Jag och min syster säger gott nytt år till...

dsc00177 (MMS)

Jag och min syster säger gott nytt år till er!


Do I look pregnant? But it's just the resu...

dsc00172 (MMS)

Do I look pregnant? But it's just the resultat of eating to much. Haha :)


Jag började dagen med att åka till gymmet,...

dsc00165 (MMS)

Jag började dagen med att åka till gymmet, sen vidare till mamma för att tvätta i matt-tvätten som dom har där hon bor. Jag passade på att tvätta alla kläder + mattan så vi blev kvar hela dagen för att få allt torrt. Jag och mamma åkte och handla en sväng inför imorn, för vi ska va där och fira nyår. Och så kommer även svärmor, blir trevlans de :) Ja iaf, mer har vi i stort sett inte gjort idag. Är super trött nu så det ska bli skönt att sova! På bilden ser ni mammas David och fina Natalie förstås :) GONATT!


Titt på denna fina prinsessa <3

dsc00170 (MMS)

Titt på denna fina prinsessa <3


Stora staden

Har inte gjort så mycke mer idag än att tränat och kollat till Sannas kanin. Hon är ju i New york nu i en vecka över nyår, och jag är inte ett dugg avis ;p  Det lär ju dock va massvis med snö där nu, vad jag har sett på nyheterna iaf. Men kan ju hoppas för hennes skull att det inte blir nåt mer snöoväder. För att komma dit så fick hon ju ta flyget till washington och sen vidare med bil eller tåg (vet inte vilket) till New york pga ovädret. Men nu är hon där iaf :) 

Jag har kommit på vad mitt nyårslöfte ska va. Vill ni veta? va? va? va? ;) Okey då, bara för att jag är så snäll :D
Att jag ska ägna minst en timma varje dag och göra nåt med barnen. Är väldigt dålig på det och tycker egentligen att det är väldigt tråkigt att leka. Men det ska väl kunna gå och hitta på lite olika saker. Om inte så har väl de förslag, med deras fantasi menar jag :) 

Nu ska jag gå och göra vettigare saker ;p

Hej så länge!



Jag sitter och ritar med barnen och mina z...

dsc00193 (MMS)

Jag sitter och ritar med barnen och mina zebror fick fin fin färg :)


Har kollat i denna och det slog mig plötsl...

dsc00191 (MMS)

Har kollat i denna och det slog mig plötsligt då jag bläddra igenom badkläderna att jag inte har nåt att se fram emot till sommaren, Ja mer än att det blir sommar då. Ingen resa liksom! :( Blir genast lite depp känner Ja...


Så himla söta!

dsc00164 (MMS)

Så himla söta!


Remember me

Min mammas kille la upp en länk med en fin text till på facebook och jag delar gärna med mig av den till er här. Så fint ♥


"When you remember me, it means that you have carried something of who I am with you, that I have left some mark of who I am on who you are. It means that you can summon me back to your mind even though countless years and miles may stand between us. It means that if we meet again, you will know me. It means that even after I die, you can still see my face and hear my voice and speak to me in your heart."


Wherever you will go

Hej hej!

Blev lite sent igår minsann, kom hem halv 5 imorse. Vad händer där egentligen? haha :) Men det var roligt och blev sådär lagomt onykter ;p Jag och Sanna gick på tiki som jag hädanefter ska kalla för "ministockholm". Fan vilka snobbar killarna var där, haha! Ja det var första gången på den krogen för mig, och jävel så dyrt att gå in! 180 kr. Aja nu vet ni det.. och jag med för den delen :p 

Inge bakfull är jag idag heller och det är gött, jag va t.om uppe före alla imorse. Inte dåligt dä :) Men det blir nog inte att jag gör så mycke ändå idag, kan ju inte köra på nåt ställe och så ska ju älsklingen iväg och kolla på hockey i Karlstad ikväll. Så det blir att myspysa med barnen ♥ 
Nej nu kommer snart Sanna, vi ska väl äta lite "måste dagen efter mat" ;)  

Nu kom hon :)

PUSS OCH HEJ



Summer of ´69

Idag är det lite party och vi är minsann taggade :)

NU blir det att göra stan osäker, men bara för att min arm ser lite mongo ut ;P

Fick världens bästa julklapp av Sanna :) h...

dsc00160 (MMS)

Fick världens bästa julklapp av Sanna :) hon hörde min önskan utan att jag behövde säga det iaf, PÄRRY! Och en jättefin klänning! Tusen tack!! Bild kommer, men nu är vi på väg till glava och ska fira jul hos min mormor. Sen vidare till pappa :) Hoppas alla får en bra dag!


