What are words if you really don't mean them when you say them

JA jag lever! Jag sitter här med färg i håret just nu och väntar på att få skölja ur. Färgar bara utväxten. Annars idag så har det inte hänt så mycke sen jag kom hem. Lagat mat, plockat, diskat, duschat barn och även klippt Emil. Och imorgon ska jag tvätta och städa, och Sanna drar med Natalie och Emil till badhuset så då ska jag försöka hinna klart med städet innan de kommer hem. 

Ja och till helgen ska jag och Natalie med Sanna till Stockholm på teknikmässa... a jag vet, jag på en teknikmässa?! Men vad gör man inte för sin vän :) Vi åker iaf på freda och kommer hem på lörda. En liten tripp och det är alltid kul!


Sen tycker jag att ni ska lyssna på min underbara kusin Simone, alltså Sannas lillasyster. Hon är jätte duktig och sjunger hur fint som helst! Hon har skrivit låten själv med, PÅ 2 DAGAR! Och hon uppträder här för första gången på sin skola. Hoppas verkligen hon fortsätter att uppträda och gör mer låtar, för jag vill då höra mer av henne! Här kommer hon iaf :)

(Det är Sanna som filmar och hon glömde linsskyddet på i några sek så tryck inte bort för det är inte svart hela tiden :))


Så här fina kan mina kort på mobilen bli :)

imag0064-1-1 (MMS)

Så här fina kan mina kort på mobilen bli :)


Så fin!


Både igår och idag har jag och Sanna varit...

imag0059-1 (MMS)

Både igår och idag har jag och Sanna varit i charlottenberg och shoppat lite. Igår hade vi med alla barn och köpte skor till hela högen. Och idag hade vi med oss flickorna. Köpte lite smått och gott :) Som t.ex dessa örhängena och solglasögonen. Nu ska jag snart färga håret på både Sanna och Doffe sen blir det ju Big brother :)


Lördag

imag0048-1 (MMS)

Dagens outfit!


From the l to the o to the v to the e

Och thaimat blev det ist :p Jag kÄnde inte att jag orka Åka ner och handla. Mycke folk pÅ fredagar! Sen vet jag inte varfÖr min mobil stÖnas med att gÖra stora Å, Ä och Ö. Men aja sÅ Är det :p puss och hej sÅ lÄnge

The våffel day

Jaha så var det freda igen, härligt! Fast jag har ägnat dagen åt att städa, är hemma med Emil och Tindra för Emil är sjuk så då får man passa på att göra sånt. Våffeldagen är det ju idag också så det får nog bli att äta det när Doffe och Natalie kommer hem. Fast måste ner och köpa lite grejer till det förstås.
Min andra bättre hälft (jag är ju lycklig lottad som har 2) kommer ju hit idag också så hon äter nog med oss med :)

Nu måste jag kila!

Kvinnor är onda, jävlas inte med dem

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.
-"Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

-"Inne i rummet kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne."
Mannen sa: "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru."
Då sa agenten: "Då är du inte rätt man för jobbet."

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. -" Jag försökte, men kan inte döda min fru."
Då sa agenten: "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru."

Slutligen var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra. De hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa:

-"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen."

Upptagen?

Till er som undrar vart jag har tagit vägen och varför jag aldrig hör av mig eller inte ens kommenterar på era underbara små bloggar, så är det för att... ja jag har egentligen ingen bra anledning. Jag leker väl att jag har ett mycke mycke upptaget liv. Det är ju möjligt då... Ja jag vet jag är mycke dålig på att höra av mig till folk. Men ja jag leker upptagen helt enkelt, eller också är det för att jag är upptagen med att leka upptagen eller va det nu kan va!

6 saker jag vill ha.. nu helst!


1. Sommar  



2. Hur mycke pengar som helst!



3. Chips




4. Ett stort nybyggt lyxHus



5. Den 11 Juni




6. En som gör alla sysslor åt mig här hemma




 


Testar att blogga från nya mobilen :) som ...

imag0013 (MMS)

Testar att blogga från nya mobilen :) som ni ser så har jag perfekt utsikt till teven, förutom sängknoppen som så lägligt är i vägen :p Men det funkar :) Igår la jag mig strax före 9 och sov till 8 idag, underbart! Och har sovit som en prinsessa utan avbrott, lovely lovely! Fint väder är det ute och Sanna är här så vi ska strax gå ut och sätta oss i solen. Så puss och hej!


