Prinsessan och grodan

Har ni haft en bra helg? Jag har iaf haft en rätt bra helg. Kan inte klaga iaf :p Längtar verkligen till nästa helg :D Då blir det lite parteey! Tror det kommer bli väldans kul alltså ;)  Jag ska dessutom laga mat till några så jag har väl antagligen fullt upp då, men det är de värt. Blir ju inte så krånglig maträtt så jag kan nog förbereda hela på morgonen och ställa in i kylskåpet. Då är det ju inte så mycke å göra sen. Tummen upp för det! :) Ska alltså göra tacotårta. Recept på den kan ni få, för den är JÄTTE go! Gud va bra spotify är då :) Bara söka å lyssna, pärry väl? Vi fick en inbjudan från telia, så klart man skaffar det! Vi har inte den man betalar då, men man kan ju lyssna på mycke ändå!

Bjuder på lite bilder oxå :)

Ser bra kärt ut väl? ;)
'


Syrrans minsting <3
 Kan ni tänka er, han är 5 månader snart och alltså precis 1 år yngre än Tindra men väger mer?! Haha, SÖTNOS!


Min fina fjompfia <3


Neo




<3


Smilgrodan <3



Sov nu gott era skitar ;)


Lörda för fulla muggar :)

Prövar att blogga via bloggn. Det spörs om det funkar :) Men vill bara komma in å säga hej! Å ha en forts bra lörda :p sen vill jag säga grattis till min kusin Sissel som fyller år idag. Grattis! <3

Finns det något svar?



Idag har familjen vart på badhuset, och denna gången köpte vi årskort till barnen. Det lönar ju sig!

Jag kommer inte att kunna sitta vid datorn nåt mer under helgen, för i morgon drar vi till Glava för Doffe ska greja med bilen. Hoppas det blir rätt bra väder så att man kan va ute nåt.
Jag och syrran va och solade förut å så gick vi en sväng på stan och jag köpte mig 2 behår, 1 linne, 1 trosa och till Tindra ett par sockor ( typ mockasiner tror jag) Vet inte riktigt vad det heter när det är plast under? Hehe.  Det är ju verkligen nice price när det är halva reapriset ;) Och så köpte jag doppresent till Lukas & Neo. Så nu är presenterna å allt avklarat till Bröllopet/dopet :)

Nej nu har jag inte tid att sitta här..

Ha en trevlig.. natt! Haha


Mina stjärnor **

Dagens stjärnor är:

 
Alexandra & Lena

Just det mina fina systrar <3<3


Avstånd betyder ingenting,
vi kan gå olika vägar,
för du är ändå alltid nära
och har din speciella plats
i mitt liv

  

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.


 En syster är en liten bit
av barndomen som
aldrig kan gå förlorad

  


 

<3<3<3 ÄLSKAR ER! <3<3<3


.......

Ja men va ska man göra liksom? Har inte haft tid att blogga idag. Jag och Natalie va och klippte oss då och sen åkte vi med syrran hem en stund. Och kom väl hem vid 15.00 ungefär. Sen börja vi tvätta vid 17.00. Så jag tar det när jag har lust!

Slutar där, för har verkligen INTE lust nu! FAN

Prata med mig

Godmorgon :) Jag har inte tid att göra nåt inlägg med dagens nu på förmiddan. Jag ska iväg och klippa mig i Glava 10.30. Men det kommer sen :) Så nu måste jag göra i ordning mig.

Ha en bra dag! <3


P.s tänkte lägga in några bilder här men det krånglar så det får bli sen


Ledsen för det

Shit har inte fått med dagens person idag, så i morgon får det bli 2 :) Det blir så när Doffe är ledig då känner jag att jag inte kan (eller vill) sitta vid datorn hela tiden  :p Inte för att jag gör det annars heller, men det blir ju klart mer då! Idag har vi inte gjort så mycke. Har storhandlat och plockat lite. Jag började att damma i vardagsrummet förut och så städa ja toaletten. Sen ska jag fortsätta med dammningen i morgon. Måste ju förbereda inför nästa helg :) 
Jo oxå har vi rensat lite i förrådet ju. Så nu är det bara kläderna som ska sorteras där.
Nej nu är det dags för sängen.

GO NATT :)

Onsdag Morgon

Sitter och väntar på att äggen ska bli klara. Sen ska vi äta frukost och barnen har Doffe nyss lämnat på dagis. Och vi har inget planerat idag så det spörs vad det blir :)

Men här kommer de bröllopsbilder vi har. Någon ville visst de ;)  
Är inte många då, för vi har de flesta ute på papper redan eller vad man säger. Inte papper men ni förstår säkert vad jag menar :) 
                     









Fast den här är bättre :)


Så här på möran


Just hold my hand and never let me go

Ni som inte kommit med som dagens person än, håll ut. Ni kommer! :) Är lite svårt å få med alla på en gång. Och jag tar inte någon sist för att jag tycker om den minst. Utan för att det helt enkelt får bli så :) Fast det förstår ni säkert ;)

Idag har jag och Lena solat, och så va jag och Doffe iväg och träna. Härligt värre! Vill träna i morgon oxå, men det får nog bli på badhuset isf. Blir lite dyrt att betala 70 kr per gång. Och några årskort har vi inte råd med än. Fast ska kanske skaffa kort så att dom drar från kontot varje månad. Kanske.. Doffe gick å la sig strax före 19.00, så nu sover han som en gris ;) Han har ju jobbat natt så han va rätt sleten. Och jag ska göra i ordning barnen inför natten nu iaf. Är rätt trött själv så de vore gött å få lägga sig. Men det blir nog inte förrän om några timmar!

Go natt! :D




Tycker detta är en fin låt


En fräckis :p

Kalle och hans pappa var ute och gick och passerade ett hus som hade fullt av blinkande lampor.
-Vad är det för hus? undrade Kalle.
-I det huset kan man köpa glädje, svarade pappan.

Nästa dag fyllde Kalle 5 år och fick då lite pengar av sin mormor. Kalle gick då till glädjehuset för att köpa lite glädje. När han gått in kom det fram en stor dam och Kalle frågade henne om han fick köpa lite glädje. Damen tänkte: Vad kan man ge en femåring? Hon gick till köket och bredde fyra stora mackor med sylt på och gav dem till Kalle.

När Kalle kom hem frågade pappan  var han varit och Kalle svarade då stolt att han varit i glädjehuset. pappan fråga nervöst vad som hände.
-Jo, dom tre första orkade jag med, men den sista slickade jag bara av!


Star of the day ;)

Dagens person är:



Min bästa vän och kusin Sanna <3


What would I do if someone of you

was gone tomorrow and I never told you how I felt?

So I just want to say, you are special to me

and you've made a difference in my life.

