Är hon inte...

..en av de finaste tro?

Ååå jo det tror jag minsann! ♥






Söndag

Igår var vi ju som sagt va inte riktigt så pigga då ;p hehe, men piggna att till lite senare på dagen. Vi hade iaf jätte roligt och det är ju det som räknas så då får man ta smällen dagen efter :)) (fast det kanske inte känns så jämt då)

Natalie va ju på kalas igår och var utklädd som prinsessa :) Och idag ska hon på det andra kalaset och så här festfin är hon:







Hon ser ju ut som en prinsessa jämt då så hon behöver ju egentligen inte klä ut sig till det men :)

Ja, vi ska själva ha kalas idag för Doffisen som fyllde 23 i fredags. Och jag har precis gjort tacotårta :)

 

MUMS säger jag! Receptet på den hittar ni på min blogg här :)

Nej nu ska jag skära (stavas det så?) gurka och tomater innan alla kommer!

Pöss på er


Grattis!

Min älskling fyller år idag :) Grattis min lille puzziz! Du betyder allt <3<3

Haft fullt upp hela dagen och stressat hit å dit men nu drar vi iaf strax till Sanna och partayar lite :))
Pösssss



När Natalie hade kalas

En sån här bra idé fick jag när Natalie skulle ha kalas. Jajjemen, jag kan att ;p
Myspysigt blev de. Vill ju visa er ett kort på alla söta tjejer som kom oxå, men är kanske ingen bra idé att lägga upp bilder på andras barn utan tillåtelse. Så ni får nöja er med den här :)
Till helgen ska förresten Natalie på 2 kalas till tjejer från hennes klass. Roligt! 



Just the way it is

Kl. 18.30 va det core/pilates och kan säga att vi kommer nog ha gött med träningsvärk imorgon :p Hoppas jag kan gå nästa gång oxå, beror ju lite på hur Doffisen jobbar då.
Har fått hjälp av mina underbaringar Sanna och Doffe att göra ett cv :) som jag faktiskt känner mig väldigt nöjd med! Jag har så svårt att veta hur jag ska formulera mig och sen är det väldigt svårt att hitta bra egenskaper hos sig själv. Men tur man kan få hjälp ibland :) Tack så hemskt mycke! Nu får man hoppas att hon på arbetsförmedlingen tycker det duger imorgon när jag ska dit oxå :p

Jahja, va ska jag skriva mer?  Ja kanske att jag håller på att färga håret, ja bara utväxten då. Och imorgon blir det parteey :)))))) En bilfylla rättare sagt. Kul kul ;D
Mina pussgurkor ska ju såklart med och vi ska åka fyllehäck limousine, haha! Status iaf ;)

Sen måste jag ju få säga oxå såhär mitt i att jag är skit glad att P!nk's nya låt "raise your glass" har kommit på spotify, massa tummar upp för det!! <3

Puss och gonatt på er vi hörs imorgon!
(hoppas jag ;))


I'm a monster

Bäbis på er!

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Karlstad, har varit där med pappa. Har varit på sjukhuset (pappa skulle dit) oxå har vi varit på biltema och i Edsvallla på skohuset där.
Ikväll ska jag och Sanna iväg på core/pilates det ska bli spännande och se hur det går :p Om vi orkar med vill säga ;) 

Oj, det blev att ett liiitet inlägg ;p Men men så är det sometimes ;)

Hej!

Mitt liv är räddat

Kan man säga! Doffe var ju en ängel och fixa en laddare till datorn :)) Yes känner jag, wohoo!  Så slipper jag den gamla skiten ;p Jag funderar på att åka och träna men måste äta frukost först isf. Och håller på att koka ägg nu så Doffe får innan han åker och jobbar. Han ska jobba lite extra på ett annat jobb idag nämligen :p Jag tycker det är lite jobbigt att åka från Daisy för hon ylar och skäller när vi inte är hemma, så grannarna blir väl inte så happy kanske? Men jag måste ju kunna göra det, finns ju inte så mycke annat val än att sälja henne om det inte går över :(( Vi ska pröva med ett till antiskällhalsband först (det förra funka inte) och om det funkar så kan vi ju ha kvar henne. Fast iofs då så finns det ett till problem och det är ifall jag får ett heltidsjobb, då kan vi ju inte heller ha kvar henne egentligen. För vem ska passa henne på dagarna? Så länge inte jag jobbar så nära och kan åka hem på lunchen typ. Aja vi får se hur det blir.. 


