Månda igen då

Godmorgon!

Gick upp för ungefär 45 minuter sen, först av alla som vanligt :p Vaknade och hade jätteont i huvudet och lite ont i halsen. Så nu har jag tagit en panodil samt gjort te som jag ska avnjuta strax, och med avnjuta menar jag hälla i mig.  Måste ju piggna till lite innan jag ska börja tvätta kl 10. Mer än det ska vi väl inte göra idag,
barnen hostar ju ikapp hela tiden också så det blir att va inne och ta det lugnt. Doffe jobbar eftermidda denna vecka med så då har vi ju honom hemma till halv 4 varje dag iaf. Sen är han ledig på freda :)

Nej nu ska jag titta om vi fått in lite pengar från flera håll och sen kanske hoppa in i duschen.

Ha en bra dag!


Bilder

Sanna har varit här idag (är här än), och jag har nyss färgat håret på henne. Sen har vi köpt ett  soffbord på auktion. Det ser nytt ut och vi gav 115 kr för det så det va ett rimligt pris :) Bild på det kommer inte idag dock.  Nu snart ska vi se på BIG BROTHER och efter det så är det THE WALKING DEAD, en riktigt bra serie!

Över till bilderna :)

De busade






Och så åt vi fruktsallad
 



Hon vill va med som vanligt ;p






Och så plågade vi katten lite, hehe. Hon brydde sig inte så värst mycke ändå men :)




Och sen en bild på Tindra jag tog för nån vecka sen






Jag är förälskad <3 Har precis tittat på d...

dsc00201 (MMS)

Jag är förälskad <3 Har precis tittat på denna underbart romantiska film. HELT fantastisk!


without your love I will be incomplete

Har nyss haft kör med barnen efter kvällsmaten, trevligt ;) De är så duktiga och sjunger så fint såå ♥ Sötnosar!

I morse så blev det upp vid halv 9 ungefär, sega mig lite och vips så va klockan 10 då jag skulle tvätta. Så har hängt upp tvätt samt varit duktiga och tagit in allt det torra. Sen under dagen har vi faktiskt inte gjort så mycke, ätit och diskat stup i kvarten ;p Men dagen har gått väldigt fort som alla dagar. Doffe har varit ledig idag men i morgon ska han in och jobba extra så vet inte riktigt vad vi ska göra då, men barnen hostar mycke så det är väl bäst att stanna inne och hålla på med lugna aktiviteter. Yes så är det.

Nu blir det iaf att ta bort efter kvällsmaten, borsta tänderna och sen lägga oss och titta på ett avsnitt av Big brother som varje kväll.


PussochKram!


And I don't want to miss a thing

Fasiken va duktig jag varit nu, städat HELA lägenheten. Jag brukar vanligtvis inte städa alla rum på samma dag men nu gick det fort och smidigt som bara den. Det gillas! Så är det gjort inför helgen med :) Nu blir det kvällsmat i stugan sen kanske kolla på någon film eller så. Fast det hinns nog inte med kom jag på, då Big brother är ett MÅSTE att se kl 22.00! 

Vi tänkte gå till badhuset imorgon men 2 av 3 barn har gått och blivit sjuka (mest Natalie då), så det går inte de. Men vi får mysa hemma ist ♥


Everything for you

Under förmiddan idag så har jag och Doffe varit och tränat, men har proppat i mig massa kalorier efter det... nödvändigt kände jag! Jaja jag har iaf tränat och det är bättre än inget alls.
Efter det åkte vi iaf och handlade, och nu har vi precis ätit den där goda men äckliga lunchen. Ja den va god och lite äcklig på samma gång. Det va ju bara tjockkorv med bröd men jag tyckte inte just den va lika god som vanligt.

Helt ärligt? Jag skriver om korv.. haha ja bättre det än bajs då.

