Rätt go denna


Hallelulja

Oj här gick det undan! Det var som om dom svarade på min "klagan", för direkt jag skrivit klart det förra inlägget så funka helt plötsligt alla bloggar. Inte illa minsann :)

Amen

Skit på en pinne

Idag märker jag att bloggarna krånglar. Jag kan inte se mitt senaste inlägg och när jag går in på andras samt min så kan jag bara se det översta inlägget. Jädra krångel säger jag!


Let the sunshine in

Gomöran på er!

Oj va här tvättas idag :) Jag har bokat tvättid mellan 10-17 så hela dagen blir det. Bäst att passa på när man har lite "tvätthumör" så att säga ;) Än så länge så har jag inte fortsatt med gardiner och pynt men det får bli sen de. Doffe sover han så det känns så jobbigt att hålla på och dola inne i sovrummet då. Inte för att han skulle vakna men ändå, bättre att vänta tills han vaknat. Och då tänkte ju jag som så att eftersom jag tvättar så mycke idag så kan han ta in den rena torra tvätten vi har sen tidigare, pärry! :) Jag kan tvätta och hänga upp det blöta men att lägga och hänga in de torra DET ÄR BARA SÅÅ TRÅKIGT! Så det gör vi oftast tillsammans, men nu är det inte så mycke och eftersom jag gör allt annat idag så kan han få äran.

Yesbox nog om det!
Natalie är hemma från skolan idag för hon spydde ett par gånger inatt. Tur att det inte var mer iaf. Och hoppas inte någon mer spyr, inge kul alls de!

Nej men ja då vet ni väl ungefär vad jag kommer att göra idag.

Ha en bra dag nu :)


It's time to say...

goodnight :) Tindra har varit riktigt stönig (som vanligt) nu under kvällen och vägrar sova. Jag tänkte se ett program på tv men det är nog bara att lägga sig så hon somnar nångång. Ja och det är väl bra för mig med antar jag ;p  

Bara ÄLSKAR kläderna Tindrafisen har på sig! Broderiet är så fiint ♥ Detta hade Natalie när hon var lite och ser fortf ut som nytt :)




Och sen en bild på hur tjusig man kan va i håret :)


Sov gott!


Nu är staken uppe i köket iaf. Gardiner är...

dsc00146 (MMS)

Nu är staken uppe i köket iaf. Gardiner är bytt i köket och vardagsrummet. Resten tar jag imorgon :) ska även tvätta medans barnen är på dagis/skolan. Får se hur mycke jag hinner på den tiden :p Nu blir det film med älsk innan han drar till jobbet. Ha en bra kväll everyone ;)


Godmåndag

Vet ni vad jag gör idag??



JULPYNTAR!! :D


Fråga mig inte varför jag fortf är vaken. ...

dsc00175 (MMS)

Fråga mig inte varför jag fortf är vaken. Men ska sova nu iaf, helst för 2-3 timmar sen. Men men, så är det! Gonatt mä sig


När vi kommit hem från stan så åt vi mat o...

dsc00158 (MMS)

När vi kommit hem från stan så åt vi mat och nu sitter vi och myser med glögg och pyssel med apelsin och nejlikor OCH lyssnar på julmusik. Ja lite julstämning måste vi ha nu när jag inte pyntat än :p


Är på stan med Sanna, myys :)

dsc00156 (MMS)

Är på stan med Sanna, myys :)


Godmorgon

Börjar inlägget med en bra låt. Kanske lite tråkig video då det bara är text men det är ju skit samma ;p





Jag har precis kommit ur duschen och sitter här i handduken, men får nog ta på mig lite kläder snart och äta lite frukost. Sen väcka Doffe och se hur "pigg" han är idag, hehe ;) Natalie ska på kalas idag och då ska vi passa på att kika på stan har jag tänkt. 

Här snöar det så det ska ju inte bli såå kul att gå på stan när det är sånt kallt väder men det gäller väl och klä sig varmt! 

Nej nu får jag gå och byta blöja på Tindra känner jag men vi ses senare vi!



  


When you feel so tired

Och inget av det med Sanna blev de :p Jag sitter nu här och myser med barnen, äter popcorn och ser på film ♥
Doffe är ute på lite partaj han, kul för han de :) Men imorgon är det skyltsönda och då blir det max justämning på stan, och då ska vi iaf iväg och kika lite.
Här hemma har jag inte ens börjat julpynta för fem öre men det hinns ju ;p hehe

Nu ska jag snart börja göra iordning barnen för natten och sen lägga mig själv när dom somnat, för det va inte så najs å gå upp tidigt imorse efter att vi la oss vid 3 halv 4 inatt. Ganska trött men det är ju så när man är förälder oxå, ständigt trött innerst inne. Alltså inte så att man känner av det jämt men om man lägger sig så somnar man på två röda oavsett tid på dygnet. Men tycker inte om att lägga mig tidigt, it's soo boring! Ja inte föör tidigt iaf :p







Jag pysslade lite hos mamma häromdagen :) ...

dsc00154 (MMS)

Jag pysslade lite hos mamma häromdagen :) kul kände ju jag då, så måste nog köpa sånt här så jag kan pyssla mer!