I look up to you, respect you and cherish you <3 <3




   
Finast.se


Finns inga ord som är bra nog! Men den här tjejen har en stor betydelse i mitt liv, och har påverkat mig väldigt positivt.
Älskar dig vännen, mer än du tror <3

Sanna


Ja i bland känner man bara så

Ja gissa vad jag tittar på? Jo paradis hotel, kan man fatta? Haha. Inget jag tittar på annars. Men det "råka" bara va på. Och då måste jag ju såklart se klart :) Vilken skit egentligen.
Jag tog med mig Natalie ner på stan förut. Och jag köpte mig ett par skit snygga skor som jag ska ha på bröllopet.
De här fast svarta


Avis? Nån? ;D
Doffe jobbar sista natten i natt sen är han ledig resten av veckan :) Vi ska försöka komma iväg och träna i morgon oxå. Medans barnen är på dagis. Skulle va såå skönt! Om nån kan ta Tindra vill säga.  Och så ska jag och Lena sola. Men det blir väl typ direkt vi lämnat barnen. Härligt :)

Nu ska jag lägga mig så Go natt!


Vet ni vad?

Vill egentligen skriva ett ledsamt inlägg, men det finns en stor risk att vissa tar åt sig. Inte för att jag bryr mig så. Men risken är ju oxå då stor att den jag vill skriva om inte förstår. Inte för att jag vill skriva om EN person utan om mig själv, ett problem. Men självklart är det ju en person som får mig att känna såhär just nu. Låter ju obegripligt, men det är de som är meningen.. Att ingen ska veta. Det finns visserligen redan nån som vet. Och den/dom förstår. Men det är det nog inte alla som gör. Så det är lika bra att jag håller tyst.. Finns en risk att någon frågar, och då har jag svårt att förklara. För allt jag säger låter obegripligt och konstigt. Och det blir bara en smet ev allt. och jag förlorar alltid =/


Jag och barnen har iaf vore till verkstan idag. För va tvungen att få nåt till Tindra eftersom hon har lite svårt att andas. Det här med kruppen ni vet? Hon fick iaf sånna tabletter man löser upp i vatten som dom brukar få. Så nu blir det förhoppninsvis bra :) Men det brukar det ju bli så. Sen efter det så åkte vi å fikade på nordells, mysigt :) Nu håller jag på å lagar mat och sen blir det en sväng ner till stan för mig.. Alldeles själv...


Då va de dags :)

Dagens Person idag är:





Min goa kusin Simone :)

Hon har en sån där underbar knäpp personlighet ;) Som jag älskar!
Och hennes uttryck och miner = Me love :)
Smart är hon med! ;)

Den här bilden är till dig :)








Underbar <3


Ja, sån e ja ;p

Efter att jag trampat i en pöl i hallen..

Jag: Fan va blöt jag va där!
 
Översättning: Fan va blött det va där

Hahaha :D


Sex and the city in my heart <3

Jag hade så jäkla kul igår och skrattade mycke. Många gånger själv åt grejer som inte Sanna då tyckte va så kul ;) Men det hade jag iaf! Haha :D Alltid när jag är med Sanna <3 Och idag med förstås :) Vi har inte gjort så mycke idag ändå. Har inte hunnit med nåt alls. Mamma fyller ju år så vi va till henne en sväng. Det är de enda vi har gjort. Dagen har gått som fasiken. Å nu sitter barnen å tittar på film. Emil å Tindra är snoriga å hostiga =/ Emil hosta så han spydde flera gånger i natt och hoppas inte på en sån natt till. Nu när Tindra oxå är tät. Hon har sån där falsk krupp som man kallar det. Så jag hoppas det går bra med henne oxå! När jag ändå är själv eftersom Doffe jobbar. Jag har ju Sanna att ringa till om det skulle va nåt som tur är :)

Och sen en helt annan grej; Jag har inte tagit ner adventsljusstakarna än! Haha, tragiskt. Men får försöka göra det till veckan. Doffe är ledig nästan hela veckan, yeay! :D Så kanske kan få lite hjälp av honom. Man kan ju alltid hoppas iaf! :)  

Puss och hej nu får ni inge mer av mig :) 

Någon fyller år :D

Dagens person är:



Min fina mamma <3

Som även fyller år idag :) Så ett stort GRATTIS!



En dikt till dig, för att jag vet att du älskar den :)

One nigth a man had a dream. He dreamed he was walking along the beach with the Lord. Across the sky flashed
scenes from his life. For each scene, he noticed two sets of footprints in the sand; one belonged to him, and the
other to the Lord.

When the last scene of his life flashed before him, he looked back at the footprints in the sand. He noticed that many times along the path of his life there was only one set of footprints. He also noticed that it happened at the very lowest and saddest time in his life.

This really bothered him and he questioned the Lord  about it. "Lord, you said that once I decided to follow you, you´d walk with me all the way. But I have noticed that during the most toublesome times in my life, there is only one set of footprints. I don´t understand why when I needed you most you would leave me."

The Lord replied, "My precious, precious child, I love you and I would never leave you. During your times of trial and suffering, when you see only one set off footprints, it was then that I carried you...                                                        
        

<3 Tack för att du finns! <3


En bra låt :D


Tackarsomfan :)

Nu efter flera timmars jobb så är vi äntligen klara. Ja vi tog en paus förut och gick ner till godishuset då :) Och nu ska vi sätta oss och glo på teve å mumsa grönsaker med dipp :D Me like!
Tack Sanna älskling för hjälpen! Me <3 Dig ;)


Ett tips :)

Jag vill tipsa om en body lotion som jag använder. Nämligen den här:



Jag har inte använt den så länge men tycker den är bra. Kladdar inte så mycke och känns behaglig när man tar på den. Tycker den torkar sätt snabbt oxå! Och Luktar gott :D


Ny duschad och ny smörjd :D


Och i rampljuset är

Dagens stjärna:



Min kära Emil <3

En liten glad filur med ett hett temprament :)

Jag önskar dig

Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.


Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.

                                                                                                                                                               2006-05-24

  
                       MAMMA ÄLSKAR DIG!! <3<3<3<3<3



Thank god it´s saturday!

God morgon!

Säger bara AJ! jag har träningsvärk i benen. Gjorde andra övningar hemma igår och det känns! Även fast jag stretcha. Men blir väl så när man inte är så van.
Jag la mig klockan 3 i natt så det känns som om jag är sjuk (typ iaf) nu bara för att jag är så trött.
Och vakna av att Emil hosta, och eftersom han har astma så lär det bli kul i kväll =/
Jag satt å fundera igår över vem som skulle bli dagens person idag. Och funderar lite än, fast tror jag vet vem det ska bli. Grejen är den att jag vill ha mycke kort av den som ska va stjärna för dagen så jag får vänta med några. Tills jag får mer kort :) Eller tills jag får några kort överhuvudtaget av dom som jag inte ens har något på. Vilken som ska bli dagens i morgon det vet jag redan iaf :) Nej nu ska jag nog köra ett pass om kroppen vill :p




Friendly

Fy vad jag hatar att jag inte kan göra bloggen snygg. Jag vet inte hur man gör! Inte den blekaste liksom. Men förhoppningsvis vill min kära vän hjälpa mig med de i morgon. Alternativt att hon gör allt jobb och jag sitter breve och kollar och säger hur jag vill ha. Så ser jag samtidigt hur hon gör :) Låt bra de ;) Och hon har säkert många bra idéer dessutom. Min älskade vän <3

