Emil fyller 4 år idag :) han har fått li...

Emil fyller 4 år idag :) han har fått lite oinslagna paket och så har det förstås varit bad hela dagen! Nu på kvällen har det varit grillkväll här på hotellet. Vi har ätit så mycke vi vill, perry ;) sen har det varit dansuppvisningar. Och eftersom emil fyller så bad vi dom fixa nåt. Om vad det va får ni se bilder på :) svårt att förklara. Men vi sjöng iaf för honom där bland alla människor. Och det va ju strongt gjort av oss må jag säga ;) barnen är super trötta så jag har gått in med dom nu, och de andra är kvar där nere. Nu innan jag gick in så va det 20 grader ute, skapligt skönt :) Kramar


Hejsan hoppsan :) flygturen gick super! Oc...

Hejsan hoppsan :) flygturen gick super! Och Sitter just nu på bussen till vårat hotell. Det tar ungefär 1,5 timme att åka till det förstå stoppet. Det är bara 2 stopp som tur är! Vi är alltså andra stoppet :p det har varit en lång dag med en del stress. Ska bli super skönt att få lägga sig! Här ligger tiden 1 timme före oss. Uppdaterar mer i morgon! Lättvindigt när man kan göra sms inlägg ;) Go natt!


Nu är vi på väg! :) 2 veckors sol och bad!...

dsc00721 (MMS)

Nu är vi på väg! :) 2 veckors sol och bad! Härligt :) vi är 9 pers som åker, och minibussen är full. 18.00 lyfter planet från landvetter till turkiet. Kram på er :)


Sitter ute på balkongen och solar och barn...

dsc00716 (MMS)

Sitter ute på balkongen och solar och barnen äter kakor :) vilket härligt varmt väder!


I dag är det någon som fyller år

Nämligen min storebror! Han fyller 30 år. GRATTIS GRATTIS! Tyvärr så kan man inte vara med och fira hans dag då han bor, ja jag vet inte hur långt det är men vi bor i Värmland och han bor i Malmö. Så det blir en bit :p Sen hade man kanske kunnat åkt dit om vi inte skulle till Turkiet om 2 dagar. Tyvärr inget att göra åt, och vi får ta en tur till honom och hans familj nån annan dag helt enkelt. Men han är saknad iaf, inte träffat honom på ja, hm.. vad blir det? Över 1 år och då var det bara på farmors begravning. Han har en dotter som är 3 år, som jag aldrig har träffat! Så, så sällan blir det =/ Men nu snart jävlar får det bli!

Iaf hoppas du får en fin och bra födelsedag!


Prövar nu att sms blogga :) har funderat e...

Prövar nu att sms blogga :) har funderat ett tag på hur det funkar, och tänkte därför att det va dags att jag tog tag i det nu ;)


OMG

Jag och Tindra åkte ju till mamma och har för en liten stund sen kommit hem. Och jag blev så lycklig när jag körde hem, så det va inte klokt! Då va det en söt liten kärring som åkte framför mig typ halva vägen hem. Och jag blev så GLAD för hon åkte så fort! Jag kunde ha ettans växel i nån gång, och kunde köra som en racer! Hon ville nog att jag skulle köra på henne tror jag. SÅ GULLIG! Och sen va hon så söt för att hon blinkade en bra bit fast hon inte skulle svänga. Det är ju bara FÖÖÖR gulligt! Man blir så glad. Det gjorde verkligen min dag.

God morgon

Eftersom det är så tråkigt att va hemma i bland så åker jag och Tindra till mamma snart. När vi lämnat Natalie och Emil på dagis. För är jag hemma så vet jag att jag borde städa men kommer att sitta här vid datorn och glo och det känner jag blir så jobbigt ;p Fint väder är det ju oxå, så tummen upp för det! :)



Fick ju min

Fick ju min klänning idag som jag beställt. Den va snygg! Men väldigt kort då. Så har jag den så kan jag inte böja mig ner. Och får nog därför andvända typ leggings till. En bild när jag har den på får ni inte se idag :p 

Puss

Den är beställd från Nelly.se by the way :)


