Så där ja :)

Då körde jag i den avfärgningen ändå. Och resultatet blev så här 


Kan säga att jag faktiskt är nöjd! Visst lite ojämnt på vissa ställen men det blev inte orange/gult! :) Detta kan jag absolut få med tills frisören ska göra det ännu ljusare med slingor. Och inte så värst slitet blev de heller :)What to do

Jag sitter här med en sån jävla beslutsångest, tror jag smäller av snart! Va ju i väg å köpte avfärgning, och såklart så fanns ju inte colour b4 så jag fick köpa super blonde creme från loreal. Den är ju inte lika bra och jag är rädd att håret ska bli slitet, fult och ojämnt.  Fuck. Vet inte om jag ska bli ljus igen eller behålla det mörkt! Alla andra tycker ju mörkt.  Jag är ju ljus eg och jag vill va ljus som resten av familjen men jag vet inte. Åh! -.-


It's all about the hair

Jag för 7 år sen Jag har haft en del hårfärger från de till nu. 

Svart, rött, brunt, gulorange, lugg, hårförlängning, svart med röda toppar. 

Och idag ser jag ut såhär, kortare och mörk brunt med en fin utväxt ;)Ja ni ser ju på bilden nedanför också :)


Sjuka barn och ett nytt hår

Go kvällers! 

Jag har precis lagt mig i sängen och övervägde om jag skulle kolla på ett avsnitt av Jersey Shore som jag blev så lycklig över att ha hittat på netflix, men nä lillen sover så jag vill inte störa i onödan. Sen behöver jag nog sova istället! 
Ja, då har Miliam blivit sjuk, eller ja det blev han väl för några dagar sen. Men han har feber och är förkyld med hosta. Och så va det Emils tur idag. Typiskt när han gör sista veckan på skolan. Efter sportlovet så börjar de nämligen en ny skola som ligger närmare vårt hem. Vi får hoppas att vi kan bjuda klassen på fika på freda!  

I morgon ska jag ta med mig lillsyrran å dra till Karlstad för att köpa avfärgning till håret. Jobbigt att man ska behöva åka 45 min för att få tag i de, men aja det kunde vart värre :)  Jag ska gå från svart till ljus hade jag tänkt.. Igen. Ja jag skriver igen för att fick för mig att göra det för 2 år sen och hade då låångt fint hår. Det slutade med att jag hade kort inte så fint hår. Nu har det reparerat sig och denna gången ska jag bara köra avfärgningen själv hemma och resten hos frisören istället! 

God Nighters på er :)
Welcome back?

 
Det va inte igår detta inte. I slutet på 2011 minsann, haha! Det jobbiga som hände då var att min man och jag gick isär. Vi skicka in skiljsmässopapprena, bodde isär i ca 5-6 månader. Sen ångra vi oss och flyttade, (både ihop och till ett nytt ställe) och i september 2013 fick vi vårat fjärde barn ihop, en son som fick namnet Miliam. Det slutade bra iallafall :) Jag är sugen på barn nr 5 men får snällt vänta tills mannen går med på de ;)
Mitt nya intresse här i livet har blivit bakning, älskar att göra tårtor! Är inte speciellt duktig på att dekorera så vill gärna gå kurser för det. Lära mig meeer! Om både bottnar, innehåll och göra den snygg.

Nu ska jag kliva ur sängen och få på lillen lite kläder samt fixa frukost.

❤️RSS 2.0