Olle (i fråga Olle) säger nånting i stil m...

Olle (i fråga Olle) säger nånting i stil med "en buffé med orgasmer och onani" bla bla nånting. Jag tänker "å va gott med mat!"


Rättelse

Det blev inte pizza, vi åt på ett annat snabbmat ställe. Jag tog en kycklingburgare med mos. Och kan säga att jag behöver inte äta mer idag för så mätt är jag. Skit också! Hatar att bli så mätt.. men skit samma. Dags att ladda för att följa med till gympan om en stund.


Yes?
yes?
yes?

OKAY!

Knäpp?

Haaha ;)


Rolling in the deep

Slö dag ska jag säga att det är! Är trött och orkar inte göra så mycke. Men måste dammsuga sen oavsett om jag orkar eller inte, fast har inga påsar så att köpa det sen är också ett måste! Jag är en sån person som måste städa lite varje dag för att det ska hålla sig lite finare. Fast det är väl dock långt ifrån rent nu kanske, men det MÅSTE va någorlunda städat iaf! Så att man kan få det där oväntade besöket utan behöva skämmas för mycke, typ. Klart det finns dagar jag inte gör värst mycke, men då har jag dubbelt så mycke att göra dagen därefter.

Men va fasiken skriver jag om egentligen? Boooring ju :p  Jag och barnen ska iaf börja göra iordning oss för att hämta Doffe på jobbet snart, sen ska vi äta pizza :) Och klockan 18.00 ska Emil på gympan. Natalie hade ju gympa igår hon.. som vi såklart glömde bort. Så får sätta upp lappar på dörren som påminner oss om det tror jag.


Peace out


Grattis fina

Sissel på 18 års-dagen! ♥



queen

Va ju på fest igår, och jag rockade ju såklart arslet av mig som vanligt ;P Haha! Nej men det va kul och jag dansade så jag har träningsvärk i benen och skinkorna. Bra gjort känner jag, lite träning skadar ju absolut inte ;) Just nu håller jag på och lagar lite lunch, är döhungrig!
Sen kommer Sanna hit och hon ska sova här inatt :D KUL!

Nu är det bäst jag kollar till da food!

Hej så länge!

Äter lunch :) mums!

dsc00191 (MMS)

Äter lunch :) mums!


Wild one

Nu är jag klar inför kvällens planer, haha! Redan liksom ;) Och ja såklart följer jag planerna ändå, va bara lite sur förut men har släppt det nu. Jag ska handla lite strax och sen ska jag till mamma för hon ska få fixa det enda som inte är klart än, nämligen håret! :)







Boys boys...

En ofrivillig ändrning i planerna blev det angående Ikea-trippen. Det blir alltså inget. Och det får mig till att undra om jag verkligen ska köra på dagens andra planer eller skita i det med?! 




As long as you breathe

Godmorgon! Eller vad det nu är? Jag sitter här med mitt drypande blöta hår och har efter många "fy fan" "jävla skit" lyckats lugna mig lite. Va lite uppe i varv här nyss. Men lite dator och musik fixar allt! :)  Fast lugnat ner mig och lugnat ner mig? Vet inte om jag va så uppe i varv egentligen när jag tänker efter. En lite dålig morgon bara. Men som sagt nu känns det redan bättre.. typ. Vad ska jag göra nu då? Jag vill inte tänka så mycket iaf, utan får väl ta och göra iordning mig för en tripp till Ikea.

Ni får väl... typ.... ha... en... bra.... dag!


Lite uppdatering: det blev inte så jätte b...

dsc00190 (MMS)

Lite uppdatering: det blev inte så jätte bra med håret. Blev lite fläckigt så det blir operation uppsättning varje dag tills det ser bra ut. Får alltså göra mer slingor, men inte förrän om en månad typ. Måste ju låta håret vila lite! Ni kan ju få en bild nån dag :p A iaf, Tindra har ju bleve sjuk igen så hon har låge i sängen i stort sett hela dagen, stackare =/ Och nu tittar jag och barnen på aladdin och myser <3 Imorgon blir det ikea :) Hur bra tror ni en bakfull Doffe kommer att klara av barnen själv då? Ja, det beror väl på hur mycke han dricker och hur sent han kommer hem :p Men går nog bra... Hoppas jag! :) Puzz och Kram


Better be strong!

Godmorning sunshine!

Eller not.. det är varken morgon eller solsken. Men ändå ;)

Som jag har gjort nästan varje dag denna veckan, så har jag tränat idag med. Sen gick jag en sväng på stan för va tvungen att köpa mer avfärgningsmedel,det hjälpte INTE med en kan jag säga. Inte så mycke med 2 heller för den delen, för är precis klar med andra omgången och det har blivit såhär nu:



Ja det är ju inte svart men fortf rätt mörkt!  Köpte även slingor som jag ska göra sen så får vi hoppas att det blir ännu bättre.

Fick även tag på en alla hjärtans dag present till Doffe med, men kan ju inte skriva vad det är ifall han är inne och kikar. Det är ju inte oftå, så mycke vet jag men det kanske händer ;p
Ja iaf, sen ska vi iväg och betala in första delen på resan också. Ett steg närmare :D


Nej men kanske skulle ta å fixa slingorna nu innan Doffe åker och tränar (han får hjälpa mig lite). Och vill ha klart det så fort som mögligt, som jag brukar säga ;P

Puss och Hej

You were my dream, my world

Tjingeling!

Efter att ha skjutsat Natalie till skolan så åkte jag och drog ett pass på gymmet. Gick på stan en liten sväng efter det, och fick tag på ögonbrynsfärg samt avfärgningsmedel. Nu jädrar ska här hända grejer med håret! Ögonbrynen ska jag ta ett tag med snart, måste ju se ut som en människa till helgens bravader ;) På lörda vankas det nämligen fest :) Min kusin Sissel fyller 18 så där är jag på lörda kväll. Fast först på dagen ska jag och Sanna till Ikea. Blir grejer de :p
Jag va även en till sväng på stan förut med Sanna och fick då tag på 1 par byxor till mig för 100 kr och 1 par till Doffe för 240 kr. Skapligt billigt får jag nog säga!