En lång mysig dag med många paket har det ...

dsc00159 (MMS)

En lång mysig dag med många paket har det varit. Mätta och belåtna sitter dom nu och har tekalas med farmor :) GOD JUL!


Någon som gärna vill va med när man äter :...

dsc00158 (MMS)

Någon som gärna vill va med när man äter :) sötnöt! Har haft fullt upp hela dagen, varit på ams på förmiddan och åkte sen till pappa. Fläkten va kass och ingen ny fick vi tag på igår heller, men pappa hitta en som funkar (som tur va) tills vi köper en ny. Ja iaf, när vi kom hem så va det bara att sätta igång att städa här, och blev väl klar med det för en timma sen ungefär. Och nu hoppas jag att barnen somnar snart så jag kan packa in de sista klapparna. Yes det va väl allt för mig idag, blir väl inte så mycke uppdatering imorn heller. Men det är nog ingen som sitter ve datorn och glor på julafton :p Så ni har nog förståelse för det :) Men GOD JUL på er så länge!


En ständig kamp

Riktigt kallt ute idag alltså! Och jobbigt att ta på barnen massa kläder och dra med dom för att lämna Natalie på skolan. Och för att sen 1½ timme senare hämta Natalie på skolan. Suck va jobbigt och stressigt! Stressar ihjäl mig varje dag tror jag, plus att det är så mycke annat som måste göras. Och dessutom har barnen varit extremt duktiga på att inte lyssna de senaste dagarna. Så jag får tjata och bli arg, och jag tycker inte om att va ständigt arg på dom som det känns att jag måste va vissa dagar. 
Och på det så har fläkten i bilen gått sönder så det immar igen och blir is på rutorna typ direkt, och inte direkt nån värme blir det heller då. Känns underbart! Men ska till pappa imorgon så han ska kolla på det, och har bett Doffe ringa skroten och hört om det finns nån fläkt. Känns som att det är lika bra att köpa en innan man åker dit. För den behövs säkert bytas, men om det finns nån att köpa är ju bara frågan då. 

Måste få klaga lite ibland ;p Känns faktiskt lite bättre nu när jag har suttit och varvat ner några minuter. Men ska snart diska och plocka bort lite, får panik när det är stökigt. Bäst att ha det gjort för sen ska vi på stan och köpa de sista julklapparna. 


 


Se hit!

Nu har jag lagt till fler kategorier. Kände att det är liiite lättare för er om ni letar efter nåt att hitta de :) Men som sagt då jag har bloggat i mer än 1 år så detta kommer att ta TID! Men får väl göra så mycke jag orkar och har tid med varje dag.

Nu har jag iaf gjort lite men ska hoppa in i duschen nu. Min lillasyster fyller år idag  så ska dit och fira henne sen :) Grattis gullungen min! <3 


 


That's why

Jag har kommit på varför jag hellre tar bilen till skolan. Här kommer några punkter!

1. Vi kommer ÄNNU senare TROTS att vi börjar göra iordning oss tidigare, men bara för att vi måste stanna femhundraelva gånger efter vägen.

2. Barnen gnäller

3. Barnen gråter

4. Barnen fryser

5. Jag fryser


Men kan säga att jag tog 1 pulka med imorse så två fick åka och en gå.. gör jag aldrig om. Inte för att Natalie som fick gå klagade, men ja, de andra.


CHALLENGE

Jag har blivit utmanad av FRIDA att svara på följande frågor och sen skicka utmaningen vidare till 3 andra bloggare.

