How I

How I met your mother är ju bara för bra!



Det går tydligen nya avsnitt varje sönda, så det måste man ju försöka att se :D


Tacotårta

1. 27 brödskivor (rostbröd)

2. 400G Köttfärs
   1 röd lök
   1 köttbuljong
   1 msk sweet chilisås
   1½ dl majs 
   1 påse tacokrydda
   1 paprika (efter smak)

  Detta steks och blandas i hop.


Fyllning 1

Bröd
100 g mjukost (naturell) Bred över brödet      
Hälften av köttfärsen
Bröd

Fyllning 2

1 burk creme fraiche blandas med -
2 msk sweet chilisås (bred sen över)

strö över 2 dl riven ost
Bröd

Fyllning 3


100 g mjukost (naturell) Bred över
Resten av köttfärsen
2-3 dl ost

Dekorera med nachochips om ni vill

Sätt in tårtan i ugnen.. 200 grader i 15 minuter

KLART! :)


Ett tips från mig som jag brukar göra, är att göra köttfärsblandningen gånger 3. För det blir inte mycke på varje lager annars. Och då brukar jag bara ta majs, lök och paprika efter hur mycke jag vill själv. Så då går jag inte exakt efter receptet. Även med brödet, då jag gör en hel ugnsplåt så blir det mer än 27 skivor. Så köp 2 påsar bröd isf. Och mjukosten behöver ni heller inte va så exakta med, köp en tub och bre över hälften hälften bara :p Ja ni får testa er fram helt enkelt ;)

Och fråga om ni undrar över nåt :))

 Första lagret
 

Andra lagret
 

Och sista
               

ENJOY :D


It's raining men

Nu ni people, ska jag fixa en ny header snart. Ja det KANSKE inte blir idag, men ska iaf försöka. Vädret = regn och grått... Men vad annars?
Idag ska jag nog bara va hemma. Skönt å inte behöva åka iväg nånstans. Jag ska passa på att städa lite innan barnen kommer hem. Så slipper jag göra det när dom är hemma. Så det är nog bäst att jag sätter igång snart :p 

Hur är vädret hos er? 



Ååh <3 <3 Elvis <3

Rösta på mammas FINA bikini också :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Oj då, jag råka visst!

Till Emil:
  
  
  
Till Natalie:
   
  
  

Till Tindra:


Ja Tindra fick bara en klänning, då jag har mycke efter Natalie och så fick hon några sommarplagg av Frida som va efter Julia. Tack för det vännen <3
Som t.ex 2 likadana klänningar som den över fast andra mönster, baddräkt, nån mer klänning, ja m.m.

Ja alla kläder är från H&M  


Strålande dag :))

Ååh solen skiner!  Då blir man att bra glader ;D Jag och älsklingen har varit och storhandlat nu på morgonen. Skönt att fylla på kylen och frysen. Men nu sitter jag här och bara tar det lugnt, och Doffisen har åkt och jobbat. Jag ska väl gå in och kolla om det har kommit in några nya lägenheter sen igår ;p Då vi vill flytta till större. Det finns en lägenhet ute på 5 rum och kök. Den skulle vi egentligen behöva ha, men är alldeles för dyr i månaden för oss. Så vi kollar efter en 4:a. Vi får hoppas att det dyker upp nån snart!
 Planer för idag är väl att hänga upp tvätt och åka till mamma och äta. Hon skulle bjuda på mat idag :) Ja fast jag ska göra spagetti och köttfärssås till barnen här hemma först för dom tycker inte om det hon ska göra. Det är alltså nån korvgryta med mos. Det är ju lök i och grejer så det är FARLIGT att äta sörrni ;)  Petiga som många barn är..

Ha en super bra dag nu :))



Tummen upp för vädret ;)




Men spring då för f*n

Vi fick den här filmen idag



Så jag tog med den till mamma när vi åkte dit. För det första så är den 3 timmar lång! Och för det andra så tänker jag inte titta på den igen. Den sluta bra men va inte så bra. Det va massa dröl och guud så seg på nåt sätt. Jag och mamma satt å skrek åt dom att: SPRING då (eller ja det va väl mest jag då) HAHA. Och klappa i händerna och ja, jag vet inte vad. Men det hjälpte ju inte, dom sega sig att så mycke dom kunde ändå :p Ja... ja vi vart lite spända, hehe. Nepp, vill man bli spänd och få ont i huvudet så ska man se den. Nu är jag sleten av allt så nu blir det nog strax sängen.