Ja, inte för å skryta men jag gjorde faktiskt väldigt god mat idag. Rotfrukter i ugnen och till det så stekte jag kyckling och lät det sen koka lite i creme fraiche. Mojsigt och gott må jag säga! Och inte ett dugg komplicerat.

Vad händer imorgon då tro? Det känns som om jag glömt nåt eller kommer att glömma nåt.. Hm..
Doffe ska iaf ut med sina kompisar på kvällen så mycke vet jag, och jag ska iväg och träna på förmiddan. Får väl städa och sånt där annat roligt kanske ;p Men det går ju rätt fort för jag plockar  ju hela dagarna men får nog ta ett tag med golven. Om inte jag gör det nu? Spörs helt enkelt!

Nu ska jag inte tjata mer.
 

Tjohej!

Your song

Bonka bäver min fisar! 

Just nu äter jag cashewnötter som om jag inte ätit annat idag, såå jädra gott!
Sanna har nyss åkt hem, hon har hjälpt mig med ommöbleringen idag. JÄTTE SNÄLLT! Vad skulle jag göra utan henne? Vi har iaf fått iordnind på allt utom Natalies rum, härligt! Men jag tänker skicka iväg ett sms till Doffe snart (som är på jobbet) och säga att vi inte blev klara idag och att det är jätte rörigt här, så får han sig en bra överraskning när han kommer hem sen ;) Låter som en bra idé va?
Vi tog en paus förut och laga lite mat med, eller Sanna laga iordning nåt helt underbart! Kycklingrulle kan vi kalla det, suveränt mumsigt! Lätt nåt jag ska bjuda på när vi har kalas nångång, typ när jag fyller år
   

Nu ska jag titta lite på teven minsann, sen ska jag sova. Kan ju faktiskt lägga mig i sängen och kolla nu, pärryflax ju!

Goodnight my lover, goodnight my friends!


Sanna gjorde en snygg fiskbensfläta på mig innan hon åkte! Nice!



Help

Idag börjar operation ommöblering! Men vad har jag gett mig in i egentligen?

Me and my friend

Imorse efter jag lämnat Natalie på skolan så åkte jag direkt och körde ett pass på gymmet. Det vart en timmes konditionspass, skönt på samma gång som jobbigt för det känns att kroppen inte riktigt är helt frisk. Fick lite ont i huvudet efter, men det har ju gått över såklart :) Får nog bli ett pass imorgon oxå, men får nog köra lite styrka då också. För det är ju faktiskt lite tråkigt med kondition tycker jag, så bra när man kan kombinera. 

Vi har bestämt att vi ska flytta ut våran säng till vardagsrummet också, så att det blir ett extra rum för barnen. OM det funkar vill säga, för vi har ju inte jordens största vardagsrum heller, men hoppas vi kan fixa till det på nåt bra sätt. Vi bor ju i en 3a och har inte råd just nu att flytta till större, men bara jag får ett jobb så flyttar vi direkt, ingen snack om saken!
Så vi funderar på att åka till Ikea till fredan och kolla om det finns några bra och billiga förvaringsgrejer. Det kommer ju att bli lite tomt i ena rummet och den som har det rummet måste ju ha sakerna nånstans :) Ja men först får vi ju kolla så att det funkar med sängen såklart innan vi eventuellt åker.


Jag skaffa skype häromdagen och nu har jag och Sanna suttit och pratat i 3 ½ timma! Hon har lagat mat och grejer. Kan nån ana att vi har lite tråkigt kanske? ;p Haha!


Tell me more, tell me more

Idag känner jag att sommarkänslorna drar in som vågor genom kroppen :) Som jag skrev att jag har nåt att se fram emot denna sommaren ändå, och jag kan avslöja vad det är nu. I bilder först :)










4-stjärnigt hotell MED all inclusive i Sunny beach i Bulgarien. Allt är bokat och klart och vi drar i början av Juni.  Whioooo!!! :) Fan va SKÖNT!

SCHNÖGG

Har varit och grattat mammsen idag, hon började såklart också bli sjuk, lika så Sanna. Typiskt! Men eftersom nästan alla vi är sjuka med så kan vi ju umgås :) Vi fick god fruktsallad och glass där, MUMSIGT!  Nej jag ville väl bara berätta för er lite vad jag har gjort idag (som om det va så jätte mycket då, haha).  Nu ska jag iaf gå och dricka lite te och glo på teven en sväng innan jag lägger mig. Men får bli en snabbis för ska ju upp och träna imorgon.

Puss och Kram på er!





Klänningen jag fick av Sanna i julklapp :) Me love!

Finaste!

♥ ♥ ♥






24/1

Godmorgon på er!

Idag vaknade Tindra med hög feber. Jobbigt sa hon =/ Stackare! Nu är hon dock bättre efter lite alvedon, tur att sånt finns. Jag tänkte åka och träna efter att ha skjutsat Natalie till skolan men det blev Doffe som fick skjutsa henne för jag orkar inte göra iordning mig för träning. Men imorgon då jädrar ska jag sätta igång igen! Får göra iordning träningskläderna idag så allt är färdigt.
Nu ska jag gå och fixa till mig lite så får vi se vad det blir sen, kanske får ta den där förbaskade tvätten?

Min fina mamma fyller år idag, STORT GRATTIS till dig ♥



Nej nej nej NEJ

Orkar INTE ta in tvätten idag!! Jag slänger ner kläderna nånstans och lägger mig och sover nu!

Så gonatt mina barn nu ska jag drömma om... ja gud vet vad? Nåt underbart får jag hoppas iaf.