Skitsamma, sen åker Doffe och jobbar iaf och jag ska försöka städa lite här.
Det va allt för mig denna gång :)

Puss och Kräm




Like candy


Plastikoperationer

Många tycker att det är idiotiskt, själv tycker jag att det är idiotiskt om man fortsätter och fortsätter och fortsätter. Annars tycker jag det är ett bra sätt att förändra nåt man inte tycker om hos sig själv. Jag kommer att låta få mina bröst störra en dag, det vet jag! Då mina bröst har förändrats en hel del av alla graviditeter. Jag har iofs vilja gjort det sen jag var tonåring bara att när jag var yngre så våga jag aldrig berätta att jag ville det för att då skulle alla tycka att man vore dum i huvudet typ. Men nu har det blivit en sån vanlig grej PLUS att jag skiter i vad folk tycker nu. Jag gör vad jag vill så är det ju, och det har ingen med att göra. Men för att göra det så behövs ju pengar, i massor typ! Och så vill jag va helt säker på att jag inte ska ha mer barn, för det känns så onödigt att operera sig om man ska ha mer barn.
Yes så tänker och känner jag :)

Förr visste jag inte om jag skulle våga heller, men jag blir bara säkrare och säkrare på att det är de jag verkligen vill.


Tiiisdafjshkjg

Idag har jag varit på ett tråkigt infomöte på Ingesunds folkhögskola genom ams. Jätte sköjj... inte! Dom vill ge oss som är inskrivna på ams en möjlighet att pröva på att studera i 12 veckor för att se om det är nåt vi vill göra ist för att arbeta, typ. Jag VET att jag inte vill studera så jag tycker inte att det är någon idé att ens testa 12 veckor bara för att. Då går jag hellre ut på praktik och har en större chans till att kanske få ett jobb genom det. Om inte annat så slipper jag att gå i skola iaf!
Yes men då är det avklarat.

Nu ska jag gå och göra nåt, vet inte vad men det finns alltid nåt att pyssla med här hemma.

KRÄM


I vårt hem del 2

Finns änglar!


























Speglarna kom upp förut iaf! Jag och Sanna...

dsc00202 (MMS)

Speglarna kom upp förut iaf! Jag och Sanna åkte ju en sväng till charlottenberg så hyllorna kommer upp imorgon :) Ingen klänning blev det heller, det blev en pyjamas ist. Är trött så nu blir det att sätta på en film och sen sova. Gonatt!


Idag va det sönda igen ja

Godmorgon på er! :)

Igår va jag ju som sagt på Ikea och sen tog vi en sväng in på obs-bergvik. In på H&M och va där, ja jag vet inte hur länge men ett BRA tag iaf! Har 2 bonuscheckar därifrån som jag tänkte handla upp, men hitta inget. Helt otroligt hur rörigt det är inne på den affären! Mycke lättare att handla från nätet eller ur katalogen, men checkarna kan jag ju inte handla för via nätet. Därför bestämde jag och Sanna att vi skulle ta en tripp till Charlottenberg och kolla på H&M där idag ist. Faktiskt lite mindre rörigt där och sen bestämde jag mig för en klänning som jag pröva igår. Men om det blir den jag kommer hem med spörs ;)

Köpte ju massa från  Ikea också ju! :) Speglar och hyllor till Natalie, förvaringsbackar till alla barnen, samt mindre plastlådor och lite smågrejer ni vet som det blir? :)

  

Så idag blir det att hänga upp och fixa lite, roligt! :)


Vi kom ut! Så nu gasar jag hemåt medan san...

dsc00199 (MMS)

Vi kom ut! Så nu gasar jag hemåt medan sanna sitter och tjatar om att jag ska köra försiktigt..


Har fastnat i ett provrum på H&M. Hoppas n...

dsc00197 (MMS)

Har fastnat i ett provrum på H&M. Hoppas någon hittar oss innan de stänger..


Slår inte den riktiga

Sitter just nu och kollar på den här



Men får nog säga att hela den suger och är faktiskt inte så speciellt bra. Men då har man ju iaf sett den..

Yes men nu är det snart dags att lägga sig, börjar bli rätt trött. Och ska ju upp rätt tidigt imorgon med, Ikea-trippen you know? :) 


Sov gott nu alla i hopa, gonatt!