Only you are what I need

Godmorgon på er!

Jag blev ju världens lyckligaste när inte Minnah åkte ut igår alltså :D Har inte fattat varför Linnea varit kvar så länge men nu äntligen! Yes!  Både Sanna och Martin var här och idolmyste men barnen var ju små monster under tiden, för det går ju inte att vi vuxna kollar på teven :p  Hehe. Men dom somna rätt tidigt ändå, vid typ sådär 22.30 sov dom iaf!  Martin åkte härifrån samtidigt som Doffe åkte till jobbet vid 22.00 och när Idol var slut så färga jag håret på Sanna och sen kolla vi på film. Det blev ju lite sent som vanligt när hon sover här, men jag älsker´t! 

This one kolla vi på iaf


Jag vet inte riktigt vad det blir idag, kanske ska vi sova hos Sanna, kanske hon hos oss, eller kanske inte alls. Ja det märks!

Nu ska jag se vad det finns för nåt att äta till frukost.

Ha en bra dag!

YEEEEES :D

JAG SÄGER BARA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :D MINNAH ÅKTE INTE UT!!!!! FATTA VAD GLAD JAG ÄR :D




Alone

Är lite sorgsen för jag känner på mig att Minnah åker ur Idol idag. Då GRÅTER jag blod! Fast jag hoppas alla trogna fans röstar lika mycke på henne ändå, för bäst är hon ju! Och alla borde ju ändå ha liite förståelse för det med halsen, töcker ja! Men ja Jay är ju oxå bra så om hon åker ut så hoppas jag på att han vinner. Men Minnah ligger ju varmast om hjärtat. Säger man så? Aja ni förstår nog ändå annars ;p



Men nu håller vi tummarna alltså och säger HEJA MINNAH!!!


Thoughts

Hello hello!

Var otroligt aktiv här på bloggen igår, inte dåligt alltså ;) hoho

Just nu håller jag på med lite mat, och går i lite tankar. Tänker på vad synd det är om en del barn som får utstå mycke! Ja barn som blir misshandlade både fysiskt och psykiskt, många märker men gör inget! Dåligt det är av vuxna människor alltså! Och de barn vars föräldrar stöter bort dom och väljer andras sida än deras. Barn går ju före kärleken, så är det ju! 
Och föräldrar som totalt skiter i sina barn.

Nej jag förstår mig inte på sånt alls!!! Dåligt är vad det är!
 

Kikar in lite senare! Idol ikväll oxå vettni :D

Please don't leave me

Hej på er!

Idag har det varit en max slapp dag, inte gjort mycke mer än lagat mat och tittat på teven. Inte ens diskat :p Ja men okay då jag har ju tränat och duschat barn oxå. Men inte nån mer aktivitet än det ;p Jag la barnen tidigt idag och 2 av dom sov redan innan halv 7! Vänta nu, fick ni med det i rekord-boken? :) Och jag har faktiskt tittat på teven ist för att sitta vid datorn.. tills nu. Men ska faktiskt gå tillbaka till teven snart tror jag.
ELLER ta mig ett bad och fila fötterna osv , japp så får det bli :)
 
Vet ni?! Imorgon är älsklingen ledig :) Det gillas! Och vi ska passa på att träna medans barnen är på skolan/dagis och sen ska jag till arbetsförmedlingen kl 2. Men ska försöka hälsa på mamma en sväng innan jag ska dit oxå. 

Nja men jo, det blir nog inte så mycket mer än så. Men ni kan väl ta och kolla in det fina inlägget Sanna har skrivit om mina barn --> HÄR. Man kan ju inte annat än att gråta ♥ Love you! 







Nu går jag och tar mig det dära goa badet :)

BYE


Nyvakna och goa barn :) Vi sov lite för lä...

dsc00153 (MMS)

Nyvakna och goa barn :) Vi sov lite för länge idag så nu blir det till att sätta lite fart. Have a nice day!


Don't be afraid to trust someone

Åååh jag och Sanna har nyss tittat på film ♥ Och kan säga att den va SUPER BRA! Måste köpa!!
Älskar ju romantiska filmer och man höll ju på å dö ibland ;p

This one



Måste ses tycker jag :) Yes yes! Läntar tills jag får se den igen med älsklingen  ♥
Vi hyrde att en till film men den ska vi se nästa gång hon kommer :)


Sen gjorde jag ju värsta lyxmaten idag oxå, till mig och barnen. Bild kommer här



Rullad med fyllning av fetaost som jag stekte och lät koka i matgrädde och senap, till det potatis, sallad och kantareller. Lyckat och Jätte gott blev det :)



Sen vet ni en sak?!

Att vår fina P!NK är gravid! ♥

 
Ser ni? Ser ni? ;) Gulligt!

Ne nu ska jag lägga mig.



GOODNIGHT!