Syster <3

 Idag hade min snälla syster med sig en väldigt god kola som hon hade gjort. Tack för den! Den är förstås redan uppäten ;) Och sen va hon så gullig häromdagen när vi va på stan. Hon hade köpt lite smycken och så va det ett set (halsband & örhänge) som jag tyckte va skit snyggt! Hon pröva det och sen gav hon det till mig. Va gullig hon är väl? <3 Det ska jag ha på mig när vi går ut om 2 veckor :D :D Vill inte använda de före de :)

Rosa såklart <3 My true colour liksom ;)

Super tack för det med! <3


Lådflickan

Idag när jag solade så låg jag och tänkte på att: tänk ifall man får cancer för det här? Det vore inte kul dä.. Ligger å skrämmer mig själv så :) Man tänker att det händer aldrig mig, men tänk om det faktiskt gör de. Men man kan inte hålla på å tänka så jämt för då skulle man bli rädd för allt och inte våga göra nåt. Och nu är det faktiskt så att jag har inte tänkt att hålla på å sola så jämt heller. Lite vett har jag att ;)



Iaf, idag har jag kört lite träning hemma. Jag och Doffe åkte iväg förut och tänkte träna på Outlet men dom hade bara personal till kl 18.00 idag så det vart inge =/ För vi kom efter de. Aja vi får försöka nån annan dag. Det är kul å träna där. Men är mest ute efter löpbanden ja. Skulle vilja ha ett, men går inte i denna lilla lägenhet.. tyvärr. Men ska skaffa ett när vi får ett hus nån gång :) De blir pärry dä :D  
Tindra sov mellan 1 timme förut vid 19.00 så nu är ju hon uppe och pigg, vill jag lova!  Fast det är 2 små natt ugglor till som är vakna oxå då så.  Ja det gör inte så mycke så länge dom inte väsnas och bråkar. Och vi ska ju inte upp till nåt speciellt i morgon heller så. Dessutom jobbar Doffe natt och då är det skönt med vaket sällskap :p Hatar verkligen att sitta uppe själv på kvällarna.

Förresten, har någon nåt bra förslag man kan göra med barnen så att dom blir trötta? Någon?

I morgon kommer Sanna hit och ska sova här. Gud va kul känner jag! :D Jag har köpt lite godis, dipp och grönsaker att dippa med. Och så skulle det gå någon film på teve så det blir nog hur mysigt som helst! :)



 


Dagens stjärna

Dagens person är ingen mindre än:



Just det min kära man! <3

Som jag älskar mest av allt i hela världen. Så därför låter jag honom stå i rampljuset den första dagen <3 Jag och Doffe träffa varandra på en skoldans i högstadiet när han va 13 ooch jag 14. Vi gick mycke fram och tillbaka men efter typ 1 år så blev det vi på riktigt, och nu har vi vore ihop i 8 år! Är inne på det 9:onde året. Och vi har även varit gifta i 3 år nu i juni 2010.  Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom. Han är mitt allt verkligen! <3 <3 <3 <3 <3  Och jag hoppas på att vi kommer att få dela hela livet ihop. Älskar dig! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

          

 Mitt lilla Elvis freak <3


Tänkte..

Va f*n! Jag hade skreve ett inlägg och så blev det nåt konstigt så det försvann. Orkar inte skriva om, och kommer dessutom inte ihåg vad jag skrev. Men jag ville bara berätta att dagens person startar från och med i morgon :D

Sov nu gott alla små grisar ;)

Vilken idé liksom


Va en sväng ner till stan förut och köpte present till mamma som fyller år till söndan. Och så kände jag att jag blev sugen på å äta på mäckan (mc donalds) ;) Vi hade ju som nyårslöfte att inte äta där så ofta. Så vi sa HÖGST 1 gång o månaden isf. Och idag förbruka vi vår månadsdos av de. MEN kunde lika gärna ha kvittat eftersom jag ändå inte känner någon SMAK. Så meningslöst de va egentligen.  Jag som så gärna ville känna smaken av nya (ny för detta år iaf) hamburgaren chicken el maco. Den är så go!  Men aja värdelöst idag.. :(



Nytt i fabriken

Jag kommer att börja med nåt nytt här. Jag kommer å ha en dagens person varje dag. Så att jag tillägnar dagen åt en speciell person. Och detta kommer va personer jag tycker om och som står mig nära men även kändisar. Det ska bli intressant å se hur det går :D

God morgon alla slashasar :D

Nu är jag vaken och.. pigg vet jag inte, men sådär iaf! Och ska snart gå ner till dagis med Natalie. Emil börja ju gråta för han ville oxå med men eftersom han va febrig igår så är det bäst att han stannar hemma idag med.  Jag är så jäkla förkyld, det ser ur som om jag har låge å gråtit hela natten eller nåt. För jag är så röd i ögonen. Ni vet så som man blir när man gråtit. Men det har jag icke gjort! Men de går nog snart över å då är det väl Doffes tur å bli förkyld. Uj, åh då blir det illa ska ni veta. Man hör inte annat än stånk å stön då, hahahaha :D Nej det är nog dags å få upp Doffe nu så inte Emil är vaken själv här när vi går.

Ha en bra dag! <3


Den här drinken såg väl inte lite go ut?!
Den ska vi dricka när vi går ut om 2 veckor, BIG :D

Inte samma sak för mig!

Alltså, vet ni vad om ni la märke till det? Så åt jag massa pepparkakor igår. Det va väl jäkligt nyttigt va? Haha :D Kom på mig själv där efter att jag skröt om hur duktig jag är. Haha, men det är inte riktigt samma sak för mig. Det räknas helt enkelt inte! Så det så :D

Sol och bad

Solning idag igen då ;) Jajjemen nu jädrar ska vi bli bruna så de ryker om de! Okey, usch kanske inte ryker. Bränt kött liksom, fy. Nej men nu är det 3 veckor av solning till som gäller innan vi ger oss. Sen kanske jag solar några gånger till när vi närmar oss resan. Åh gud va jag längtar då! 2 sköna veckor med sol (förhoppningsvis), bad å shopping. Och bara avslappning.. (förhoppningsvis) ;D  



Där vi ska bo. På hotellet tänkte jag skriva, men det är lägenheter. Funkar väl nästan på samma sätt. Tror jag? Förutom att man kan laga maten själv då. Ser skönt ut va? :)




Ja till Marmaris är det vi ska då. Och vi är 9 stycken som åker. Roligt värre!
Nog om det nu iaf :)

Det va Emils tur å bli sjuk i går kväll, men Natalie är  piggare och feberfri så iaf hon ska få gå till dagis i morgon. 
Jag storhandlade förut me. Skönt å fylla kylen! Och inge godis köpte jag, men va fasiken känner jag nu! Men det är bäst så. Jag är inne på andra veckan nu utan sötsaker så. Ja i helgas åt jag ju men på helgen är det tillåtet :) Jag= duktig ;) Än så länge ja.. hehe. 
  