Inte den bästa kvalitén på camen men jag fastnar på bilden, och det är huvudsaken! :)

Är så

himla sliten just nu, jag är röd och det jämt svider i ögonen. Kämpar för att hålla dom öppna. Det blev en promenad med Sanna till mamma där satt vi och prata en sväng och så färga jag håret på Sanna. När jag kom hem så vart det som vanligt plock och diskning. Känner att det är så gott att ha det gjort när man kommer upp på morgonen, och jag hatar när det ser ut som ett bombnedslag! Jag BORDE egentligen lägga in massa ren tvätt också.. men frågan är om jag orkar det...? Grejen är den att alla kläder ligger på sängen och blir ju bara så jädra skrynkliga om vi inte tar in de och sova på dom känns ju så himla onödigt :p Jobbigt läge känner jag.
Natalie och Tindra har ju inte somnat än så kanske får göra det i väntan på att de ska somna. Och då känner jag ju mig så jäkla dukigt om jag gör det också. 

Kanske får ta och sluta då antar jag innan jag faller ihop här.

Puss och gonatt  

Just nu

kollar vi på den här :)




Vänskap

Tänkte på det med vänskap, då min syster bråkar just nu med sin bästa vän. Jag skrev till dom att jag tyckte att dom skulle träffas och prata ist (de skrev ut på facebook nämligen) för att jag vet att de kommer att ångra sig och älta detta länge annars. För att är man riktigt bra vänner så brukar det lösa sig och tycker att de ska prata med varandra så det inte blir värre. Så det hoppas jag att ni gör! :)

Jag har bråkat en hel del med vänner under åren, många har jag inte ältat och en del har jag ältat. Sånt tror jag beror på hur mycke de har betytt för en. Som mina 2 närmaste barndomsbästisar, de har jag såklart bråkat med några gånger. Men vi har alltid blivit sams igen, även fast det kanske har tagit längre tid vissa gånger. Tror sån väskap är där för att stanna, hoppas jag iaf! Jag kan säga att jag inte direkt umgås så jätte mycke med dom idag (särskilt inte den ena), men jag vet att de finns där och jag såklart för dom! För båda har betytt och betyder fortf mycke för mig! Sen har vi ju nyare vänner som jag också värdesätter högt. Som för mig, min älskade Sanna ♥ Hon är den som betyder mest för mig! Hon är ju även min kusin, men vi blev inte nära vänner förrän ungefär 2 år sen. Och sen har jag genom henne lärt känna några andra fina personer som hennes vän Linda, en mycke mycke fin person må jag säga! Och Malin :) Jag umgås inte med dom utan Sanna då, men det är ju det fina med vänskap, man kan ha så många olika sorters relationer inom den kategorin :)   

En del stannar, en del inte. En del är falska, en del inte. Men kan säga att falska vänner märker man snabbt och de får iaf inte stanna länge i mitt liv. 




 

Linda :)


Frida ♥


BEBISAR

Gud vilkna SÖTNOSAR!!






The original

Har suttit hela kvällen med Doffe och hans kompis Martin och pratat (gör fortf ). Även med svärmor som va här en sväng förut :) Tvättat har vi ju gjort med, men har inte hängt upp det blöta än så får göra det till morgonen. Jobbigt! Ska ta en långpromenad med Sanna imorgon också, det ser jag fram emot :)

Vad har ni gjort idag?




Juni månad <3

Ååååååååååhhh, jag har nåt att se fram emot till sommaren ändå! :D Fick glada besked förut av min älskade man ♥ Han är verkligen fööör underbar! Jag vill inte säga för mycke än men ni kommer att få veta mycke mycke snart! :)




Let's do it

Seg lörda måste jag säga. Idag händer inte mycke, bara tvätta ikväll. Och det är ju inget att se fram emot dirket! Det första jag gjorde idag va å ta denna underbara disken, och nu har jag precis ätit frukost/lunch. Och ska hoppa in i duschen när jag är klar här och sen forts städa lite.
Igår färga jag ju håret men det är ingen idé att ni får se före och efter bilder för det syns knappt, vad trodde jag där egentligen? På underverk antar jag :p haha. Men en aningen aningen brunt skiftar det i då, så ska ta och göra mer slingor igen nåndag men inte med hätta. That was painful om man säger så, och tog några timmar. Men det va ju väldigt snällt av både Sanna och Doffe som hjälpte mig och stod ut (knappt) med mina fula ord och skrik ;)

Bäst att göra nåt nu kanske.

Hoppas alla får en bra lördag!


My pink pearl

♥ Den här cruisar jag runt i på dagarna när jag ska någonstans ♥







Inte de finaste fälgarna, men är ju vinterdäck för tusan :p  Är från april förra året. Enjoy! :)

I have only one love, and that is you <3

Idag är jag bra snygg, lite halvfett hår (försöker hålla mig till att tvätta det varannan dag) och går omkring i långkalsonger och en t-shirt. Ja t-shirten är ju snygg då :)



Och det är den enda bilden ni får av på mig idag. Men får väl försöka göra nåt med håret sen för nu har jag allt uppsätt så det är helt bakåtslickat, nice ;)  Sanna kommer hit efter jobbet sen och vi ska kanske färga håret, annars blir det till söndagen. Ja, färgar jag håret sen så kan ni ju få före och efter bilder på det såklart :)  Tänkte ju åka till pappa imorgon men tror inte det är så smart med tanke på Natalie.  
Tiden går lite sakta idag tycker jag, men får kanske ta och torka av bänken för diska nyss. Och sen sätta mig hos barnen och kolla lite på film.

Bye

Missing you is the hardest thing

Fick ett samtal från verkstan nu på morgonen, de ville höra hur det gick med Natalie för proverna de tog på henne visa att hon har influensa B. Bra att de följer upp det,men antar att man kan bli riktigt sjuk av influensan så det är nog därför. Hon är ju på bättringsvägen och det är ju bra, då slipper vi åka in igen. För dom ville att vi skulle göra det om hon va lika dålig eller hade blivit sämre. Men hon är ju bättre så det är bra :)

Nu är det blöjbytardags märkte jag :p

Ha en bra dag! 