3 TV-program jag kollar på:

  • Ung och bortskämd 
  • Csi
  • Ncis 


3 saker jag gjort idag:

  • Shoppat 
  • Duschat 
  • Ätit godis 

3 saker jag längtar efter:
  • Sommar
  • Till nästa P!nk-konsert
  • Mer egentid med min man

3 saker på min önskelista:
  • Pengar  
  • Jobb 
  • Nybyggt drömhus :)

3 saker att hata:
  • Falskhet 
  • Kylan
  • sjukdomar 

3 måsten för en hårdrockare:

           Nej, nej och nej


Måndag

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag. Jag och barnen har varit på stan med mamma  i stort sett hela dagen. Kom hem ungefär samtidigt som Doffe kom hem från jobbet så det va bara att börja med maten direkt. Och sen sätta igång och tvätta efter det, så inte mycke lugn och ro här inte. Och det känns ska jag tala om!
Fick iaf tag i några julklappar så nu är det inte många kvar :)


Har blivit utmanad men det får ni se i nästa inlägg!  Och efter jag gjort det ska här latas innan sängdags ;p

Pain in the ass

Jag har kommit fram till att jag suger på att skriva inlägg här för det mesta. För ibland kan jag ta en halvtimma på mig bara för att jag försöker komma på vad jag ska skriva. Och sen kanske jag skriver värsta inlägget men så tycker jag att det blev dåligt då får jag börja om eller oxå skiter jag i allt.  Inte dirket som när Sanna skriver, det bara flyter på. Och hon vet precis vad hon ska skriva utan att behöva tänka särskilt mycke. Skulle vilja ha lite av det. Aja, men man kan inte ha allt :p 

Natalie och Emil är hos kompisar och Sanna och Doffe vill kolla på film, själv vill jag packa in julklappar. Man kanske kan göra både och?




Tror dom har deeptalk där ute mina små äls...

dsc00155 (MMS)

Tror dom har deeptalk där ute mina små älsklingar :p


En lek :)

Här under kommer en liten lek jag kom på. Jag, Doffe och Sanna ska skriva en mening var utan att se vad den före skrivit. Kan ju bli hur kul som helst! ;) Okay here it goes!


Fy fasiken vilken tur jag har!
Jag är en jävligt het tjej som är så jväla kåt och jag vill sätta på den hetaste killen i plugget.YOU ARE ALWAYS ON MY MIND. Att ha trekant är inte så jävla fränt ändå. Att ha en raggabil är inte så jävla kul för att du är så jävla töntig. Finns inget jag skulle göra för dig,
En liten apa vore att bra roligt att ha :) Ditt leende gör mig illamående och jag hatar dig. Köp OPEL bli belåten se Sverige genom plåten :P Välter Ovanligt Lätt Vid Omkörningar. Spännande! Mina gardiner är vita. Jag är bara bäst:P


Ja det blev ju som det blev, haha! Jag har skrivit med tjocka bokstäver, Sanna med kursiva och Doffe med understruket. Enjoy!





Från Sanna :)

Hej! Sanna här som gästbloggar på Rebeccas blogg, jag får ju inte igång min egen dator så jag kan uppdatera er därifrån så jag gör det här:)
Ni känner väl Rebecca rätt bra vid det här laget antar jag, men eftersom hon inte är en sådan person som skryter om sig själv så kan jag berätta att hon är den snällaste, roligaste och knäppaste person som finns! Hon är en sådan person som man kan säga vad som helst till och hon dömer en ALDRIG, för hon har så lätt att förstå andra människor.

Jag tycker att ni ska titta in här lite oftare och lämna lite fler kommentarer så att lilla Beccisen blir glad!! :)


Har en söt katt här på morgonen :)

dsc00150 (MMS)

Har en söt katt här på morgonen :)


Precis klätt granen (kanske lite tidigt), ...

dsc00148 (MMS)

Precis klätt granen (kanske lite tidigt), men skitsamma! Barnen tycker iaf att det är jätte kul :)


Freda

Hej hallå!

Idag gör älsklingen första dagen på nya jobbet :) Roligt! Tror han va bra nervös imorse och jag förstår honom!  Men tror nog att han kommer in i rutinerna rätt snabbt, så det går nog jätte bra :)

Förut kom jag fram till att vi inte kan ha någon köksmatta, för att någon av katterna kissar på den. Andra gången nu, och denna gången la jag tom på en annan. Men då imorse hade någon satt sig och kissat på den oxå.  Roligt =/  

Men till nåt roligare :D Imorgon är det jubord, så jag och Sanna ska gå på bolaget idag. Fast jubordet är rätt tidigt, 13.30 tror jag det va så jag ska inte dricka nåt där utan tar det när vi kommit hem. 
Detta blev att ett meningslöst inlägg. Aja så blir det ibland när man är lite "ur fokus".  Så det är nog bäst att jag slutar nu.