Kåthelg! ;D

Ja då har Sanna åkt hem, ja för typ 1 timme sen eller så :) Och vi har bakat pepparkakor med barnen, eller det va väl mest jag och barnen då. Och sen åt vi upp nästan alla :D Hehe. Och sen sätte vi oss å titta på några avsnitt med sex and the city. Grymt bra serie! Haha, ja har ni sett reklamen, att det ska va kåthelg i kanal 5 till helgen?  De skulle väl gå några filmer varje dag. Då du Sanna ;) Hahahahahahaha.....


Morning has broken.. (fin låt de kom jag på)

God morgon! Det blev ingen träning för mig och Doffe idag. Dom har ju fått ett nytt schema och ibland gör dom en 10 timmars dag så han börjar 11.30 idag. och dessutom är barnen hemma från dagis oxå. Emil är inte dålig men Natalie och Tindra är inte så pigga. Men onödigt å dra med Natalie ut om Emil skulle vore på dagis. Så dom har fått alvedon så snart e dom pigga igen :) Jag är inte dåligare än va jag va igår, som tur är! Mer förkyld bara. Jag tänkte dra igång och städa här snart när jag har åte klart frukosten och kommit i andra kläder. Och när jag kollat klart på nätet förstås ;)  Det är ju ett måste liksom. Sanna rompa kommer hit sen så då måste jag ha städat.. lite iaf :) Haha, ja det är ett sånt måste jag har när det kommer någon. Helst iaf. Och nu är det verkligen skitigt här!
Jamen ha en bra dag vettja, för nu har inte jag tid att sitta här längre ;D

Måndagen

Idag va jag och syrran och tog våran dagliga dos med sol. Okej kanske inte dagliga men :p Solar ju inte varje dag! Fan jag blir ju aldrig brun juh. Känns inte så iaf!
Och Barnen fick andra sprutan av influensavaccinet idag. Och det gick fort och skapligt bra :)  Nu har jag fått gett Tindra alvedon för hon fick sprutan i benet och hon har jätte ont när hon går, så hon bara gråter och jag får bära henne. Stackarn :( Tycker det är lite dumt att ge sprutan i benet på små barn som kan gå faktiskt. Hur tänker dom där? Fast det kanske är nåt dom måste göra, för att dom har för små armar eller nåt. A jag vet inte.
Jag börjar känna mig lite dålig ja..  tror jag. Hoppas det inte blir nåt mer med de iaf. För jag och Doffe ska träna i morgon så det får jag inte bli. Ja barnen kanske blir dåliga så då är det kört då med iofs. Doffe jobbar kvällen nu i 3 dagar sen är han ledig på torsda och sen jobbar han natt fred, lörd,sönd och månd. Tråkigt! Men i morgon ska Sanna komma hit iaf. Och det ser jag verkligen fram emot :D
Nej nu måste jag göra i ordning mina älsklingar för natten ***

Haha, lite äckligt så :D


Let me be there.. my friend

"Wherever you go
wherever you may wander in your life
Well surely you know
I always wanne be there
Holding your hand
And standing by to catch you, when you fall
Seeing you through, in everything you do"


Skräckis.. =/

Jag hatar verkligen skräckisar. Ändå tittar jag nu. Varför kan man fråga sig? Rädd som ett litet barn. Usch! Kanske ska gråta en skvätt ??


 


Så jäkla go och bra låt!!


Saturday night live

Nu är jag uppe! Jag har att vore vaken 1 halvtimme minst men har låge å droge mig :) Lite trött är jag. Men det går över när jag duschat. Som jag ska göra snart. Emil ville ha välling så det är bäst jag gör det först. Det är bara han å jag som är uppe nämligen.
 
Sen när alla andra har komme upp så ska vi åka till pappa. Får se vad vi gör där. Vi ska nog va ute nån sväng iaf. Om det inte är för kallt. Men det tror jag inte :p



Ja igår va vi hos Marie-louise och glenn då. Det va trevligt :) Barnen va lite livliga som vanligt då. Men så är det :) Dom har ju 2 katter och 1 hund så det va ju jätte kul å leka med den ena katten tyckte dom :) med en sån där laserpekare. Den andra katten är rädd så den såg man inte. Alltså dom har en 2:a som är större än våran 3:a, fuskit juh! ;p 

Nej nu får jag nog göra välling och sen masa mig in i duschen.
Ha en trevlans dag hörrni ;)

  


Teletubbies

Jag sätte på Teletubbis åt Tindra förut. Det va första gången som hon tittat på de. Och kan säga att det va väldigt omtyckt :)  Men småbarn brukar tycka om de. Kommer ihåg när min lillasyster va liten, då stod hon och dansa och slängde med sitt lilla huvud åt sidorna, när hon kolla på de. Haha, så söt så :) Och oftast stod hon mellan sofforna och höll i sig så hon kunde svänga ordentligt med huvudet.  


Äckligt till max!

Det va en snabbsväng till Frida vill jag lova ;) 1 timme va vi där. Haha. Men därför ska vi dit på månda ist :) Nu ska jag diska och sen göra mat

Hitta den här bilden, och det ryser mig verkligen. Visste inte riktigt om jag ens skulle lägga ut den. Med tanke på den där OTROLIGT ÄCKLIGA spindeln. Jag vill gråta! Buhu :.( Men va tvungen att visa er va äckligt! Hur kan någon människa överhuvudtaget gå med på att bli fotad med en spindel DÄR. USCH!

Ärre verkligen Freda? Ja det verkar så :)

Go morgon! Jag fick den där overallen till Emil i går. Perry! Doffe kom hem från jobbet lite innan 09.00 idag och då gick jag å Tindra upp. Och han la sig nästan med en gång. Vet inte vad jag och barnen ska hitta på idag, hm? Kanske kan fråga Frida om inte hon ska göra nåt speciellt.  Men senare idag ska iaf hela familjen åka till Marie-Louise och Glenn. Ska bli väldigt trevlans :) Och så ska jag panta som sagt med Sanna före de då. Japp då ska vi till Frida en sväng :) Inte för att Natalie och Emil har vaknat än men jag ska iaf gå och göra i ordning mig så jag är klar.  Vi är ju alltid så sega så ;) 

En bra låt: Jason Derulo-Watcha say


Om vi

Kommer tillbaka om det här med sex and the city. Är inte det den bästa serien/film som finns så säg! Jag verkligen avgudar dom! Märker att jag säger så om mycke. Men det finns mycke bra skit :D haha

 Tänk vad hjärtkrossande det är i filmen när Big tvivlar  på om han verkligen vill gifta sig och han åker ifrån kyrkan. Gud va jag gråt när hon möter honom efter. Hon bara kliver ur bilen och slår honom med blombuketten. Oj oj oj va ledsen man blir :( 




 


Lite ensamt

Va ju på badhuset förut, och det va kulit :) Roligt när någon annan vill följa med, och roligt för barnen när dom har en kompis och leka med. När vi kom hem så åt vi kvällsmat och hängde upp den tråkiga tvätten. Ett ont måste! Nu har Doffe åkt och jobbat och jag har satt på sex and the city filmen . Mycke bra den!  Och barnen har somnat. Så här sitter jag i ensamheten :p Tänkte skriva att jag ska lägga mig snart men kom på att jag måste va uppe och vakta en auktion på tradera som slutar 00.15. En overall till Emil. Hoppas jag får den. Men det ska jag att se till ;) bara inte priset blir för högt då. Vet inte riktigt vad vi ska göra i morgon. Jag ska iaf med Sanna och panta, är det tänkt iaf. Och sen blir det nog en sväng till Marre barre ;) hehe.