Ps. Min storasysters blogg ---> Lena

Lights will guide you home

Tjenis på er!

Idag ska jag säga er att jag har sovit läänge. Eller det har både jag och Doffe gjort rättare sagt. När Doffe hade åkt med barnen vid 9 så la vi oss igen och sov till halv 12-12, så jädra SKÖNT! Sen va det bara att göra sig iordning och åka ner till stan en sväng. Jag kände att jag ville kolla på lite kläder till barnen innan det var dags att hämta dom, och jag la ut en klänning, tights och ett par byxor som jag ska hämta imorgon. Glömde ju rabatterna så därför.
 
Doffe har droge till jobbet han och jag sitter här och planerar midda. Sanna kommer idag med :D Hon va ju här igår oxå för vi är ju som sagt va inte klara med rensning av kläder men jag tror att vi skippar det idag faktiskt. Ser nästan ut som en soptipp här nu för alla säckar och kassar, haha!  Och sen måste jag ta reda på vart det finns någon loppis vi kan vara på oxå.

Någon som vet kanske?


Nej ska göra välling till prompfisen nu sen diska och plocka lite, ni vet sådana dära roliga saker? ;p


BYE!

 









Den här lilla tösen är fortf vaken. Men Ja...

dsc00152 (MMS)

Den här lilla tösen är fortf vaken. Men Ja, som ni ser på mig så är jag rätt trött :p ser inte riktigt ut som mig själv ens. Så nu ska det bli skönt att SOVA! Gonatt


Bus :)

dsc00150 (MMS)

Bus :)


Take another little piece of my heart now baby

Sorry att det varit så dålig uppdatering idag, men har haft fullt upp! Hämta först Sanna i Glava och så åkte vi till mamma en sväng efter det. Sen har jag och Sanna rensat i vårat förråd OCH kan säga att jädrar va mycke barnkläder vi har! Än så länge är det 2 säckar som vi ska skänka bort och 4 säckar som vi ska sälja på loppis, har vi tänkt. Samt 2 papperskassar med kläder + vantar och mössor och annat smått och gott :) PLUS 3 papperskassar till som jag ska ge till syster med bebiskläder.  Kom ju på att vi har fullt med kläder kvar att gå igenom här uppe i garderoberna också. Men det blir imorgon det! 
Tänkte ju först sälja kläderna på tradera men kom på att vi tjänar nog mer på att ställa oss och sälja det själva, så kan man typ ta 10-15 kr plagget beroende på skick och så. Plus att vi ska sälja lite andra grejer som också ska bort. Blir grejer detta :)
Och tur man har en sån fin vän som hjälper en ♥ Thank you very much!

Nu väntar sängen, är super trött!

Men först det här....





Ja skratta ni, så mycke ni kan tycker jag ;D Haha

GONATT!


De bästa

Han ÄGER ju inte lite heller! Fan vilken låt ♥


 





PRECIS som den här bruttan ♥


In my


En lördag i November

Glafis innan vi åkte till morfar idag :)




Men Natalie har varit hos Ebba hela dagen och fick följa med henne på funkykidz.


Fina Sanna fick åka med mig till Glava för hon ska minsann på HIF årsfest idag, ha så kul! :))



Hos morfar :)



Och pratade lite med Bamse ;p



Barnen fick lördagsgodispåsar av morfar, snäll han :)




Jag och Emil tog kort på varandra i trappan där :)


Hell yeah! ;D



Pappisen har en super stor blomma i köket, från golv till tak!


Kom hem för ungefär 1½ sen och har lite lördagsmys :) Sen går det även några filmer på teven, vet inte riktigt vem vi ska välja men det spörs de.




                                   Idag skulle min farmor ha fyllt 90 år. 
                                                     Saknar dig ♥♥


Här kommer lite bilder från dagen

Blev dock inte så förfärligt många men :p



Busfrön :)


Flätan igen



På väg ut till bilen :)







Me was driving :p




Snyggot herself ;)))



När vi kom hem blev det lek med bästaste bästisen Ebba!

GULLIGA!



Sen lyckades Emil få till en bild oxå :)



Och så avslutade de det hela med att bygga och leka bil med blöjorna vi köpte.


Efter den bilden togs så åkte jag till Sanna för hon hade "lånat" Tindra en sväng, så va där i ett par timmar innan vi åkte hem :)




                                                 GONATT MÄ SÄJ DA FÖR NU SKA JAG SOVA ;D


Hoppas hon spöar skiten ur de andra


Knäpp jag är, tänkte inte på att jag kunde...

dsc00144 (MMS)

Knäpp jag är, tänkte inte på att jag kunde skicka bilden som mms. Så här är den :-D fick förresten nyss höra att syrran ska få en tjej till :) super kul!


Se vilken söt liten fläta :)

dsc00149 (MMS)

Se vilken söt liten fläta :)


FREDAG :))))

Gomöran på er!