I rymden finns inga känslor

När vi precis satt på den så tänkte jag först "vad fasiken är det här för film?" Men den va faktiskt riktigt bra :) Lite sådär konstig och rolig på samma gång.

Kollade på den igår
 


Yes, när vi lämnat Natalie på skolan imorse så åkte vi och handlade, jag Tindra och Emil. Gött å ha det gjort! Till lunch ska jag göra kålsoppa och till midda blir det tacos, mums känner jag! :) Sannusen ska sova här idag för imorgon drar vi till Ikea en sväng. Och efter skolan ska Ebba med Natalie hem. Roligt! 

Nu ska jag ta tag i saker här, och börja med lunch.

Puss och Kram på er 


Mitt tips

Till er som har katt : )

Den här kattsanden är den bästa jag har testat!






Så står det om den:

Best Friend Fresh & Easy är tillverkad av kiselpärlor. De har en unik förmåga att absorbera vätska och kapsla in lukten i pärlorna så att kattlådan alltid verkar inbjudande för katten. Inkapsling av vätskor och lukt tar bara några få sekunder, därefter börjar vätskan att avdunsta från kiselpärlorna. Kattlådan framstår alltid som torr och bakteriebildningen blir mindre omfattande.

Och kan säga att det verkligen stämmer, det luktar ingenting. Bara man håller det rent och byter när man märker att det behövs bytas, vilket inte är lika ofta som vanligt kattsand.

Tummen upp!

nothing without you

Man kan ju tro att jag har tränat som vanligt efter att jag lämnat barnen imorse, men det har jag icke! Ja jo, jag har tränat i annan form kan man ju säga, nämligen i städform ;p  Blev klar för en kvart sen ungefär och passar på att vila nu en liten liten stund innan det är dags att hämta Natalie kl 13.  You know, ingen vila ingen ro med hem och barn. Inte mycke iaf! Men man får tar det lilla man får.
Oj, vad klockan går så hinner inte så mycke mer nu.

Men ha en fortsatt bra dag!

:)


I vårt hem del 1

Finns Elvis :)



En tavla som kan lysa om man har sladden i, fattar inte varför vi inte har den i men..?




















Kylskåpsmagneter








Fantasivärlden

Så här mysigt trodde Sanna att vi skulle ha det om vi bodde ihop, ja jo :) haha



Och här var vi igen, fast lite mordiska denna gången


Love Stars

Sanna

Lady gagas nya

Och den är mycket mycket bra måste jag säga!


Kladd

Vilket klantarsle jag är! Nu under morgonen har jag haft sönder toastolen också.. Jag hade ju sönder handfatet för ett bra tag sen, så dom fick byta det. Och nu krasch bong bang så slog jag huvudet i badrumsskåpet så luckan åker av rakt ner på toan (ni vet där uppe som man spolar?) så den går i bitar, så nu ser vi rakt ner i hålet där vattnet är. Mysigt! Fy va pinsamt att ringa till vaktmästaren och säga att toan är trasig nu också, yes!

Men nu ska jag iaf skjutsa barnen till dagis/skolan och åka och träna. Baka ju kladdkaka igår så det måste ju tränas bort ;p 


Me me me

Lilla damen i fråga ville att jag skulle ta kort på henne hela tiden ungefär, och hon posar och fånar sig :) Här kommer dom!











Med pappas solglasögon







Och snusen som hon tycker luktar gott, haha :)






















Och så va jag tvungen att ta kort på minimini såret hon letade fram


Fjompa mi ♥

En liten ros till någon du tycker om kan betyda så mycke

Glad alla hjärtans dag önskar jag er! ♥

Du som har någon i ditt liv, mys extra mycke idag och gör något fint för den du har kär.
Och du som inte har någon just nu, deppa inte. Håll hoppet uppe FÖR du kommer INTE att vara ensam på alla hjärtans dag föralltid. Du kommer att hitta någon som älskar dig lika mycke tillbaka, det LOVAR jag! 