Sov gott!


Lite roliga saker ;p

Du är kär nu - Jajjemen :)
Du har sårat nån så de börjat gråta - Tyvärr :(
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Flera gånger! 
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - :) Ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - ja

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Det har jag nog
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra -
Hm? Ja det med
Jag har smygit ut utan lov -
Nej, inte hemma hos mig :)
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar -
Kan nog ha hänt ;P
Jag har en hemlighet som ingen vet -
Tror nog faktiskt inte de
Jag har fuskat i ett spel -
Tror jag nog inte!
Jag har struntat i ett prov -
O ja flera gånger


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Är det dåligt? :)
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej  
Jag kan svälja piller -
Öh? ja
Jag har tagit mediciner mot depression -
Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi -
Nepp
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - Nej, tråkigt å sova hela dagen 
Jag har vaknat gråtande -
Ja
Jag har somnat gråtande -
Ja


DÖDEN

Jag hatar begravningar - Dom är inte roliga direkt
Jag har sett någon dö -
Nej som tur är
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Ja 
Någon nära till mig har begått självmord -
Nej


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Haha, vet inte. Nej det har jag nog inte
Jag har sett en fallande stjärna -
Jepp
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Det får man inte säga juh.. och sen kommer jag faktiskt inte ihåg 
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Kanske, vet faktiskt inte  
Har sparkat en kille mellan benen -
ja fast inte med flit
Har hoppat fallskärm från ett flygplan -
Absolut inte!
Har lekt sanning eller konsekvens -
ja
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Har jag säkert
Jag har medverkat i en teater - I skolan, på lågstadiet
Du har fångat en snöflinga med tungan - Ja klart
Jag har suttit på ett tak på natten - jo jag hade visst de :) 
Jag har aprillat någon - Försökt iaf ;)
Jag har åkt taxi -
Ja
Jag har ätit sushi -
Nej
Jag har åkt snowboard - Nej och vill inte 


Jennifer Lopez!!

Hon är den kändisen jag har glömt bort en sväng. För några år sen va hon min favorit. Och hon är än, bara att jag stoppade undan henne en sväng där ;) Märkte jag :p Men jag tycker iaf att hon är super bra! Hon ser ju så jävla bra ut oxå den apan ;)


Det här är nog den finaste musikvideo jag vet :)

Fråga mig inte varför, den bara är! Och låten är UNDERBAR <3 <3


Fint VITT vinterland vi har :)

Nu under morgonen har jag tvättat. Eller jag tvättar till 10 så är inte klar än :p Som rubriken lyder, gud vad fint och vitt det är ute. Äntligen har vi fått en vinter utan massa slask. So far so good iaf :) Och hoppas det håller sig så här fint till i mitten eller slutet av februari iaf.  Sen i början eller mitten av Mars kan våren börja komma :) Ja det tycker jag minsann! Idag ska jag iväg och sola med syrran igen, ska bli skönt. Oxå blir en sväng till badhuset när barnen slutet dagis . Och idag ska även Lena och Lukas med dit. Nu under morgonen har inte humöret varit på topp kan jag säga, men det går väl förhoppningsvis över sen. Det har ju en orsak så..
Nej nu måste jag hänga upp tvätt.

Ha en fin vinterdag :)


Fasiken åh!

Måste bara klaga lite. Jag Beställde overaller åt Natalie och Emil i början av December, och då stod det att dom skulle komma 10 januari. okej, tänkte jag de får gå bra tills dess. Och Nu fick Jag ett brev som det stod: Ursäkta, men beställningen blir försenad. Den 10 FEBRUARI skulle dom komma nu ist.. Jag blir så trött! Nu är det bara för mig å försöka leta upp nya overaller för det måste dom ju ha, skulle dom ha haft redan eg.. Uh!


I bland undrar..

..jag hur det kommer sig att man ska finnas där för andra men andra kan inte finnas där för en?


Onsdag

Efter att jag lämnat Natalie och Emil på dagis så tog jag och Tindra en promenad till palmviken och handla lite. Skönt att det inte är lika kallt ute nu. Men just nu önska jag nog de för det va så jäkla jobbigt å varmt å gå hem med varorna. Va bara en kasse men de va rätt tungt. Så nu har jag fått min motion idag :) Lite träningsvärk har jag efter igår me. Gött dä :D Ja idag jobbar Doffe till 18.00 och vi ska tvätta kl 17.00 så Sanna kommer hit och hjälper mig. Snäll hon :)  Nu ska jag sätta mig och andas ut och så ska jag fylla lungorna med mycke luft och sjunga lite Lips :) Hehe


Men Gud da!

Alltså hur gör jag för å få tillbaka texten så som den va. Nu blev den sådär stor och konstig igen. Så jag fick försöka fixa till inlägget så det inte blev FÖR rörigt. Utan å behöva skriva om allt. Krångel!

Lite mer tidsfördriv :)

FEM SKULLE

Skulle du vilja vara längre?

Nej är nöjd med min längd 

Skulle du vilja väga mer?

NEJ

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?

Vad är detta för fråga eg?

Skulle du vilja ha sex med en kändis?

Haha, nej

Skulle du vilja dricka dig full nu?


JA 


TIO KAN

Kan du röra på öronen?

 Nej, det är ju svårt ju

Kan du slicka dig på näsan?

Nästan

Kan du kolla i kors med ögonen?


Jajjemänsan

Kan dina föräldrar lita på dig?


Haha... ja det kan dom

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Nej kan nog bli svårt

Kan du vara på fest utan att dricka?


Ja fast helst inte

Kan dina vänner lita på dig?

Ja det är klart!

Kan du tänka dig att pierca naveln?

AJ! Har redan gjort 1 gång.. Och ALDRIG mer

Kan du suga?

 Haha, va fan?

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?

Beror på vad det är för affär.. Men nej oftast kan jag inte låta bli ;p



FEMTON HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Ja, men vem har inte de?

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Ja

Har du ett syskon?


Nämligen 3!

Har du varit full den här månaden?


Nej, men förra :p

Har du någonsin haft sex med någon?


Jag är gift och har 3 barn, så svaret får nog bli nej. Hahahahaha

Har dina föräldrar ljugit för dig?


Det har dom, det kan jag nog garantera. Men inget jag kommit på

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Nej faktiskt inte :)

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej men det blir innan läggdags

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Hmm..? Låt mig tänka.. ja det har jag

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Nej

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?


Nepp

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Ja fast inget jag tänker göra någonsin!

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Nej.. eller jo förresten.

Har du haft sex med mer än tre personer?

Nej

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej duktiga jag :)



TJUGO VEM

Vem är din bäste vän?

 Sanna. Men har andra fina vänner oxå :)

Vem älskar du?

Doffe såklart <3

Vem hade du senast sex med?

Ja vem kunde de va tro? ;D

Vem vill du bli full med?