Nej nu ska jag fixa till mig lite innan äggen är klara.

Puss å hej! 


Toppen..

Hallå hej!

Igår hade Natalie barnkalas och det vart lyckat :) Tummen upp för det! Men kan säga att det är tummen NER för att våran dator inte funkar. Alltså den bärbara! Eller det är laddaren som gått isönder och inte själva datorn. Så nu får jag använda den toppmorderna stationära datorn vi har. Tur på nåt sätt att vi inte gjort oss av med den som vi tänkt. Det är ungefär som att sitta på arbetsförmedlingen (om ni vet hur datorerna är där?). Ja men det är ju alltid något iaf, eller hur? :)

Jag har varit och tränat nu på morgonen, ingen direkt energi men jag körde på ändå. Fick inte så mycke sömn inatt då vi la oss vid 2 tiden ungefär. Så rätt trött, ja. Eller jag va när jag gick upp iaf :p Jag är en sån person som piggnar till rätt fort faktiskt. Tur!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Ni får ha en bra dag :))

Just nu :) Och har precis kommit upp. När ...

dsc00122 (MMS)

Just nu :) Och har precis kommit upp. När vi gjort oss klara för dagen så ska Natalie och Emil till sin farfar och dom ska sova där inatt. Och vi drar till Glava på kalas :p Senare när vi kommit hem så blir det att städa i massor, Ja å träna en sväng förstås :-D Ha en bra dag!


Nu ska jag,Doffe och Sanna kolla på film :...

dsc00120 (MMS)

Nu ska jag,Doffe och Sanna kolla på film :) Och Ja, vi sitter såhär :p


Idag är det

..den här fina killens födelsedag :)



Min systerson som fyller 13 år. Grattis till dig!


Baby, I'm bored

Tjenis penis!

Idag har jag varit en mycke busy woman. Tränat, kollat en snabbis på stan, hämtat barnen och åkte till mamma direkt efter de och tvättade. Vi hade så mycke tvätt så mamma boka i mattvätten åt oss. Den har ju en stoor maskin så det får plats mycke mer. Inte för att vi fick allt tvättat men en del iaf. Så det enda vi har kvar nu är att hänga upp allt det blöta. Very nice kanin bajs liksom. Doffe är iväg och tränar han så det får bli när han kommit hem. Så tråkigt att göra sånt själver :p 

Måste säg att det blivit bra kallt ute oxå.. Sommartiden har ju inte ens slutat än! Fy så tragiskt. Och kan ju säga oxå då att det blivit kallare inne med. Vår lägenhet brukar va rätt varm och det går inte att ha en långarmad tröja på sig för det blir skitvarmt och svettigt. Men nu sitter jag faktiskt och fryser. Har iofs inte så mycke på mig, men det brukar man inte behöva ha. Och känner att det drar kallt ifrån fönster och dörrar. Får nog ringa vaktmästaren till veckan så får vi se om han kan göra nåt åt det. Ja iaf med balkongdörren hoppas jag han kan, för i vintras så var det ju is innanför t.o.m! Och så ska det ju INTE vara.

Imorgon kommer iaf min finfina Sanna, Sanna, Sanna, Sanna, Sanna hit och vi ska baka :) Sanna ni vet? ;) haha! Vi ska iaf baka inför Natalies kalas som hon ska ha på sönda. Då kommer det hit massa söta tjejer från hennes klass. Tror hon ser fram emot det jätte mycke! Spännande vettni ;)

Nej nu ska jag ta å göra nåt ;p

Gonatt på sig!



If it's all I ever do

Nu blir det natta mina små fisar :D Vi åkte till mamma efter vi åt förut och va där i ett par timmar (eller 3) och kom väl hem för typ 1½ timme sen. Barna sover nu och det ska vi med göra.

Gonatt på er!