Jag har varit vaken sen 7 så jag är ju piggelin ja men det finns nog de som inte måste gå upp så tidigt. Idag har jag lyckats att göra en liiten inbakad fläta på Tindra, så gullig så! Hon börjar fasiken få långt hår gumman :D Jag känner att jag nog får börja ta lite kort så jag har att lägga ut här, är så dålig på de. Men idag ska jag ta med kameran överallt!
Snart ska jag göra lunch för när det är dags att hämta Natalie kl 13 så ska vi dra till ch-berg, eller Norge rättare sagt. Dom har ju skiit billiga blöjor där nu så det är ju bara att hoppas på att det finns några kvar. Sen om svärmor kan komma så ska jag och Doffe ner och träna en sväng. Men det spörs de. Sen har jag blivit "inbjuden" på lite idolmys ikväll men jag vet inte hur jag ska göra. Är lite sugen på att idolmysa hemma ist med älskling. Så det får nog bli så kände jag nu :) 

Nu ska jag iaf göra nåt mindre kul... som att diska! 




Hoppas INTE Minnah åker ut ikväll!!!! Me love her ♥ ;) 
                                                         
Ni anar inte hur mycke jag ÄLSKAR henne, det är SÅ mycke så att jag jag ryser så fort jag ser henne INNAN hon ens börjar sjunga. Och när hon väl börjar sjunga så kommer tårarna. 
Ja hon är bäst helt enkelt! ♥




                                                                

                                             KRÄM PÅ ER ;)


Du har nåt som ingen annan har

Nu sitter jag här i min ensamhet och Doffe har precis åkt till jobbet. Som alla mina inlägg har handlat om varje kväll nu typ ;p Han gör dock sista natten för denna vecka och är ledig helgen :D
Idag somna barnen mellan 19-19.30 och det va fasiken inte dåligt de! Och jag tror jag ska trippa till sängen jag med faktiskt. Tråkigt men..

Haha, såg förresten en bild på mobilen jag och Sanna tagit i helgas. Och den får mig att le ♥ Vi är så roliga och kör nästan alltid samma poser (stavning?) Får visa er bilden nåndag när jag kan få in den på datorn. Typ imorgon eller så!






GONATT!


Livet leker

Ja med detta vill jag skriva att jag är hur nöjd med livet (för det mesta då ;)) som helst just nu. Har ju min underbara man och barn, och sen jag och Sanna börja komma riktigt nära varandra så känns allt toppen. Fan va nice å ha en sån BRA vän! Då känns ju allt så mycke mer toppen :) Och Frida som oxå är en BRA vän! Glad att jag har er, som fasiken å! 

Folk som är falska och konstiga klarar man sig utan och jag kännt att jag verkligen inte orkar lägga energi på de som håller på så. Varför må dåligt och umgås med folk man egentligen inte vill? Och hålla ett falskt leende, nej det är verkligen INTE min grej!
Förr kanske jag var liite mer sån, men absolut INTE längre. Det är ju bara falskt, och det vill jag ju verkligen inte vara!

Känner liksom att livet är på väg åt rätt håll nu än vad jag kände för kanske 1-1½ års sen. Och det har jag ju bara mina underbara vänner att tacka för! ♥
Och mina man som stöttar mig i allt och finns vid min sida i vått och torrt. 

NI FÅR MIG ATT MÅ BRA :)

 





NÅGON hann visst somna innan jag kom :) sö...

dsc00147 (MMS)

NÅGON hann visst somna innan jag kom :) sötast <3


Dirty dirty dancer

Under dagen idag var det kämpigt att hålla på så det blev faktiskt inte såå mycke gjort innan barnen kom hem :p Men plockat, torkat golvet i köket och diskat har jag iaf gjort nu under kvällen. Duttig da ;) Imorgon ska jag med pappa till Karlstad så det blir att åka och träna direkt jag lämnat barnen vid 9, för måste åka härifrån innan halv 12.
Doffe har nyss åkt till jobbet och jag ska lägga mig. Tindra tjatar på mig om att jag måste komma så det är väl bäst så hon oxå somnar.

Till fredan ska förresten min syster på ultraljud :) ska bli spännande å få höra vad som väntas :D
Hon har 4 pojkar och 1 tjej redan så det vore ju lite kul med en tjej till. Men man vet aldrig, det får vi se till fredan helt enkelt :)) 

Puss och gonatt!




Jag känner lite


Vad duktiga! Och söta :)


Lelllörda

Gomöran på er!

Igår kände jag att jag hade världens energi och va laddad för att tvätta, städa och diska idag. Men nu: icke! Så det blir ju helt enkelt att tvinga mig själv att göra alla grejer. Och måste verkligen börja med att sortera tvätten snart.. suck..
Jag skulle hellre vilja spränga ut armarna på gymmet men man kan ju inte alltid få som man vill ;p




Pösss


Blaha typ


När Doffe lämnat barnen på dagis så åkte vi å träna en sväng. Sen hem och slappa lite :p Hämta barnen, Natalie åkte och lekte. Slappa lite till, laga mat. Doffe diska nångång däremellan. Sen var vi så duktiga och tog in ALL ren tvätt, och då ska jag säga er att det var MYCKE. Kändes jämt som en tung börda som släppte från axlarna på oss, SKÖNT! Sen bädda vi rent i sängen oxå :)

Och imorgon ska jag tvätta mellan 10-13 så det blir mer ren tvätt, men får väl försöka ta in det right away så det inte blir så mycke på en gång. Ja allt som torktumlas vill säga.