Go natt på er :)


Ja rösta rösta rösta för er som inte har än ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Utkast: Mars 29, 2010

Hellujsaan och GO möran :)

I går va jag allmänt irriterad hela dagen, MEN idag är jag faktiskt riktigt glad ;D

Doffe jobbar kväll nu i 3 dar, ledig torsdan och sen jobbar han natt hela påskhelgen. Eftersom han missar all påsk mat så har jag lovat att göra sån mat här hemma nån dag :)  Ja idag vet jag inte vad det blir för mig och barnen. Funderar på att åka till mamma, kanske?  Tråkigt väder som vanligt är det =/ Hoppas solen kommer fram snart!

Åh, jag har hittat en sida som jag tycker väldigt mycke om. Ni kan kolla in den HÄR ,om ni vill. Där finns det änglar, älvor, drakar, spel, bälten + spännen och massa mer! Jag har tänkt att i första hand beställa doftvax, men får nog inte göra det än. Då jag redan har skickat efter saker från andra ställen, men nån dag  iaf :D   Är även sugen på att köpa linser då. Aja, vi får se vad det blir.

VAD SKA NI GÖRA IDAG?




 
Haha jag bjuder på dom ;)

Rösta på mig ;)

   Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Va bara tvungen att göra en, sådana tävlingar är ju så kuliga :))


För mycket

God morgon allihopa!

Ni har inte glömt att skruva fram klockan nu då? ;) 

Idag fyller min systerson Hampus 8 år! Grattis sötiz <3

 

Så vi ska dit senare idag och fira honom.
Vet inte om det blir så mycke mer  än det och  lite vardagssysslor oxå som vanligt ;p

Kanske kommer in lite senare och skriver. Jag känner inte så mycke för att skriva just nu då jag irriterar mig så oerhört mycke på en person, och då blir det gärna att jag vill skriva om det. Men det tänker jag INTE! Så därför skriver jag inget mer just nu iaf.  


Förresten ;)

Jag läste om att det skulle va ännu mer som skulle släcka ljuset detta år än förra. Det är ju bra om man kan bidra med något bra :) Och dom hade t.o.m släckt gatubelysningen i stan, så tummen upp för det! :)) Eller ja dom hade iaf släckt belysningen så långt vi kunde se, så antar att det va i hela stan ;p


Mycke folk i Karlstad

Ja och myskväll har det varit! Vi kom väl hem från pappa vid 19.30-20.00 och så följde min äldsta systerson med hem och ska sova här i natt. Vi tände massa ljus och satt och måla påskbrev <3  Jag kan säga så här att jag va inte klar med mitt påskbrev när den timmen hade gått, haha! Noga? Nja ;) Blev lite grejer på Ikea oxå men faktiskt inte så mycke som det brukar, men bra va väl de egentligen eftersom det blev lite grejer på typ alla affärer vi va inne på. Köpte bla: Krukor, en lampa, regnset till Emil, påskägg, duschcreme, glas till mamma, ja m.m.

Dom vill ha mig till soffan nu för att kolla på film så det är väl bäst att jag masar mig härifrån ;)

Go natt och sov gott <3


Earth Hour och IKEA

Ja i dag är det vi ska släcka ner 1 timme.  Idag blir det en tur till Karlstad med pappa, ja bara jag och Natalie ska med då. Vi ska en sväng på IKEA!  Lycka :D Ja och såklart några med affärer men Ikea är ju viktigast!  Sen blir det nog inte något mer idag. Och i kväll blir det mörkermys då såklart ;)

Vädret är REGNIGT =/ Men en bra sak med de är väl att snön försvinner mer :)

Ha en bra dag!