♥♥♥

Märkte att jag skrivit lite roligt, ändrar...

Märkte att jag skrivit lite roligt, ändrar det imorgon. Smart att man inte kollar sånt före man skickar :p


Jag överlevde promenaden! :) Kändes faktis...

dsc00293 (MMS)

Jag överlevde promenaden! :) Kändes faktiskt bara skönt att gå lite. Stanna väl kvar hos Sanna en halvtimma och tjöta lite efter den. Väl hemma va det bara att sätta igång med disken och röran som blivit medans jag va borta, och tjata på barn för att försöka få dom att lägga sig. Skaffa skype också, så har pratat med Sanna en sväng :) Pärry med det så man kan prata gratis. Och nu tar jag min röda näsa och lägger mig. Gonatt!


Nu är jag genomsvett som få. Tog ett städt...

Nu är jag genomsvett som få. Tog ett städtag på toaletten. Städa åt katterna med, tycker det är jävligt viktigt för oss som har djur att sköta dom. Ge nytt vatten varje dag, se till att dom har mat och som för oss kattägare, ta bort "ni vet vad" varje dag i lådan. Att hålla rent helt enkelt. Det tycker jag är en självklarhet, och viktigt. Tänk er in i om ni vore djuret, hur skulle ni vilja ha det? Nu över till annat, matlagning! :)


Tjolahopp

Det går inte att få in den låten jag vill visa er, attans!  Får göra nya försök lite titt som tätt. Just nu sitter barnen i köket och leker med vatten, vill inte se hur mycke det är överallt! ;p Men nångång måste dom ju få söla med, och det är ju bara vatten. 
Natalie är fortf hemma, men är bättre som tur är. Och jag är super förkyld jag med, men överlever. Ska försöka mig på att gå ut och gå med Sanna sen iaf! Lite motion kan väl inte skada, även fast jag vet att man ska ta det lugnt om man är dålig. Men som sagt det skadar nog inte med en liten promenad.

Under förmiddan så har jag och Natalie storhandlat, tog oss sisådär 2 timmar från det vi började till det att jag hade fått in allt i kylen/skåpet/frysen. Har nog aldrig haft så mycke i kylen som vi har nu. Skönt iaf!
Om en timme slutar Doffe jobba och innan jag börjar med maten så ska jag ta en svängom med dammsugaren. Alltså dags att sätta igång :)

Have a nice day you all!


Rolig bild på mig och mamma, taget för ett års ungefär ♥


Jag älskar













Detta är min ABSOLUTA favorit!  ♥








Änglar

Vill bara göra ett litet inlägg och säga g...

Vill bara göra ett litet inlägg och säga gonatt till er, då jag varit så oerhört bra på att uppdatera idag :p Gjorde faktiskt ett inlägg förut men det krångla så jag tog bort de och orka inte göra om. Men gör ett nytt försök imorgon :) Promise! (Nu blev jag plötsligt osäker på stavningen här, men visst stavas det ordet så?) Sova nu? - Yes! GONATT :)


Är med en liten sjukling till doktorn. Hon...

dsc00284 (MMS)

Är med en liten sjukling till doktorn. Hon får inhalera lite för hon har det jobbigt med andningen som jag tror jag skrev. Men nu ska det nog bli lite bättre förhoppningsvis. Kram


All I want is you

Nu under kvällen har jag och Sanna varit ute och gått, som jag skrev. Börjar känna mig ännu mer krassligare och nyser, kul...NOT! Natalie vakna nyss och hon har det lite jobbigt att andas, hon har "krupp" och har haft sen hon var liten. Ja när hon blir förkyld och så då, vilket inte är ofta som tur är. Men det märks att hon är dålig för hon har låge på soffan hela dagen idag, och då menar jag verkligen hela dagen. Och kan knappt prata =/ Stackare!
A, man får se om man orkar kliva ur sängen själv till morgonen, annars får det bli en heldag hemma för hela högen.. ja förutom Doffe som måste jobba då :p Skulle egentligen ta en sväng till ams imorgon oxå men får ringa och prata med människan ist, antar jag iaf. Det spörs hur det känns för alla helt enkelt.

Nog om det nu, nu ska jag göra iordning mig och sova!

Gonatt! 

Älskar när det kommer ut nåt nytt!

Och inte de dåliga låtarna då, haha. De bra förstås, som den här :

Fan så nice! :)




Cause you feel like paradise

Dagens humör: Varierar under dagen de :p


Dagens borde: Ta in ren tvätt


Dagens frisyr:


Dagens klädsel:



Dagens planer: Gå ut och gå men Sanna ikväll 


Dagens vill ha: Massa pengar  


Dagens längtan: Sommar!


Dagens fundering: Om jag klarar att fylla i den här listan 2 dagar i rad


Dagens beroende: Måste bli... datorn? haha 


Dagens tråkigaste: Hämligt!


Dagens tidning: Ingen


Dagens låt:


Inte den bästa bilden, men testa iaf att g...

dsc00281 (MMS)

Inte den bästa bilden, men testa iaf att göra som hon på videon gjorde, och det blev jätte bra :) Lätt va det med! Jag har använt färgerna: Bas- ljusrosa. På tippen har jag silverglitter. Och prickarna i röd, neonrosa och vit. Nice nice ;)


If I said I want your body now, would you hold it against me?

Möran på er!

Emil va ju på denna gympan igår, och jag kan ju säga som så att jag hoppas att de som är ledare blir bättre! För det första så när dom pratade med barnen så prata dom så lågt så att bara de närmaste hörde(knappt de ibland), och sen så förklara dom inte hur man gjorde lekarna i början, så Emil fatta ingenting han. Utan JAG och SANNA fick förklara för honom. Dåligt om jag får säga så. Men han tyckte det va kul så han får ju såklart fortsätta. Ja det va en grej som han tyckte va för svårt, men antar att det va för att dom börja UTAN honom när han va på toan när det ändå va fruktstund. Då satt han och titta hela den leken annars tyckte han det va kul.  Aja nu har jag klagat klart för denna gången, haha!