 Marie-louise just nu. Det va längesen!!!! Annars Sanna såklart och Doffe måste ju va med på ett hörn här :)

Vem är den bästa artisten?


Pink såklart. Fast det finns ju många bra.

Vem pratade du senast i telefon med?

Pappa

Vem har du en liten crush i?

Ja får nog svara att jag har min man ja, så ingen crush i nån annan inte.

Vem är snyggast i världen?

Ehm? Är inte de jag de då? ;) Hehe

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?


Skulle vilja dela dom å ge hälften var till mamma och pappa

Vem är snällast i världen?

Min man :)

Vem är din bästa kompis?

Vad är skillnad på kompis och vän eg?

Vem vill du prata med?


Hm? vet ej

Vem sov du med senast?


Doffe, Natalie och Tindra

Vem såg du full senast?

Haha, Sanna och Doffe

Vem vet allt om dig?

Doffe och Sanna vet nog mest. På olika sätt

Vem kysste du senast?


Ja vem kan det va?  Ja ni har gissat rätt ;) Doffe

Vem kramade du senast?

Någon av barnen

Vem kan berätta allt för dig?

Hoppas att mina närmaste kan det iaf

Vem kan du berätta allt för?

Doffe. Förutom kanske små små hemliga tankar.

Vem hatar du?

Ja det vet jag, men inget jag tycker att jag kan skriva här.


Lite tidsfördriv

Namn: Clary Ingrid Rebecca Johansson
Kallas för: Becca
Stjärntecken: Våg
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Näsan, har haft i naveln.
Tatueringar: En text på undersidan armen, en stjärna på bröstet (inte själva boobsen då alltså ;)), en ängel bak på axeln och så står det Becca på ryggen där nere i mitten, haha kommer inte på vad det heter där ;)
Längd: typ 173
Skostorlek: 41
Hårfärg: Naturlig-Blond, Men just nu färgat brunt
Fräknar: Nej
Motto: Har inget direkt
Kär?: Ja klart :D
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, men egentligen inte.
Tycker du att du är attraktiv? Nja, inte direkt
Dricker du? Händer väl :)
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Olika 
Vilken parfym använder du? En av celine dions. Har en bild på den någonstans i bloggen. Men har flera parfymer, men det blir mest den.
Vad är du rädd för? Mörker, Kryp med mera...
Gillar du att tvätta?  ööh? NEJ
Gillar du berg- och dalbanor? Nepp

SENASTE..
Filmen du hyrde?
Tror det va Ice age 3
Filmen du köpte? Köpte en drös för ett litet tag sen men kommer inte ihåg vad alla heter.
Låten du hörde: Åh, det va nån i bilen. Jo! Johnny b good
Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg
Personen du ringde? Doffe
Personen som ringde dig? Doffe 
TV-program du såg? csi tror jag
Person du tänkte på?  Sanna
Boken du läste?  En bok om älvor, som jag läser för barnen
Personen du fick e-mail av? Mamma
Personen du fick brev av? Beror ju på hur man menar då. Brev får man ju jämt, men bara typ räkningar. Det är ju aldrig någon som jag skriver brev med.
Personen du fick sms av? Lena
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår
Saken du köpte? Ett par badbyxor till Tindra, fast det va Doffe som köpte dom om man ska va noga :p 

FAVORIT…
Låt:
Bla: Bad romance-lady gaga. Who knew-Pink mm
Sak att göra: Umgås med vänner och familjen
Sport: Inget sånt dret
Dryck: Dricka, vad jag än är sugen på för nån
Kläder: Mysisbrallor och linne
Film: TWILIGHT filmerna såklart! Men även Avatar är dret bra :)
Bil: Volvo
Serie: Desperata hemmafruar, hehe. Och grays anatomy

HAR DU NÅGONSIN…
Gråtit över en pojke? Ja 
Gråtit över en flicka? Ja över vänner
Ljugit för någon? Ja tyvärr
Varit i slagsmål?  Nej
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Hur menas, men nej det tror jag inte. 

ANTAL...
Gånger du varit kär?
1 ½ gång :p
Gånger ditt hjärta brustit? Några
Hjärtan brustet på grund av dig? Kanske.. 
Tjejer du kysst? 1, haha
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Just one :)  
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ja men hur ska jag kunna veta de?

 
ÖVRIGT
Vad har du gjort idag?
Varit hos tandläkaren med barnen och tränat med Doffe. Sen gjort mat och slappat
Brukar du svära mycket? Ja lite för mycke kanske
När stiger du upp på morgonen? När jag vaknar ;D
Vad har du på dig? Slappisar och linne, sockor och hela tjotahejti :) Underkläder alltså.
Vad ska du göra ikväll? Inget speciellt
Vad är du allergisk mot? Inget
Var har du ont? Ingenstans, vad jag vet?
Använder du hårspray? ja i stort sett varje dag
Kan du stå på händer? Haha, nej
Håkan Hellström eller The Ark? vet ej, inge fan av någon.  
Salt eller socker? Måste nog välja salt här. Mat utan salt skulle inte va gott.
Gillar du ketchup? Ja då, men inte för mycke. Tänk makaroner som är dränkta i ketchup, USCH! Men lagomt är bra :)
Är du glad nu? Nja mer ledsen
Var du glad igår? Både och
Vad dansar du till? All bra musik, men bara jag har nån att dansa med så.
Stockholm är..? Ok
Göteborg är..? Ok
Kan du sjunga? Nja det vet jag inte de..
Spaghetti eller makaroner? Båda
Land du vill besöka: Hm? Många, men Usa vore ju roligt å åka till. Sen är jag så dålig på å veta vad som är länder så jag skulle lika gärna kunna skriva Stockholm här för så lite humm om vilka som är länder och städer har jag. HAHA


Jag hade iaf tur med bilden

Försöker va glad i en värld som gör mig ledsen.. Skit också. Har tyvärr inga svar till den som vill få..

 
 

Stelt inlägg :-S

Nu sover barnen och vi kanske ska sätta å en film. Men är rätt trött så det blir kanske sängen ist. Jag och Lena va iväg och sola förut, och så va jag med henne och Tomas och beställde blommor till bröllopet. Å sen va vi en sväng till badhuset idag med. Det är kul de :) Det blev mycke på en gång här märkte ja ;p Men  ibland tycker jag det är så svårt å får ut de på ett bra sätt. Då får det bli som det blir. 
I morgon börjar dagis igen då. Det tycker nog barnen ska bli kul. Å lite skönt så dom får nåt mer att göra på dagarna. Och inte går uppe på varandra och bråkar hela tiden.
 Ja och i morgon ska jag och Doffe gå till badhuset och träna. Och Tindra ska va hos mamma :) Mer har jag inte att skriva om idag så vi hörs säkert i morgon!
Kram

ps. Lena och dom va inte med på badhuset, märkte att jag hade skrivit lite konstigt där.


Ja en del alltså..