Lantbröd med havssalt

  • 0,5 dl Vetekross
  • 0,5 dl Linfrö
  • 2 dl Havregryn
  • 50 g Jäst
  • 4+2 dl Vatten
  • 2 tsk Havssalt
  • 25 g Flytande margarin eller olja
  • 3,5 dl Rågsikt
  • Ca 11 dl Vetemjöl special


    Blötlägg vetekross,linfrö och havregryn i 2 dl vatten i 20 min. Lös jästen i 4 dl vatten (ca 37 grader) och blanda med det blötlagda och resten av ingredienserna. Arbeta degen tills den känns smidig, minst 5 min med maskin eller 10 min för hand. Låt jäsa under bakduk 30 min. Knåda degen lätt, forma till två längder och lägg i 1,5 litersformar. Låt jäsa under bakduk  ca 45 min. Värm ugnen till 250 grader. Pensla bröden med vatten och strö på lite rågsikt. Snitta bröden med tandad kniv. Sätt in i nedre delen av ugnen och sänk värmen till 225 grader. Grädda ca 30 min. Låt svalna på galler utan bakduk. NJUT!



    Jag tänkte dela med mig av ett recept jag inte har provat än, men som jag absolut tänker prova! Detta recept hittar ni om ni köper skogaholms Rustikt Lantbröd bakat med Havssalt. Jätte gott bröd tyckte vi. Och detta är som ni märker till 2 limpor.

    Hoppas det ska smaka ;)







Uppdatering

Lite ändrade planer. Jag ska inte längre med Alex och jogga sen, hon skulle ha med nån kompis hem tror jag. Sen har jag inte orkat städa ens en liten gnutta här än! Måste (tråkigt nog) börja med disken när jag är klar här och sen börja med maten så den är någorlunda klar tills Doffe kommer hem.  

Idag blir det kyckling och kroketter till middag :)


Cyklat, gått och lekt

Alltså shit va sliten jag är nu. Vi har varit ute i ungefär 2 timmar och gått, cyklat och varit på 3 lekparker! Nu har vi nyss ätit, och då blev man ju ännu tröttare! Jag har precis satt på en film och nu sitter vi här och vilar.

Har tagit lite bilder med mobilen :)


Vi blåste lite bubblor oxå





Käppen :)


Måndag

Måndag. Och vad ska man göra idag då? Ja i kväll, eller senare i dag efter 16.00 så ska iaf jag och Alex iväg och jogga. Ska bli kul :) Och så får det nog bli en tur med barnen strax. Emil börjar bli lite otålig och vill göra nåt. Fast Tindra sover fortf så han får stå ut lite till. Ska göra i ordning Natalie och ge henne frukost nu så hon är klar. Så kanske jag får väcka Tindrisen snart.  Så tänkte att dom skulle få cykla, det är kulit de :)  Sen när vi kommer hem så ska jag försöka att plocka lite och små städa i hyllor och så.

Ha en bra dag!



Filmtajm

Nu blir det filmtajm för familjen Johansson och S.Danielsson :) Ja det är ju mest för de vuxna då. Vi ska titta på 2012. Sanna har inte sett den än och Doffe ville gärna se den så då får det bli så :) Ja den är ju inte dålig så det kvittar för min del. 

Söndag

God morgon!

I går var det ju härligt varmt här. Rena sommarvärmen! Fast det regna i halva dagen. Super skönt om vi kan börja få sån värme! Jag åkte en sväng till Marie-Louise (min kusin) i går och tjöta i några timmar. Men va tvungen att åka hem vid 4- halv 5 för vi skulle tvätta kl 5. Och så skulle jag göra mat före. Vi åt och sen gick vi ut. Så barnen hitta några kompisar här ute som dom lekte med. Jag och Doffe spela volleyboll med barnens fotboll :)  Och så fick jag ju gå till tvätten i bland oxå då. J det va gårdagen de.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och flickorna gå till mamma. Det blir en bit men det är bara skönt. Natalie får cykla hon eftersom det är rätt långt då. Doffe och Emil drog i väg till Glava dom för Doffe ska greja med sin mammas bil hos min pappa.  Det blir nog inte så mycke mer än det idag tror jag.