Idag är Natalie hemma från skolan, hon har lite ont i halsen och hostar lite sådär fult. Börjar med känna mig lite krasslig i halsen, men får hoppas att det inte blir så mycke mer. Jobbigt att va sjuk när man har småbarn.

Jag ska måla naglarna nu, har haft lust med det i några dagar nu, men det dyker alltid upp annat man ska göra. Men nu tar jag tag i det :)

Ha en bra dag!





Va bara tvungen att ta ett kort på de söta...

dsc00268 (MMS)

Va bara tvungen att ta ett kort på de sötaste fötterna. Man vill inget annat än pussa och snosa på dom, men nu ska vi sova och inte göra oss (läs: Tindra) mer pigga. Det är så varmt här inne så jag har öppnat vädringsluckan. Fatta det då, mitt i vintern! Nu säng säng säng, sova sova. Gonatt! :)


Dagens

Slänger in en dagens innan jag börjar med maten!


Dagens humör: Hmm, jag vet inte rikigt. Glad tror jag, haha


Dagens borde:
Tränat, men det får bli imorgon


Dagens frisyr:
Utsläppt med en liten fläta i underhåret med hår från båda sidorna som går snett ner på ena sidan och en hårnål i luggen.


Dagens klädsel:
Jeans och ett längre linne med Lady gaga på :)


Dagens planer:
 Gå med Emil på gympan 


Dagens vill ha:
 Dessa byxor från bubbleroom!
 


Dagens längtan:
Att åka till nån skön semesterort, skräll ;)


Dagens fundering:
Vilken katt som ska bort, och vart man går in där Emil ska på gympa.


Dagens beroende:
Datorn? haha


Dagens tråkigaste:
Att jag ska diska snart


Dagens tidning:
Reklamen? :)


Dagens låt:
I just had sex med Akon. SKITBRA!!


Tror minsann att det får bli ett besök

till bion när denna har kommit ut, verkar ju jätte bra!


One thought two heads

Hur tänker de som är i 40-50 års-åldern och är ute och åker med oss ungdomar? Visst att man ska vara ung länge men är inte det lite väl att överdriva? Att va chaufför och åka runt, nej det får en till å undra om dom inte har kompisar i sin egen ålder..?  Som när jag körde åt Sanna och doffe då va det en som vi träffa och hon är runt den åldern, eller vi träffa henne inte men en som åkte med oss ville stanna och prata med henne. Hon körde runt på sin dotter och hennes kompisar eller va det nu va. A jag tycker nog det är nåt som fattas då, eller är det helt normalt? Okey, det finns väl inget som man kan kalla normalt, normal är väl ingen, men det är ju ännu mer ifrån att va någorlunda normal om ni förstår vad jag menar?  Och lite sådär tragiskt och patetiskt om jag får säga vad jag tycker, och det gör jag ju så gärna ;D 


Den här stilen kör vi när vi diggar till m...

dsc00240 (MMS)

Den här stilen kör vi när vi diggar till musiken :)


Nu är jag färdig, och det är dags för att ...

dsc00238 (MMS)

Nu är jag färdig, och det är dags för att fixa lunch!


If you ever ever feel like you're nothing, you're fuckin' perfect to me!

Jag tänkte ta upp nåt speciellt här men jag har redan glömt vad det var.. irriterande! Jag är en sån person som måste repetera saker i huvudet om jag ska komma ihåg det. Annars blåser det oftast bort ;p  Jaja jag får väl skriva om annat då.

Under helgen nu så har Tindra varit lite dålig, men tror hon börjar bli lite bättre så det spörs ikväll om hon kan gå till dagis imorgon.
Idag börjar Emil på gympa, det bli spännande de :) Natalie börjar på sönda hon.
Vet ni, det är måndag men jag funderar redan på vad man ska göra till helgen. Men det blir som det blir ändå, om man inte ska göra nåt speciellt då, det märks under veckan de. 

Nu ska jag gå fixa till mig lite tror jag. Jo nu vet jag vad jag vill göra till helgen! Färga håret :) Jag har fått för mig att göra det ljusare, så ska slänga i massa massa slingor. Får se hur det blir :)

Det va allt för mig denna gången.


Ha de bra!




Nice låt :)


Barnen har kommit hem och nu bakar vi pepp...

dsc00222 (MMS)

Barnen har kommit hem och nu bakar vi pepparkakor :)


Just like you care

Igår va ju Sanna här en sväng och vi spela lite kort som jag skrev och så gick vi till affären och tillbaka. När hon åkte hem så va klockan rätt mycke så vi gjorde iordning oss och la oss, sovit som en gris har jag gjort. Eller det har nog alla gjort med tanke på att vi vakna halv 12! :)

 Nu håller vi på och gör lunch så ska snart äta, sen ska vi ta in den rena tvätten innan Doffe hämtar Natalie och Emil. Blir inte så mycke mer idag faktiskt, kolla på nån film sen och så bara tror jag det får bli :)

Puss och Kram


Vi har precis vaknat, och shit att klockan...

dsc00220 (MMS)

Vi har precis vaknat, och shit att klockan va så mycke! Men skönt :)


Inför sommaren

Den här sommaren ska jag köpa liknande:


Fast för å ha den här behöver jag nog större bröst ;p








Är  inte så förtjust i baddräkter men dessa är ju mer som en bikini med lite emellan :) Och såå fina! Har inte hittat den perfekta än, men har inte kollat så mycke än heller.



Sanna är här så nu ska vi spela lite kort :)

En sak ni inte visste om Sanna, att hon luktar oxå

Godmorgon på er! :)

Rolig Sanna är va? haha. Men får försvara mig lite på ettan där, jag luktar inte fullt så mycke på grejer längre, faktiskt!  Och luktar såklart på det goda oxå. En grej till som jag måste nämna för er oxå är att jag har smittat av Sanna så nu luktar hon med på allt. Dock inte det äckliga som jag gör men hon kan ta upp ett fiskpaket på affären och sniffa lite, eller varför inte lite på glasspaketet? , eller vad som helst egentligen. Hehe, och det gör INTE jag iaf :) Men fasiken så kul att sånt kan smitta av sig, haha. Hon är bra för rolig alltså!