Sjuka tankesätt

Vet ni vad jag tycker är idiotiskt? Jo när underviktiga tycker att dom behöver äta dietpulver för att GÅ NER mer i vikt. FÖR att dom tycker att dom är feta! Tänker man så när man redan är pinnsmal ja då är det dags att gå och prata med någon och få hjälp. För det är ju verkligen början till en ätstörning bara av att man har den tanken. Ja alltså om man är underviktig. Tycker ni inte? Jag tycker det är helt okay att man äter sunt och tränar för att hålla sin vikt nere. Men inte att man ska BANTA när man egentligen redan väger för lite! Nepp det tycker jag inte! Jag anser att man kan äta ALLT men inte jämt. Även att man ska äta lagomt, alltså inte äta sig proppmätt varje gång och heller inte äta sent på kvällen och inte småäta hela tiden. Bara det räcker om man vill hålla vikten nere och inte gå upp. Men klart man KAN äta sig proppmätt nån gång. Men ni förstår säkert vad jag menar? 

Ni är fina precis som ni är, det ska ni veta!   :)

Glöm inte att släcka ljuset

Jajjemen nu på lördag är det dags! Mellan 20.30 - 21.30. Om ni inte har anmält er än så tycker jag att ni ska göra det :) Och då gör ni det HÄR

Jag släcker! Gör DU??


Läckert ;)

Fick ett tips (kan man säga) av min syster. Nämligen att det är jätte gott att äta nachos med smält ost på. Super gott verkligen! Så nu har jag och Natalie precis avnjutit en tallrik med sånt :)) Dumt att äta så sent men va fasen, det gör man ju inte varje dag så.
Å just det jag har ju helt glömt bort att lägga ut receptet på tacotårtan. Kom jag på nu. Hmm, får göra det i morgon om jag har tid :D Bara drar på det hela tiden, haha. Men det kommer att till slut det lovar jag!

Crazy crazy

Ja då har vi varit i väg till stadsparken och matat ankorna och lekt. Och kan säga att ankorna är på nu, haha. Dom är som tiggande hundar typ, fast värre tänker jag! Efter en timme? åkte vi hem och jag gjorde våfflor till barnen och pannkakor till mig. Våfflorna räckte inte till mig :p Men det va mumsigt ändå :) Nu sitter dom och målar (Tindra sover) och jag passar på att vila mig lite innan jag måste ta disken.  

 Hahahaha!


Denna dagen är det våffeldagen

Ja det är det tydligen. Såg jag i går kväll vilket jag tyckte va lite kul, för jag skicka ner Doffe till affären igår för att köpa våffelmix. Så att jag och barnen kunde äta idag. Det va ju ett sammanträffande liksom :) 

Såklart är det pojkarna som är uppe först, dom har varit vakna i en timme nu ungefär. Och jag ska hoppa in i duschen snart (så fort jag är klar här). Vill va klar innan Tindra vaknar.

Ha en bra dag nu :) Jag kikar in en sväng sen


Full fart

Ja Lukas kom hit vid 14.30, ungefär? Och det har varit full rulle sen dess här hemma. Men nu börjar det bli lugnare då pojkarna har somnat. I morgon antar jag att det kommer att va full rulle me :) Men funderar på om vi kanske ska åka nånstans, ja jag menar till nån lekpark, kanske?  Beroende på hur vädret är då. Så dom får leka av sig ordentligt ;p Trött är jag oxå, så det får nog strax bli sängen för oss.

Go natt!

Minnet sviker

Igår blev det bullbak då :)) Jag gjorde med kanel och vanilj smak. Dom blev lite roliga då, haha. Men har inte tagit några bilder så det får ni inte se ;P  Sen blev det ju förstås lite städning. Tvättningen blev det inge me, vi orka inte. Så är det me de, hehe. 
Idag kommer Lukas hit efter 14.00 och det ser verkligen barnen fram emot :D Måste bara komma ihåg att säga till på dagis att dom ska va lediga i morgon. Får se om det lyckas, hehe.
Nu har jag nyss sätt på Tindra kläder och vi ska dra till mamma och hämta Doffes Diabetes mediciner, SOM jag åkte dit för att hämta igår. Men som ni märkte så lyckades jag bra med de :p


För dom som är intresserade ;p Del 7 och 8


Våren va här, men vände å gick

Ja det va ju kul.. eller inte. Idag snö regnar det, eller iaf nu gör de det. Kul värre! Idag planeras det att städa barnens rum, då Lukas kommer och sover här i morgon. Och bädda i ordning sängarna så han får plats att sova, hehe. Ja det ser verkligen förjävligt ut därinne. Jag har även lust att baka bullar idag, så jag ska försöka med de oxå! Idag ska vi även tvätta. Och sen åker Doffe och jobbar natt. Han är ledig till helgen iaf :D  Ja det blir inte så mycke mer idag. Spännande liv man har. Händer alltid så mycke här, haha ;D