Thinking of you till it hurts

Måste bara få säga att syrrans nya tatuering blev JÄTTE snygg! Det blev körsbär på framsidan axlarna. Alltså lika motiv på båda sidor. Jag får försöka ta en bild nästa gång jag träffar henne och visa er :) Jag längtar tills jag kan ta nästa!  Tatuering alltså ;p

Eftersom det är barnbidrag idag så blir det nog att vi äter på... *trumvirvel* Mc Donalds! Hehe, så gott ju :p 

Jag har ju glömt bort att visa kameran jag fick av Sanna när jag fyllde, men den här är det iaf :)


Söt väl? :)

Nej nu kommer Doffe hem så då drar vi nog och äter med en gång.

KOOOZ på er


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax

Precis kommiet hem från träningen. Och Sitter just nu och dricker min protein/måltidsersättare drink. Ska hoppa in i duschen typ nu och dra och handla efter det.
Såg när jag gick från gymmet att dom ska börja med core/pilates nästa vecka, så jag boka in mig på de. Roligt känner jag! Nån mer som vill med mig? Säg bara till isf!

Puss på er små grodor!

Silly boy

"I need you now don't turn away"
 Med Agnes

Ja denna har jag på hjärna nu på morgonen och går och sjunger tyst inom mig. Men kan bara den meningen här över, Så man får nynna resten. hehe.  Ja vad jag gör nu annars? SEGAR mig tror jag bestämt. Jag äter frukost och Tindra har jag inte väckt än. Hmm... Kanske bästa jag sätter lite fart? Men jag hinner att så :p
Efter jag tränat idag så ska jag iväg och handla. Behövs om man säger så. Sen får man se vad klockan blir så kanske jag hinner med liiite städ innan det är dags att hämta Natalie. Eller oxå så åker jag ner och tittar på syrran som ska tatuera sig idag. Inte avis om ni tror det ;p

Nej ha en bra dag hörrni!


A fallen angel, a broken dream

Såg ni på "Lite sällskap" igår? Ja det gjorde iaf vi och jag trodde jag skulle dö va pinsamt! Men det är bra alltså :) Och så kolla vi såklart på Ullared oxå, FÖR bra det med :) 

Ja och som jag nämnde igår så träna jag efter att ha lämnat barnen imorse. Kände mig inte lika motiverad idag men jag körde ett lika hårt pass som jag brukar ändå. Här ska det fasiken inte latas nåt :)  Hehe.

Hitta nyss 2 par fiina skor jag vill ha från bubbleroom :)





Ja inte fy skam inte! Tyckte särskilt om de svarta. Men vill ha båda!
Kosta lite mycke så de blir nog inge av de men, man kan ju alltid drömma iaf ;)

Nej snart kommer Sanna för vi ska glo på lite film!

Pöss


Ps. Vet ni förresten? Här har det regnat HELA dagen och det regnar än.. Tråkigt värre!

Kan man hjälpa till så :)

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken
Klicka och gör en skänk-länk du också!



Stöd rosa bandet



Just a dream

Ibland kan man fundera över livet. "Kommer det alltid att vara såhär?", "blir det inge mer?", "kommer mitt liv ALLTID att se ut såhär?". Ja jag tror många tänker så, för man liksom kanske längtar efter nåt annat ibland. Önska att saker sett annorlunda ut osv osv.
Jag tror på att man hade ett liv före detta, att man väljer sitt nästa liv efter man dött. Och att man då får välja hur det livet ska se ut. Att man återuppföds, OM man vill! Och vad man då vill återuppfödas till. Ett djur eller en människa igen t.ex. Och man väljer då som sagt hur hela livet ska se ut, hur man ska se ut, hur personligheten ska va osv. Och det får mig att undra ibland, hur i helvete jag kunde välja det jag har nu?! Ja det låter nog lite illa, men så är det. Kunde jag inte välja att se lite annorlunda ut, ha en annan personlighet? Och varför ska allt va så svårt? Varför valde jag det?  Jag är ju inte helt missnöjd med livet som det ser ut nu. Jag har ju fina männsikor runt mig, och en bra man och fina barn. Men kunde det ändå inte sett lite annorlundare ut? Jämt liite bara?
Jag är så förvirrad och vet nästan aldrig vad jag vill. Jag följer liksom bara med strömmen känns det som. Och det är klart, jag kanske vet vad jag vill av vissa saker, MEN detta är då oftast saker som är omöjligt för mig.