Puss


 


Finaste lucian <3

dsc00185 (MMS)

Finaste lucian <3


For the first time

Jag älskar att få reklam i brevlådan, och sa till pappa när vi va i Karlstad att istället för sådana klisterlappar som det står " ingen reklam tack" så skulle det stå "inga räkningar tack". Mycke bättre med reklam än räkningar, tycker ni inte? 


Godmorgon förresten! :) Doffe har precis åkt med barnen till dagis/skolan och jag ska snart börja noppa mina ögonbryn, annars kan jag inte visa mig idag. För jag passa på att färga dom igår när vi färga håret. Och ni ska se va roligt de ser ut! Fast det får ni ju förstås inte, eller jag orkar inte ta kort rättare sagt ;p 
Jag ska till arbetsförmedlingen kl 11, men det hinner jag ju bli klar till... om jag inte segar mig vill säga.

Alltså shit va det snöar ute då! Tur att inte skolan ska lussa ute som dagis gör, fast det har kanske slutat till kvällen. Ska bli mysigt att se lucian sen!

Nej detta har jag inte tid  med nu :p Ha en bra dag i snöovädret eller om det inte snöar hos er så ha en bra dag ändå :)

  Puss


Så kan det gå

jag färga ju håret svart och pröva att göra några få slingor fram i luggen, och resultatet blev: 2 BRUNA FLÄCKAR i början av slingan, vid hårbotten. Kände att det skulle bli det nya modet, eller vad tror ni? Haha :D


Nothing at all

Hejsan hejsan hejsan! :)

Idag har jag och Doffe tränat, det kändes tungt och allmänt jobbigt. Men har haft ett uppehåll på typ 2 veckor så kroppen har väl gått in i ett viloläge, så det gäller väl att tvinga sig iväg så man får lite energi igen. Sen åkte vi till mamma för vi hämta en del av Tindras byxor som vi tvättat där. Och så handla vi mat så vi åt där oxå :) Sen vi kom hem så har vi färgat håret för fullt, både jag, Doffe och Sanna. Ja Sanna kom till mamma och åt där oxå så följde hon med oss hem efter.  Och nu testar jag att göra slingor i mitt svarta hår, fast bara några fram i luggen. Ja vi får väl se hur det blir, om det ens bleker nåt.  

Jaja det var vad jag har gjort idag, not so much alltså.

Puss å hej!

Okay lite dålig bild kanske :p men nu är v...

dsc00178 (MMS)

Okay lite dålig bild kanske :p men nu är vi på väg till dagis!


Lucia

Hej på er!

Under förmiddan idag så har jag varit på ett möte på arbetsförmedlingen. Jobbgaranti för ungdomar heter det som vi fick info om. Och tacka såklart ja till det, för vill gärna komma ut på praktik då jag inte lyckats hitta nåt jobb. En praktik leder förhoppningsvis till ett jobb! :) Om inte annat så är det en erfarenhet! Och sånt gillar vi :)  Yes box, sen har jag inte gjort så mycke mer tills jag hämta barnen. Jag ska börja med mat direkt jag skrivit klart inlägget här, för kl 5 är det Luciafirande på dagis. Och måste stryka klänningar innan och sånt. Så det blir lite bråttom ser jag nu när klockan måste gå så fort ;p 
Sen till nåt mindre kul..
Någon av katterna har hoppat in i Tindras byrå och kissat på hennes byxor, nice känner jag. Så jag la dom i blöt med tvättmedel men det jämt stinker, så får nog åka till mamma en sväng sen och låna hennes tvättmaskin. Och hoppas att lukten försvinner!

Pösss


Nu ska jag lägga mig och sova breve den hä...

dsc00175 (MMS)

Nu ska jag lägga mig och sova breve den här godingen! Nån som är avis? ;) Ingen färgning av håret blev det heller, vi tvätta ju och så kolla vi på ung & bortskämd. Hm.. sen somna inte barnen tidigt heller så ingen inpackning av några paket blev de heller. Nej kan säga att den här kvällen har varit lite förjävlig faktiskt, massa stress för att hinna göra allt så att man kan lägga barnen i tid och tjat på dom när dom väl lagt sig... inge kul =/ men men, nya tag imorgon. Life goes on! GONATT


Nu är maten i rullning! Idag serveras kyck...

dsc00161 (MMS)

Nu är maten i rullning! Idag serveras kyckling och potatis hos familjen Johansson :) och den här tösen har satt på sig Natalies sockor och halkar omkring lite och sjunger, med dockan förstås :)


I'm not scared just changing

Godmorgon!