Natalie, Lukas och Emil

Gratisbio

Jag vill värva er och få poäng :)) Jag tror ni oxå får poäng bara av att bli medlemmar.
Detta är gratis och ni samlar poäng genom olika grejer. Och får grejer för era poäng. Haha, bra förklaring va?? Jag har knappt hunnit se hur detta funkar men vill börja samla poäng genom att värva medlemmar ;) 
 
Klicka på bilden för att bli värvda (säger man så?)

Och när ni registrerar er för att bli medlemmar så står det värvare där ni fyller i, och där ska ni då skriva mitt medlemsnamn: An9elbab3
 

Kärlek till Twilight <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Trailern till eclipse.. Man blir ju jäkla sugen på å få se. VILL NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄLSKAR! ÄLSKAR! ÄLSKAR!





Del 5 och 6



Min kropp är ur funktion

Vart tog energin vägen?? Inte för att jag brukar ha så mycke men nu har jag verkligen ingen alls! Fy så tråkigt. Jag längtar efter sommar och sol! Jag längtar efter att få göra nåt kul! Ja jag längtar verkligen efter lite energi! Men tror på att sommaren ger mig lite... när den nu kommer?  
Jag menar va fasiken är det för väder idag?! Snöat i massor minsann, usch! 

Igår vart de ingen färgning på mamma. Vi orka inte, men ska dit och göra det i morgon när Doffe är ledig. Blir lite lättare då han kan se efter barnen under tiden.  

Just nu tar jag en paus ifrån plockningen. Jag håller på å viker in tvätt, och det är nog det TRÅKIGASTE jag gör!  Är nästan klar, men fy alltså =/ Sen tänkte jag börja med maten. Ska steka kyckling i ugnen och göra nån sås te de, med pommes till.

En grej som gjorde mig jätte glad idag va att Sanna ville träffa oss dagen efter hon kommit hem från Taiwan :)) Det gjorde mig faktiskt alldeles varm <3 Och vi ska äta TACOS! :)

Ja jag vet att jag inte lagt ut några mer klipp angående de där jag skrev om tidigare. Inte för att jag vet om någon är intresserad, men det skiter jag i ;) Haha! Finns kanske någon som väntar på fortsättningarna :) Lägger nog ut några nu efter detta.

Kram


Känner just nu för å spy på allt

Känner att denna dagen är rätt tråkig, ja än så länge iaf. Doffe jobbar till 19.00 och kommer inte hem förrän typ 20.00. Jag ska snart till mamma och färga håret på henne, bara barnen har ätit klart. Det blir nog inte så mycke mer idag iaf. Tindra är bättre men fortf lite gnällig, men det är bra att det är på rätt väg!

...........


Nu är det väl...min grej antar jag

Neej, nu vart jag ju lite depp här =/ Kan inte direkt säga varför, men det suger egentlien förjävligt alltså! Jag borde inte tänka på det... men hur lätt är det eg? När det inte blev som jag så INNERLIGT ville!.. Fy såå tråkigt =(( Man blir ju bara påmind om och om och om igen.

Ja men det känns väl bättre i morgon..

Förresten! Tindra hade 40,8 i feber förut, inte kul de heller. Hoppas VERKLIGEN att hon är bättre i morgon. Jag gav henne alvedon och sökte lite om hög feber på google och såg att ipren supp tydligen sänkte febern ännu mer. Sånna har vi ju kom jag på men hade ju redan gett henne alvedon så det får bli sånna i morgon om hon är lika dålig. Vi har iaf bestämt att jag ska åka till verkstan när det öppnar ( ja, om hon inte är feberfri). Vill va säker på att det inte är nån annan skit som gör henne sån här.
Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp.

Go natt!

 

Let me in :)

Japp, idag ar Tindra fortf dalig. Igar hade hon typ 39 grader hela dagen. Och idag har hon inte haft sa hog feber men da har hon daremot sovit typ hela dagen, till 15.00! Ja hon har vaknat till nan gang bara. Jag ska aka in med henne till verkstan i morgon om hon inte ar battre, for nu har hon vore sjuk i typ 2 veckor.