Vad händer idag då? Igår var ju jag och Sanna ute och gick och ska göra det idag med. Kanske får med Doffe och Tindra oxå :) Om han orkar ;p  Natalie och Emil ska till sin farfar idag iaf och sova där. Ser dom verkligen fram emot kan jag lova!

Nu ska jag göra frukost, sen göra iordning mig för dagen.

Ha en bra dag!



3 saker ni kanske inte visste om Rebecca Johansson

1. Hon luktar på allt. ALLT! Okej, kanske inte det som luktar gott och så. Utan det är det som är äckligt som förs till näsan. En historia som kanske berättar hur hon är lite mer än vad andra gör:
Vi står på Kappahl, Rebecca håller på att prova en overall på Tindra och är därmed lite upptagen. Det gör att jag måste ta bort kletet på Emils panna som vi inte har en aning om vad det är. När jag plötsligt står där med detta klet på fingret och undrar vart tusan jag ska göra av det säger Rebecca (lite för maniskt och med uppspärrade ögon):
- LUKTA PÅ DET?!? Du måste LUKTA!!

2. Hon är en väldig djurvän, och klappar i princip alla katter, hundar och kloakråttor hon ser.

3. Hon har sina små grejer som MÅSTE vara på rätt sätt. Till exempel måste bordet torkas minst två gånger, så när man försöker vara snäll och göra det hemma hos henne torkar man bordet typ fem gånger på raken i rädsla för att hon ska missa att man torkat nog många gånger.

/ Eder trogna Sanna


If I had you

Nu är tvätten klar, ätit har jag gjort oxå plus att jag sovit en liten liten sväng så nu är humöret lite bättre :) Tvätten ska bara hängas upp så är det helt klart, och det ska jag göra snart, ska bara ta en frukt först. Sen ska jag börja med middagen för jag och Sanna ska gå ut och gå så då behövs det ännu mer energi :)


Fisrumpor ♥

Varit på ams- check! Tvättar- check! Stres...

dsc00218 (MMS)

Varit på ams- check! Tvättar- check! Stressad- check! På dåligt humör- check!


Emil sover gott han, själv kämpar jag med ...

dsc00213 (MMS)

Emil sover gott han, själv kämpar jag med flickorna för att dom ska somna snart. Vilket jag hoppas! Ja, man kan ju fråga sig om jag gjort allt jag skrev att jag skulle göra.. Vad tror ni? Ja träna gjorde vi, men va varken in till ams eller till mamma med kortet. Blev bortglömt då vi titta på en lägenhet sådär lite hastigt och lustigt och åkte och handlade efter det. Sen har Sanna varit här oxå. Får åka och göra resten av grejerna imorgon ist, det är ett måste! Ska nörda vid datorn ett litet tag nu sen duscha. Flickorna somnade nyss medan jag skrev, här går det undan minsann :) Ja ibland iaf. Gonatt!


Cause I may be bad, but i'm perfectly good at it

God morgon på er!

Idag ska här tränas minsann :) Håller på att äta frukost och förbereder mig inför det, och Doffe skjutsar barnen till skola/dagis. Har inte tränat på läänge så det ska bli lite skönt.
Igår var jag hos mamma och tvättade mellan 19-23, fast jag körde bara in 2 maskiner och lät en torka så när jag kom hem (efter att ha pratat med Sanna i över 1 timme) så hängde jag upp resten. Vi ska tvätta imorgon igen fast här hemma då. Kul det där med tvätten... not. 
Men vad blir det mer idag då? hmm..? Inte så mycke mer egentligen, ska handla, lämna in papper till arbetsförmedlingen och lämna tvättkortet till mamma efter träningen men sen blir det nog inte så mycke mer, Doffe jobbar eftermidda så vi ska bara va hemma.

Jag ska gå och packa iorndning träningskläderna nu, men vi syns sen! :)



Snygga naglar

Fick tips från den här tjejen om en snygg sminkning som jag nu har lagt till i länkarna här till höger, och klickade mig vidare och hitta den här videon där samma tjej gör snygga naglar.

Ska absolut testa för det ser ju inte direkt svårt ut :)



I sing for you

"Every day I think of you with a smile on my face, I'm a girl in love! You are wonerfuuuul" ♥

Ja det va min version, här är den riktiga :)


Är hos min fina Sanna :) Vi skulle spela t...

dsc00208 (MMS)

Är hos min fina Sanna :) Vi skulle spela tv-spel, men så bra gick det. Hahaha!


Nu ska jag gå och hämta Natalie sen vidare...

dsc00207 (MMS)

Nu ska jag gå och hämta Natalie sen vidare och hämta Emil och Tindra. Har sovit i 45 min ungefär och det va rätt så skönt kan jag lova!


Blondy

Alltså när jag läser andras bloggar som typ mina fina kusiners bloggar eller Egoinas ja då inser jag va tråkig min blogg egentligen är. Dom skriver ju skit roliga saker och kan uttrycka sig på alla möjliga braiga sätt, medans jag bara "idag har jag" "det är inte så kallt ute idag" eller "idag är det kallt ute".  Oj va kul. Men jag får väl inse att alla inte kan va likadana. Men ni ska iaf veta att jag är riktigt rolig i verkligheten... Eller JAG tycker iaf att jag själv är rolig, om det nu räknas? Sen kan det ju va för att jag är så korkad och fattar inte så mycke som gör att jag är rolig, dom skrattar liksom åt mig och inte med mig. Men mig gör det inte ett dugg, jag skrattar åt mig själv med.