Så orättvist!!!!


Söta Emil idag efter vi lämnat Natalie på ...

dsc00119 (MMS)

Söta Emil idag efter vi lämnat Natalie på skolan :)


No love

Börjar inlägget med en bra låt





Jag och barnen har nyss kommit hem från badhuset. Va gött sleten en blir när en har vore där. Och barna framförallt! ;)  
Imorgon efter att ha lämnat barnen så ska jag som vanligt dra och träna. Så mycke vet jag att jag ska göra iaf :p

Nej nu ska jag hjälpa till och ge barnen kvällsmat och lägga dom.

Pöss 

Baby can I hold you

Hejsan hoppsan!

Idag är det måndag igen då. Doffe jobbar hela veckan, dagtid. Och han har min bil. Ja ni vet va det betyder va? Jo, att jag får gå med barnen till skolan/dagis varje dag. Hehe, men inga problem de :) Man får gå upp en aningens tidigare bara så man inte behöver stressa ihjäl sig.

Ja iaf, Daisy hade rullat sig i nåt "mysigt"  imorse när Doffe va ute med henne så jag har nyss duschat henne. Så nu är hon fräsch igen och luktar gott. 
Vädret är väldigt tråkigt och deprimerande idag måste jag säga. Grått, blåsigt och några droppar regn ibland. 

Senare idag ska iaf jag, Natalie och Emil med syrran och hennes familj till badhuset :)
Har en vilodag från träningen idag, menar, jag träna ju 6 dagar förra så det ska bli rätt gött känner jag.   Nej nu får jag nog ta nåt att äta.


Like a rollercoaster

Kan ju säga att jag inte är lika glad idag. Ville ju göra ett glatt litet inlägg (eller några), men så blir icke fallet! Tyväärens..


Toker och Glader

Åååååhh jag vill bara säga att jag är så GLAD just nu! Uhj vettni :)) Allt är underbart, ja om jag inte tänker för mycke på nåt tråkigt och negativt. Fast just nu låter jag de glada känslorna ta över :) Tråkigt som en del kommentarer jag fått men jag väljer att slänga bort dom, i soptunnan bara så där ;p  *Poff* bort med dom!

Hahaha

Jag kom nyss på att jag skrev i gåtor. Inte kommentarer här på bloggen alltså, ööh nej jag struntar nog i att förklara. Vill va glad nu bara :D

PUSS PÅ ER

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Såhär glad kan jag va :) Så den bjuder jag på ;)

Nyss kommit till pappa. Åkte inom syrran o...

dsc00116 (MMS)

Nyss kommit till pappa. Åkte inom syrran och stre lite först :)


Lördag

Hello everyone!

Kom nyss hem från gymmet. Körde ett konditionspass idag. Lite tråkigt måste jag säga. Känns inte lika tråkigt att köra kombination Styrka/konditon. Men en dag i veckan tänkte jag köra de ändå.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, äta nåt snabbt. Och sen drar vi till Glava. Doffe ska laga rost på hans mammas bil. Yes roligt värre! ;p


Bäst!

Har för en timme sen ungefär kommit hem från Sanna. Och fatta vad jag fick av henne i födelsedagspresent då?!! En kamera! Men är hon inte UNDERBAR??!  Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, va? en kamera? EN KAMERA?!  Och en rosa dessutom :) Ja är det inte gulligt?


Vet ni förresten?


Idag ska jag till Sanna!!  (Fast a, det visste ni ju redan :))






Haha, Sanna: Jag då, jag då, jag då??


Coolingar!




Bara för att vi är så jävla snygga ;)








Pöss

Like a hurricane

Jag ska säga er att det blev en stressig dusch. Usch, är helt uppstressad än. Det va nämligen såhär att precis när jag och Tindra klivit in i duschen så kom Doffe hem och ville ha hjälp med att få upp en bil på en kärra. Ja, skynda skynda. Klä mig och Tindra fort och ut till en lite grinig karl. Blöt i håret och kissnödig dessutom. Men det va ju inte mycke jag kunde hjälpa till med. Start på bilen fick han iaf (för det va där problemet va).  Hungrig som ett as börja jag bli med. Så nu sitter jag här och har tryckt i mig en smörgås och dricker en proteindrink. Pust! Och Doffe har åkt i väg till skroten med skroten, hehe. Jag säger bara en sak till mig själv:

ANDAS!!

