Är barnvakt så just nu gosar jag med den h...

dsc01133 (MMS)

Är barnvakt så just nu gosar jag med den här godingen :) <3


Fick hem med posten idag :):) den i mitten...

dsc01089 (MMS)

Fick hem med posten idag :):) den i mitten är både cd och dvd från funhouse touren. Tummen upp!


Nu säger jag go natt! Är jätte trött och f...

dsc01066 (MMS)

Nu säger jag go natt! Är jätte trött och fattar inte att jag ska tvinga mig att sitta uppe sent varje kväll.. Hm, fast det är skönt på kvällen när det är tyst och lugnt :)


Hehe, hur kan det va skönt att sova så? Du...

dsc01071 (MMS)

Hehe, hur kan det va skönt att sova så? Dumstrut :)


Bara för att P!NK är HELT JÄVLA FUCKING OTROLIG!


Ser ni rosetterna under skinkorna? Eller här syns bara den ena, men ändå :p A iaf sånna ska jag HA!

Ja hon äger rätt fett!  :) <3


Och sen har jag kommit på en superb idé, men jag tänker inte säga vad :D Jag vill ju inte att ni ska härma mig ;P

Står långt fram :) yes!

dsc01016 (MMS)

Står långt fram :) yes!


Mina systrar är lagomt fina <3

dsc01008 (MMS)

Mina systrar är lagomt fina <3


I väntan :) hell yeah!

dsc01004 (MMS)

I väntan :) hell yeah!


2 helt fantastiskt bra låtarDessa är så jäkla bra! Gör liite ont att höra dom dock, då dom påminner så himla mycke om Turkiet, då jag hörde dom första gången där. Alejandro spelades varje dag och satellite spelades ju bara när det va melodifestivalen, men det va bra minnen med 2 snygga brudar inblandade den kvällen ;)  Haha! Och den är ju grymt bra!  Så Alejandro gör ju mest ont att höra på men den är ju oxå grymt bra så man kan ju inte låta bli att lyssna :)
Puss på er, det blir en tidig morgon i morgon och jag borde nog lägga mig nu ;p

P!!!!!!!!!!NNNNNNNKKKKKKKK :D:D:D:D

I morgon bär det av till Göteborg för att se på älskade P!NK <3 ÅÅÅ va fantastiskt det ska bli! :D Jag åker med Mina systrar och min systerson. Sanna saknas då men.. =/ Buhu! Men det blir great ändå! Hon ska ju dit oxå men inte med oss, kanske att vi ses ändå! Kanske iaf ;pKanska såå jälva fucking amazing!!!


Har ni sett så fin "bäbis" vi köpt :) Dais...

dsc00995 (MMS)

Har ni sett så fin "bäbis" vi köpt :) Daisy heter hon :p


Go låt <3


Life is what it is...

Jag skrev ju att jag saknar Marmaris i förra inlägget. Det gör jag , fast det är mest utomlandskänslan jag saknar. Ja självklart stället oxå! Men skulle klart kunna tänka mig att åka till fler ställen. Eller det är ju ett måste liksom ;p Är sugen på att åka till Tunisien. Vem vet, kanske blir det nästa år :) Förhoppningsvis! Och nej jag vill inte va här i Sverige, tråkigt land är de. Faktiskt! Men detta är ju mitt hem, och jag vet inte hur det skulle gå om vi skulle flytta till ett annat land. Antagligen inge bra :p För då skulle det va svårt att vänja sig med allt och språk å så. Och det skulle ju inte va en dans på rosor för det liksom. Så är det ju. Man får va glad åt att man får åka på äventyr och sen komma hem. Annars skulle det inte bli nån spänning i livet heller.


Men just nu iaf så längtar jag efter att skaffa en hund, och hoppas att det kan bli snart! Man får liksom se fram emot andra roliga saker som kommer att hända. Och hundar är verkligen en passion för mig. Jag blir skit glad av att ha dem runt mig och skulle så gärna vilja jobba med hundar! Men vart, när och hur är frågan..

It only hurts when i'm breathing, my heart only breaks when it's beating

Idag var det sista dagen för Natalie på dagis, någonsin! =/ Lite sorgligt faktiskt. Men hon ser ju väldigt fram emot att börja skolan :) Stora tjejen <3 
Nästa vecka ska vi till Sunne med syrran och hennes familj och bo där i en stuga. Vi ska va där hela veckan. Hoppas på fint väder.
Saknar Marmaris gör jag.. Jag vill inte va här..
Lite bättre kvalité :)

Ja jag är nöjd! ;p


Och här har ni en bra låt att lyssna på oxå! ;p


Gjord idag :) inte den bästa kvalitén men ...

dsc00947 (MMS)

Gjord idag :) inte den bästa kvalitén men det kommer bättre!


Vet ni vad jag borde lära mig? Att jag in...

Vet ni vad jag borde lära mig? Att jag inte ska anförtro mig till folk jag tror att jag kan lita på. Fast när man tror sig lita på någon, som man borde kunna lita på så gör man ju gärna det. Men nu är det verkligen slut på det för min del!


RSS 2.0