Tangled

Filmen igår va JÄTTE BRA! Den måste köpas när den kommer ut. Barnen tyckte dock att det va lite tråkigt att gå på bio men dom var iaf snälla och satt relativt stilla och tysta :)



Efter bion bjöd svärmor på lite mat så vi åt och åkte sen och träna. Yes man får passa på när man kan gå båda 2 :) Gick vidare och hyrde film efter det och åkte hem och softade :p Kollade på denna



Den va rätt bra, men ingen film jag tror jag skulle vilja ha hemma faktiskt. Men den slutade bra och det är ju ett plus :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, varit på gympan med Natalie, blev bjudna på mat hos svärmor igen och hälsat på mamma. Jepp det va det de :)


Dessa köpte jag förresten i fredas när jag och Sanna va på stan

A girl need some panties sometimes ;)

Nu blir det att kolla på en till film som vi hyrde igår sen sova!

Gonatt mä er :)

Snart

bär det av mot Ica och köpa godis och sen vidare till biografen :) Vi ska överraska barnen och kolla på Trassel. Den verkar så bra :) Tindra är ju lite för liten så hon ska va hos sin farmor under tiden. Sen har kära älsklingen ordnat så att vi ska ha barnfritt ikväll, jag visste inget förrän nyss. Söt han ♥ Så när bion är klar skjutsas Natalie och Emil också till sin farmor. Så ska dom sova där. Blir nog en uppskattad lörda för barnen tror jag :) Och för oss med förstås!

      
                                     


Fashion

Här är mina nya klänningar jag lova att jag skulle visa :) Hade en liten show här igår för Sanna och Doffe så tog dom kort ;p


To die for!

Ursäkta, foten?! Var det inte bara jag som skulle synas?? ;p








Crazy woman!
 

Klänning
Nr 1 är min absoluta favorit!
Nr 2 är snyggare i verkligheten än på bilden och sitter som en smäck, vilket är bra!
Nr 3 är liite för kort så jag måste nog ha leggings till den. Fast ja det märks till sommaren hur det blir med den saken ;)


Alla 3 har olika storlekar = jag är en flexibel kvinna?

There is one way to ask her

Tacosmys har vi minsann haft nu under kvällen :) Sanna och jag va en sväng på stan och bestämde sen att vi ville äta det. Så in och handla och greja iordning det. Och nu ville Natalie sjunga sing it så det har dom startat, får väl testa min röst jag med snart ;) Testa och testa, som om jag aldrig hört den förr liksom, haha! Inte för att det låter så bra kanske men roligt är det att.  Aja skitsamma, ville bara göra en liten uppdatering så ni vet lite vad jag pysslat med :)

Hej svejs!


 


Till sommaren

får det nog bli ett par  liknande sådana här fina :) Mina favoriter är de blommiga får jag nog säga. Men det spörs vad jag hittar, och vad som sitter bäst.



Sandalett från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com

Brinnande kärlek

Godmorgon!  Äntligen kan jag skriva det när det passar in ;p Jag sitter här och är nyttig och äter havregrynsgröt, och har inte särskilt bråttom för idag är det bara Natalie som ska iväg till skolan. Och Doffe är hemma så jag behöver inte dra med mig de andra. Tummen upp för det! Jag ska även träna efter jag kört Natalie, frågan ÄR bara om jag kommer fram i det här snöovädret vi har här? Vill egentligen inte ens ta fram bilen men jag tänker ju INTE gå iaf! 

Igår fick förresten Doffe sin bil såld så nu ska min sättas ut på blocket :( Buhu.. Det kommer att bli otroligt jobbigt!



Dags att dra!

Ha en bra dag nu :)


Destroyed

Hej...

Tvättning och träning har stått på schemat idag. Är jädra seg med att hänga upp den blöta tvätten dock.. Så det ska jag göra alldeles strax. Men måste dra ur pluggen först! Stänga av datorn alltså. Annars blir det bara att jag fastnar här, och det är = inge bra. 

Nej det är väl bäst att mitt glada jag traskar härifrån nu då.. Har inte så mycke mer att skriva om ändå.



