I'm losing my mind here

Jag letar efter en låt. Har letat sen vi kom hem från Turkiet. Hörde den där nämligen. Ingen aning om vad det är för låt. Det enda jag kunde av låten va lite av refrängen.. tror jag? Jag tänkte att det kommer väl. Men nu kan jag inte ens det jag kunde! De enda jag vet är att det är nåt med Touch your body eller touch everybody. Ja nåt sånt. Och jag kallade den "kåtlåten" haha. Tror det va en kille som sjöng. Attans va jobbigt! Fast jag kanske inte ens känner igen den om jag skulle råka höra den??


Någon som kan tänkas veta?


Popa :)

Natalies första skoldag gick bra :) Jag fråga om hon lekt med någon, och det va ju förstås Ebba :) Söta dom va, för när vi kom till skolan så träffades dom och sen sprang dom iväg hand i hand. Gulligt!

Ja iaf, Natalie berättade lite vad hon gjort och så sa hon såhär:

"När jag satt på ormen (en målad orm på gården) så kom det fram några. Och så fråga dom va jag heter. Och så sa jag att jag hette Natalie. Och sen fråga dom vilken klass jag gick i. Men då gick jag bara för jag vet inte vilken klass jag går i."

Skön väl? Haha! När jag berätta detta för Doffe så tyckte han synd om Natalie som blir likt mig. Ha? Vad menar han med de? ;) 


Hörde ett nytt ord av Tindra igår oxå :) Nämligen rumpa, som hon sa medans hon "smiskade" på Doffes, hehe. Fast hon säger på hennes språk då, så "popa" blir det. Bara SÅ gulligt!

Jag ska nog sticka ner snart och se om det finns nåt tikskydd på djuraffären.

Ha en bra dag!!


En ängel Sanna fick av mig i julklapp, tror jag de va. Med texten:
"Good friends are like angels, you don't have so see them
to know they are there"



 


Hör att det är ett lagomt kul väder ute id...

dsc01087 (MMS)

Hör att det är ett lagomt kul väder ute idag =/ Idag blir det en tur till ch-berg och hämta delar till min pärla. Sen ska vi träna, gå in på resia och även gå på valpkurs ikväll :) hoppas det är uppehåll på vädret då. Doffe har jobbat natt så han lär va lagomt trött :p Nu ska jag gå och väcka Natalie, som gör andra skoldagen idag :)


Uschis Puschis

Daisy löper!! Max jobbigt med blod överallt. Tror det blir te å skaffa "blöja" till henne minsann. Doffe är max känslig och håller på att spy så fort han ser de. Man får knappt prata om de ;p Haha!  Det känns som att jag måste torka alla golv varje dag, för usch! Ja Doffe tyckte vi skulle ta bort alla mattor så det blir lätt att torka, hehe. A kanske inte är en sån dum idé :)


Söndaaaaa

Vet ni? Imorgon gör Natalie sin första skoldag :) Spännande! Om hon inte spyr till morgonen vill säga.. Ja hon spydde ett par gånger på fredas morgon och sen vid 1 på natten ett par gånger till. Vaknar på lörda morgon och då börjar Tindra spy. Några gånger bara oxå. Men sen börjar Daisy spy ett flertal gånger oxå :-S Sen i morse vakna jag igen av att Tindra spyr....igen. Hon höll på i någon timme idag. Usch jag fattar inte. Vi ringde ju verkstan och dom skulle skicka en tid för dom hade ingen till veckan eller hur det va. Kan väl ta lång tid de, säkert. Iaf, vi skulle åka in akut om det blev värre och så. Dret grejer säger ja.

Aja vi har iaf varit hos pappa idag. Och Tindra har inte varit så pigg, inte ätit nåt mer än ett par mariekex. Förrän typ 1 timme sen då åt hon en flaska välling. Hoppas det går bra till morgonen...för alla! För så här kan det inte fortsätta!

Ja vad mer händer till veckan då? Doffe är äntligen ledig sen hur länge som helst. Och Emil&Tindra börjar dagis på onsda :) Jag ska väl försöka hinna med att träna så mycke som möjligt på gymmet oxå. Har inte varit där än sen jag skaffa kortet. OCh sen ska vi, eller vi och vi, pappa och Doffe laga min bil för den ska besiktas snart. Men det blir nog till helgen de antagligen. Det spörs.

Nej nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imöra.

Gonatt!

Här är min rosa skönhet <3




Nya modet?



