Sleepy tro? :)

dsc00899 (MMS)

Sleepy tro? :)


Är hos pappa idag. Åkte och köpte en pol s...

dsc00896 (MMS)

Är hos pappa idag. Åkte och köpte en pol så nu badas det för fullt :)


Jag hade precis ställt iordning alla skor....

dsc00894 (MMS)

Jag hade precis ställt iordning alla skor. Så kommer den här damen efter och tyckte att hon kunde sitta där ist :) så ner med alla skor!


Alltså jag skiter nog i

om andra inte tycker om det jag skriver här. Det är ju min blogg, eller hur? så just deal with it :P

Midsommar idag då och jag ägnar dagen åt att städa :p Så inget firande för oss inte. Förrän i morgon :))  Då blir det hillringsbergsparken med dom bästa <3 
Natalie och Emil ville åka till sin farfar så Doffe är och skjutsar dit dom nu. Ja det är nog mycke roligare än att sitta inne och inte göra nåt. Vi är iaf snart klar med städningen, jag passar på att ta en liten paus nu. Sen när vi är klara och så, så ska jag och mamma åka och sola. Underbart!
Glad midsommar på er iaf! :)




Du ska veta att du rockar min värld som ingen annan.
Och att jag är världens lyckligaste när jag är med dig.

Mitt liv blir mer värt att leva när du finns i mitt liv.
Synd bara att vi sabbar allt hela tiden


If you can't get someone out of your head....

dsc00882 (MMS)

If you can't get someone out of your head.. Maybe they are Ment to be there. What's ment to be will always find a way. You don't come across many people in your life that have the ability to give you butterflies..


Måste bara få säga att ni nog har fått...

Måste bara få säga att ni nog har fått detta liite om bakfoten. Lite grann iaf. Då det inte bara är 1 person som får mig att känna såhär. Utan det är hela livet som är emot mig just nu. Allt känns bara jobbigt. Och jag vet att vissa inte klarar av att man "klagar av sig" här på bloggen. Utan bara tycker att man borde rycka upp sig. Men det är inte alltid så lätt. Så därför skiter jag nog i att skriva alls. Ja, jo jag vet, jag borde strunta i vad andra tycker och köra mitt eget race. Jo men jo säger jag bara om den saken. Problemet är att man bryr sig för mycke om vad andra tycker. Men ändå inte liksom. Ni är iaf jätte gulliga ni som bryr er <3 och jag försöker verkligen ta tag i mig själv så gott det går. Men livet och känslorna är ju som en berg och dalbana! Så är det ju för alla. Man får andas och helt enkelt hoppas på att man inte spyr, haha!


Ibland behöver man bara nån

Hmm.. Jag kommer nog inte blogga så mycke på ett tag känner jag.. Är nog bäst så. Men förlåt.. Livet känns nog bättre och lättare snart... Hoppas jag..


It's all about you

Du gör det så jävla svårt för mig! Önska att du kunde förstå det...

Vänta

Ibland orkar man inte vänta HELA dagarna. Så man får ge upp och ta tag i saker själv till slut.

Ja den säger väl mycke...

Ja inte bilden då.








Jag blir

Jag blir TOKIG! Fråga mig inte varför... För det tänker jag inte tala om. Mohaha ;p Men tokig blir jag.

Jag har hittat massa bra musik på spotify, oj oj oj säger jag bara. Fan va pärry känner jag. Så här mycke bra musik va det längesen jag hade. Det har bara funnits nån låt i taget som varit bra. Men nu har jag en hel spellista. Tummen upp! Bra början på denna sommar iaf :)

MUSIK IS THA LIFE <3<3



So much.. Miss..

Freda idag då. Och jag å Doffe har planerat in en kväll bara för oss själva. Så barnen åker vid 17.00 ca. Det ska bli skönt! Men först ska jag med mamma på stan och hjälpa henne att köpa en present till min kusin som tar konfirmation nu till söndan. Och sen ska vi sola är det tänkt. Tråkigt väder det är i dag då. Bättre med sol och värme ;)

Men det blir nog en bra dag ändå :)


Hmm..

Vad ska jag skriva? Finns inget värt att nämna. Insidan är tom och gråten är nära varje dag i stort sett. Därför denna torka på bloggfronten... antar jag. Skulle jag skriva ut mina känslor så får jag nog problem från många håll. Folk skulle alltså bli sura på mig och allt skulle bara bli ännu mer skit. Ja så är det att va mig just nu.




Lite uppdatering

Fick inte någon direkt tid till tatueringen men han som ska tatuera mig ska ringa mig nästa vecka eller nåt. Så gör vi upp då :) Sen det med solningen, det är för kallt ute för de. Så det blir de inge med. Nu när solen ändå skiner, varför måste det blåsa så då för? Hm, det gillar vi inte!