Just want to show you

Vill bara visa den mysiga soluppgången ♥ Och önska alla en bra dag!


And this is what we do

Ja godmorgon kan jag verkligen säga nu. GODMORGON! :)
Här sitter jag ensam och vaken.. Vaknade kl 5 av en konstig dröm om att jag kissade i 2 sängar, mycke konstigt. För även fast jag va inne på toan ena gången så var det en säng där. Ja jag tyckte nog det va bäst att vakna verkade det som ;p Upp gick jag och eftersom jag är så jädra förkyld så har jag hostat och snorat (ursäkta) mig som en idiot i en timme efter att jag faktiskt varit på toan så det va lika bra att gå upp de. Och nu är jag pigg så ingen idé att gå och lägga sig. 
Nog om det!

Igår va jag ju på stan och skulle köpa en mobil men fick inte med mig någon hem för när köpet skulle genomföras så låg telias nät nere så jag får hämta den idag ist :) Jag längtar kan jag ju säga då!
Värsta lyxen för mig! Tråkigt nog fanns den inte i rosa men det får duga, hehe ;)



Ja vad göra nu då?  Kolla på några avsnitt av Big brother som jag missat får det nog bli :)

Puss och Kram


I can not be perfect in a way you maybe want me to be, I can only be me.

Godmorgon godmiddag godkväll!

Håller just nu på att städa (förutom pausen jag gör nu då). Det har gått i ett sen jag kom hem vid 5, först laga mat och nu det här. Inte för att jag orkar för jag är lite krasslig, har haft feberkänslor både igår och idag men det får ju gå ändå. Doffe har jobbat eftermidda denna vecka så vi har inte setts så värst mycke =/ MEN imorgon är han ledig och då ska här MYSAS när jag kommer hem, underbart! Och det ska få fortsätta hela helgen tycker jag :) ♥

Och ni som undrar vart jag är på praktik så är jag hos Sanna och hjälper till på kontoret :)

Sen en tråkig grej som har hänt är att min mobil har hamnat i koma :( Ja ALLT har försvunnit på den och kan varken ta emot eller skicka sms. Jag har heller inga nummer kvar så kan enbart ringa de som jag kommer ihåg, vilket inte blir mer än ett par stycken. Den sparar heller inga nummer så jag kan inte ta på uppringda eller något sånt. Alla ikoner i menyn är borta, ja allt helt enkelt. Det bara hände när jag skulle radera massa sms, då stängde den bara av sig och ja hamnade i koma kan man säga. Så imorgon blir det ner till stan och köpa en ny! En funkande mobil måste man ha.

Nu är det bäst jag fortsätter så jag kan lägga oss ;p

Puss och kram


Super duper

Dålig uppdatering?
Nä tycker ni? :D


Jag har haft en mycke upptagen och rolig helg det är bara därför, sen började jag min praktik idag så jag kommer inte ha lika mycke tid. Fast sen har ju allt med humöret att göra. Sen hatar jag att jag måste börja mitt inlägg med att ursäkta för den dåliga uppdateringen och förklarar mig själv, vad är det med de eg? Vore ju en sak om man inte skriver på jätte länge. Men ja det känns väl bra att skriva det bara för att man inte har nåt annat ämne att skriva om. Men jag stör mig på mig själv för att jag gör det, crazy woman!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig så inge mer för mig den här gången iaf :p

Puss

TOABILD :)

dsc00215 (MMS)

TOABILD :)


Kärlek på ett dasspapper

SOLEN skiner idag! HÄRLIGT! Inte för att jag har varit ute och lapat sol men det är ju härligt ändå :) MAN KAN HA BALKONGDÖRREN ÖPPEN så pärry! Har ju inte direkt varit så pigg idag om man säger så, men vet ni vad? Sanna har tjatat med mig ut idag med. JAG MÅSTE! Ja vad gör man inte för sina vänner? Eller vi kan kalla det en dejt eftersom hon vill ha mitt sällskap på en fest, haha! Ja jag gör det iaf ;D

Yes iaf just nu så håller jag på att göra lite mat, rotfrukter i ugn med korv får det bli. Smaklig måltid på den!

Puss och kram


Ytterligare 2 toapappers saker :) fina kän...

dsc00213 (MMS)

Ytterligare 2 toapappers saker :) fina känner jag <3


Martin har sött toapapper :)

dsc00212 (MMS)

Martin har sött toapapper :)


Don't fade away

Jag kan fortf inte släppa det med håret alltså! Uj vettni ;) Jag hade håret med porisen(som jag misstänker va hårsäcken) på pincetten och gick runt och kolla på den ett tag innan jag kunde slänga de också, JA JAG VET! KOKO!

