Nåt jätte roligt (för oss iaf) :)

Vår stora flicka har en lös tand :)) Å så kul! Hon är jätte stolt :) Och det är klart hon ska va <3 


Tack för att

Tack för att du glömde mig...

Hej å hå

Så jäkla bra på å uppdatera, det är jag de ;P Igår va jag och Tindra en sväng till Frida. Riktigt trevligt å stri lite <3 Jag är bjuden på barnklädesparty till henne i Mars. Ska bli kul, så jag hoppas att jag kan! Sen fick vi sällskap av Doffes bror igår oxå, det tyckte barnen va jätte kul. Emil hade pratat om Alexander (som han heter) på dagis. Det är idolen de :)  Dom skulle tvinga honom att dega med dom hade Emil sagt, hehe. Och det hade INTE jag sagt till barnen *host host*. Inte för att han degade men det räckte med att han satt med bara.  Och så tvättade vi.

I dag har vi haft besök av Lena och sen kommer svärmora hit. Vi hade tänkt åka upp till farmor& farfar (Doffes) men dom svara inte. Så det blir nog inget av de idag. Handla ska vi göra snart. Men sen blir det nog inte att vi gör så mycke. Doffe åker å jobbar kl 10 ikväll.


Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha!!!!!!





  

Hittade nåt roligt :)

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. 

Är du man eller kvinna? I dont´t believe you

Beskriv dig själv: Sober

Hur du känner dig: Mean

Beskriv stället där du bor: Crystal ball 

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville: Funhouse

Hur du helst transporterar dig: One foot wrong 

Din bästa vän är: Ave mary A

Du och dina bästa vänner är: Stupid girls 

Hur är vädret?:  Glitter in the air

Favorit-tid på dagen: So what

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?:  Who knew

Hur är livet enligt dig?:  Family portrait

Beskriv ditt nuvarande förhållande: U + ur hand

Din rädsla: Please don´t leave me

Ditt bästa råd:  It´s all your fault

Hur du skulle vilja dö:  Just lika a pill

Din själs nuvarande tillstånd: Cuz i can

Nice nice

Vilket härligt väder! :) Jag ville gå ut å gå en sväng nu när barnen lämnas på dagis, men Doffe orka inte. Fasiken å ;p  Jag å Tindra sitter här å diggar till Gyllene tider vi, hihi ;) Vi får nöja oss med det ist. Jag ska nog ta en svängom med damsugaren sen oxå. Blir skitigt fort alltså. Och ner å köpa bröd på torget. Det va tydligen väldigt kallt ute tyckte Doffe så det hade kanske inte bleve nån promenad för det :p  


Min bara min

Det har inte direkt varit en händelserik dag. Doffe åkte till jobbet vid halv 11, han gör 10 timmars idag. Jag har dammat å plockat lite, som vanligt känns det som. Hämtat barnen på dagis, diskat och lagat mat. Inte så mycke mer än de.. Och snart blir det en dusch för barnen, så dom kommer i säng i tid. I morgon blir det nog en lika händelselös dag som idag :p   


<3<3Du betyder allt för mig älskling<3<3



Ja så är det :p

Idag har inte hänt så mycke. Jag va med mamma på stan en snabbis. Och så har jag lagat mat å plockat lite. Älsklingen jobbar han, kvällen. Tindra har nyss somnat hon och jag strävar med att försöka hålla Emil vaken. Vill gärna att han somnar tidigt i kväll.

Till torsdan är den enda dagen som Doffe är ledig denna vecka så vi har en del saker planerade då :p Vi har t.o.m fått skjuta upp på en sak som vi ska göra på freda ist. Ja på dagen då för han jobbar natt. Blir en tråkig helg :( Kanske får ragga sällskap. Åka till mamma eller så ;p  Who know? :) 



Och mer <3








Of course :D




Hej härliga sol!