Jag skriver pa en datos utan a, a och o, haha det blir bara a:n :) Ar hos mamma namligen. Kommer in en svang sen igen nar jag ar hemma!

Kram

Fisa lotta Johansson :))

Jag kom å tänka på det här med dagens person som jag hade ett tag. Alltså det funka inte så värre bra de ni.. Jag kanske (om jag känner för det) kommer att ha nån sorts dagens person nån gång. Kanske!  Nu har Tindra sovit sen hon kom upp typ, hon fick välling och somnade igen medans Doffe lämna Natalie och Emil på dagis. Fisa lotta min <3 Så det spörs om hon vaknar snart eller om jag får väck henne när vi ska i väg om en timme. 

 


Lindex

Det dom berättar är ju egentligen helt otroligt. Aja nu va det inte de jag ville skriva om! ;P

I förrgår va jag med Tindra till BVC på 1½ års kontroll, och nu har hon feber (IGEN) efter sprutan. Känns inge kul när hon hade bleve bättre. Men förhoppningsvis är hon bättre i morgon!
Igår va vi hos mamma och åt tacos, gud så gött! Och  i dag ska vi till Glava, för Doffe ska till jobbet mellan 12-16 och efter det ska han greja lite med bilen. Så det blir en sväng först till syrran och sen till pappa.
I kväll ska jag till lindex på modekväll, man får 25% på hela köpet (om man har med en lapp som man fått där). Så jag va nere igår och la undan överdragsbyxor och kalsonger.

Vad ska ni göra idag?


Kram

Del 3 och 4


Jag lägger ut DEL 2 med en gång

 

Blir planeten X jordens undergång??

Hoppas inte!

Nu de senaste dagarna har jag fått veta mycke om den här
PLANETEN X, även kallad NIBIRU. Har inte hört ett dugg om den här grejen förrän nu. Har ni hört talas om den här planeten? Som sägs bli jordens undergång år 2012?! Typ iaf! Jag blir riktigt rädd när jag läser om alla teorier dom har när den här planeten kommer att passera jordens omloppsbana. "Den kan träffa jorden", eller bara svischa förbi, men eftersom den har en sån hög fart på ungefär 30000 kilometer i sekunden så kan den göra en stor skada på vår planet. Den här planeten sägs ha en så stark magnetisk kraft så den kommer att orsaka, jordbävningar, mil höga flodvågor, vulkan utbrott, ja alla möljiga tänkbara naturkatastrofer som finns i hela världen!  Det är väl den teorin jag tror dom har mest. Alltså TYP bli jordens undergång, då så många/mycket dör, ca 90%  av civilisationen! 
Den 21 December år 2012  tar mayakalendern slut därför tror dom detta. Det är troligen även den tidpunkten som den här planeten x kommer att passera våran galax. Dom har räknat ut detta! Detta ska enligt dom hända var 3600:de år. Här är en bild på våran respektive planeten X omloppsbana



Som ni ser så korsar dom varandra men planeterna kommer alltså bara in i varandras omloppsbanor var 3600 år. Men antar att vi inte ska ta detta på för stort allvar nu, då dom inte vet säkert om det ens kommer att hända nåt alls! Det är ju bara teorier. Men det är ändå teorier som skrämmer skiten ur en!  Livet SKA inte ta slut då, så är det bara. Vill ni veta mer så kan ni googla om det. Det finns mycke info! Och jag KAN ha skrivit saker som inte är sanna, men det är saker jag har hört. Som någon har berättat för mig, en som är väldigt intresserad och då kollar upp all info som finns runt detta.

Jag kommer att lägga ut länkar om detta så ni kan höra å se själva. Kan verka oseriöst men dessa skulle va de som ger mest info om detta. Och detta är vad den som berättat för mig har fått fram för info, fast en liten del bara. Denna finns i 13 olika avsnitt men kan lägga upp en varje dag så det inte blir för mycke. Haha, kan säga att jag har inte hunnit titta på dessa själv än. Så jag kan inte säga så mycke mer. Men jag ska!