Nice friday

God morgon everyone!

Har gjort dagens träning. Och ska snart hoppa in i duschen. Kunde inte göra det på gymmet idag för att, för det första så funka inte ljuset på omklädningsrummet och för det andra så skulle Doffe iväg innan 10. Men men det är ju shit samma vart jag duschar eg :)  Jämt drit the same liksom.

Haha, jag glömde att nämna att min älskade storasyster fyllde år igår.

SÅ ETT STORT GRATTIS IGEN TILL DIG! <3 <3

Alltså detta är illa, jag känner fortf smaken av chipsen. Snacka om fet känsla! ;p
Nej skräll men nu ska ni faktiskt få en till bra låt och nu hoppar jag in i duschen.

HA EN BÄST DAG!


My heart is crying for you

Ja ytterligare en låt.  Men den är ju sååååååååååååååååå

Underbar!



Om man säger så här då, så efter att ha tryckt i mig en hel pringles burk själv så känner jag mig bra äcklad av mig själv. Känner mig fet och obekväm. Usch för det! Varför gör man så mot sig själv för? Man jämt känner hur fettet växer och rumpan/låren blir större. Och magen.. Nej det blir ett extra hårt träningspass imorgon. Och jag ska ju till Sanna imorgon oxå för vi ska myyysa. Och då får det banne mig bli frukt som mysgodis för min del iaf! Melon och/eller vindruvor. Å va gött väl? 

Men nu känner jag mig iaf gladare än förut och det är ju BRA :) Skönt när det blir bättre! 
Nej nu får det bli sängen så man är liite piggare till morgonen :) 

Sanna, vi får prata om planerna imorgon alltså, fy fasiken så jag längtarrrrrrrrr!!!!!!

För vet ni.. Beach 2011 here we come ;D 

Lady gaga

Tog en lång promenad med Daisy och kom hem för en timme sen typ. Och sitter just nu och dricker min kvällsmat, en proteindrink. Sen köpte jag pringles förut, YES finally :) Så efter att varit duktig med proteindrinken så ska jag va icke så duktig med chipsen. Sen vet jag inte vad det blir.. nörda vid datorn en sväng som vanligt :P

Här få ni lyssna på en till jätte bra låt


Duktiga iaf!


I'm all alone AND I need you now

Hallojsan.

Idag är det inte en sån bra dag faktiskt. Känner mig ledsen och nere. Ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte visste varför. Ibland vet man ju inte riktigt. Men idag vet jag. Fast det är inget jag har lust att dela med mig av, sorry!
Jag va duktig förut iaf, åt havregrynsgröt till frukost och efter att ha lämnat Natalie och Emil så drog jag å träna. Och oj va jag träna. Skönt att göra det när man har massa känslor. Man får tänka lite och ta i extra mycke om man är lite arg.  Vilket jag oxå är. Ja nice va det iaf. Ska nog ta mig en LÅÅNG tur med Daisy sen oxå, rensa tankarna ännu mer. Jag, hunden och musik för att stänga av ljudet utanför. Tänka, tänka, tänka. Så kanske jag blir lite klokare.. eeh, eller.. kanske, nej. Det lär jag väl aldrig bli men ändå. Man kan ju alltid hoppas.

Tindra är hemma från dagis den här veckan, som jag nämnde tidigare i ett annat inlägg så har hon ögoninflamation. Får väl åka till läkaren till veckan om det inte gett sig kanske.  Så det är iaf lugnt och skönt här hemma just nu.

En bra låt!



Nej nu får jag nog röja bort lite här innan de andra kommer hem.

Kram

Fasiken alltså vad jag älskar att TVÄTTA! ...

Fasiken alltså vad jag älskar att TVÄTTA! Finns nog inge bättre.. Eeh? N O T


You can call me baby

Ja idag är det onsda då (för er som inte visste liksom). Jag och Doffe har varit och tränat nu under förmiddan, skönt! Och just nu håller jag på och gör mat. Gör soppa så det liksom sköter sig själv lite. Så väntar alltså på att den ska bli klar rättare sagt :)

....................................................................