Doffe åker strax till jobbet och jag ska passa på att lägga mig när han gjort de. Vill komma i säng i tid idag så jag är någorlunda pigg till möran, så vi inte behöver komma försent till skolan VARJE dag.

Puss å gonatt mä er!



En liten lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: När Sanna kom hit :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Försökte få upp en väldigt morgontrött Natalie.


Vad gjorde du för 15 min sedan:
Åt äggröra.


Det sista du sa högt:
"Hej då" till mina barn.


Det senaste någon sa till dig:
"Hej då" tillbaka från mina barn.


Vad har du druckit idag:
Ingenting.


Vad var det senaste du åt:
Äggröra.


Vad var det senaste du köpte:
Julmust, glass, pomelo, potatisklyftor, tomater och ketchup.


Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun.


Vad är det för väder hos dig nu:
Kallt. Frost och sol ute


Godaste glassmaken:
Lätt choklad


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja absolut!


Sover du tungt:
Nja, både och.


Drömmer du mardrömmar:
Händer vääldigt sällan.


Trivs du med ditt jobb:
Har inget.


Favoritklädsel:
Mjukisbyxor och linne


Favoritlåt just nu:
Heartbreak down - P!nk


Vad ser du om du tittar till höger:
Elvistavlan som hänger på väggen i köket


Vad gör dig glad just nu:
Känner mig inte så glad just nu faktiskt


Vad ska du göra härnäst:
Dra iväg och träna


Höger eller vänsterhänt:
Höger


Humör just nu:
Vet inte... ett DET ungefär. Inte sur, glad, ledsen eller arg.


Favoritgodis:
Jätte svårt ju. Har nog ingen absoluta favorit, finns mycke gott!


Kläder just nu:
Mjukisbyxor och linne ;P


Sommarplaner:
Inga för tillfället


Hur många kuddar sover du med:
2


Spelar du något instrument:
Nej verkligen inte.


Morgon eller nattmänniska:
Natt, helt klart! Men vill inte sova bort dagen heller. Så innan 11 vill jag helst gå upp.

Vad är viktigast för dig: Mina vänner och familj


Är du kittlig:
Kan man säga, ja


Snarkar du:
 Kanske liite


Stjärntecken:
Vågen


Äckligaste insekten:
Tvestjärtar och spindlar är absolut de äckligaste! Men nästan alla småpkryp är äckliga.


Längtar du mest efter just nu:
Sommar, alltså värme! Få åka tillbaka till värmen utomlands. Min fina Sanna och att få ett jobb.


Jag va förresten hos finaste Frida häromda...

dsc00146 (MMS)

Jag va förresten hos finaste Frida häromdagen och fick då detta set av henne. Rengöringsgel och mjukgörande kräm för ansiktet. Tack så hemskt mycke! :)


Slappisar

Igår vart det en lugn dag med tanke på lördagen. Fast jag blev inge dålig som tur va! Idag har faktiskt oxå vore en slappdag, va såå trött idag så när Natalie hade åkt till skolan så gick jag och la mig och sov till 11 nästan.  Gött känner jag! 

Just nu är Sanna här och jag har färgat håret på henne, sen ska vi spela spel :) Natalie och Emil är hos kompisar och Tindra ska jag borsta tänderna på nu för hon är jätte trött.
Eller hon ska få duscha först förresten. Aja skit samma egentligen ;p

Köss

Party idag :) och Sanna är FIN som vanligt...

dsc00143 (MMS)

Party idag :) och Sanna är FIN som vanligt <3 <3 <3


Saturday night

Lörda idag då. Vad som händer sen vet man aldrig :p Jag menar Doffe ska ut och Natalie och Emil ska sova hos sin farmor, och jag å Sanna ska antagligen rensa i förrådet. Fast vi får nog börja innan Doffe åker eftersom Tindra är hemma. Fast vi är lite sugna på å gå ut också, men ingen barnvakt så det går nog inte dä. Om inte min andra kusin, Sannas syrra vill passa henne då ;) Det spörs alltså vad det blir. Och......

det blir så :) Väckte Sanna nu och bad henne ringa och fråga och hon kunde de :) Så ja förrådet får vänta.

Nu ska jag sminka mig lite.

See ya suckers ;)


Natalie somnade lite roligt :) hon har San...

dsc00141 (MMS)

Natalie somnade lite roligt :) hon har Sannas "halsduk" runt sig. Söting då!