Ni får ursäkta om det är stavfel eller ser konstigt ut. När jag skriver mycka KAN det bli lite tokigt ibland. Vilket jag hoppas att det inte är denna gång. Hehe

Hatar söndagar mer än måndagar

Det är bäst att jag skriver vad vi gjorde i lördas innan det blir försent, typ.  Runt 11 tiden så lämna vi Emil och Tindra, sen åkte vi å handla det vi behövde till baket (haha, baket). Innan vi åkte hem så blev det en sväng till mc D. Och där va det ju familjedag (typ) så dom hade ansiktsmålning :D Kunde inte bli bättre! ;D  Natalie valde förstås en fjäril :)  Sen hem å baka!
Det blev:
Chokladbollar &  Cornflakeskakor                       
          
Lånade bilder

Efter det så gick åkte vi ner till bion och ställde bilen där, gick ner till ankdammen och mata ankorna som by the way va helt tokiga, haha. Dom va nog riktigt hungriga för dom stod nästan på fötterna. Natalie och Doffe va ju rädda då så dom stod i en snövall och våga inte mata dom, hehe ;p Och sen när vi skulle gå så följde dom efter. Stackarna =/  Aja, eftersom vi va i VÄLDIGT god tid så va det 1 timme kvar till filmen skulle börja så vi gick runt i stan å kolla lite.
När det väl va dags så kolla vi iaf på:



Bild på Natalie som fjäril :) får ni se en annan dag för jag orkar inte ladda in på datorn nu.

Idag ska vi tvätta kl 17.00 och det känner jag verkligen inte för =( Men men, det måste göras. Och nu kl 13.00 ska jag iväg till Bvc med Tindra på 1½ års kontroll. KAN bli en sväng till mamma och David oxå, men antagligen inte. Har nog inte tid med de, men man vet aldrig :)
Vi hyrde 3 filmer igår på nöjesbutiken, det va 3 filmer i 7 dagar för 99kr. Rätt bra tycker jag. Så det blev 2 vuxenfilmer och 1 barnfilm. Nej nu måste jag göra i ordning mig, och kolla vad barnen driver med.  
HA EN BRA DAG! :)))))))))))))))))))))))))

Designa din blogg..

Herregud, va otroligt trött man kan va. Men konstigt när man går å lägger sig halv 3? Nää. Men det kommer väl att kännas bättre om ett tag. Det brukar de ju så..
Ja som ni ser så lyckades jag att göra om min blogg själv :D Super! Men är inte riktigt klar, vill ändra lite smågrejer. Men det tar lite tid att lära sig. Kan egentligen inte fatta hur faktiskt någon kan detta från början och hur någon förstår sig på alla tecken å vart man ska skriva in vad. När Sanna hjälpte mig så frågade jag henne, hur vet du att det ska stå så där? Eftersom jag fatta nada, haha. Men det finns ju sidor om sånt som hjälper en men vad och vart man ska skriva och så när man vill ändra. Jag tror inte att det är så svårt bara man lär sig. Verkligen inget jag hade kunnat gjort bara så där iaf :D 

Jag fick hjälp av den här sidan.


Nu ska jag nog hoppa in i duschen innan lillfisa vaknar. Och så att jag är klar när det är dags att lämna Emil och Tindra. Dom ska förresten va hos sin farmor :) Men vi hämtar dom efter bion. 
Soligt är det ju oxå :D Tummen upp för de!



Ha en bra dag! 

Nu du :))

Nu du Lena :) Nu kan jag nog hjälpa dig med designen på din blogg. Nu har jag suttit i några timmar å LYCKATS att ändra min :D  Nu är jag TRÖTT så nu lägger jag mig!

Go Natt everyone!

Rubrik Rubrik Rubrik på freda kväll!

Freda dåra ;p Och Doffe åkte å jobba kl 2. Då åkte jag och barnen till mamma en sväng. Där hände inte så mycke, vi satt bara å prata typ. När vi kom hem åt vi kvällsmat och sätte på en film. Jag träna en sväng och nu försöker jag bara få Natalie att sitta still. Jo lycka till, till mig! Hon har nog mycke knäck i örona skulle jag tro :p  I morgon blir det bakning och bio med Natalie. Och så åker vi nog till Mc Donalds och äter (om hon får bestämma skulle jag tro :)). Och går förstås in å äter, vi brukar inte de nämligen. Vad vi bakat och vad det blir för film det får ni veta i morgon :)

Kozzzzzzz


Förresten så

Förresten så vill jag bara berätta att min syster Lena har skaffat en blogg oxå. Gå in och kika vettja HÄR.