Vad ska ni göra idag?


Nånting måste det ju stå här oxå

Ja herregud! Sanna är här och det blev så att hon ska sova här. Vi kolla på film och när den va klar skulle hon åka hem.. va det tänkt. Redo i dörren, öppnar den kliver halvt ut i mörkret jag redo efter för att låsa när hon gått. MEN vi hör någon i gången och stänger och låser fort som fan. Alltså vem går i gången i MÖRKRET? Det va hur läskigt som helst iaf! Det lät nästan inte ens som vanliga kliv utan nåt annat konstigt. Buhu buhu. Måste ju iaf ha varit någon som bor här då man ändå inte kan ta sig in utan nyckel. Ja fast jag fattar ändå inte hur man kan "smyga" omkring i mörkret!? Läskigt värre!  Fan va klockan är mycke alltså! Trötta och rädda som vi är så ska vi nog gå och lägga oss snart. Sen har vi hittat nåt som är väldigt intressant som ligger utanför fönstret här på gräset. Vi ser inte vad det är, men vi vill väldigt gärna ta reda på det ;) Säkert nån tråkig påse eller nåt, attans isf!

Nej men nu ska vi koka ägg bestämde Sanna, hehe, vilken påhittare vettni ;p

Haha

Haha, nu har jag lugnat ner mig. Är inte irriterad längre. Det va tur att det gick fort över ;p

Känns

Känns som att nån viss person har hakat upp sig på en speciell grej. Fan!
Ta folk som dom är ist och klaga inte på deras "brister". Alla kan inte va perfekta liksom. Särskilt inte om man är vänner, då trycker man väl inte ner varandra?!  Alla är vi ju olika och man kan inte klaga och ge "pikar" bara för att man inte är likadana som dom liksom! Nej fan nu blev jag irriterad!


Snart en tur

Snart blir det en promenad för familjen Johansson i detta tråkiga väder. Doffe ska iväg och jobba extra idag. Kvällen då, så han åker väl typ 13.30. Ja så det är väl dags att dra sig.

Kram på er :)


God Morgon :)






Pink is tha colour

Jag orkade inte låta bli att beställa hem en sån här förut ;)



Så jäkla snygg tycker jag. Så nu får vi hoppas att den är lika snygg i verkligheten oxå :)


Är helt slut

Är helt slut efter min och Alexandras tur förut alltså. Är öm och har ont som bara den i höfterna typ. Vi gick till Ingestrand, och dit är det kanske 2,5- 3? km från mamma. Vet inte exakt. Och sen gick och joggade vi på elljusbanan som finns där och den är på 2,5 km. Sen hem igen så det blev en bra tur dä :) Skönt fast man har ont nu efteråt! Vi ska ta en tur igen nästa vecka igen nån dag. Inte Torsda och Freda då har vi konstaterat ;) haha. 

 Sen har vi inte gjort så mycke efter det. Ätit mat, badat och kollat på film bara typ. Vi fick Alvin och gänget 2 idag, så det va ju ett måste att kolla på :) Den va iaf bra.

Nej nu ska jag snart lägga mig. Trrööötttttttt!!

Go natt med er. Och sov gott <3


Ooonnnnsssdddddaaaaaaagggggggg

God morgon,god midda, god kväll :) Sitter just nu här och väntar på bättre tider antar jag :p Nej då, men att klockan ska gå så jag kan åka till mamma. Ska panta före oxå.  Jag och Alex ska ta en tur sen vet jag inte vad det blir. Natalie ska med en kompis hem efter dagis idag och jag ska hämta henne kl 16.00. Blir kul för henne de :)
En aningen rastlös är jag, fast ändå orkar jag inte göra nåt.

Ha en bra dag!