She is the best


Tacos

Innan jag gick ifrån gymmet förut så boka jag in mig och Sanna på ett core/pilates pass som är sen :) Det var himla roligt faktiskt!
Vet ni? jag är ju lite lat i själen,  Doffe satte datasladden i hallen igår  så nu sitter jag här på golvet iköket för att sladden inte räcker så långt. Och jag orkar inte flytta den. Haha!

När Doffe kommer hem (som jag hoppas att han gör snart) så ska jag dra ner och handla sen hem och göra tacos :)




Yes Yes Yes :-D kom nyss hem och möts av d...

dsc00144 (MMS)

Yes Yes Yes :-D kom nyss hem och möts av dessa här 2 underbaringar som bara låg och vänta på mig. Pink's nyaste cd och dvd :-)Puss på dom!


Lämnat barnen och nu beger jag mig till gy...

dsc00142 (MMS)

Lämnat barnen och nu beger jag mig till gymmet. Och eftersom Doffe har min bil till jobbet idag på får jag gå. See ya later!


Lite sena till dagis är vi men på väg iaf :p

dsc00140 (MMS)

Lite sena till dagis är vi men på väg iaf :p


Min fina

Jag saknar min Daisy fruktansvärt! Ja hon är fortf kvar hos hon i Årjäng och hon tycker om min tjej jätte mycke! Inte för att det är svårt att älska henne då ♥ Men tufft är det! När hon ringde och prata med Doffe förut så var det en liten del av mig som ville att hon skulle säga att hon inte ville ha henne, att det inte funka..

..eller en ganska stor del av mig. Men jag vet ju att det inte funkar här, hon mår ju inte bra när hon är själv en sekund ens. Så passar ju bättre att hon bor där någon kan finnas med henne hela dagarna istort sett. Om inte annat så hjälper det säkert med en hundkompis!

Usch va jobbigt.....






Finast ♥

O to the N to the S to the D to the A to the G

Kan säga att hon somna att om igår fast jag somna före då :p Och det var inte ens meningen, jag bara la mig med henne med alla kläder på och hade inte ens borstat tänderna. Vaknade vid 4 i morse och börja leta efter mobilen för jag hade inte ställt alarmet heller, och den låg jag på. Prata på jätte trött. Ska iaf lägga mig tidigare ikväll det är en sak som är säker!


Pöss så länge!


En söt tjej som vakna nyss efter att ha so...

dsc00138 (MMS)

En söt tjej som vakna nyss efter att ha sovit sen halv 6. Får se hur lätt hon somnar om :p


I'm done with you

Yes box underbart!

Inte så underbart att det snöar då men.. =/ Men visst är det lite mysigt med snö men nja det kan kvitta ändå. Idag har jag och älskling varit och tränat och innan det så va vi nere i förrådet och rota lite bland grejerna. Va tvungen att leta upp en overall till Tindra som är efter Natalie, och fy fasiken va grejer vi har! Bara tryckte in allt igen ungefär och tänkte kanske ta en dag och rensa där snart. Beroende på om mina medhjälpare kan ;p Mycke roligare om man är flera :)

Vi har nyss ätit mat och sitter just nu och äter pepparkakor med mjölk. Mumma!

Barnen tog ju kort på dagis igår och här är resultatena :)



Sötnosar ♥

Tillägnad min fina vän

Sanna! ♥




Älskar dig vännen ♥

Uuuh vilken jädra söt unge jag har!! <3

dsc00135 (MMS)

Uuuh vilken jädra söt unge jag har!! <3


Lite grejs sådär ;p

Tänkte dela med mig av vilka bloggar jag läser :)

Sanna

Min allra bästa vän! Även min kusin ;p Hon skriver bra och är rolig och bra på alla sätt ♥


Frida

Min nära vän ♥ Vi har gått i skolan ihop från dag 1 och blev riktigt bra vänner i 7-8an där nångång :)


Kissie

Ja varför jag läser denna vet jag inte, haha! Nej men jag fastnade bara och måste läsa. Tycker nog den är lite underhållande på nåt vis :)

Egoina

Verkar vara en riktigt SKÖN tjej! Och hon är dessutom väldigt rolig och skriver mycke bra :)

Johanna

En träningsblogg. Hon skriver och uttrycker sig väldigt bra :)


Krister

Min storebrors blogg ♥ Han skriver lite varierande grejer :)





Idag är det vitt ute, syns kanske inte så ...

dsc00134 (MMS)

Idag är det vitt ute, syns kanske inte så väl på bilden. Barnen är på dagis och tar kort och vi passar på att åka och träna nu. Fick dock inte så mycke sömn inatt då vi la oss sent och så saknar jag daisy jätte mycke så det va inte lätt att somna. Men det går ändå och så är det ju en fin dag iaf :) Puss


Like a bridge over troubled water

Lite jobbigt och panik-känslan kommer över mig ibland, då de vi träffa förut tog med Daisy... fast på "prov" då. Det funka bra med den hunden de redan hade och jag föreslog då att de kunde ta med henne och se hur det funkar hemma och så. Och funkar det inte eller om det inte känns rätt så tar vi tillbaka henne. Men hon hörde av sig förut och det hade gått bra än så länge. Så som det känns nu så kommer hon nog att behålla henne. Blandade känslor ja..