Kram



Skulle sitta fint

med dessa klänningar från Nelly!

Janet Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM  Sequin Lace Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM  Meshdress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


ÅÅÅÅÅÅÅ VA JAG VILL HA!

Bring me the sun

not the darkness

Help me to live

not to fall

Make me happy

not sad












Me want summer!

Godmorgon.. för vissa ;p Själv gick jag upp 7 imorse, men det känns bra att börja inlägget med godmorgon fast kl är typ 12.40 :p 
Jag har nästan precis kommit hem efter att ha gjort ett rejält jobbigt pass på gymmet, härligt! Och nu håller jag på att koka kyckling så vi får lite lunch i oss :) Doffe är kvar på gymmet för han kom lite senare än mig då det va en här och hämta den lilla katten. Så nu är hon borta =/ Min favvo sötis pötis ♥  

Haha, jag tänker på Sanna när jag skriver så för ni skulle se hennes min mot mig när jag pratar med katterna, och så brukar hon säga nåt i stil med att dom inte kan svara.  Fan så skön!  Hon är allvarlig samtidigt som hon skojjar, samtidigt som ändå hon är allvarlig, haha ja ni fattar... eller inte ;) OCH jag ÄLSKAR att skratta åt henne när det är nåt hon inte tycker om. Ja, vi är så "snälla" mot varandra SÅ  ;) Haha! Min lilla ärta ♥

Nej nu ska jag forts med lunchen.


PUSS Å KRAM


<3




Härlig låt!


I'm going crazy without you!

Idag har jag varit flitig och duktig minsann :) Hjälpt Sanna med massor, sorterat papper och så hela dagen!  Och när jag kom hem va det nästan bara för Doffe att åka till jobbet. Jag är skapligt trött (eller jätte trött) men ska ta disken strax ändå och sen tror jag nog det får bli nåt att äta och en FILM! Risken finns väl att jag somnar, men får väl sätta på filmen typ sisådär halv 7 eller nåt så kanske barna somnar tidigt så kan jag med sova :) Imorgon är det iaf  träning som gäller!

Yes det va väl allt för mig för nu.

Puss och hej

It's calling

Jag har varit en busy woman today! Möte kl 10 och genom det sökt ett jobb :) Pärry! Sen vet jag inte riktigt vad jag har gjort de timmarna fram till Emil skulle på gympan kl 18.00. Men diskat och lagat mat iaf, och sen diskat igen. Och efter vi kommit hem så har vi åte kvällsmat, jag har diskat igen PLUS dammsugit och "slarvtorkat" golven. Och städat toan. Duktig ja :) Samt att jag har gjort iordning kläder som barna ska ha på sig imorgon. Men nu ska jag göra mig iordning för sängen för imorgon ska jag följa med Sanna till hennes jobb och hjälpa henne med lite grejer. Och vi åker runt halv 7 så Doffe ville att jag skulle göra iordning kläderna till barnen idag redan.. haha, ja kanske är bäst annars vet man väl inte vad dom får på sig ;) Höhö. Nej då, det hade säkert blivit rätt bra :p

Puss på er!






It did not happend

Det blev ingen tvättning nu på morgonen, nästan skönt måste jag säga. Kom på att vi inte hade nåt tvättmedel kvar. Yes, så får ta en ny tvättid och köpa tvättmedel! Men mötet ska jag fortf på sen iaf. Fast först ska jag få iväg Natalie till skolan! :p

Ha en bra dag!


Bild is not from today, just so you know ;)


Sometimes it just hurts

Tjenis penis lortfisar! ;p

Vad har ni gjort idag? Själv har jag inte gjort såå himla mycket. Typ lagat mat, diskat och städat under spisen. Sen har jag skjutsat Natalie till gympan och drog med mig Sanna så åkte vi och pantade under tiden. Sen hem och medans Sanna gjorde middagen så diska jag igen, det är team work de ;)
 
Det blev sådana "kycklingrullar" vi gjorde en annan gång, super duper goda!