Ja iaf, har varit klar inför kvällen ett par timmar nu och sitter bara och väntar på att svärmor ska komma, vilket jag inte vet när det blir än. Sen drar vi till Martin ett tag :)
Kommer inte på så mycke mer att skriva men ni kan få en bild och ett bra filmklipp av mig så länge. Snällt va? ;)

 




Men idag är det fredaaaaaaaaaa!

Yes it is och ikväll ska vi iväg och bowla :) Roligt känner jag! Men än så länge idag har jag städat (håller på än). Blev inge med de igår för det blev så sent och kom väl hem runt halv 7 eller nåt sånt där. Men nu är det bara hallen och lite plock som barna dragit fram kvar, sen efter det ska jag noppa ögonbrynen och hoppa in i duschen.

Fy fasiken va underbart det va förut, jag hade en hårsäck som va lite svullen och drog ut ca en halv cm långt hårstrå ur den för ett tag sen, som va under huden ni vet?  Och svullnaden har liksom inte gått ner. Så jag klämde nyss på den som en finne och ut kommer det som en pormask, tog tag med pincetten och drog ut och ut kommer det ett hårstrå på typ 2 cm! FATTA 2 CM HÅR UNDER HUDEN! Gissa om det vart ren.. a jag vet inte vad. Men UNDERBART härligt!! Ni vet jag är ju lite sjuk i huvudet ;p och älskar att klämma finnar och det får gärna va en stoor pormask som efterlämnar ett hål efter sig. Men nog om det, kanske är bäst att jag lämnar ämnet där ;) Hahaha!

Nu ska jag fortsätta här. Ha en bra dag :)

kram


Känns som freda idag

Än så länge idag har jag träffat min coach och städat halva lägenheten. Nu ska jag hämta barn och sen dra till Glava och klippa mig. Ska bli otroligt SKÖÖNT! Sen när vi kommit hem ska jag först på bolaget (blir parteeeey imorgon :D) sen städa klart här hemma.
 

Hej så länge!


Prinsessdrömmar :)

dsc00210 (MMS)

Prinsessdrömmar :)


We R who we R

Tji fick jag för att jag skriver att det är så sköönt väder ute! Tog på barnen vårjackorna idag för tänkte att det skulle bli fint väder som alla andra dagar, men pyttsan. Eller ja man kan väl hoppas, dagen är ju inte slut än :p De har ju såklart fleecetröjor under så de ska väl inte frysa.. hoppas jag.

Ja en promenad till stan har jag tagit som jag skrev att jag skulle göra, men orka inte med någon träning på gymmet. Utan tänkte faktiskt träna lite hemma ist. Går banne mig lika bra det!
Efter det så ska jag färga håret, så bäst jag sätter lite fart här kanske...?




I'm on the right track baby

Idag har Natalie varit hemma för de ringde från verkstan igår så hon fick en läkartid idag. De ville följa upp den gången hon va inne och hade falsk-krupp i januari för läkaren tyckte då att det lät som astma också, vilket hon inte har. Så det behövs ingen vidare medicinering eller liknande iaf. Och vi gick dit så har fått en promenad idag med :) Keep up the good work säger jag bara! Ska ta mig en sväng ner till stan imorgon med papper så då blir det ytterligare en promenad. KANSKE att jag tar en sväng in på gymmet också. Men har inte bestämt mig för hur det blir än, det spörs hur jag känner för imorgon de.

Nu ska jag och älsk lägga oss och titta lite på teve sen blir det soooova!

GONATT ♥

just the way you are

Hade precis skrivit ner lite om mina känslor men jag raderade allt, ingen idé att slösa energi på tankar som antagligen inte ens stämmer :p

Fint väder det har varit ute (peppar peppar)! Det känns verkligen att det börjar bli vår ute. Längtar verkligen till sommaren FAST jag antagligen (förhoppningsvis) kommer att jobba då. Man vill ju både börja jobba samtidigt som man vill va ledig på sommaren. Får jag ett jobb så är det första sommaren jag jobbar, och det kommer kännas tråkigt att inte kunna planera in massa roliga saker med familjen. Men jag hoppas ju ändå att jag får ett av de tre jobbena jag sökt, så innerligt med!
Vi får planera utflykter och sånt på helgerna då ist :)

Nog om det! Nu ska vi äta kvällsmat här sen natta för barnen.