Tänk att man kan bli sur på någon för att den jobbar? Vilken tur Doffe har att jag inte blir det, haha. Men varför skulle jag? Och sen finns det sånna som blir sura för att man inte svarar på sms tillräckligt fort. Eller att man är borta för länge. Även fast det kanske är någon högtid och man vill va med sin familj och/eller släktingar. Eller för att min inte hört av sig på 1 halvtimme kanske! Dom som är sånna dom borde söka fört. Och inse att det håller verkligen inte i längden! Det är ju inte mig det drabbar men tycker synd om dom det gör de för. Ville bara skriva de :)


Ibland så..

Idag har vi varit på kalas. GOD mat fick vi och mycke att välja på. Ägkött och nötkött som jag tror hon hade stekt i ugnen, såser till det. Och så hade hon gjort nån köttgryta. Och även köttbullar. Potatis till det förstås, och olika tillbehör :) Super mumma! Sån lyx skulle man ha varje dag :) Och nån som gjorde maten förstås :) Nej nu börjar det krypa i mig, kanske är dags å göra nåt. Som typ göra i ordning barnen inför natten. För det är ju bara jag som ska tänka på sånt.
Hoppas ni oxå haft en bra dag!

Nu kom jag på`t

Den här filmen verkar bra. Det måste jag se!


En fin dikt :)

Sometimes I feel sad and sometimes I feel blue
but whenever I see you, I'm as happy as can be
for you bring a smile upon my face
and a feeling of joy within my heart
you're like my sunshine in the morning
and my stars that glow at night
you're like the waves in the ocean
the cool breeze in the wind
like the call of the birds i...
n the morning dew
like the sounds of beauty in the night
you see all of these things are of beauty and love
that's how I feel whenever you are near
for it was the passion and desire from both of us
that opened up the world for our eyes to see
for our love of each other will grow and grow
and our needs and desires will be more everyday
for a friend you once were and will always be
has turned into love as it should have been
so I want you to know as a friend and lover
that in my heart and arms you'll always stay
for our love for each other will never fade

En dinkelhoppare :)

Nu sitter vi här, jag och barnen, efter att ha gått ner till godishuset. Sanna va med men hon åkte hem direkt vi kom hem. Och jag har nyss satt på den lilla sjöjungfrun och vi mumsar godis och dricker dricka :) Till mat idag blev det lasangette och sallad till de. När jag har tröttnat på godiset och är klar vid dator så ska jag städa klart barnens rum har jag tänkt. Men man vet aldrig, det kanske inte alltid blir som man tänkt ;P I morgon ska vi på kalas i Sälboda. Vi ska fira Doffes farmor och farfar som fyller år nu i januari. Ja Doffes farmor har redan fyllt. Det ska bli trevligt iaf. Dom är så goa dom!

 


Trött..

Gud va trött jag är just nu! Har inte sovit så gott i natt. För Tindra somna väl inte förrän efter 1 timme minst! efter vi la oss. Och jag har vaknat lite titt som tätt. Lite ont i ryggen har jag me så har inte sovit bra för det heller. Även fast det inte har haft så stor betydelse med ryggen men lite iaf. Tror det blev efter att jag simma igår. Nån liten sträckning eller nåt.
Idag kommer Sanna hit en sväng, får se vad man hittar på då. Om vi hittar på nåt då ;p Vet inte hur kallt det är ute så jag vet inte om vi kan gå ut. Men antagligen är det lika svinkallt som vanligt. Fast vi får kankse gå en sväng till godishuset ändå sen. Doffe har ju bilen och jobbar till 19.00 i kväll och man kan ju inte vänta till dess. Och så kan det va bra med en liten promenad för barnen :) Men nu ska jag nog göra i ordning mig.
Ha en bra dag!


Ja detta med pigga barn igen då..

Ja klockan är 23.55 och Natalie och Tindra är fortf uppe. MEN! Dom somnade faktiskt vid 9-halv 10. Men ska snart lägga mig med dom igen för så här kan vi ju inte ha de.. På badhuset va vi i dag oxå då. Hela familjen :D Dom har ju börjat att ta betalt för barn i alla åldrar nu mä.. 10 kr då men. Tycker det känns dåligt å behöva betala för ett barn som är 1 år bara. Eller om man hade haft en liten bebis. Dom fattar ju inte ens att dom är å ett badhus. Aja, alla försöker krama ur pengar ur alla nu förtiden så man blir ju inte förvånad heller. Vi ska nog på badhuset till Måndan igen är det tänkt. Vi har ju halvårskort jag och Doffe och det måste man ju försöka utnyttja. Får köpa ett varsitt till  barnen nu oxå då. :p Solade gjorde jag förut med syster yster me. Det är så skönt! Så det ska vi göra till veckan igen ;)  Inte bara för att det är skönt då ;p Annars har vi inte gjort så mycke mer idag. jag har väl städat, fast bara lite.
Nej nu börjar dom leka för fullt här så det är väl bäst å sätta stopp för de.
 Sov gott everyone!

??

Vet inte vad det blev med texten i förra inlägget. jag kommer åt någon knapp ibland och fattar inte hur jag ska få tillbaka det. Men skit samma det får bli som det blir :)

Mina kära små ting <3

Ja ännu en dag har gått då. Jag och barnen va en sväng till Frida förut, kom lite sent iväg men det gör inget. Barnen hann att leka en bra stund ändå :) När vi kom hem börja jag med maten direkt och sen va det dags för mig å gå ut och gå med Marie-Louise. Det va skönt. I morgon ska vi försöka åka till badhuset igen. Ja efter att Lena och jag har solat. Roligt när man har saker att göra ibland :)
 Idag la jag mig med barnen i våran säng och läste för dom och kl 9 släckte jag ljuset. Jag låg kvar tills dom somnat och det tog inte lång stund. Skönt! Jag ska göra likadant i morgon. 
Eftersom jag inte har så mycke att skriva om idag så får ni lite bilder att titta på.
Kram på er!

Alex & Emil


Neo

Lena & Neo



Alex&Hampus

Pappa upp i dagen!

Vendela&Alex

Vendela fylllde 10 :)

Lukas&Natalie

Lukas





Rasmus


You know it`s true

Nu har jag inte skrivit på 2 dagar, illa alltså. Men jag har liksom haft fullt upp med pigga barn på kvällen och igår somnade jag när jag la mig med Tindra för att hon skulle sova. Ja nu sover alla förutom Natalie (som vanligt). Ändå va vi på badhuset idag så man tycker ju att hon borde ha bleve lite sleten. Det är hon säkert fast hon tvingar sig. Igår va jag med syrran (Lena) till Karlstad. Vi lämna in brudklänningen hon ska ha så dom ska sy in den. Vi yra omkring och leta efter båda brudklädesbutikerna dom har i K-stad. Hitta dom att till slut :p Så nu va de fixat. Nu är det bara te å planera in lite möhippa/svensexa. Ja dom har fått veta de. För vi blir inte så många så då har vi det ihop. Kan bli mysigt :) Och så måste dom ju skaffa barnvakt inför de. Lite bitar har fallit på plats. Och vi vet ungefär vad vi ska göra för dom :) Med dom får varken veta bu eller bä :)  Klar med bröllopspresenten är jag oxå :) Har inte fått den än men fixat e de! Ska bara köpa doppresenter oxå.
Ja som sagt idag va vi på badhuset med Natalie och Emil. Tindra fick va hos sin farmor hon <3 Innan vi åkte hem så passa jag på å simma lite. Så nu har jag tränat 2 dagar i sträck. Va på gymmet med Sanna i förrgår och ska på gymmet med Marie-Louise i morgon. Eller oxå ska vi gå ut och gå. Men antagligen blir det -20 i morgon och då får det bli gymmet ist. Sen på freda ska jag och Lena sola. Doffe jobbar helgen, jäätte kul =/ Sanna då vet du vad du ska göra ;) Ja just de, hålla din älskling sällskap! I morgon får jag försöka städa på dagen. Tog ner granen idag iaf så då är den ur vägen. Och så har min duktiga man äntligen slängt allt skräp sen jul. Vi hade typ 2 säckar inne med skräp och 2 ute. Och du Sanna, kan inte du bli med mig och panta nån dag? Nej nu får det absolut bli sängen! Go natt!  