Mumsfilibabba!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagens bestyr, såsom att tvätta kl 7 till morgonen och sen på ett möte kl 10.

Puss och Gonatt!

Ska jag ha

ljust...



eller mörkt hår?



Jag funderar på att ge upp detta med att försöka få håret ljust igen, och bara färga det helsvart igen. Trivs väldigt bra i svart och det känns som om jag passar bäst i det med. Vad tycker ni?


Höj volymen




Har ju varit hos pappa hela dagen så nu har jag en skinande ren bil ♥ Och på vägen hem så hämta vi upp Sanna och åkte direkt till Ica och pröva dessa nya godisautomaterna. Färskt och gott godis va de :) Och under kvällen nu så har vi ritat med barnen samt kollat på filmen Erin brockovich, bra film det där!  Sanna har iaf nyss åkt hem och nu ska jag ta sats och slänga mig i sängen och sova.

PÖSS och GONATT!

Lördag

Dåligt med uppdateringar har jag haft de senaste dagarna, fy skäms på mig ;)

Igår gjorde vi inte så mycke iaf, jag tog ett tag med dammsugaren och städa under badkaret sen på kvällen så åkte vi till mamma en sväng. Och idag ska vi till pappa för Doffe ska greja med sin bil och jag ska städa min bil. För vi ska nämligen sälja dom för att köpa en större bil. Snyft säger jag för min fina bil ;(  Men men så är det tyvärr.. Ska också bli skönt med en större bil så vi får bra plats. Men nog om det, jag har inte tid att sitta här längre tyvärr. Alla stressar som bara den så det är väl bäst att hjälpa till ;p

Ha en bra dag!


PÖSS



Love music


Då jag inte har så mycket att skriva om så får ni en musikvideo ist. Snällt va? ;)




Work

Ska säga er att idag är jag bra sleten. Det har varit en väldigt stressig/slitsam förmidda. Tvättat och handlat har jag gjort, och man kan ju tycka att det inte skulle va så stressigt. Men det har gått i ett ska jag tala om för er. Inte kunnat sätta mig mer än typ 10 minuter när jag åt lunch. Ja förrän jag hämtat Natalie kl 1, då sätte vi oss i soffa innan vi skulle hämta Emil och Tindra kl 2. Och kan säga att det var farligt nära att jag somna. Men nu har jag diskat och ska börja med middagen, så ingen vila inte ro här inte :p Sen ska jag antagligen diska igen efter maten och sen hänga upp resten av tvätten. Roligt! Not. Hatar verkligen att hänga upp tvätten, det värsta som finns typ. Nej att lägga in tvätten när den är torr är nog värre kom jag på. Aja, back to life ;p

See ya!


Capture me

Idag har jag städat och varit på kalas eftersom min fina kusin fyllde 18 år häromdagen. Har faktiskt inte gjort så mycke mer ska jag tala om :p 
Så ist för massa text så kan nu ju få kolla på lite fina bilder ist ;) Haha!














Okay allvar, nu ska jag lägga mig.




GONATT :)

Som nya :)

Barnen fick nya kläder av sin farmor igår, JÄTTE FINA tycker jag! 
 
Tack snälla farmor säger vi då :)



You make me sad

Har varit i Charlottenberg med Sanna och shoppat lite på centret dom har där. Och fick mig faktiskt 3 snygga klänningar för 223 kr sammanlagt, billigt :) Bild på dom kommer en annan dag!



Blev lite konstig bild men ändå... När jag kom hem därifrån som var för ungefär 1 timma sen kanske så va det bara att sätta igång med disken, suck.. Men har inte dammsugit för barnen hann somna så får nog ta å skippa träningen imorgon och ta mig ett städtag ist kanske. Ja det blir ju också nån sorts träning kan man säga... Nu ska jag lägga mig iaf.

Gonatt mina vänner 

Crazy me

Idag!

Färgningen, ena sidan.


Andra sidan


Ja ni ser ju att det är liiite ojämt om man säger så. Men vill man va frän så vill man! ;)


Byxorna!

Snygga om jag får säga min mening ;p





RSS 2.0