Sen har faktiskt min andra syster Alexandra oxå en blogg och den kan ni kika på HÄR.

Klicka på länkarna ;))


Sanna är saknad <3




Sisters always

Idag hände de! Natalie tappa sin tand :D Och då vet ni vad det betyder? Just de, att tandfén kommer inatt! :)) Men vilken stor glugg det blir då, där det ändå ha suttit en mini tand :p Men de nya ska ju få plats oxå så.

Gud va godis sugen jag är då! Har inte ätit något sött what so ever den här veckan och nu börjar man få lite abstinens, hehe ;P Men duktig är jag :) Och jag SKA hålla mig tills på lörda, så är det bara. Vi har ju faktiskt ett öppet paket med kakor (som inte jag har öppnat) och jag har inte velat tagit en enda faktiskt! Vill fortf inte. Men det blir ju gärna så, att förbjuder man sig att inte äta nåt blir man bara mer besatt typ. Så det funkar inte å göra de. Men man kan ju dra ner på de iaf.

Syrran med familj va här en snabb sväng förut och jag fick ett halsband av henne :) Tack så mycke <3  Gullig hon <3  Så här såg det ut iaf




All by my self

Sitter just nu och äter frukost. Och Doffe åker å jobbar om 45 min (10 timmars pass idag). Men sen jobbar han bara i morgon och sen är han ledig i 5 dagar så det är skönt :)

På lörda ska jag och Doffe göra nåt speciellt med Natalie. När man har fler barn så blir det lätt att man inte hinner med alla hela tiden så jag tror hon kommer att tycka att det blir jätte kul :) Vi har tänkt å gå på bio, och kanske baka och lite så :) Sen nån annan helg blir det Emils tur.

Idag ska jag inte göra ett dugg tror jag. Bara va hemma. Syrran kommer hit en sväng sen för hon ville ha hjälp med en grej. Tindra är fortf sjuk, det vill inte riktigt släppa. Vi ringde till verkstan förut men dom tyckte att vi skulle avvakta. Vi får hoppas att hon blir bättre snart.

Kram 
Ps. Efter att ha skrivit detta så åker Doffe å jobbar om 1 halv timme ;p


Tisdag

Idag är jag skapligt trött kan jag säga. Åkte med mamma och Alexandra och hämta David, för dom ville absolut ha med mig (eller iaf Alex). Så vi kom hem runt halv 3 inatt. Jag trodde jag skulle dö en smula där när jag va tvungen att gå upp i morse =/ Men jag lever än så ;D Haha! Han va iaf trevlig, David. Fast jag sa ju inte så mycke då, och gjorde jag det så blev det bara fel hel tiden ändå. Alltså det va inte mycke jag kunde ha lärt mig i skolan iaf ;P Men det ordnar sig nog ändå :D

Ha en bra dag :D

Spännande

Natalie och Emil är på dagis, jag har precis ätit klart frukosten och nu så drar jag och Tindra till mamma :D David kommer idag redan (han från London), så jag ska jämt hjälpa henne med den sista städningen. Tindra har fortf feber och en hosta som sitter väldigt djupt =/ Hoppas det går över snart.

Natalie tappar snart sin tand oxå :)) Nu har den lossnat (stavning?) från kanterna, vi försökte dra ut den igår  (jag och hon) men det gick inte. Men när som helst nu :)) 

 

Queen of fucking everything!



























Nu vet jag vad min nästa tatuering blir :)

Nåt intressant kanske?



Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Om man inte går in och skriver minst ett inlägg varje dag så liksom försvinner fantasin lite, eller hur ska jag förklara. För det känns lite jobbigt å berätta vad man gjort varje dag från det man blogga sist. Det är nästan mycke lättare å gå in å göra ett inlägg direkt man har en tanke. Annars blir det som bortblåst.

Ni vet mamma har ju träffat en kille som bor i London? Nej det vet ni ju inte, hehe. Men hon har iaf det och han kommer snart å hälsar på :D Dom träffades på facebook för typ 1 halvår sen. Och snart träffas dom på riktigt för första gången. Dom har ju chattat med camen å så, så dom har ju iaf sett varandra varje dag. Ja jag tycker det ska bli jätte kul å träffa honom ja :) Han verkar jätte trevlig! Men det är ju detta med engelskan då, hmm.. Haha, som jag är så bra på ;) Men det löser sig nog. Man får tänka att det är värre för honom som kommer hit själv å inte känner nån.