Sen att jag råkar säga fel saker vid fel tillfällen eller saker jag inte ens borde säga bara för att jag råkar säger det första som dyker upp i mitt lilla huvud, gör inte saken bättre. Inte för att det hade med saken att göra heller, men ville bara ta upp det oxå liksom när jag ändå va på G här. Och då vet ni att jag har några dåliga samveten som ligger och gnager. Men det är inget jag tänker på så, bara att jag får tänka mig för innan jag öppnar munnen. Vilket jag oftast inte gör ändå... hmm



save my life

Vilket det inte fanns, förrän tiden till fredan vi redan tagit så jag får hoppas att det finns en passande tvättid hos mamma. Men där brukar det inte va några problem att få en med en gång.
Nu ska jag iaf lägga in lite mer bra låtar :)





Tänkte lägga upp några som ligger varmare om hjärtat oxå men det får jag spara till någon annan gång :)


Ha en bra dag!

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Idag gick jag upp kvart över 7 ungefär och det va faktiskt inte så svårt att få upp barnen heller. Men första dagen brukar gå bättre sen blir det värre och värre, särskilt om dom inte somnar i tid.
Det va inte så kallt ute idag heller, jag hitta inga långkalsonger att ha på mig och antog att jag skulle frysa men det gick jämt pärry utan ;)

Just det, jag kom på att jag måste gå ner nu och titta om jag kan få en tvättid snarast! Skulle lagt in mer låtar men får ta det när jag kommer tillbaka, vilket blir snart :) 


simply the best

Tänkte skriva godmorgon men såg att klockan är över 1 så det är ju inte direkt morgon. Men hallå iaf :) Vad ska man göra idag då? Solen sken förut men inte längre, nu ser jag att det blåser ist så det känns som om det är rätt kallt ute. Så vi går nog inte ut iaf! Blir väl att göra iordning inför skolan imorgon, ta en tvättid och plocka som vanligt. Och det är bäst att jag går ifrån datorn snart för jag blir bara ännu mer slöare och får mindre energi om jag sitter här, och det blir lätt att man fastnar ett tag om man säger så :p  

HA en BRA dag :)


Fina Emil ♥
 


Trött.se

H.e.j.s.a.n.!

Är otroligt trött och seg idag, kom hem mellan halv 4-4 imorse. Och det va inte så fränt å va chaufför kan jag lova, och nu menar jag inte fränt som om jag tyckte det va coolt eller nåt utan mer som att det inte va så värst roligt. Inte för att det va såå tråkigt heller men det är ju roligare att åka med. Doffe har ju inte heller varit så pigg så vi har tagit det rätt lugnt, varit i Glava hos syster på kalas och en snabbis till svärmor efter. Och Sanna va ju med till båda ställena :) Gullongen min ♥
Kan ju tyckas att det inte är så lugnt att åka på massa ställen men det har inte gått i så många knop kan jag lova!

Till veckan börjar skolan igen då, och dagis. Tror iaf att de börjar på dagis då :p Jag kommer inte ihåg hur länge jag fyllde i att de skulle va lediga men det borde va till tisdan det startar. Men får ringa imorgon och höra. Och då ska jag iaf sätta igång med träningen för det har det blivit lite dåligt med när barnen varit hemma. Och så får jag ta tag i detta med jobbsökandet! Ringa till mitt gamla jobb och höra om referens är ett måste snart, har dragit på det lite för länge nu kan jag ju säga! Sen hoppas jag att jag kommer ut på praktik snart. Så att nåt händer helt enkelt.

Ska lägga mig strax, barnen sover inte än men hoppas snart iaf! Men ni ska få lite bilder först:)

Bad Sanna ta lite kort igår, det blev dock bara 3 :p haha





Älskling♥






Party party! Haha

dsc00202 (MMS)

Party party! Haha


Grattis Eva 70 år!

Nu har vi nyss kommit hem från firandet av Eva som Doffes farmor heter. Ätit god smörgåstårta och gräddtårta :) Här kommer lite bilder som Natalie har tagit där:






















Det blev ju mer bilder men vill inte lägga upp ifall det inte är okey med de som är med på kortena.

Och ett som Doffe tog.. fint när man tuggar samtidigt ;) Haha



Nu ska jag plocka lite så kommer väl Sanna snart hoppas jag!  Och svärmor oxå förstås :)

Ni får ha en bra kväll!

KRAM



Finns inge bättre än musik

Eftersom det första jag gör på morgonen är att sätta på musik så fick jag se den här nyheten, på spotify såklart då :) Rätt så bra faktiskt!



Whataya want

Kan säga er att maten var underbaaar! Det var förrätt och varmrätt, jag skulle ha tagit kort vettni men så blev det inte ;p  När vi kom hem därifrån iaf så kom Sanna och så kom även Alexander (min svåger) hit en snabbis för han och Doffe skulle träna. Efter det har vi ätit fruktsallad och kollat på film... eller ja filmen är fortf på tror jag men alla har somnat utom jag. Och Sanna skulle egentligen hem men så blev det inte, höhö :)  Imorgon ska vi ut, eller jag ska köra och resten ska dricka. Blir spännande de! ;p Och snälla, fina svärmor kommer hit och passar barnen ♥  Sen ska vi ju till Doffes farmor och farfar oxå ju, för det är imorgon hon fyller så vi åker dit en sväng med. Fast det får bli tidigare än alla andra eftersom vi ska ut. Kan ju va skönt att inte trängas med folk oxå ;) hehe. För det kommer nog en hel del. Aja, nog om det.

Nu ska jag sova. Gonatt mä sig!

AATJOO!!!....٩(-̮̮̃-̃)۶ Jag är allergisk mot skitsnack, lögnare och falska människor.

Hej hallå!

Idag är det rätt så fint väder ute, solen skiner inte direkt men nästan :) 
Jag kom inte i säng inatt förrän vid halv 3, och då var fortf Tindra vaken! Och tror jag somnade lite före henne faktiskt :p  Men idag ska vi och äta mat med älsklingens släkt på ett ställe som heter Gate gästgiveri, för att fira hans farmor som fyller 70. Riktigt mysigt där och bra mat har dom med!  Och tänkte då på att barnen nog kommer att bli lite slitna efter det och då somnar dom förhoppningsvis i bra tid idag, det får ju inte bli vid 7 iaf så dom vaknar senare. Men hur ofta somnar dom vid 7 egentligen så det ska väl inte va nån fara?