Vilket härligt väder vi har idag! Man blir att bra gla :) Vi ska åka å grilla korv har vi tänkt. Men vart, det vet vi inte än :p  Fast Doffe ska väl stå halva dagen med att försöka starta sin bil som han köpte i förrgår. Ja en diesel, och vad jag har fattat så är dom svårstartade när det är kallt. Han skulle åka ner till palmviken och ist för å bara ta den rosa (min bil alltså) så MÅSTE han försöka starta sin, så det tar längre tid innan vi kommer iväg.. Hum.. Aja är man bilkåt så är man :p Haha! 

Nej nu ska jag få på barnen kläder (och mig själv) så får ni ha en underbar dag
 

Håll huvudet högt å va lycklig medans du sänker andra, rätta takter? Nja, inte direkt

Idag har jag varit med syrran på stan och hon är bara för GOO! Hon köpte en tröja till mig, ja hon köpte en likadan till sig själv oxå men i svart och jag fick en rosa. Och sen bjöd hon på lunch. Va snällt! Och va GLAD man blir :) Min syster <3

Ja annars har jag inte gjort så mycke mer, lagat mat å diskat. Och nu tittar jag på, ja det vet jag inte men det är på 4:an om hon susan boyle iaf :)



Hon sjunger ju fantastiskt bra iaf! Man blir att tårögd så det heter duga ;)

I morgon kommer Lena (syrran) hit igen och jag ska med henne på stan (tror jag) vill inte säga för mycke än ;) Hehe. Och så blir det att handla massa mat för nu ekar det rätt bra i kylskåpet :P

Nej nu ska jag borsta tänderna på Natalie och Tindra (Emil sover redan) och forts att titta på teven!

Ha en forts trevlig kväll :)


Det suger

Va jobbigt det känns när en vän inte kan acceptera hur man är :(  











Pink Pink Pink Pink <3 <3

Då man ska på Pink till sommaren så måste man ju ha nåt snyggt att ha på sig ;) Ja det är ju ett tag kvar, MEN jag har redan beställt en snygg klänning som kommer att passa in då :D :D Hehe, det gäller att va i god tid :)




Vad tror ni? På PINK konserten så gäller det ju att klä sig PINK ;D  Jajjemensan! <3


BRA LÅT


Lena och Tomas bröllop+Dop




















:(:(

Just när jag trodde att du aldrig skulle göra så... Så gjorde du det ändå :(

När hjärtat gråter..

Idag har vi haft en total slappdag. Lite jobbigt faktiskt för man är trött hela dagen med noll energi.. Fast skönt å inte behöva passa nåt.

 Ja förut så satt jag å Doffe å boka biljetter till Pink. Hon kommer igen till sommarn :) Kul, fast jag känner att jag inte kan gljädjas riktigt då.. :(  (vill inte gå in på varför)
Ja Doffe ställde snällt upp först och va beredd på att åka med mig men syrran ville så gärna med så då åker hon med ist. Jag fråga inte henne först för jag trodde inte att hon tyckte om Pink, men det gjorde hon :) Och så är ju Takida förband och dom är ju oxå bra. Och lena är ett stort fan av dom så ;)  Och så boka vi hotell, så allt är klart.

Igår gifte ju sig Lena och Tomas <3 Lena va jätte fiin! Drottning av Glava ;) Grattis <3




Hoppas jag skär mig
, ja så tänkte jag där en stund när jag stod å diska och leta efter bestick i diskvattnet. Då det låg vassa knivar där i nämligen. Men verkligheten slog till mig, och det är klart jag inte vill..

Ja när hjärtat gråter 

Snart alla hjärtans dag hörrni ;)

Nu har jag inte orkat va så "aktiv" här på bloggen på några dagar. Inte för att jag är såå aktiv annars heller :p Men men. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om när det inte har hänt så mycke under dagarna.