Måste börja med att säga att maten vi fick hos svärmor igår var underbart god! Och så kladdkaka på det, ja det satt bra i magen vill jag lova :)

Nu under morgonen efter vi lämnat Natalie på skolan så drog jag och barnen iväg och handla lite. När vi kom hem så gjorde jag äggröra, så jädra gott! Och strax ska jag sätta igång med disken. Inte så roligt men.. Och ikväll ska vi tvätta så det blir en mycke spännande dag men många händelser. Ja färga håret ska me and my love göra oxå då men nej inte så mycke mer än det :p  Jag skulle vilja börja packa in några julklappar oxå men inte när barnen är med helst. Så somnar dom tidigt kanske jag gör det, annars inte. Ja spännande som sagt!


Nu disken!


Bullshit

Godmorg... dag min små fisar :) Tänkte hinna med ett litet inlägg nu innan jag går ut och åker pulka med barnen. Senare ska vi ju till svärmor och fira min svåger som jag skrev och då skulle hon bjuda på mat, gott känner jag :)  

Ni vet det där om sockerfritt fram till jul? Jag säger bara HAHAHA pyttsan! Typ dagen efter så var alla föräldrar bjudna på fika till Natalies skola och då slank det att ner en lussekatt och pepparkaka för oss båda :p Och så köpte jag ischoklad till barnen igår som vi oxå har ätit av så ja ingen vann kan jag ju säga då, vi hamna på delad förlorarplats. Haha!   

Nej dags att gå ut nu tror jag, måste ju packa present och barnen ska duscha innan vi åker.



Have a nice day!


Vi är hos mamma och jag absolut ÄLSKAR hen...

dsc00158 (MMS)

Vi är hos mamma och jag absolut ÄLSKAR hennes misse miss :-D


Dreaming people

Ja Minnah Karlsson är en vinnare i mina ögon ändå ♥  Jay är ju bra måste jag ju ändå erkänna men man får ju en favorit och för mig är det hon. Det ska bli spännande att få höra framtida musik från båda :)  OCH jag ska nog inte följa Idol nästa år! Lite för känslosamt för min del, haha ;p 

Yes yes nu lämnar vi det ämnet. Nu får jag nog gå och lägga mig så jag inte är allt för trött imorgon när jag ska med pappa till Karlstad. Vi skulle åka vid 9-tiden! Antagligen fullt med folk oxå, men det är roligt att kolla i affärer så det spelar inte så stor roll för min del :) 

Puss och gonatt

Hon var ju helt underbar ikväll



Synd att hon inte vann, som fan å! Men man får väl höra mer av henne ändå hoppas jag :)

Jag ska gifta mig med...

Hej igen :) Nu har jag städat, hängt upp tvätt, duschat och lagat mat. Skönt värre att va klar ska jag tala om! Ebba (Natalies bästis) kom för en liten stund sen så nu är det lugnt ett litet tag :) Och nu väntar jag väl bara på att Sanna ska komma, vi ska ha idolmys ikväll :))  Inte för att jag tror att hon kommer riktigt än då, för hon skulle iväg till Ikea först. Men vänta kan man ju alltid göra :) 

Nu under helgen så ska jag med pappa och hjälpa honom köpa julklappar, ja jag tror det blir så iaf. Sen så är vi bjudna till svärmor på sönda för att fira min svåger som fyller år den 13de. Ja och sen nästa vecka är det Luciafirande på tisda och torsda. Tisda är det Emil och Tindra på dagis och torsda är det Natalie i kyrkan. Det ska bli roligt att se, mysigt och fint ♥ 

Nu får jag gå och fixa lite mat till de små liven :) Och deras diskussion just nu är just rubriken ;)


Idag är det städning som gäller och Tjejen...

dsc00150 (MMS)

Idag är det städning som gäller och Tjejen håller koll på mig :) Ikväll är det IDOL hörrni! Nervös till max kan jag lova!


Beautiful words

Find arms that will hold you at your weakest, eyes that will see you at your ugliest and a heart that will love you at your worst. Then you have found True Love ♥



















~ Hate is easy, Love takes courage ~




Och så blev Natalie :) sötisar!

dsc00149 (MMS)

Och så blev Natalie :) sötisar!


