Fasiken åh!

Måste bara klaga lite. Jag Beställde overaller åt Natalie och Emil i början av December, och då stod det att dom skulle komma 10 januari. okej, tänkte jag de får gå bra tills dess. Och Nu fick Jag ett brev som det stod: Ursäkta, men beställningen blir försenad. Den 10 FEBRUARI skulle dom komma nu ist.. Jag blir så trött! Nu är det bara för mig å försöka leta upp nya overaller för det måste dom ju ha, skulle dom ha haft redan eg.. Uh!


Kommentarer
Postat av: Frida

AAaah men shit va segt!!! Var beställde du ifrån då? Ring å fråga om dom tycker det ä så jävla stor idé att skicka några i februari när vintern snart ä slut och att du inte ska ha nån jäkla overall från dom. Finns säkert på rea nu oxå när det ä så sent ;), uh vikken stiiil asså!

2010-01-13 @ 19:25:53
URL: http://ojvakul.blogg.se/
Postat av: Frida

Nu va det kanske ellos du beställt ifrån =/ annars har dom sänkt priset iaf =)

2010-01-13 @ 19:31:03
Postat av: Becca

Ja det va ifrån ellos. Och jag skrev till dom före jag fick brevet. Fick som svar att dom inte förstod innehållet. Antagligen för att jag hade kopierat mejlet jag fick vid beställningen. Men dom borde ju kunna läsa det jag skrev. aja jag avbeställde dom och har köpt på tradera nu ist. Finns ju inte å få tag på overaller nånstans nu ju =/ Ska va i tid nästa vinter iaf! :)

2010-01-13 @ 22:22:07
URL: http://sannasangel.blogg.se/
Postat av: Steinheidi

many thanks for your dedications to this world

2011-05-13 @ 09:46:32
URL: http://steinheidi.bloghandler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0