Efter vi träffat dom så åkte vi till mamma och hälsa på en sväng. Älsk Sanna kom dit oxå ♥
Sen va jag och syster och träna med och Sanna följde med oss hem (till oss alltså) när vi va klara :) Och nyss åkte hon hem. Men imorgon så kommer hon igen och vi ska se på SCAT2  :)) BRA film det där!

Puss och gonatt på er

Söönda idaaag

Om någon timme ungefär så ska vi iväg och träffa några som ringt och va intresserade av Daisy. De hade redan en hund och ville se hur dom funkar ihop så vi ska träffas på ett ställe där vi kan släppa dom lösa. Det ska nog gå bra tror jag :) 
Men just nu håller vi på att städa lite. Och sen nångång så ska jag och min fina lillasyster träna ♥
Hoppas på en fin dag, ja vädret är ju fint så det är ju en bra början iaf :)

Kram


Emil är nyfrissad och staylad (stavning?) ...

dsc00133 (MMS)

Emil är nyfrissad och staylad (stavning?) :) tuffingen min <3


Just like they took a little piece of heaven

Idag har vi varit i Glava hela dagen. Det var meningen att Doffe skulle greja med min bil och sätta in en motorvärmare men så blev inte fallet. Men han bytte till vinterdäck iaf och så.

Jag är lite nere för vi har bestämt att vi ska sälja Daisy, vi satte ut henne på annons för några dagar sen och jag tänker mycke på det. Vi vill ju egentligen inte :( men det är nog det bästa då hon som sagt skäller när hon är själv. En granne har påpekat det men man väntar ju bara på att det ska komma ett riktigt klagomål. Och ist för å vänta till det så gör vi nåt åt det nu ist.. Så det är ju absolut inte för att vi inte klarar av henne eller för att vi inte vill ha henne. För så är det inte! Detta är jätte tråkigt verkligen :((   Vi försöker hela tiden hitta lösningar men det finns nog inga i nuläget... 
Några har väl bakom ryggen på oss trott (och pratat om) hela tiden att vi inte skulle ha henne länge, och ja rätt fick ni. För en del måste väl bara ha saker att klaga på antar jag.. SUCK.
Men som sagt, hur ska vi göra med en hund som skäller och stör grannar då?!?!?! Ja jag blir irriterad på ALLT prat. Detta är ju verkligen jobbigt för oss (om ni inte trodde det liksom)..

Nej jag ville väl bara skriva det...
  


Du du du du du

Bara för att jag varit så slapp idag så får ni 2 låtar här som iaf jag tycker är lite sköna :D








Nästan så man blir lite partysugen ;p

Bäckah

Hallojsan!

Har nyss kommit hem från gymmet. Fått i mig lite proteindryck och bara slöar ett liitet tag tills Doffe kommit hem från gymmet. Vi bytte av varandra ;p När han kommit hem ska vi åka till en lekpark har vi tänkt, ja min smarta idé ;)) Min systerson är här och har sovit här inatt och ska sova tills imorgon så han får följa med. Och vi kan ju inte sitta inne hela dagen heller :p 
Jag ska strax slänga på mig lite mascara och sen göra iordning barnen så vi är klara :)

Kanske får fixa nån... typ lunch oxå? 

Jag va att vaken när Doffe kom hem inatt, jag kolla på film för fullt ;p Men orka inte kolla klart så det får bli idag det :D 

See ya! 


Sex and the city in my heart

♥♥♥ Jepp jepp, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sätta på sex and the city 2 på datorn och lägga mig i sängen och kolla på den. Tänk att man säger "sätta på", roligt uttryck egentligen ;p hoho

Doffe jobbar kvällen och han slutar väl om typ sisådär en halvtimma men är inte hemma förrän en timme efter det, så det spörs om jag orkar hålla mig vaken tills han kommer hem. Tveksamt...



Fina dom är ♥

Jag vet du vill ha mig

Här sitter jag och längtar tillbaka till värmen. Där va allt underbart och man tänkte inte på allt de jobbiga som finns här. Man kunde bara va.. Uh så skönt! ♥


Bruna vi va ju, ja iaf jag och Emil


Bilden tillhör Sanna

Jag och syster ♥ (jag är inte riktigt mig likt här, beror nog på solen in tha face ;))
Men se bara utsikten bakom, uh så fiiint!!
Underbart ♥





Varför känns det som om det är freda idag? Det känns rätt gött faktiskt (smala sussie), haha.
Nej men barna är ju lediga imorn så det blir ju som freda på nåt sätt, vi kan sova längre imorn :D

Nu ska jag gå och ta disken. Ikväll blir det att titta på FILM om man säger så ;))

Jag säger bara: ÄNTLIGEN! :):)

dsc00132 (MMS)

Jag säger bara: ÄNTLIGEN! :):)


Vill ha!