Nu är det Tindras tur å bli sjuk =/ Hon hade feber  nån dag förra veckan och nu har hon fått de igen. Plus kruppen då. Inte kul detta! Emil är iaf bättre! Det är ju bra. Men då vakna han vid 3 inatt och gråt för att han hade ont i tån. Jag kolla å antagligen  är det nageltrång. Jag försökte få upp nageln men till att sitta där kl 3 på natten å göra nåt sånt, nä de funka inte. Har tappat bort den riktiga nagelsaxen oxå så jag får försöka leta upp den idag. Får se om han har ont av de när han vaknar. Tindra vakna vid 7 hon, men har väl somnat till 3 gånger sen dess så nu sover hon igen. Stackars liten =/ Men skönt å va liten å bara få kunna sova när man vill när man är sjuk.

Nu finns det 3 fyror lediga på arvika bostad så nu har jag fyllt i en intresseanmälan för 2 av dom :) Den tredje va så jäkla dyr. Så nu kan man ju hoppas att de är något att ha och att man isf får nån av dom. :) Vi vill ju helst till hus men eftersom bara 1 av oss har en inkomst så får vi ju inget lån och inte har vi sparat undan några pengar så då får man försöka lösa det på annat sätt i väntan på hus nån gång. Och det börjar kännas lite för trång här. Eller det har de ju gjort länge då men man får ju stå ut ;p  Ett minus med dessa lägenheter är ju att inflyttningsdatumet är den 1 juni och då är ju vi i Turkiet, hmm? Aja, det kanske löser sig isf.

Idag ska vi inte göra ett dugg, jag ska väl försöka att plocka lite. Diska å sånt som man måste göra. Doffe jobbar dagen han i 3 dagar, eftermidda 2 dagar sen är han ledig i 5 :D super duper dä.

Ha en braig dag nu :)

P.s Och jag är inte ett dugg avis på Sanna som just nu är i ett varmt Taiwan ;)

You say it all

Ni vet jag hade planerat att göra massa kul den här veckan, men det har inte bleve så mycke gjort faktiskt. På tisdagen och onsdagen va vi hos mamma. Inte för att det va tråkigt ;P Men vi hade planerat att grilla korv å kanske gå på badhuset. Men nu har  Emil vore dålig sen natt till onsdagen. Och haft lite feber. Så då har vi inte kunnat gjort så mycke. Men i går städa vi på förmiddan och sen gick vi  ner till leksaksaffären och köpte 2 spel så vi skulle kunna göra nåt tillsammans :)  Så nu får vi se vad vi gör idag. Ut å gå en sväng det blir det iaf! Och i morgon ska vi till Pappa. Doffe ska nog greja med sin bil lite och jag ska (om det är fint väder) städa min bil :p

Alltså gud va tiden går fort! Nu är det bara 2 hela månader kvar tills vi åker till Turkiet :)) Jag och Tindra va och skaffa pass i torsdas förra veckan och vi fick dom i tisdas den här veckan. Så det gick fort! 

Nej nu ska jag gå å ta disken.




The Pink monday, haha

Idag ska jag FÖRSÖKA städa så mycke jag orkar :p Annars ska vi tvätta i kväll och FÖRSÖKA gå ut och gå, om det inte är för "jobbigt" väder. Måste börja röra lite på mig känner jag. Blir alldeles för lite med de. Och promenader är ju bra, för man måste ju inte pressa sig å vara tvungen att gå på gym och grejer. Det räcker ju med å gå ut å gå liksom. För mig iaf! Doffe jobbar sista natten i natt sen är han ledig resten av veckan :) Då ska vi hitta på massa kul är det planerat :) Och har tagit extra ledigt för barnen me <3 Natalie sitter å vickar på sin lösa tand hela tiden typ, hehe. Får se när den åker ut :) Då kommer ju tandfén ;)  

Va inne på bubbleroom nyss och hitta den här snygga bikinin :)

 
Så nu är den beställd, hehe :DD Klart att den ska va ROSA oxå! ;)  




RSS 2.0