Och eftersom vi somnar sent så kommer vi upp senare (skönt) ;p så jag ska gå och fixa frukost nu.. och det blir ju lunch samtidigt, perfekt! :)

Ha en bra dag nu!



Jag, Natalie och fina lillasyster på juldagen hos mormor


Lucky me

Alltså vad är det här egentligen?? 3 barn som somnade mellan 18.30-19.00 och vaknade för ungefär 2 timmar sen! Och håller på å springer runt och jagar varann och skriker. Suck!
Sanna har varit här ungefär hela dagen och vi har nyss kollat på film, men som sagt det sista av filmen va ju inte så roliga att titta på eftersom vi fick springa och säga till barnen hela tiden. Och nu åkte hon hem så nu får det banne mig bli ett slut på detta väsen så att vi kan lägga oss!

Gonatt mä er iaf... and wish me luck! :p
 


Ute och åker pulka :) Mycke snö är det min...

dsc00194 (MMS)

Ute och åker pulka :) Mycke snö är det minsann!


Check it out

Oj va kul!  Jag loggar in och får se att jag har fått 20 nya kommentarer :) Me like, och va söta ni är allihop!

Nu är klockan halv 12 och jag skulle egentligen börjat med disken för 1 timma sen, men se va bra det gick, hehe.  Jag fastnade lite här, men nu måste jag verkligen gå och fixa frukost snart och får väl ta disken efter. Här snöar det som bara den idag, och vi som tänkte gå ut och åka pulka med barnen. Kanske går att göra det ändå? Ja vi får se hur det blir :)

Jag va ju hos Sanna igår och hade tacomys/tv-spelskväll, riktigt kul! När hon skulle skjutsa hem mig runt 23.30 nånstans så tog vi ett x-antal varv genom stan först och det resultera i att jag kom hem kvart över 1 ungefär. Det är så kul å bara åka runt och prata!
Nu har jag verkligen inte tid att sitta här längre.

Vad ska ni göra idag?


Ha en bra dag! ♥
 


Tacomys med bästa Sanna nu <3

dsc00183 (MMS)

Tacomys med bästa Sanna nu <3


Farligt goda tycker jag!

dsc00178 (MMS)

Farligt goda tycker jag!


Godmorgon på er! Har varit uppe en liten s...

dsc00749 (MMS)

Godmorgon på er! Har varit uppe en liten stund men inte gått upp ur sängen än :p Igår åkte vi ju till Sanna och där stanna vi för jag fick lust att städa åt henne innan hon kom hem, vilket hon gjorde igår :) Så det blev inge pulkaåking, men får göra det idag ist. Ja om det är ok väder, vet ju inte eftersom jag inte kollat ut än. Men Ja Sanna kom ju hem igår och hon kom hit så vi satte oss och kolla på några avsnitt av sex and the city. Och idag ska jag ner till henne och ha tacomys :) Bilden ovan är från när vi va i Turkiet. Underbart!! Ha en bra dag :)


Emil gör snöängel :)

dsc00184 (MMS)

Emil gör snöängel :)


Hope for the better

Godmorgon! 

En ny dag idag och jag tror nog den här ska bli bli bättre än igår. Det gäller att andas och inte stressa upp sig. Ska iväg ner till Sannas kanin när vi ätit frukost, hon kommer dock hem idag :) Men vi åker dit sen ändå :) Eller går.. snöar gör det men det kan va skönt att gå för det. Lite snö är ju bara mysigt. Men känner jag mig själv rätt så blir det att vi tar bilen ändå, haha ;p

Har lovat barnen att de ska få åka pulka/stjärtlapp idag så det blir efter vi varit hos Sanna. Men nu först ska jag fixa frukost.
Nu har jag förresten tagit bort kategorierna här bredvid, allt får ligga under allmänt ändå. Orkar inte grejsa med de.

Ha en bra dag!


Förresten så fyller min systerdotter 11 år idag. Så GRATTIS på födelsedagen gumman! :)


Pess

Är så jävla pissed of just nu! Har varit en sån jädra jobbig och påfrestande dag. Och jag känner så mycke ilska inom mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känner mig så jävla hemsk! Vill bara fly härifrån och lämna allt! Fy fan va skönt det hade vore!  

Nej det va väl allt jag har att säga idag.. Skit!


Forever's gonna start tonight

Ja som sagt idag har vi varit ute och åkt pulka. Vi har faktiskt inte gjort det denna vinter än och det är bäst och passa på när det inte är så kallt. Alldeles lagom har det varit tycker ja :)  Vi va inne en sväng och kolla på film och åt, sen gick vi ut igen. Sen åkte Doffe iväg och träna med sin bror och jag tog med barnen till Sanna och kolla till hennes kanin. Och så fick vi besök av svärmora nu under kvällen oxå. Nu sover iaf barnen, Doffe spelar tv-spel och ja, jag sitter ju här ja :p  Men ska nog gå och lägga mig snart. Bra sleten blir man av att va ute, yes yes. Jag känner att jag har dåligt att skriva om så det blir lite som de blir de ;p  ´
Men innan jag lägger mig så ska jag se om jag hittar nåt roligt spel jag kan spela.

Gonatt mä er!


Och kan ju säga er att jag saknar mitt ♥ Men snart kommer hon hem! :) :)


Hallå! Igår va vi hos mamma hela dagen och...

dsc00182 (MMS)

Hallå! Igår va vi hos mamma hela dagen och idag ägnar vi dagen åt varann och åker pulka :)


Innan jag lägger mig så

fortsätter jag det nya året med lite ljuv musik :)









Nu ska jag dansa in i sovrummet och sova :) GONATT!

RSS 2.0