Har varit hos mamma typ hela dagen och min...

dsc00148 (MMS)

Har varit hos mamma typ hela dagen och min lillasyster har precis gjort Tindra fin i håret :) och nu håller hon på med Natalies hår. Söta prinsessor blir dom :)


I'm just saying

Det gick super att lägga barnen idag! :) De somnade snabbt, Natalie somnade först när jag läste och Emil ville inte att jag skulle läsa mer så jag gick ur rummet och han sov strax därefter. Pärry! Och nu är det dags för mig att lägga mig så...



GONATT!






Nu har det förresten gått en dag utan sötsaker!


HÄRMAPOR kallas det

och det är en del bra på att va har jag märkt ;p Höhö

För typ 45 min sen så åkte Klara (Natalies kompis) hem. Dom har lekt och dolat med de ena och de andra, eller ja inte så mycke då. I slutet här så drog dom ut alla böcker och byggde å grejsa :) Men nu är allt i sin ordning igen och jag vet inte riktigt vad man ska göra nu.. Har ju hängt upp nya gardiner i barnens rum idag och fått upp staken och städat så det har blivit lite mysigare. Dom ska få lägga sig i sina sängar idag så läser jag för dom, och förhoppningsvis så somnar dom till det. Dom brukar få somna i soffan och sova där, men nu får man försöka ta tag i det här! 

Ikväll ska jag se på Jamie Oliver på 5an, han är så härlig tycker jag. Och sen så är han i Stockholm i det programmet och det ska bli lite kul å se :)

Nej men det är väl dags att börja göra iordning barnen lite smått inför natten. Som att duscha och ge kvällsmat, det tar ju trots allt lite tid!

  


Hey baby

Nu har vi precis ätit lunch och jag ska skynda mig att städa färdigt barnens rum. Natalie ska ha med en kompis hem efter skolan så det måste ju va lite rent :) Nej nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna innan 1!



Sockerfritt fram till jul

Idag börjar allvaret hörrni! 14 dagar helt sockerfritt, undra hur det ska gå? Jag och älsklingen gjorde upp igår att vi ska se vem som klarar det, utan godis, dricka, kakor, bullar, chips ja you name it! Inget sånt får vi äta... Men tror nog att han har det lite enklare då han har diabetes och är van att inte äta så mycke sött, jag å andra sidan är ju lite beroende. Fast kan klara mig en vecka lätt men på helgen ska det att va lite, och sen KAN det bli lite här och lite där under veckorna ibland oxå då ;O Men inte så mycke.. Men nu fram till jul tävlar vi från och med idag. Och jag ska banne mig INTE för jag ska KLARA det här! Så är det!


 

Love


You make me sick

Men ingen städning hann jag med! Laga ju mat och diska sen hämta vi Natalie. sen blev det visst en sväng till mamma ;p  Så har varit där tills nyss typ. Och nu är hon på väg till Oslo och hämtar den där killen jag skrev i ett tidigare inlägg att hon träffat som bor i London. Ska bli kul att träffa honom igen :)  

Snart ska vi spela ett bamse-spel med barnen!

Förresten så har älskling fått ett nytt jobb, på volvo. Fan så bra! :) Bara jag som ska ha ett nu då.  Har ju skickat in några cv, men ja utan resultat. Så får ta å göra en ansträgning snart tror jag!


Puss å hej! 


Lite sjuka

Hallå hallå!

Nu under morgonen har jag fått lite gjort, då jag va sjuk igår så skippa jag gymmet idag. Onödigt att sprida runt massa bakterier! Iaf så har jag fixa iordning i förrådet och även tagit ner alla kläder vi rensade. La de längst fram så det blir lätt att ta ut när det är dags att sälja. Har även slängt massa sopor OCH tagit upp julgranen samt julsakerna så det finns uppe när det är dags.

Sen för typ en halvtimme sen så fick jag hämta barnen på dagis för Tindra är lite magsjuk. Så båda får va hemma resten av veckan. Ja Natalie va både spy/magsjuk 2 gånger förra veckan. Men hoppas inte det fortsätter att hålla på så som vi hade problem med för ett tag sen! 


Nu ska jag fixa nåt att äta sen blir de till att städa lite.



KRÄM PÅ ER!