KRAM


Bara lite solsken

Halllllååååå på er! :)

Igår va vi ute nästan hela dagen, skööönt! Vi gick först och mötte Sanna sen ner till affären sen hem och fikade. Sen bestämde vi att vi skulle äta på mc donalds och jag och Sanna fick för oss att gå dit så det gjorde vi. Och Natalie följde med. Resten tog bilen :p Sen gick vi hem med.

Idag har vi också gått en del. Ja, jag, Emil och Tindra gick ner till stan och sen direkt och hämta Natalie på skolan. Så va ute i ett par timmar iaf :)

Jag gav Tindra det sista av penicillinet idag med, och hon har faktiskt varit riktigt duktig ska jag tala om för er. Trodde det skulle bli svårt, men icke!  :)

Aja nu ska jag iaf börja med maten!

Kram


Fåglarna kvittrar

Heeeeeeej!

Precis som igår så är det underbart väder. Det blir vi glada av :) Sitta inne och röta ska vi inte göra heller ;p Igår va vi hos pappa hela dagen och när vi kom hem så kom både svärmor och Sanna på besök. Svärmor hade köpt vårjackor till barnen som vi hade varit och prövat ut. Plus att hon hade köpt ett par byxor och en t-shirt var till dom. GUD va snäll hon är!! Och vi bjöd på fruktsallad och glass. Gott!

Snart sa vi ta oss en promenad och sen blir det hem och möblera om i vardagsrummet. Hoppas det blir som vi tänkt oss!

Ha en bra dag i vårvädret!  

Freeeeeedag idag torsdag igår

Hejsan hoppsan!

Jag börjar med att berätta lite om gårdagen då. Jag städa ju inte då som sa att jag skulle göra, det blev så bara.. ja.. Tror inte jag gjorde så mycke faktiskt, kommer inte ihåg vad jag gjorde nu ju. JO! Jag blev bra förbannad på arbetsförmedlingen, fick ett brev på posten att jag va välkommen till Ingesunds folkhögskola på månda. Jaha?! När sa jag ja till att pröva den kursen? De sa att jag inte va tvungen till något först, men nu va kravet att testa några veckor. WHAT?! Nej det tänker jag inte gå med på, vad skulle jag tjäna på att gå och testa att studera i 12 veckor för att se OM jag vill fortsätta studera på riktigt  efter. Men jag vet ju att jag inte vill börja studera. Så ja, det gjorde mig asförbannad. Det kan ge konsekvenser om jag inte gör detta, jaha och? Hon som håller i detta sa att om vi inte har någon annan aktivitet såsom coachning, praktik eller annat, typ studerar redan så ska vi pröva detta. Jag går ju hos en coach redan så jag trodde ju att det räckte eftersom hon sa de, men det räknas tydligen inte längre! Jävlar va dom ljuger då! Jag har iaf fixat en praktikplats, och skrev och fråga henne om det skulle ge konsekvenser om jag börja på den ist. Men jag själv tycker ju inte att det borde göra det för då har jag ju en AKTIVITET varje dag. Idioter!

Ja va bra att jag börja tänka på det så det gjorde mig förbannad igen.. Men jag kan ju berätta vad som hänt idag då ist :)

Idag har jag tvättat mellan 10-13 sen åkte vi iväg med barnen och bowlade, det tyckte dom va kul :) Ja och vi med förstås! Sen  bar det iväg för mig till Marie-Louise som jag inte träffat på ett tag. Va och handlade lite frukt och glass och åkte hem till henne och gjorde fruktsallad. Och satt bara och pratade massa, väldigt väldigt trevligt :) 

När jag kom hem åkte Doffe iväg och tränade med sin bror och jag gav barnen kvällsmat och borstade tänderna på dom. Och nu sitter jag här :) Och Doffe har kommit hem och barnen ska lägga sig nu.







Och bara för att jag varit lite dålig på uppdateringen så ska ni få en störsam men lite knäpp-rolig video. Man kan inte göra annat än att skratta och skaka på huvudet åt honom, haha!



Sorry!

Ursäkta den dåliga uppdateringen.. Nu ska vi iaf iväg och bowla med barnen. Jag LOVAR att jag skriver mer sen :)

Tindra-liten-fis

Gokväll på er!