15/6 2010

Tisdag idag då. Och Doffe gjorde sista natten så han är ledig från och med idag tills på månda :D Kan inte bli bättre. Just nu är han i väg och tränar, och jag sitter här och fundera vad jag skulle göra. Och kom på :D att jag ska ner och försöka få till det med en tatuering :DD Dom hade stängt och skulle komma tillbaka i dag. Så det va ju bra att jag kom på det. Får bli när Doffisen min kommer hem. Sen har jag lust att åka till mamma och sätta mig och sola. Vill även gå på bio idag. Jag är rädd för att det är sista dagen sex and the city 2 går. Har försökt att ringa men dom svara ju aldrig på det där j*vla stället! Blir nog inte att jag går ändå, då jag och Sanna har gjort upp att vi skulle se den i hop, så det skulle ju inte känna så bra om jag gör det utan henne. Så det kan jag ju inte göra! Men sola hos mamma och fixa tid till en tatuering kan jag ju göra ;D



Resturangen vi åt på. Jätte god mat och trevlig personal. Hit ska ni gå om ni åker till Marmaris tycker jag :D


I bland känner

man bara bläähää.. Men iaf här är lite biler från Marmaris =)










 




















































Fin bild av svärmora =)


Och av Sanna =)































Okey, måste säga att detta va ansträngande :p Många bilder blev de men många bilder är heller inte med. Kan inte ta precis alla heller :p




Förresten

Gå in på Sannas så får ni se mer bilder från resan :)

Tråk - Lörda

Hejsan allesammans!
Lörda i dag då.. Och Doffe jobbar natt denna helg så det är rätt så tråkigt och ensamt. Jag försökte mig på att gå på stan med barnen förut. Vilket inte gick så bra kan jag säga. Då Natalie och Emil inte lyssnade ett dugg och bara sprang runt i varje affär, typ. Så det vart att åka hem rätt så fort faktiskt, med gråten i halsen typ. 

Alltså det är nästan bra att det är sånt dåligt väder, just nu tycker jag det iaf. För jag har as tråkigt och hade det varit super väder hade jag nästan haft ännu tråkigare. Och varit ännu mer sugen på att gå ut.
Saknar Marmaris STORT! Kunde dricka öl varje dag och va uppe sent, och ute sent ;P Det va ju  varmt ute dygnet runt oxå.  Fy fasiken så underbart! Nästan så jag ångrar att vi åkte. För då hade jag aldrig vetat hur fantastiskt det är och hur tråkigt man lever här. Egentligen. Men vi ska tillbaka nästa år så är det bara. Fast då får det nog banne mig bli i 3 veckor (eller 4) :) Bara resan är betald så bokar vi en ny :) Och den ska bli betalad fort! Men har lust att åka en gång till detta år... men det kan jag ju inte så :(

Nej banne mig!

Gör ni idag då?

Fick den här underbara

Parfymen av Doffe idag :)

UNDERBART GOD kan jag säga!


Å jag vill ha



Med texten: Dance like no one's watching you. Sing like no one´s listening






Med texten: Whispers in the wings. Time to enter the stage. It´s showtime in life and you're the star!


De här fina armbanden hittar ni på http://fannymichel.jetshop.se/startsidan-i-44.aspx 
 

Ni kan ju

Ni kan ju gå in på Sannas för att se hennes bilder från resan. De är mycket bättre än mina. Men jag kommer fortf att lägga ut de jag har oxå, så ni behöver inte va oroliga ;)

Svårt att andas

Tyvärr inga bilder idag. Jag har i stort sett suttit fast med datorn i dag, men har verkligen orkat lägga in bilderna på datorn än :-S Jag har bilder från resan på facebook, men förde aldrig över dom till datorn när jag fixa det. Men i morgon då, då kanske! Doffe är ledig i morgon så kanske han orkar annars ;p 

AAAAAAAAAAAAAAAA, jag vill bara skrika!!! Inte så smart men jag vill!

Mitt råd - köp den ;)



Den luktar skit GOTT! Ett tips, verkligen! Till män alltså :p Men finns till tjejer oxå, men den har jag inte luktat på så jag vet inte hur den är. Men det ska jag absolut göra! Men den här till män luktar så gott så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha ;)


Tisdag då banne mig

Så är det. Inte mycke att göra åt. Alltså shit va kass jag känner mig inombords. Vet varken in eller ut, bak eller fram. Banne mig! Just nu får jag nog inte ur mig nåt vettigt, sorry! Men ska iaf försöka lägga ut lite bilder från resan. Som by the way va helt suverän! Fint väder med sol varje dag. Och ungefär 30 grader i skuggan. Vi gick upp, åt frukost och satte på oss badkläder och gick ut och bada och sola, ungefär varje dag. Utom de dagar vi gick på någon marknad, vilket bara va typ 1 dag i veckan :p Senare på dagarna kanske vi tog en sväng på stan och kolla. Super skönt!

 Och så kommer man hem till Sverige igen och blir depp, här är det minsann inte så härligt och underbart. Nej fy sjutton! Ja jag hänger läpp. Vill dit igen. NU helst! Ja, ja, ja jag vet att man ska se det positiva i det mesta och bara ta vara på de bra stunder. I det här fallet så gör jag ju det, fast jag är depp att inte få vara där längre. Jag skulle lätt kunna bo på ett sånt ställe halvårsvis, LÄTT. Fast då fattas det bara att jag blir rik först. Eller att vi blir rika först rättare sagt.

Sen en grej till varför jag är så depp är för att jag har det lite jobbigt just nu. Men vad det är vill jag inte gå in på. Det är för personligt. 

Men iaf, vet inte om detta blev så vettigt men som sagt bilder lägger jag in senare idag eller i morgon. Det spörs om jag orkar :p


Idag kom

Idag kom vi hem från Turkiet... Vet inte vad jag ska säga om det. Men är rätt depp faktiskt! Så himla fint och underbart där! Saknar det STORT och kommer absolut att åka dit så snart vi kan. Känner inte för att skriva mer nu. Är iaf skapligt trött idag kan jag säga.
Kram


RSS 2.0