. Kanske till sommaren, vem vet? ;)


Hahaha

En mamma och en pappa tog sin sexårige son till en nudiststrand. När pojken promenerade längs stranden noterade han att några av kvinnorna hade större bröst än hans mamma och frågar varför det var så.
- Ju större bröst en person har, desto dummare är personen, svarade mamman.
pojken nöjde sig med det svaret och sprang ner för att leka i vattnet. Efer ett tag återvände han för att berätta att många av männen hade större snopp än hans pappa.
- Ju större den är, desto dummare är mannen, svarade mamman än en gång.
Pojken nöjde sig med svaret och sprang åter igen ner för att leka i vattnet. Efter en stund återvände han igen till sin mamma för att berätta om sin senaste upptäckt.
- Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju längre han pratar, desto dummare blir han!


Nej jag vet ingen bra rubrik

I dag har det varit en väldig slapp dag. Jag och barnen bada förut. Ja det vart lite trångt i badkaret ;p Sen har vi lekt med lego och så har vi ritat en sväng. Doffe har sovit mest hela dagen han. Mamma vart spysjuk idag hon med, ja det är väl lika bra att alla får det på en gång ;)

Jag va och smittade ner lite folk på palmviken förut oxå, hehe. Nej men nån va ju tvungen att handla lite, och jag har varit piggast så. Och så har jag hämtat ut ett paket. Kläderna jag beställde till barnen. Allt passade och va fina =) Ja snart är det dags att börja göra i ordning barnen för kvällen. Så att dom KANSKE somnar i tid.



När jag ser t.ex denna bild så känner jag att jag måste sola snart. Bra å ha en grund innan vi åker oxå =)

Go låt <3


Tisdag

God morgon! I går va det min tur att spy, fräscht värre! =) Men som TUR va så va det bara 1 gång och fick sova hela natten. Vakna för ungefär 20 minuter sen och kom på att jag måste ringa dagis. Lite sent då dom vill att man ringer före halv 8, men det är ju inget dom blir sura över om man inte råkar göra det nån gång.

 I dag fyller min svärmor år så Grattis till henne! Det va ju meningen att vi skulle dit men de blir de ju inge me =(  Det blir bara te å va hemma och ta det lugnt. Och hoppas att inte Doffe får skiten oxå. Han mådde väldigt illa i går iaf. Men vet iofs inte hur det har gått i natt. Inget jag har märkt av. Jag har nog sovit som en gris. Trots att jag har sovit i soffan och fått ont i ryggen av de. Men det går nog över bara jag får komma upp å röra mig lite, om jag nu orkar det :p Kom på nu att jag har tagit en tvättid mellan 10-13. Men det blir de ju inge me.

Kram


Peppar peppar

Någon som fortf är vaken? Ja förutom ni som jobbar natt då.. Jag har 2 spysjuka barn här så därför är jag uppe =/ Det verkar ändå som om det har lugnat sig liite nu för den minsta (Tindra alltså) Men Natalie börja väl för 1 timme sen hon så man vet aldrig när det lugnar sig. Eller om det inte blir nåt mer, det märks. Tur säger jag att Emil redan hade en släng av det i går, så jag inte behöver sitta och passa 3 spysjuka barn. Det räcker med 2 :p Ja å det är väl ändå bra att dom fått det så tätt/samtidigt så det är över liksom om dom nu va tvugna att få de.. Hm.. Jobbigt för dom iaf :(  HOPPAS INTE JAG eller DOFFE FÅR DET! PEPPAR PEPPAR!   

Skit!

Ja jag kanske va lite för snabb med att säga att jag inte tror att Emil hade spysjukan. Han har inte spytt nåt mer men nu har Tindra gjort de och gör det igen nu så det är bäst jag ger mig. Skit oxå! =/

Varning för tråkigt inlägg! Men det är såå otroligt störsamt

Jag vet inte vad jag ska skriva riktig. Bara att jag är så otroligt trött på allt.. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska få ut mina känslor i text. Jag känner mig som ett det ungefär. Om ni vet vad jag menar då? Mungiporna går varken upp eller ner liksom. Man känner att man kanske borde bli lite mer prioriterad av en viss person till exempel.....

Och så STÖR det mig så otroligt mycke att JAG får skulden för att Doffe tycker som mig (eller enligt mig, att jag tycker som honom). Det vet jag att jag får. Bara för att han och jag är lite ovänner med en person, då är det JAG som får all skit.. Aaa  det fattar jag inte. Dom dumförklarar ju honom på nåt sätt då juh. Typ som att han inte KAN tänka och tycka själv. Att jag skulle manipulera honom till att tycka samma som mig? Fattar inte!