Just nu sitter jag här iaf, Natalie å Emil är på dagis å Tindra sitter här breve mig å tittar på teve. Idag händer inget kul (inget jag vet om iaf). Ska tvätta ikväll. Men under helgen blir det nog en del å göra iaf. I morgon ska jag med till kyrka å gå igenom hur vi ska göra på sönda Och sen blir det kalas för min kusin. Sen på lörda ska jag med å duka så det blir hela dagen i Glava. Sen på sönda är det ju bröllop :) Älskar när man har saker att göra. Ja dock inte sånt som har med de egna hemmet att göra, som städning å sånt :p

Jag har tänkt nu i flera dagar att ni ska få receptet på tacotårtan. Men shit va lat jag har kännt mig! Ska verkligen försöka med det snart ;)


Fortsättning bilder











 Någon va rätt vit ;)



Pictures! ;)

 Mamma min <3

 Gött mä ibland :)

 <3

 Sanna sus :)

 Syster å ja <3

 Hahahaha, vi va såå ledsna, jag å syrrans fästman :D



Ni får mer bilder när det funkar å ladda upp! :)

Sååå Kul

Det är lite irriterande när en del som bloggar skriver i gåtor! Så att man inte fattar ett skit, och inte förklarar vad det handlar om. Ja så kul att läsa då! Det tycker nog alla som läser antar jag.  B O R I N G enligt min åsikt iaf!

Efter lördagen

Igår gick det faktiskt bra, blev inte så dålig. Fast de enda jag kan säga är att jag är rätt mörbultad i nacken. Men jag tycker att det är de värt :) Tråkigt då att inte alla hade kul men som tur är vart jag inte påverkad av de, hehe ;p

Doffe skulle egentligen va ledig idag men eftersom det hände en grej på jobbet förra veckan så har han fått han hoppa in å jobba extra, då dom är 1 man kort. Kan ju va bra då han måste jobba in lite komptimmar. I morgon är han iaf ledig :D :D 

Ja idag har vi inte gjort ett dugg kan man säga. Men det är väl som vanligt de.. Vad finns det att göra liksom? Noll fantasi har jag så de skriker om de. Men.. So what I´m still a rockstar! hahaha ;)

Tänkte lägga upp lite bilder men det krånglar. Får försöka sen igen :)




Hallå världen!

Hade en askul kväll i går! Bara så ni vet ;)



Haha, nej då jag tänker forts att skriva :) Uppe med tuppen är jag, fast jag borde passa på att sova när jag i stort sett fortf är onykter känns det som. Och när man är barnledig. Men här går jag upp vid 9! Ja så är det i bland ;p

Jag har aldrig dansat så mycke som jag gjorde igår, jädrigt kul. Tack vare mina boys and girls de <3 Jag tror att vi va dom som syntes mest, haha. Iaf jag ;) Jag, syrran, mamma och Tomas alltså :) Lilla Sanna ville inte dansa hon och inte Doffe heller, ja inte dom andra som var med heller för den delen. Men vid 12 iaf så hade Sanna så tråkigt och Doffe börja må väldigt dåligt, så då gick dom hem :)

Inte för att det har nån betydelse att dom inte dansa då, jag påpeka bara det ;p Jag gjorde iaf inget annat, och fortsatte lite själv när jag kom hem. Haha!

Och förresten! Det spöka här en sväng när jag hade komme hem. Doffe säger: det är en ghost där. Å så nickar (tror jag, eller pekar) han mot stolen mitt emot mig, på andra sidan bordet. Å jag bara: men hej på dig! (nåt åt det hållet :))Och tittar så klart mot stolen när jag säger det. Å rätt va de va så rörde hela data skärmen till sig av ölburken som står precis bakom skärmen. Ölburken slog alltså till dataskärmen. Och jag satt alltså med datorn framför mig. Det va inte så skrämmande då tyckte jag. Men hade jag varit i ett annat tillstånd så hade jag nog bleve räddare.
Sanna satt ju precis breve den här stolen så hon lyfte arslet rätt fort å gick å la sig, hihi så hon vart nog räddare.  Doffe verkar ha en tendens till att se spöken när han har druckit, men nu märkte vi av det oxå :) Nej nej, inte kul eg :-S Då jag eg är asrädd annars. Haha! Men skit samma.

Vi gick iaf till the corner efter att vi hade bowlat, betala in oss å hela köret. Men kan säga så här då att det va ja as kul där, man kunde verkligen dansa till bra musik... NOT! Så vi gick därifrån rätt fort.
Nej nu börjar det snurra på rätt bra här, så det är väl bäst att jag.. ja gör nåt, typ lägger mig kanske :p

Ha en bra dag nu :)


Drömmar

Usch! I natt drömde jag nåt hemskt. Att min syster dog, och jag bestämde mig för att jag skulle tatuera in hennes namn. Och dessutom få namnet skrivet av hennes favorit artist grupp. Som ett minne av henne. 