Tog en liten pause :)

Haha, så nu har jag hunnit äta, varit ute med hunden och sminkat mig. Jag fick lite lust för det såhär kl 2 på dagen ;p Stör mig att jag inte orkar sminka mig oftare. Men det är ju skönt oxå att inte va sminkad. Man kan svettas, gäspa och klia sig i ögonen hur mycke man vill. Ja svettas skrev jag bara för att när man tränar och svettas mycke så rinner det i ögona. Typ..

Vet ni? Jag vill inte ha VINTER! BUUHUUU :( Alltså jag älskar Sverige, men inte den delen. Hoppas min dröm om att flytta utomlands kommer att slå in nån dag. Inte flytta för gott men det vore banne mig roligt att pröva på! Massa saker man vill göra som inte går när man har familj. Och en sån grej kan man ju inte bara göra med små barn. Det funkar ju inte så värst bra.. tror jag?
Ska jag va ärlig så funderar jag just nu på att gå en bartenderkurs utomlands. Vore ju jätte kul ju! Ja inte själv då isf, kanske man  kunde få med sig nån ;) S kanske? Och kanske om nån mer vill hänga på, ja inte ett måste. Men de skulle va kul! Men för att kunna göra det så behövs det pengar. Och så funderar man ju på om man klarar 3-4 veckor från familjen. Eller rättare sagt OM DOM skulle klara sig utan mig?

Lite funderingar blev det :) Men så är det. Man önska man kunde få lite vägledning här i livet. Usch va jobbigt det är!

Klockan 5 ska vi tvätta, kul värre :/


Denna fina gjorde Emil :)

dsc00120 (MMS)

Denna fina gjorde Emil :)


Dear John

Fick förresten hem den här filmen idag:



OCH jag längtar tills jag får se den ikväll!! Kommer garanterat bli massa gråt. Romantiskt i bött tänker jag! Me like :) Fast man blir så depp å ledsen på samma gång när man ser sånt oxå. Men bra är det!


Jag har ingen rubrik

Har hämtat barnen från skolan och dagis, för typ 1 timme sen. Och sitter här nu och funderar på att börja med maten. Vad ska man äta? Har ingen lust att göra mat. TRÅKIGT ju :p Och efter att ha läst ytterligare ett inlägg som min bror skrivit så har man ont i magen igen. Det smärtar mig verkligen! Och jag blir så arg på samma gång!




Vet ni? När jag hämta Emil på dagis förut så gav han mig en grej han hade pysslat med. Och den va jätte fin, blev så rörd. En husållsrulle han hade klistrat jätte fina "stenar" i olika färger på. Kanske inte låter så mycke för världen, men för mig var det de! Tycker han varit så duktig som klistrat och gjort en så fin grej till MIG. Sötnosen min!


Älskar dig

Idag är det tisdag och jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här! Tycker ni inte? Frida? ;) hehe. Tänkte på det att fy så lat man är egentligen. Idag har Doffe min bil till jobbet så vi fick gå till skolan och dagis. Haha, jag menar det är ju sååå långt. Till dagis brukar vi ju gå men till skolan tar vi bilen. Och jag menar, det är ungefär 1 km dit. Så inte långt alls! Haha, riktiga latmaskar är vi! 
Kallt har det blivit ute oxå, sommartiden är ju inte ens slut =/ Det gillar vi inte! Men det är klart, heller att det är lite kyligare och solsken än mulet och regn. Men hur lång vinter kommer vi få egentligen ??  Undrar man ju då! Skulle ju inte sitta fel att åka till nåt varmare ställe under vintern :D

Idag är Tindra iaf hemma från dagis. Då hon är kletig i ögonen, fått typ ögoninflamation. Och sen är ju våran hund så klantig, då hon skulle hoppa över Tindra i sängen igår så råka riva henne vid ögat så nu är hon ännu rödare i ena ögat. Det gick bra som tur va!
Vet ni? Jag är så enormt sugen på Pringles chips och ha varit sen i lördags typ! Får nog bli det idag ;)