Ja detta tänker jag på idag då.. Eller har inte gjort hela dagen men halva iaf. Så otroligt störsamt. Varför bryr man sig ens? Ja det är väl det att dom skyller ALLT på mig som stör mig. För det VET jag att dom gör! Dom kanske skulle ta reda på fakta först liksom?! 


Ringar =)

Jag hittade lite ringar som jag tyckte va fina. Några finare än andra. Och är nu intresserad av att höra vilka ni tyckte om? 






Dä ble inge dä

Glad påsk på er! =)

Ja vi kom inte iväg på nån påskparad idag. Precis när vi hade kommit till Glava så spydde Emil i bilen så det va bara att vända och åka hem då ingen ville att vi skulle komma. Jag hade ju inga ombyteskläder med (stackarn) så vi fick trixa lite. Men det gick att bra, tur att det är varmt i bilen. Då Natalie fick låna ut sina strumpbyxor och han fick ta av sig jackan. Men jag vet inte om jag kan säga att han  har spysjukan. Då han är pigg och så. Och har ätit massa godis å grejs.
Men han hade iofs ont i magen i morse och åt ingen frukost, men han brukar nästan alltid klaga på att han  har ont i magen varje morgon. Men det spörs helt enkelt! Ja men då vet ni att de inte blev nåt med de vi skulle ha gjort. Vi ska åka till mamma sen iaf, då Natalie ska sova där. Det hade dom gjort upp för nån vecka sen =)

Kram på er


Sorry

Sorry för att uppdateringen har varit dålig idag, men ska försöka i morgon!
I morgon är det ju påskafton och vi ska på påskparad i Glava.  Fullt upp hela dagen :)  

Kram på er

Tidsfördriv (för dom som orkar ;p)

1. Vad är klockan: 21.39
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Clary Ingrid Rebecca Jönsson
3. Smeknamn: Becca
4. Vad heter dina föräldrar: Yvonne & Ingmar
5. Antal ljus på din senaste tårta: Oj, det va längesen så det kommer jag inte ihåg
6. Husdjur: Tyvärr inte :(
7. Hårfärg: Färgat brun men är blond egentligen
8. Favoritfärg:  Rosa och Svart
9. Piericing: Näsan, har haft i naveln
10. Tatuering(ar): 4 st. Men orkar inte förklara vad och vart dom sitter. Jag får helt enkelt visa bilder nån dag!

11. Födelseort: Arvika
12. Bostadsort nu: Arvika
13. Nuvarande bostad: Lägenhet
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Nej :) 
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: 3

21. Färg på strumporna: Grå
22. Lyckotal: Har nog inget lyckotal
23 Favoritfilm: LÄTT TWILIGHT och AVATAR
24. Favoritcitat ur en film: Jo men eller hur, det ska jag veta? haha
25. Bästa semestern: Hm? Har inte varit med om så många. Så jag vet inte, men tycker det är kul att få åka bort och se massa kul. Så vart jag än har varit så har jag nog tyckt att det har varit kul :)
26. Favoritmat: Grekisk pyttipanna (ni kan få recept)
27. Bästa veckodagen: Fredag & Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Bad influence
29. Tandkräm: Colgate (tror jag) 
30. Favorit TV-program: Sex ande the city och How I met your mother

31. Favoritrestaurang: Thai Take-away, härmar dig här sannus ;)
32. Favoritblommor: Tycker om många sorter
33. Tycker inte om: Tvestjärtar, spindlar och lägga in tvätt, haha
34. Sport att titta på: USCH, FY OCH BLÄ
35. Ögonfärg: Blåa ögon som tindrar ;)
35. Senaste sjukhusvistelse: Det kommer jag inte ihåg, orkar inte tänka.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Mörk gråa och en vägg är röd med cirklar
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0
40. Vem/var är du om 10 år: Ja förhoppningsvis har vi ett hus, hund och några mer barn ;) Och driver eget företag i hop. Me and my man <3 
 
41. Vem fick du senast e-mail från: Photomic
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Inte den blekaste
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sätter mig vid datorn eller hittar på nåt, haha.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Men hallå, Helvete, fan, jävla skit m.m.
46. Födelsedag: 9 oktober
47. Vad retar du dig på: Ja det är nog en del egentligen
48. Det bästa du vet: Att ha kul, när hemmet är städat, min familj m.m.
49. Läggdags: Inte före tolv
50. Stjärntecken: Våg

51. Värdefullaste ägodel: Hm? Ja det måste väl va alla kort
52. Vad är klockan: 22.08
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mjukisbrallor och en rosa tröja
54. Favoritland: Ja vad har jag att jämnföra med, så får nog säga Sverige :)
55. Favoritfilmmusik: Ingen aning
56. Skostorlek: 41
57. Fobi: Tvestjärtar och spindlar
58. Favoritpålägg: Kokt ägg är gott
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Hjärtebarnsfonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Du är allt för mig, älskar dig och Ängel 