Love is just fanatstic

Har nyss tittat på desperata hemmafruar och det är att bra spännande nu.
 Ja jag och Alex tog oss ju en spring/gå tur förut och det va skönt. Vi gick-sprang-gick-sprang-gick, ja ni fattar. Eftersom ingen av oss är så vana att springa så orka vi inte så mycke,  ja jag orkade väl lite mer då ;) Men en snabb promenad är lika bra så skit samma egentligen. Skönt va de iaf, tyckte vi båda! Så vi ska  försöka klämma in en tur i morgon igen. Ja det är skönt att ha en promenad/spring kompis. Ja jag har ju Frida i bland oxå! Det är att bra pärry dä ;D Tur att några vill, haha!

Snart ska jag och Tindra lägga oss, alla andra sover redan dom. Doffe la sig inte i morse efter nattjobbinga så han la sig väl strax innan 21.00. Nog väldigt välbehövligt!
 
Alltså va jobbigt det är att inte ha några nya bilder att visa upp här på bloggen, men våran kamera har gått i sönder! Prata på max otur nu när vi ska till Turkiet oxå. Vi har iaf fått låna en av pappa men det är ju en vanlig (alltså inte digital)Hm? Heter det digital? Lät så dumt på nåt vis när man sa det :-S ja men ni fattar säkert ändå :) så jag kommer ju inte kunna lägga in några bilder från resan att visa heller =/ Fast jo just det som tur är har jag ju en mobil som tar sådär bra bilder. Så jag får ta några med den som jag kan visa. Så vi får nog satsa på att köpa en ny snart. Ett MÅSTE liksom!



Springtur nästa

Idag har jag minsann orkat städa :) Det blev plockning och damsugning. Putsade även fönstrena i vardagsrummet så nu kan vi ha persiennerna uppe ;p Det va illa alltså. Om det blev så bra vet jag inte men aja skit samma, det är bättre än före iaf! Doffe va ju med sin bror och hjälpte honom och sen när dom kom hem så bjöd Alex på pizza. Tack så hemskt mycke! Syrran med familj har varit här i några timmar och dom åkte från en liten stund sen. Och nu bär det i väg till mamma en sväng. För jag och Alexandra ska ta en spring tur :) Får se hur länge vi orkar :p


Jag tänker alldeles för mycke!

Efter att ha haft en helg och en dag med en känslomässig dykning så hoppas jag på en bättre fortsatt vecka. Fast det spörs väl!
Har iaf haft en bättre eftermiddag med Doffe och Barnen. Med lite myx och lek :) När jag har sånna här dagar så är jag verkligen glad för att jag har min älskade man och barn <3  Ni betyder allt för mig! 

I morgon väntas ett besök av syrran på eftermiddan iaf. Och Doffe skulle med sin bror på förmiddan och hjälpa honom med bilen. Och då ska jag nog passa på att städa lite medans barnen är på dagis.

Alltså jag försökte 1 kväll under helgen att lägga mig tidigare, så att jag skulle va mer utvilad. Men vaknade flera gånger den natten. Så nej jag sov inte så bra och inte Tindra heller. Gjorde iaf ett nytt försök i går och la mig tidigare, men vad tror ni? Precis, jag sov bättre men inte så bra. Utan vakna några gånger då med. Fast Tindra sov bättre än sist så sov hon oxå lite oroligt.. ? Varför ska hon sova oroligare när jag lagt mig tidigare? Fast hon har somnat nån timme tidigare än mig. Hm? Har nog inte att göra med att jag lagt mig tidigare men.

Ska iaf lägga mig nu, eller vi ska lägga oss nu. Tindra är fortf vaken idag. Hon är väldigt trött då så somnar nog alldeles strax. Men ska hinna till sängen före hade jag tänkt :p

Go natt!

Lite rolig

Har hört denna några gånger nu och tycker den börjar bli rätt bra ;p



Bra låt


Orkar inte tävla

Detta kommer bli ett inlägg som bara jag förstår, tyvärr! :-S



Orkar inte tävla och försöka bli den bästa för dig. För jag har märkt att jag aldrig kommer att bli det. Så från och med nu så ger jag upp med att förvänta mig för mycke..
För varför ska du va den bästa för mig när jag inte är det för dig? 

Nej

Släpper nu. Och fokuserar på annat.  