Förresten så sitter jag här med tårande ögon just nu.. Ja läs min brors blogg så förstår ni :(  Är ni lite känsliga så läs inte. För mig så gäller det att inte tänka för mycke på de. Blir så ledsen då! Älskar mina syskon och lider med min bror som fick en sån annorlunda uppväxt i jämförelse med vad jag och min syster fick. Hur kan man behandla sina barn så oika? Jag fattar inte! Min bror tycker att det är tur att jag va så liten så att jag inte kommer ihåg nåt av de.. Och ja han har nog rätt. Hade nog varit jobbigt att få se det och inte kunnat/vågat göra nåt åt de. Men fy fan, nåt sånt ska aldrig ett barn få uppleva! Fy fan, fy fan, fy fan! Min älskade bror, som är en sån underbar människa! STORA KRAMAR TILL DIG!  

Blähä

Varför ska det va så svårt att få fram ett litet inlägg om vad jag gjort under helgen?? Har gjort några försök under dagen, men nej det funkar inte. Så nu driter jag i de. Hohooo!!!!!


Hej hopp! Sitter just nu hos pappa, eller ...

dsc00093 (MMS)

Hej hopp! Sitter just nu hos pappa, eller ligger om man ska va noga :p har bänkat mig på soffan här och tänkte läsa tidningen. Doffe ska laga en grej på min bil så att vi kan ombesikta den till veckan. Innan tisdan närmare bestämt, annars är det körförbud. Och det går ju inte! Imorgon fyller jag år, och Ja, det är väl inget speciellt. Känns ju inte direkt som när man va liten.. Tyvärr faktiskt! Tycker man ska få känna sig speciell minst 1 dag om året. Det är man faktiskt värd. Men så blir inte fallet då oftast. Men tror ändå dagen kommer bli bra. För den ska spenderas med Sanna :) och barnen förstås. Hoppas dom sköter sig ;) får hitta nån lekkompis kanske. Doffe jobbar 12-timmars pass imorn och på sönda och det är ju lite tråkigt. Men tur man har världens bästa kompis att umgås med. Då gör det inte så mycke, Hehe :p Och vi ska mysa med tacos och lite annat gott :) Hoppas det blir skapligt väder oxå, helst lite värme ;) Puss och hej!


Raise your glass if you are wrong, in all the right ways

Häj! Tänkte ge mig in på ett litet inlägg här. För det känns faktiskt längesen jag gjorde ett "riktigt". Har precis kollat lite igenom lite av mina gamla inlägg, bla från när vi kommit hem ifrån Turkiet. Och gud va depp jag va då! Som tur är så har det gått över! Klart man saknar det, men vad ska man göra liksom? Jag vet ju att det inte va sista gången så :) 

Ja som ni märkte på mitt förra inlägg så har alltså P!nk släppt en ny singel. Oj så lycklig man kan va för det! <3 Det kommer en till låt snart *längtar*. Och så ska hon släppa ett nytt album. Yes! :)) Underbar människa iaf!  
 
Idag har jag varit enormt trött.. vet inte varför riktigt. Jag råka somna i soffan förut, men som tur var ringde pappa Så att jag kom i tid till att hämta Natalie på skolan.
Efter jag hade hämtat Natalie så drog jag iväg till ams. Hade en tid till en handläggare. Så vi gick igenom lite om jobbsökande och sådär.  Sen har jag skjutsat Sanna till tåget för hon skulle till Stockholm på kurs. Sen har jag inte gjorde så mycke mer än plockat och diskat.
Jo men just de, haha, höll på att glömma. Har ju bakat kladdkakemuffins och kladdkaka nu på kvällskvisten :) Och nu ska vi göra iordning barnen för kvällen och så sätter vi nog på en film.

Puss på er! :)


Lyssna och njut av P!nk's nya singel. In my heart <3


Finaste 6-åringen :)

dsc00098 (MMS)

Finaste 6-åringen :)


Mârteeeeeenn

Här kommer lite bilder från helgen :)

Och det kom några fina tjejer <3

Frida


Linda


Sanna


Marie-Louise


Och Jannike. Som jag inte träffat på år!  Så det va riktigt kuligt :))


Fina tjejer!


Och Doffe hade Martin  här :)











Snygga? ;) Hoho









Puss på er <3

RSS 2.0