Ja då var det de där med att inte ha en ny julklänning. MEN någon av de här 2 skulle ju sitta bra ist alltså :)) Haha, eller varför inte de 2 plus den jag prövade hemma? Kan ju bli bra, man har ju ändå många dagar man ska va uppklädd på under jul. Eller några iaf :)) Också när man ska ut och parta liksom :)

De kommer från H&M och jag TROR jag bara måste ha dom! ;p





Perfekta ♥

Fucking perfect!

Ja det är ju denna låten alltså! Fy säger jag bara.

Gick upp lite innan 7 för jag hade tagit en tvättid mellan 7-10. Smart ja :p hehe, men jag ville gå upp oxå så jag kunde höra lite ljuva toner i mina öron ;) Hörde ju denna låten igår kväll och ville nästan inte lägga mig, haha. Knäpp.se? ja kanske :)) Så den kommer nog att gå på repeat HELA dagen tror jag bestämt. Min underbaring ♥  Men nu måste jag ju tyvärr gå och väcka Doffe och barnen, fast ja låten kan nog va på under tiden :D När jag tvättat klart så drar vi ner och tränar. Skönt å ha lite sällskap nångång :) Och framförallt SKÖNT att äntligen få träna!


PÖSS


P!nk <3


Jag la ju inte för så längesen upp en av pink's nyaste låtar "raise your glass", ja här är hennes andra!
Som oxå är fucking perfect!! :)



Vi fick även den här idag. Så nu har hela ...

dsc00131 (MMS)

Vi fick även den här idag. Så nu har hela familjen tittat på den:) och kan ju säga som så att den va skit BRA! Verkligen!


Se vad gullig hjärtformad potatis jag hitt...

dsc00127 (MMS)

Se vad gullig hjärtformad potatis jag hitta nyss. Nästan så man vill spara :)


Fick iaf skönheten och odjuret idag. Så nu...

dsc00124 (MMS)

Fick iaf skönheten och odjuret idag. Så nu ska vi se på den och käka pizza :)


Twist and shout

Ni vet jag skrev för ett tag sen att jag ville ha en sån där "sparkdräkt" (som man kan kalla det :p)? Jag vill iaf INTE ha en längre! Ja jag kanske är löjlig när jag säger det här, men får jag reda på att en som jag inte tycker om har en grej jag vill ha.. ja då köper inte jag det! Ja det beror ju på kanske lite HUR illa jag tycker om den här personen och HUR mycke jag vill ha den här grejen. Men det förstör oftast allt om någon jag inte tycker om har samma som mig. Och råkar jag ha samma sak utan att veta det, men sen får se det, ja då har jag lust att elda upp det jag har.. typ ;p  Hahah. Så ja, nu ville jag ju inte ha en sån "sparkdräkt" så mycke heller (som tur va) och nu kommer jag ju absolut INTE att köpa en! 

Jepp sån e ja :))  En barnrumpa ;p hahahaha

You're just like a pill... instead of makin' me better, you keep makin' me ill

Idag blir det ingen träning, lite panik över det men aja. Jag tvättar nu ist =/

Sex and the City 2 kom ju ut idag så man kan köpa den. Jag är ju medlem i homeenter så jag får den därifrån. Trodde ju att jag skulle få den idag, men icke!

Vet inte vad jag ska skriva mer, är på dåligt humör sen igår så det driter sig alltihop ungefär..
Nej måste dra ner till tvättstugan igen




Every day


Oj, vad hände där eg?

Haha, vet ni vad jag gjorde förut? Jo efter att jag duschat, precis innan jag skulle hämta Tindra och Emil på dagis,  då ställer jag mig och prövar en klänning för och se om jag kan ha den till jul. What?!  Och började fixa med den och klippte å grejs. För den är otroligt urringad så man måste ha nåt under så jag klippte av banden bak så jag kan knyta den runt nacken ist. Då blir den inte lika urringad. Perfekt ;)  

Inte klok kanske men va fasiken lika bra att planera redan nu, hahah ;D



Nu ska jag sätta igång med maten och sen hämta Natalie!




Tisdag

Hej hallå! :)

Nu under morgonen så drog jag med mig Natalie och träna en sväng. Hon har ju lov och är ju så ordentlig så hon kan följa med. Hon ville ju dock testa allt ;p Hehe. Men så är det när man är lite och nyfiken :)

Ja, jag har precis ätit lite knäckebrö med keso och tonfisk och ska närsomhelst (sitter det ihop?)  skjutsa Natalie till en kompis. Bara jag skivit klart här vill säga!
Jag hade hoppats på att Sex and the city 2 skulle ha kommit idag så att jag och Sanna kunde ha tittat på den, men man kan ju inte alltid få som man vill.. Hon åker till Dublin imorgon så det hade varit kul, aja men kanske åker dit en sväng ändå :)) Gjorde jag igår med, jag skulle BARA hjälpa henne att klippa naglarna på kaninen. Haha, men det vart ett litet längre besök på några timmar :O oops ;)

Nej nu MÅSTE jag åka!

Pöss


RSS 2.0