Idag började jag dagen med att ringa till verkstan, vårdcentralen alltså. Tindra har ju klagat på ont i magen väldigt mycke plus att hon haft feber och hosta några dagar. Bättre att ha sånt kollat en gång för mycke tycker jag. Fick iaf en tid en halvtimma senare, och det visade sig att hon har öroninflammation. Tydligen kan barn klaga på att de har ont i magen då, ja för öronen har hon inte klagat på iaf. Men gav iaf första dosen med penicillin när vi kom hem och med en sån bestämd dam som hon är så kommer det inte bli 5 lätta dagar. Har redan misslyckats med sista gången, hon vägrade och bara skrek.. så ja kanske inte är så bra att ge när hon är super duper trötta. Nån ml fick jag väl i henne iaf.  Ni vet, när hon inte får nåt eller slår sig så kan hon gråta/skrika tills hon svimmar. Första gången hon gjorde det var när hon slog sig och det sluta med att vi blev hämtade av ambulansen, eller det va inte första gången hon svimmade men det va den värsta gången. Ja för att vi blev så rädda men givetvis gick det ju bra då. Men nu har det inte hänt på läänge som tur är, men vi får ju blåsa henne i ansiktet också de gånger det håller på att hända så då går det bra :)

När hon var liten så va hon inte riktigt som andra barn heller, hon tyckte t.ex inte om att åka bil. Utan skrek och skrek och skrek så vi fick stanna flera gånger efter vägen för att ta upp henne. Så det kunde ta ett tag innan vi kom fram dit vi skulle om man säger så :p Okay det kanske finns många barn som inte tycker om att åka bil, men jag har inte stött på nån än iaf. Oftast brukar barnen somna lättast av att åka bil. Men inte hon inte, stumperumpan. Lite skönt att den perioden är över faktiskt. Nu är hon alltid (oftast) en glad liten tjej ♥


Ja det drog iväg lite det där, annars idag har det inte hänt så mycke. Lagat mat, diskat, lagt in tvätt och plockat lite som vanligt. Även dammtorkat i Emil och Tindras rum. Skulle ju fortsätta med det i alla rum men så blev inte fallet då :p Jag har städdag på torsdagar så tänkte jag att jag skulle förbereda lite inför det, men aja får bli resten imorgon ändå.
Imorgon har jag även tid hos min coach, ska säga att jag vill börja praktisera så vi får se hur det blir. Vet inte vart jag skulle vilja va heller men hon kanske har nåt förslag :)
Yes men jag återkommer mer om det imorgon. Nu ska jag gå och göra iordning mig och lägga mig och glo på teve med Natalie ♥ De andra sover så det är tyst och lugnt här nu.. förutom katten som kommer fram och äcklar sig ibland då.



Sanna

då är klänningen din :)


Eld och lågor


Inte som alla andra

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men kan väl börja med att berätta att vi har en otroligt jobbig katt här hemma som är kåt. Ja ni såg rätt, jädra kåtkatt! Går runt och jamar och äcklar sig. Man kan inte ens klappa henne.. nej nej man kan inte ens titta på henne förrän det rycker i henne. Usch! Men det håller väl inte i sig så länge tror jag, som tur är!

Ja annars så håller vi oss fortfarande inne, börjar känna mig som en grottmänniska. Men igår fick Tindra feber igen också så det är bara att fortsätta att stanna inne de :p Är ju själv lite krasslig så. Fast skönt att ta det lugnt samtidigt som det är lite jobbigt. Yes!

Förut så kolla jag lite i garderoben vad jag skulle kunna ha med mig till Bulgarien, och jag har klagat på att jag inte har några klänningar men ja kan ju säga att jag har ju några stycken att välja på ändå. Faktiskt hela 14 stycken! Ojsan, vart kom dom ifrån? ;p Men några är ju inte medräknade för det blir ju gärna så att en del köper man för att de va fina eller vid ett speciellt tillfälle och sen använder man dom aldrig mer eller också så är de inte speciellt bekväma.  En vet jag att jag ska slänga och en som jag enbart prövat ska jag ge bort eller sälja.
Beror på om någon vill ha den?



Jag känner mig inte alls bekväm i den det är enbart därför. Och tycker det känns onödigt att en sån fin klänning bara hänger.  Storleken är iaf M så om någon är sugen skriv bara, Yes? :)


PUSSOCHKRAM


Godmorgon!




RSS 2.0