Tiny little monkeys

Godmorgon skulle jag vilja skriva men det är ju fasiken lunch! Förmiddan gick snabbt som attan ju. Natalie är hemma idag för att JAG är sjuk. Känns tråkigt för henne att behöva va hemma för det, men är man magsjuk så är det inte lätt att åka nånstans. Så det får bli så idag, imorgon ska det väl va bättre så.

Barnen har precis badat och jag ska gå in i duschen snart, känner mig lite bättre nu så det är bäst att passa på. Sen har jag lovat att vi ska sjunga singstar så det får bli det. Och om jag är ännu bättre sen när Doffe kommit hem så går vi nog ut en sväng och åker pulka. Har vi faktiskt inte gjort än! Just nu snöar det för fullt och det är så fint tycker jag :) Tänkte ta kort men ja vad ska jag säga, flingorna syns inte på bilden så det va ju ingen idé ;p  

Nu ska jag fixa lite frukt till tha kidz innan jag take a shower, sen lunch när jag är klar!


PUSS OCH HEJ

Snälla hör min bön

Idag städas och pysslas det lite här hemma. Har hängt upp gardiner och dammtorkat i sovrummet, har bara lite mer att torka kvar plus golven. Som jag ska gå och göra när jag är klar här. Och så kommer Sanna nångång sen oxå :)

Blir nog inte så mycke mer än det :p Men hoppas ni haft en bra dag!






Till storasyster: Nej Jay måste INTE vinna! Sådana
Dumma kommentarer tar jag bort ;p Hoho

Lördagsmys

Igår var Sanna barnvakt och hade dom över natten så att jag och älskling skulle få lite egentid som jag nämnde. Kändes skönt fast vi inte gjorde nåt speciellt. När vi lämnat barnen så åkte vi direkt till farmor och farfar (Doffes) och hämta en kärra. Men blev ju kvar och fika en stund så kom väl hem runt halv 9. Skynda oss hem för att inte missa så mycke av Idol. Se när det va klart så kolla vi på Eclipse som vi fick hem i förrgår. Klockan 2 var den klar och då det va bara att gå och lägga sig direkt. Somna nog med en gång jag la mig typ. Sov väl till halv 10 idag och har varit och hälsat på mamma en sväng när vi hade hämtat barnen och sen har vi haft besök av svärmora nu på kvällen :) Och nu kollar barnen på film och sover förhoppningsvis snart :p Är faktiskt jätte trött så det ska bli skönt att få lägga sig!

Ja det va väl kul att veta va? Mycke intressant skulle jag tro ;) hoho

Nä det blir väl inte så mycke roligare jämt nu. Men imorgon ska jag iaf träffa Sanna ♥


Me want!!




Lyser upp mörkret

Jag säger bara en sak och det är att rätt åkte ur Idol igår!  Olle är bra men inte bättre än Minnah och Jay, och det märktes tydligt på publiken att de tyckte det med. Och sen bara lyssna på Minnah! Jag kan ju säga att jag grät som bara den när hon sjöng i slutet, hon berörde verkligen! Rakt in i hjärtat, fy fasiken!

LYSSNA BARA!



 





Sen även fast jag tro att Jay kommer att ta hem det här på freda (tyvärr) så hoppas jag ju ändå att Minnah gör det. Och tror att oavsett VEM som vinner så kommer båda att komma långt!

Skönheterna :)


Tjejen ♥





Blixten lite stark ja :p  Annars har hon stora fina ögon :)



Tiara ♥






Den stora hette Tjejen från början (onödigt att byta namn när hon ändå är 1½ år) men den lilla hette Tjofsan, men vi tycker att Tiara va bättre :D Så det fick det bli.
Nu mys med älsklingen resten av kvällen, vi ses imorgon!

 

Redan en kelgris :) och detta är Tjejen (d...

dsc00159 (MMS)

Redan en kelgris :) och detta är Tjejen (den äldsta) som hon heter. Och är alltså inte samma som på förra bilden :p


Har en liten skönhet i mitt knä :)

dsc00150 (MMS)

Har en liten skönhet i mitt knä :)


On the road again :) ska kolla på andra ka...

dsc00147 (MMS)

On the road again :) ska kolla på andra katter nu, men det innebär att vi får åka i ungefär 1,5 timme :p vart tror ni? Fast det är ju inte riktigt små kattbebisar som jag skrev igår, Hehe. En är 6 mån och då är den fortf lite bebis iaf :) då funkar det. See you later!