Rosa - precis min smak

Snygg eller vad?!



By Kenza


Raderade

Raderade mitt inlägg om tankar. Fåniga saker :p

Vet ni? Igår stod jag ute på balkongen en liten sväng inna jag la mig för att kyla ner mig lite. Och vaknar upp med minst 10 bett på mitt ena smalben. Och nåt bett på armen som kliar. Ja inte märkte jag att något bet mig. Måste ha varit knott?

Om 2 timmar ska jag till tandläkaren och ska lämna barnen hos mamma före. Idag gör Doffe sista natten innan han är långledig. Skönt! Och han börjar inte förrän 10 i kväll, oxå skönt :) Sen jobbar han 3 dagar till innan vi åker på våran underbara resa! Behövliga resa. Ja fast han skulle nog jobba extra en dag den här veckan så det blir 4 dagar då ;p

Nej jag har precis duschat och sitter här i handduken, måste kanske börja göra mig klar. Natalie och jag har inte ätit frukost än så det är nog dags för det nu.

Ha en bra dag!


Varit ute

Nu har vi nyss varit ute i lekparken med Frida och barnen :) Tiden går liksom lite fortare när man har nån att prata med medans man är där. Trevligt! Och nu håller jag på att laga lite mat. Idag står det kyckling och ris på menyn ;p Ja sen när Doffe har vaknat så har jag lovat Emil att vi ska gå ut igen och sparka boll. Så det blir väl de. Och sen i kväll så KANSKE det blir en sväng till mamma oxå. Får se vad jag känner för sen.

Ni har inte glömt att rösta på min nu då? ;) Ja jag vet, man måste va medlem i facebook för att kunna göra det, tyvärr!

Men ni som har kan väl va så snälla? ;) Det gör ni HÄR!


Idag är det söndag, för er som inte visste ;)

Ja sönda idag då. Och vad ska man göra? 
Igår va vi i Glava under dagen. Åkte hem så vi va hemma vid 4, så vi fick väcka Doffe. Han åkte iväg och jobba kl 6 igen. Och idag åker han oxå iväg kl 6 och jobbar natt. Så vad gör man? Det finns ingen stackare som vill umgås med mig och mina barn idag? ;) Tänkte gå ut om en stund, när vi ätit frukost och gjort i ordning oss. Om inte det regnar då, men det hoppas jag inte det ska göra!


Vad gör ni?

Vad gör ni när ni är helt slut i huvudet och behöver koppla av? TIPS tack!
Hur ofta behöver man va barnledig för att få vila upp sig? Och hur ofta är det okey att få barnvakt utan att man ska känna sig eller framstå som en "dålig" mamma? Egentligen?


Det blev inge med de inte ;p

Ni vet den där promenaded jag skrev förut att vi skulle ta, till verkstan? Jo men det gick ju super ;) Vi började gå och barnen tog cyklarna, men efter att vi kommit en liten bit, typ nedanför hos oss så gick Emils cykel i sönder så det va bara att vända. Så vi tog bilen ist, för det hade nog blivit lite för bråttom eftersom vi va tvugna att vända. Men vi åkte till lekparken innan ist. Så att dom fick leka av sig lite iaf :) Och nu har vi nyss ätit tacos och ska ta den där promenaden nu ist :) Ut i det sköna (lite kalla) vädret!

Nej alltså

Nej alltså det här med fönsterputsinga, det skiter jag nog i. Kände att det va väldigt jobbigt :P

Fredag

Det är freda och vi ska parta! Nej det ska vi inte, men det finns väl en låt som går så? Just de, den här ja :)



Idag ska jag med Natalie på 5½ års kontroll och tänkte att vi faktiskt skulle gå dit. Man får inte va så lat ;p Doffe sover än han, han jobbar natt i natt så jag tänkte att han skulle få lite sovmorgon idag. Jag kan att va snäll i bland :) Tänkte faktiskt ge mig på att putsa vardagsrums fönstrena snart. Jäädrar va lortiga dom är! 