61. Bästa bok du läst: Oj, läser aldrig men har nog läst nån bra bok när jag va yngre
62. Vad är du beroende av: Min man helt klart ;) Och Datorn ibland så
63. Favoritdjur: Hundar
64. Gillar du snö: Inte nåt värst mycke 
65. Favoritglass: Magnum mandel
66. Vad la du dina sista pengar på: Hm? säkert blöjor
67. Är du långsint: Både ja och nej
68. Favoritgrupp/artist: PINK
69. Vilken är din bästa egenskap: Får nog säga att jag är dålig på att veta sånt. KAN INGEN ANNAN SÄGA EN BRA EGENKAP JAG HAR?! SNÄLLA!
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Jag och Doffe ska försöka få igång ett eget företag, så det är väl de då =)

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Usch skulle jag kunna va så grym?
72. Vad gör du i sommar: Åker till Turkiet, går på Pink konsert, och åker med syrrans familj till en stuga i Sunne och vi ska försöka åka till kolmården.
73. Mest intressanta stad du varit i: Nja, det vet jag ingen
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: ??
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: vet ej
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Har haft min älskling i 9 år nu så det är bara det som räknas :)
77. Favoritgodis: Får nog bli cholkad
78. Spelar du nåt instrument: Nej 
79. Snyggaste kändisen: -
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Pink tror jag. För att hon är så jävla bra ;P ( Härmar Sanna med denna meningen)

81. Vilken film såg du på bio senast: Prinsessan och grodan 
82. Senaste köpta skiva: Det va nog längesen de, så det kommer jag inte ihåg 
83. Roligaste konserten: Pink-konserten med Sanna KLART! Och även Roxette konserten
84. Bästa känslan: Att älska någon som man vet älskar en tillbaka och som man kan vara helt trygg med (vad bra svar du har Sannusen ;))
85. Samlar du på något: Nej
86. I sånt fall, vad: -
87. Är du feminist: Alltså nu ska jag va lite dum här och säga att jag är lite osäker på vad det betyder
88. Favoritminne: Klart när barnen föddes och när Jag och Doffe gifte oss :)
89. Favoritskiva: Pinks senaste
90. Bästa kompis/ar: Min man och Sanna. Men sen får jag nog säga att Frida finns med som en väldigt bra kompis!

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Jag TROR att dom ser en tjej som ser ut att tro att hon är nån lite med näsan i vädret typ, då jag inte alltid ser så glad ut :-S Men är eg en osäker och blyg tjej.
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Ööh, jag vet inte?
93. Favoritlåt: Många men Pink och några med Lady gaga
95. Har du en mobiltelefon: Jajamen
96. Vad är det vackraste som finns: Kärlek och barn
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Oj, svårt! Men tror det skulle bli USA eller nåt sånt
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 22.36

Jojjomensan

Det blev inge godisköp med mamma förut. Jag åkte iväg själv ist. Nästan 2½ kilo blev de! Haha :p Men det blev ju över lite då ;)  Tvättat har vi gjort idag med (glömde att skriva de förut). Och Doffe är nere och hämtar det sista nu.

Jag har även hämtat ut ett paket från Yves Rocher. Som innehöll bla, sololja, fot peeling, fotcreme deo, och lite gratis produkter m.m. Alltid kul ;) Jo oxå träna jag förut, stod på steppen i ungefär 45 min. Svettigt å skönt de ;)


Och jag tittade på ett avsnitt med Dating in the dark på datorn under tiden, då slipper man tänka på att det är så jobbigt. Har ni sett de programmet? Det är iaf jätte bra och ni kan se det gratis på Kanal5,  om ni missat det på Teven. 



 


Så länge gick de ;p

Okay, så länge gick det för Doffes försök att sluta röka. Men han ska ändå dra ner på det så mycke han kan :p


Skärtorsdag

Det regna förut Fast nu snöar det tydligen. I MASSOR oxå! 

Inga direkta planer har jag idag förutom att åka med mamma och köpa godis. Och sen fylla alla ägg och påskbrev :) Doffe sålde sin bil igår, och fick bra betalt faktiskt. Och idag ska han iväg och titta på en ny. Får se om det blir den eller inte.  Han har även bestämt sig för att sluta röka/snusa och tog den sista cigen vid 8 i går kväll. Får se hur det går, jag ska iaf försöka att hjälpa honom. Men det kan ju sluta med att jag säger till han att åka och köpa ifall han är för sur ;p Men ska verkligen försöka stå ut den här gången ;) 


Regn bara regn


Denna är så go.. Regn bara regn ska det ju va :p

 

RSS 2.0