Och när jag vaknade så kände jag att,  ja jag kanske ska tatuera in mina syskons namn ändå :)


Nu är

Nu är jag klar med outfiten jag ska ha i morn :) jag visste på ett ungefär vad jag skulle ha men prövade lite mer, ifall att så :)

Just nu så sitter jag å tittar på Eight legged freaks. Den med spindlar, usch! Jag tror jag dör va äckligt det är! :-S  Men titta det måste jag ju, för det är ju spännande :)

Nej nu ska jag bara invänta Doffe som är på väg ifrån jobbet. Och sen blir de natta!



Det har varit riktigt riktigt

Jag känner att det ska bli riktigt skönt å få roa sig å ha kul i morgon. Jag har haft en väldigt jobbig vecka med barnen. Och känner att jag är nära å förlora förståndet! Jag spänner mig hela tiden, sitter å slänger i mig maten när vi äter med axlarna uppe vid örona typ.  Så komma ifrån, ha roligt å få slappna av lite är verkligen nåt jag behöver just nu!

Idag har jag då städat det sista. Och kan säga, att så här städat och undanplockat i vardagsrummet har det inte varit på läänge. Nästan så det eka här förut ;)

Jag och barnen har suttit å tittat på pippi långstrump rymmer hemifrån, på youtube :) Nån annan dag ska vi se på pippi på de sju haven.  Bra filmer dä! Måste köpa dom, då det är lite tråkigt å se dom på youtube eftersom det är typ 11 olika klipp på en film.  

Jag och syrran va även iväg å sola, skönt värre :)

En tråkig grej som hände henne är att hon för ett tag sen lämnade brudklänningen på kemtvätt. Fick tillbaka den idag å så va den trasig. Och hon gifter sig om EN vecka! Fan va klantigt av dom. Det var pärlor borta och trådar som stack ut. Kul.. =/ Hon ska dit på månda iaf, och dom är ju enligt lag skyldiga att ersätta om dom haft sönder nåt. Sa jag hoppas ju verkligen att dom gör de me! På nåt sätt måste allt va fixat innan nästa sönda iaf. Shit liksom! 

Kram 


Bättre sent än aldrig ;)

Dagens stjärna:


Tindra

Min lilla docka <3





Du kom som en sol,
fick min morgon att vakna
och blommorna att blomma

Du sprider sådan värme,
ser saker med humor,
och lockar mig till skratt

Du är en klokar del utav mig,
ser livet så klart
när jag vandrar blind

Genom dig
har jag funnit mig själv,
och vägen till mitt hjärta

Jag är så lycklig
att just du valde mig
som din mamma

Du är
min ledstjärna
i livet




 


Just de ;)

För er som är intresserade så köpte jag nya blommor och så tog äntligen bort de sista 2 ljusstakarna förut oxå. Det skulle ha bleve så tomt i köksfönstret om jag hade toge bort ljusstaken där innan jag hade mer blommor eller nån ny lampa. Så nya blommor vart det! ;)


Blir lite smått tokig på barn ibland

Under försmiddan idag efter att vi lämnat barnen på dagis så åkte vi å handla det sista inför lörda. Doffe åkte till jobbet 10.15, det va ett 10 timmars pass idag :p Så ja, det har vore rätt tråkigt idag. Jag tog med pulkan  när jag hämta barnen förut för tänkte att vi kunde åka lite innan vi gick in, men då hade varken Natalie eller Emil åte nåt på lunchen. För det hade vore nån ny maträtt. Så det va många barn som hade petat i den bara. Det vart te å gå hem de dirket å göra mat hemma.

Ja vad har jag gjort idag då?  tvättat lite, diskat och lite plock har det väl oxå bleve. Men annars... inte ett dugg!