Jul med Sean Banan :)






Wishes

Dessa här 2 av (typ) 12484 saker önskar jag mig i julklapp! Tänkte även visa ett halsband som finns på guldfynd som jag oxå VILL ha men det fanns ingen bild nånstans så det gick inte de.

Men fina pyjamaser, eller hur? :)







Sen önskar jag mig typ ett presentkort eller pengar så att jag kan ta hål i överläppen oxå, men frågan är:
 vågar jag?  Känner fan så ont! Men vill jag en grej väldigt väldigt mycke så brukar jag klara det till slut, men det spörs de..

Just de ja, jag skulle ju berätta hur det gick med dessa katterna. Och vi har bestämt att vi inte ska ta dom. För vi känner att vi hellre vill börja från början med en kattunge och detta var 2 bröder på 2 år. En va jätte gosig och den andra var gosig men skygg. Och vill helst inte ha en så rädd katt när man har 3 barn som väsnas, för då är det ju nästan synd om katten. Men har typ ringt på alla annonser som finns och som har rimliga priser men ingen har några kvar så får väl helt enkelt vänta och hoppas att det dyker upp några mer snart. Irriterar mig på folk som inte tar bort annonser när det inte finns några kvar! Jaja men så är det :p


Imorgon ska Barnen sova hos Sanna förresten, och det ser dom verkligen fram emot :) Jag och Doffe ska ha lite mys för oss själva och hon är jätte snäll som ställer upp ♥ 

Nej nu blir det väl snart sängen antar jag :p


GODNATT!


Party all the time

Jag tränade läänge idag, för Doffe släppte av mig på gymmet och åkte på intervjun sen när han va klar så kom han själv och träna så jag träna väl i drygt 2 timmar. Den gick väldigt bra förresten, intervjun alltså :)
Ja nu har jag iaf duschat och ska göra iordning mig snart, sen blir det väl och kolla på dessa katterna :) I let you know later hur det blev med dom :)

Hörde denna braiga låt på gymmet också


Goodmorning people

It's time for me att dra och träna, lite sådär svengelska på morgonen är aldrig fel ;)

Ha en bra dag!!







Don't blame it on me. Take a look in the mirror instead and see who to blame

Håller på att göra om i bloggen lite, men ä ju inte nöjd då så jag får nog skapa en ny stilmall och mixtra lite. Men nu orkar jag inte mer, det blir att sängen strax ist.

Imorgon ska Natalie till skolan så jag ska nog passa på att träna, har ju varit på latsidan den här veckan så it's time for that. Doffe ska på en arbetsintervju imorn oxå :) Får hoppas att det går bra! Och sen på em så ska vi iväg och titta på ett par katter :)) Ja vi går i de banorna nu ist för en hund, en katt klarar sig ju själv hemma och stör ingen.  Så det spörs imorn om vi får med någon :) 

Well well, it's time for bed soon!


 SO goodnight suckers see ya tomorrow ;)






Och ni vet vilka ni är ♥

A list

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Orka gå och hämta en? Nej! ;p

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Me, myself & Hiv

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Typ 21.20

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Teven och Tindra som hoppar runt och är pigg 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
När jag hämtade barnen från dagis förut  

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bloggar :)

8. Vad har du på dig?
Mina nya goa pyjamasbyxor och en "snyggare" t-shirt jag köpte i Turkiet med knappar hela vägen på ryggen 

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Ja, att jag hade en kanin och ett marsvin

10. När skrattade du senast?
Hm, vet inte.. 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
A lot ;p Men iaf 6 Elvis tavlor, 1 ängel, en tavla med barnen över soffan, 2 tavlor med blommor över teven och 2 lampor bredvid de tavlorna  

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej jag tror inte det.... mig själv?  

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Vet inte riktigt, att jag ger tråkiga svar kanske. 

14. Vilken var den senaste film du såg?
Det va en på teven igår men såg aldrig vad den hette och kommer inte ihåg vilken kanal den gick på.. Men bra var den :) 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Prio 1: HUS sen massa saker till huset, kläder och massa mer :)  

16. Tycker du om att dansa?
Jepp, men om jag är nåt värst bra vet jag inte men :p 

17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Hehe, de jag har heter Natalie, Emil och Tindra och om vi får en flicka till så vet jag men det berättar jag inte förrän det är aktuellt :) Och om vi skulle få en pojke så vet jag inte.

20. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands
OooJA :)



RSS 2.0