Haha, ser ni vilken GO fisunge jag har. man vill ju bara ÄTA! :)


Kikar jämt in :)

Och säger go natt, och sov gott mina grisar ;) Nu lägger iaf jag mig. Vill inte va föör trött till morgonen. Jag har 2 piggeliner uppe fortf. Inte klokt. Men Emil somna 19.30 typ och vakna 21.30. Super kul! Och Natalie tvingar sig uppe som vanligt. Och vi har inga sovrutiner, stygg på oss. Vi va jätte duktiga för ett bra tag sen och det gick rätt bra. Men vi har en Tindra fis med oxå som gör det lite svårt. För ska vi få Natalie te å sova i sin säng då måste vi läsa tills hon somnar. Och det kan dröja läänge. Det hände t.om att båda jag och Doffe somna medans vi läste, för att vi läst så länge. Så det va väl lite därför vi gav upp oxå. Så om jag lägger mig nu så kanske jag kan få med en utav dom till sängen. Förhoppningsvis båda! Annars kan det va lättare att dom somnar på varsitt håll. Så stör dom inte varann. Men iaf, Go natt!

Känns inte som sönda idag :-S

Idag har jag haft noll energi. Det är så jobbigt tycker jag, när jag inte orkar göra nåt. Man kommer in sent i duschen och går drölar bara. Tror jag duscha 15.30 eller nåt :p Jag är en sån att jag gärna vill göra mig klar det första jag gör, nästan iaf. Dagen blir så tråkig när man har ännu mindre energi än vanligt. Okej, nog om de. Inatt drömde jag nåt hemskt (ja för mig är de iaf de). Jag drömde att ett par fick barn. Ja uu va hemskt va? Haha. Ett par jag inte tycker ska ha barn. Men sen drömde jag i samma dröm typ att jag bråka med en som jag inte tycker om, och som det har vore en hel del bråk med. Och jag sa massa saker jag ville ha sagt. Jag skällde å jag vet inte vad. Det va sköönt. Önska att jag våga säga till mer i verkligheten oxå! Konstiga drömmar är oxå, haha. Dom jag drömde om som fick barn, för det första så födde hon hemma. Och hon va ju uppe å gick de första som om inget hade hänt. Oxå fråga jag vad hon fick och hon sa att de va en pojke. och dom hade sett på ultraljud att dom skulle få en tjej. Iaf, och sen så kommer mamman till hon som födde till mig å sa att hon (barnet alltså) skulle heta Jennie. Å då var det helt plötsligt en tjej. Hon ljög alltså för mig, hon som födde. Ja konstig dröm :p 
Städat har jag faktiskt gjort lite grann trots noll energi. Och i morgon åker vi till Glava på kalas. Blir nog trevligt :)  

Haha, tyckte denna bilden va lite rolig :D


HAHA :D Snodde ett test

FjortisTest


( ) Använder idominsalva ?
(/)Har stora solglasögon på sommarn ? (Jag har det som passar :p)
( ) Har mer än 5 st läppglans ?
( ) Är beroende av tuggummi ?
( ) Har klackskor ?
( ) Har foundation på dig nu ?
( ) Har ögonskugga på dig just nu ?
(/) Använder hårinpackning ?
(x) Har färgat håret/slingat?  
(x) Har tonat håret minst 4 gånger ?
(x) Använder ord som : Typ, bah , liksom  mm (Inte bah då:P)
(x) Har Proffs hårspray ?
( ) Har " no one " med Alicia Keys på din mobil ?
(/) Spegeln är din bästa vän ?
( ) Sätter e efter ord , som : dåe , nue , jue m.m
( ) Äter lite till frukost ?
( ) Skriker så fort du får syn på en snygg kille?
(x) Använder hårspray varje dag ?
( ) Har Britney Spears nyaste parfym ?
(x) har/ vill ha blont hår ?
(x) Använder parfym varje dag ?
(x) Har sett hsm 2 ?

Total : 9 ½

1-6  inte i närheten

7-16-riskzon!

17-23 - du är fjortis fjortis fjortis


Some of mine :)


SKÅL :)




Sannas mästerverk :)


Sanna och barnen leker med lera. Sanna va mycke koncentrerad :D

Jag tog mest kort jag :p


Tindra fisen <3




Sanna gjorde Natalie i lera. Hehe ;p


Tindra gick i väg och titt vart jag hitta henne :D


På nyår

Och det slank ner lite sånt här


Lillasyster <3

Emil <3

Natalie <3





Forever yours









**Vill bara säga Go natt**

Kommer in i morgon och ger er lite bilder att titta på, eller massa bilder (de vet man inte ;p)


Lördag den 2 januari 2010

Kanske är dags för mig å göra ett inlägg efter att ha hoppat över en dag :P Har ni haft det trevligt över nyår? Det har iaf jag. Finns väl inge mer å säga om det. Vi åt mat och satt å pratade hela kvällen. Klockan gick OTROLIGT fort tills hon var 00.00. Inte klokt.
Ja nu är jag den enda som är vaken här hemma :p Doffe jobbar så han är väl vaken men han räknas inte just nu  ;) Men barnen sover. Har lust å gå till badhuset med dom idag men vill inte gå själv. Och vet ingen som vill gå med. Frågade Sanna men hon kommer antagligen å sova länge. Och sen tror jag inte hon vill heller. Allstå det hade inte gjort mig nåt å gå själv med dom till badhuset men det är lite svårt när man har 3 barn med sig och särskilt eftersom den minsta är så liten. Hon kan ju liksom inte gå därinne själv, hehe. Och sen så måste man va beredd ifall nåt skulle hända. Får kanske gå ut å gå med dom ist. Inte lika kul kanske, men vad gör man? Vecka 5 ska Natalie börja på nåt som heter Funky kids. Och det är på lördagar på hälsokompaniet. Blir nog väldigt kul för henne! Nu har Emil vaknat och frågar efter Sanna nästan direkt :) Hehe, godingen min <3 Nej nu måste jag nog gå och lägga i en tvätt i maskin. Har överflödigt med tvätt :p 
Ha en bra dag!  

Tindra gör nästan alltid grimaser när man ska ta kort :)



RSS 2.0