Kom på att jag inte har haft nån dagens person på några dagar nu, så det är väl bäst jag har det snart :) Men först ska jag hänga upp tvätt å ge barnen kvällsmat å plocka lite till :p

I morgon ska jag äntligen sola igen, börjar känna mig lite blek ;) Sen ska Doffe bannemej gå ner till förrådet med de grejerna han skulle ha gått ner med för ett tag sen.


52 romantiska veckor

Kan det va nåt för dig och din partner kanske?



Man ska turas om att skrapa ett kort varannan vecka, å sen har ni 1 vecka på er att överraska er partner med uppgiften på kortet. Låter trevligt väl?

Jag har faktiskt skickat efter denna från MYHEART  :) Tyckte det låt som en jätte bra idé nämligen, särskilt när man (som vi) har barn och kanske inte hinner med varandra särskilt mycke (typ aldrig) :p Så då kan man säga att vi får lite hjälp med att uppvakta varann 1 gång i veckan. Och även lite ideér med vad man kan göra. Pärry dä :) 

Så vi fick denna för några dagar sen och vi lottade om vem som skulle skrapa först, och det blev Doffe :) Så då skulle jag välja 1 av 4 alternativ som jag ville att han skulle göra för mig.

Myheart.se alltså :) En trevlig sida, mest bröllopsrelaterat, men finns annat kul oxå! :)


Lite uppdatering

Jag måste ärlig säga att det har varit en slappdag. Har inte städat såå mycke. Började i sovrummet så där är det iofs bara golven kvar men. Sen ska lite tvätt hängas upp och lite läggas in, disken ska tas, ja och så fortsätter det typ. Snart kommer Doffe hem och då ska vi åka till badhuset i alla fall. Och så ska vi äta på stures före :)






Katherine Heigl får många ++++++

Va fasiken är det här för skit väder egentligen?! Det räcker väl med att den snön som va kunde ligga ist för att det ska storma ner mer? Som sagt jätte kul att vi äntligen haft en riktig vinter men nu räcker det väl?! Va omöjligt å gå till dagis med vagnen, jag fick dra å dra, och så har jag dessutom jätte halkiga skor så jag bara kana. Jätte trevligt :)

Nu under morgonen har jag tittat på the ugly truth...igen :), som i för övrigt är en JÄTTE BRA film. Verkligen sevärd! Romantisk komedi står det på fodralet och måste säga att det stämmer verkligen! Har nog aldrig skrattat så till en film :D Den får högsta betyg av mig ++++++++++++++ Och jag tycker ju att hon Katherine Heigl spelar så jäkla bra! Alla filmer jag har sett med henne är bra. Så nu har jag sett den filmen 2 gånger. Och kommer jag nog att se några gånger till :) 

Nej nu ska jag ta å sätta på musik och börja städa

Och den här är bra :)
 

Min dag

Det va meningen att jag och Lena skulle sola idag, men de vart inge med de. Så det blir på freda ist. Idag har jag fått massa gjort faktiskt. Städat barnens rum, dammat å hela köret! Å så har jag tvättat hela dagen. Lagt in lite tvätt och plockat lite i sovrummet. Och tagit bort massa kassar som bara blir liggandes JÄMT! Har ni oxå så? Att det ligger kassar med grejer i överallt? För att man är för lat för å ta ur dom med en gång? Ja sånna är vi iaf :P Men nu är dom borta, å så är det bara 1 tvätt kvar som jag ska tvätta i morgon. Så är alla lortkläder borta! Skönt. Sen väntas det ännu tråkigare om ett par dagar när tvätten ska in! =/

Och så har jag vore hos Sanna<3 en sväng :) Ville inte åka därifrån, för det va ett litet tag sen vi träffades så jag ville bara sitta å prata. Men man kan ju inte alltid få som man vill.Tyvärr!

 Igår skrev jag ju att  jag skulle skicka ner Doffe till förrådet med grejer... så blev det inte! :p Inte idag heller. Men han åkte iaf å slängde det vi hade ställt utanför förrådet den dagen vi rensade ur det. Så i morgon får han gå ner med grejerna så jag kan städa. Men ska nog städa sovrummet i morgon iaf för där är det inga grejer ivägen iaf. Man får ta ett rum i taget så ibland :p
EGENTLIGEN borde jag diska nu, men jag har så torra händer så jag orkar inte. Får göra det te möran. Haha, jag har inte tänkt på de, men ibland skriver jag duktigt orden: morgon, till, är och med. Och i bland skriver jag: möran, te,e och me. Aja man e som man e :

Just nu är Doffe nere å hämtar tvätten och sen hoppas jag att han orkar titta på den nya filmen med mig. Men annars får det bli i morgon.