När jag såg de här första gången så tänkte jag "men va fasiken är det här för styggt? Å herregud". Men nu vill jag ha en sån att mysa omkring i här hemma. Vet inte om jag skulle våga mig ut med en sån men att ha hemma till att börja med iaf :) Kostar ju en del tyvärr :/  Och just den här över skulle jag köpa om jag hade råd. Och skulle jag ha extra mycke pengar så skulle det bli en rosa oxå ;)

Här hittar ni fler --> Onepiece

Gick upp kl 6 idag, det va inte så kämpi...

Gick upp kl 6 idag, det va inte så kämpigt som jag trodde. Fast lite sega som vi är så kom vi inte iväg förrän nu :p Jag ser fram emot imorn för då ska jag och barnen sova hos Sanna :) yeay!


Jojjomen

Alltså jag orka inte städa allt :p Jag börja rensa och slänga massa leksaker, men känner mig lite konstig så det får vänta. Har lite tryckande känsla i huvudet och känner mig SÅ slö och trött! Inte mycke gjort idag. Ja diskat har jag gjort och damsugit i köket efter att barnen lekt med pärlor.. suck! Pärlor ÖVERALLT! Blir till att börja göra dagens andra måltid strax oxå.

Typ nu.


Jag som inte har nåt att göra. Vad tycker ...

dsc01160 (MMS)

Jag som inte har nåt att göra. Vad tycker ni, borde Jag?


Sjuka..IGEN?!

Alltså det här är inte klokt egentligen. Förra måndagen så spydde Tindra 1 gång, sen på tisdags morgon börja Natalie och Emil att spy ungefär samtidigt. Ja sen spydde Tindra igen några gånger på onsda. Och så var det bra tills på lörda, då spydde Natalie och Tindra igen och så har det varit bra.. tills idag! Nu spyr Natalie och Tindra igen. Tindra vakna vid 4, spydde några gånger och nyss kom Natalie upp och börja.  Men det är oftast bara 2-4 gånger sen är det bra. Vad är det här eg? Hur länge ska det hålla på så här? Inte länge till hoppas jag! =/


Usch och fy

Jag åt nyss en  skål med flingor och yoghurt, knäppte lite bland kanalerna efter nåt bra. Tog fram lite chips efter och började äta och fick fram CSI eller nåt sånt på teven. Ja och då blir det kört med ätinga xD  Jag klarar verkligen inte av att äta när det är blodiga och äckliga saker på teve. Och inte dricka heller för den delen! Så äta när man ser på skräckisar eller så är inte att tala på de.

Så gissa vad jag tittar på ist??? Va? va? va? Jo en svartvit fransk film på 2:an! Så jädra kass! Men ska nog snart byta för jag äter inget längre ;P Men grejen med dåliga filmer är att man fastnar ändå! Ja för det mesta iaf :p

Will you still love me tomorrow?

Alltså jag vill bara informera för er som inte märkt så går det nästan inte att va ute nu för att myggen äter upp en, banne mig! Jädra skit mygg *lipar* Det blir till att ta på myggmedel nästa gång jag går ut i morgon iaf (om det nu hjälper).
Alltså det finns ju inget på teven att se på nu heller juh, haha vad jag klagar. Men jag tänkte faktiskt skriva nåt.. som jag såklart redan glömt, haha. Men va fasiken då. Aja men då får jag väl  strunta i de :p
Förresten så skaffa jag mig ett årskort på gymmet typ i torsdas eller nåt sånt. Ja om jag ska få tid att gå dit är frågan. Jo tid har jag väl, men grejen är ju den att jag inte tycker om att gå själv. Men det släpper väl bara jag har varit där några gånger (förhoppningsvis ;p)  Så är det någon som känner sig manad att gå med lilla mig så säg till! Jag vill gärna ha en träningskompis :)

Söt bild på Sanna <3


H&M är grejen de :)

Beställt lite kläder:













Har beställt till barnen oxå men det blir alldeles för mycke att visa upp :p

 H&M

Vill jämt bara dela med mig av några fina bilder :p

En dag vi hade picknic vid Ingestrand, myyys <3




















Roligt?

Har det varit kul att ha sett samma inlägg i över en vecka? Haha, ja jag tycker det är rätt tråkigt att blogga just nu. Vet inte vad jag ska skriva å sån skit, huhu ;p

Hamnfesten har ju varit nu under helgen och vi va ute på fredan. Skit kul kan jag säga, ja  förutom den sista halvtimmen kanske.. Doffe blev lite arg på allt så det va bara att åka hem dä. Annars hade det kanske inte slutat så bra. Men annars dreta bra kväll! :D  Nej som sagt det är tråkigt att blogga just nu så ni får inge mer av mig nu. Ja lite bilder slänger jag in då :)

Kram


Fina Sissel <3


Och såklart FINA Sanna <3








:)


RSS 2.0