Härligt väder idag oxå, hoppas det håller sig! Jag sökte efter hotellet vi ska bo på i Marmaris och hitta en sida som man kunde se hur vädret är där i 2 veckor och i går va det 27 grader där. Va skönt väl?   

Vårat hotell 

 

Ser mysigt och skönt ut. Bilden är ifrån den här sidan Verona. Där kan ni kika in och kolla lite mer bilder. Om 2 veckor idag så åker vi :)

Ha en bra dag!

Mmm marabou :)

Eller hur är min design snygg? ;) Rösta gärna!

Klicka på länken under!



HÄR


Promenad och biljetter :)

Idag när vi lämnat Natalie och Emil på dagis så tog vi oss en långpromenad. Ja, jag och Doffe och Tindrisen :) Tindra fick gå en bit men det går ju lite sakta så hon fick åka vagnen efter en stund. Ja hon hade nog inte orkat gå hela vägen heller :p Jag tänkte att vi skulle ta en promenix i morgon oxå, får se vad han säger om det när han kommer hem ;) Ja han jobbar kväll men i morgon är han ledig :) Men sen jobbar han natt hela helgen, så det blir nog  en tråkig helg för mig antar jag =/ Hoppas det blir fint väder iaf!

Ja iaf medans vi ändå var ute och gick så passade vi på att gå in på resia och hämta ut biljetterna till resan, så jädra kul! Sen har vi/jag inte gjort så mycke mer. Ja, Doffe åkte ju iväg till jobbet kl 14.00. I morgon ska vi försöka städa oxå hade jag tänkt och så ska vi tvätta kl 13.00.
Ja så vi får nog skita i den där promenaden om vi ska hinna städa innan vi ska tvätta kom jag på.
Det är ju skönt att ha sånt gjort innan barnen kommer hem :)



Den här skulle jag verkligen vilja smaka!

 

Och den här!



Kram på er =)


Ja jag är lite inne på musik just nu ;P

Och här kommer en bra party låt!  

Eller vad säger du Sanna? ;)


Solo


Onsdag :)



Idag har vi hämtat ut biljetterna till resan, lycklig :)

Bsdkjakjsdfhaf

A jag vet att det är tråkigt när jag inte gjort nåt nytt blogginlägg ;p Men nu har ni fått ett LITET iaf :) Hehe. Orkar inte skriva mer idag.

KRAM

Vilken tur att det finns

Jag fick en bild av Sanna och gjorde om den lite ;p

Orginalet:



Efter:



Så fin bild tycker jag och nu ännu finare när jag tog bort "fläckarna" (finnar och sår) jag hade (har) i mitt ansikte. Visst andra kanske inte tänker på det men det gör jag ;P

Bästa partyt ever för Sanna är här ;)

Måndag igen då :p I morse när vi gick upp så gick jag ner och kolla en tvättid, och det fanns det :) Så vi har tvättat från halv 10 till 13.00. Och vid halv 11 så kom syrran och Tomas med barnen för vi skulle passa dom medans som gjorde lite ärenden på stan. Ja de 3 yngsta barnen då :) Dom var här i 1½  timme ungefär, och vi va ute hela tiden. Skönt när solen är framme men så fort den förvinner så blir det kyligt.
Doffe drog till jobbet vid 14.00 och nu sitter vi här och bara slöar. Trött är jag. Borde kanske slumra till lite nu medans Tindrafisen sover. Borde iaf =) Men det är roligare att sitta och kolla på nätet :P Helgen har varit mycke kul! Har tyvärr inga bilder då vår kamera har gått i sönder men det kanske dyker upp några hos Sanna så småningom.  
 
Nu är det inte länge kvar tills vi åker heller :)) Å va super skönt det ska bli!!

KRAM 

Nyss

Nyss hemkommna och ja jag vet inte vad jgag ska säga. Tträffade massa Glava fölk, och de va faktiskt riktigt kul =)

Jag just nu


Mitt vanliga ansiktsuttryck ;)



'

På G, vet inte vad det blir senna men det märks väl :)) Mina älsklingar Sanna och Doffe är med så kul blir det nog iaf :) Älskar er <3

RSS 2.0