Det blir nog förhoppningsvis en sväng till badhuset i möra me :) Nu ska jag gå å ta upp Natalie ur badet!

Go natt och sov som små grisar nu ;)


Något att lyssna på :)


Den här fick vi med posten idag



Så då vet nu vad vi gör ikväll :)

Här gör man bara halva jobbet!

Tycker ni att det är dags att ta bort ljusstaken kanske? Efter att det har sett ut så där i ungefär 1 vecka. Haha, orka liksom! ;p



Kanske skulle göra en ansträngning?? Å även ta bort tomtarna som står där, hahaha!


Min frukost idag



Omelett med ost och tomater och bacon


Den här har jag tänkt å ta med



Den här har jag tänkt å ta med Natalie på bio å se. Verkar bra :)

En jobbig känsla

När det kliar i örat. Och man kliar å kliar å önskar att man hade mini mini fingrar så man kunde gräva sig in å bara klia  sönder sig. För när det väl kliar i örat så ger det sig nästan inte och det sitter oftast långt in i skallen (känns det som)
Ja ni vet säkert vad jag menar?


En måste skriva åsikt :)

Jag måste bara skriva en grej som irriterar mig! Och det är så otroligt falska personer! Som pratar skit om vissa och säger att dom avskyr den och den. OCH sen så blir dom vän och börjar umgås med den som dom pratat så jävla mycke dret om. Det är ju å va jävligt falsk anser jag. Och sen det roliga är att dom själva avskyr falska personer. Va liksom? Haha, det kan inte bli roligare! :D Å ibland verkar de ju liksom tvinga sig själva te å umgås med den dom inte tycker om. Vad är det om liksom? Inget jag förstår iaf! Det kan man ju inte må bra av!

Sen en sak till som är skrattretande. Det är att "en del" hatar personer som försöker förstöra för andra. Men själva kan dom minsann göra de!  Alltså nu menar jag tjejer som föröker ta andras killar, sånna som ljuger för vissa så att andra tar skada, personer som försöker förstöra mellan föräldrar och barn, eller mellan andra relationer, som kompisar eller syskon! Kan verkligen inte med sånt.. Förstår inte hur dom tänker där..

Punkt ;p

Sååå BRA


Måndagen

Nu har vi nyss åte, potatissallad och en sallad med räkor i. Det va nice :) Doffe är i väg å slänger glasflaskor sen ska jag skicka ner honom till förrådet med lite grejer. Så jag kan börja städa ordentligt inför helgen :D
Jag och barnen åkte till mamma en sväng förut under dagen å så åkte vi ner till stan å kika lite på lindex. Och jag köpte ett snyggt linne till. Fast inte till mig då ;)
Nej nu ska jag gå å få nåt gjort ;P

Kram


Dagens



1. Låt- Meet me halfway med black eyed peas.. Så jävla bra!
2. Saknad - Sommar-Turkiet :)
3. Kläder - Har inte hunnit sätta på mig nåt än :P Men det blir nog slappisar och linne
4. TVProgram - Får nästan aldrig kolla på nåt då barnen tittar på film hela tiden
5. Film - Min vän Charlotte är på just nu
6. Mat - Tror jag ska göra sallad idag
7. Köp - Inget, men förhoppningsvis en sak sen, men det är hemligt  ;)
8. Göra sen - Försöka städa
9. Godis - Inget idag inte!
10. Pinsammaste - Har inte hänt nåt pinsamt än iaf

Dagens är en prinsessa

Dagens stjärna:



Min fina Natalie! Som är en


En dotter

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på
Det största och det bästa
en mor och en far kan få

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar
Och livet har så mycket
som lockar och som drar

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror

 


Finast i världen


RSS 2.0