Magen igen..

Skit =/
 
 

Och det som får mig på bättre humör är när jag tänker på Twilight ;p


NEW MOON!! :D:D

Bio i kväll då fölkens ;) Roligt värre :D Just nu sitter Sanna hos oss och vi har nyss vore å köpt godis. mumsigt ;p Jag ska försöka dammsuga här för Svärmora kommer å ska passa Emil och Tindra sen. Natalie ska sova hos mamma idag, det gjorde dom upp i helgas eller när det va. Thats all for now ;) 

En dikt jag inte gjort själv men som jag tycker mycke om..

"Det är någon,
någon bakom mitt skal.
Denna någon är någon jag aldrig visar.
Hon är olycklig och gråter.
Hon tillåter sig att gråta.
Jag hör henne gråta i mörkret när ingen ser
eller hör henne.

Hon är känslig och sårbar,
skör likt en porslinsdocka.
Men det är det ingen som ser,
bara jag.
Ingen vet.
Ingen förstår.
Hon är en porslinsdocka,
som vill ha kärlek.
En riktig vän.."

Hittat mina dikter! :D

"Det skaver i mitt hjärta.
Varför ger du mig en sådan smärta?
Det gör ont och det svider.
Fattar du inte hur mycket jag lider?
Jag älskar ju dig så!!
Så därför kan jag inte bara gå.
Men jag kan inte heller fortsätta
att förlåta dig hela tiden.
Det måste du förstå?!"

"Dö älskling dö!
Varför måste du leva?
Du skadar ju mig..
Jag vill inte ha ont.
Du borde inte leva..
det borde inte jag heller!
Det värker i min själ,
jag vill så gärna veta vem du
egentligen är.
Eller? kanske inte..
Nej, jag vill inte veta.."


"Den djupa sorgen kom
då du såg åt ett annat håll.
Då du ljög och bedrog,
stirrade på någon annan och log.
Men ändå så sa du att du älskade mig.
Men varför skulle jag tro på dig?
Mitt hjärta höll på att brista.
Och en dag så såg du mig ligga där
i en kista.
Det var först då jag förstod att ta mitt liv va värre än det du hade
gjort mot mig."

Haha, ja lite så såg det ut när jag skrev dikter förr :p Finns att många mer, men herregud då skulle jag få sitta här hela dagen!


Becca <3 Twilight

Jag vet inte om jag har nåt spännande å skriva om idag inte. Idag har vi bara vore inne. Jag har rensat lite bland papprena i köket, (hoppas jag inte slängde nåt viktigt för Doffe ;P). Och städat på bänken. Känner att jag verkligen måste komma igång å julstäda snart. Det är ju trots allt första december till tisdan! Men det hinns väl.. I morgon ska jag och Doffe på bio å se New moon! Ååh jag har verkligen bleve ett twilight fan! Det är de enda jag tänker på typ :p hehe. Nu har vi sett 1.an 2 gånger och i morgon 2:an 2 gånger. Plus att jag har beställt filmerna och även köpt 3 av böckerna i twilight serien (det finns fyra) :D jag börja läsa ettan i går, å jag vill inte sluta! Längtar ju verkligen tills tredje filmen kommer! Det har jag nog redan skreve i något annat inlägg men skit the same ;)
Just nu sitter jag och väntar på att Doffe ska bli klar så vi kan se på film. Det blir förhoppningsvis flickan som lekte med elden. I morgon ska jag och barnen till Sanna och störa henne lite ;p Då kan vi kanske gå ut om vädret tillåter? Ja! Å idag fick jag klänningen som jag ska ha när Lena och Tomas gifter sig, den passa perfekt och va jätte fin :) Den är vit med svarta blommor på, en 50-tals klänning. Riktigt nice ;) Det blir lite rockabilly tema :) Fun fun fun :D

*kram*


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


tatueringarna ihop =)

 
I den ordningen =) Puss gumman <3

You are always welcome my friend!

Nu har jag och Sanna nyss vore å toge vaccination. jag blev stel i armen med en gång och så  känns det obehagligt nu. Men nu är det gjort iaf! :) Ska försöka leta upp mina gamla dikter snart oxå. Måste ju även börja justädet snart. Få upp gardiner å stuff :p men Doffe jobbar helg så det känns så tråkigt å göra det själv (även fast det ofta är jag själv som gör det) men han hjälper ju ändå till lite, med barnen och så. Jag brukar be honom göra det som jag tycker är tråkigast när vi städar ;p hehe. Så sånna grejer är de gött å få hjälp med. Men jag får försöka lite själv nu. Bara lite vilja och ork så går det som en dans!
Tindra blev väldigt trött av å gå med mamma och Sanna till verkstan så just nu i detta ögonblick ligger hon här =)





Vilken lite goding jag har :)

Nöjd ;)

Okay.. orkar inte hålla mig :) Lägger in en bild på Sannas och min ihop i morgon så får ni se bara min nu ;)


Tatuerad =)

Ja då har man nyss åte thai mat då :) Mätt! Jag och sanna va och tatuerade oss förut :D Men bilder på de kommer i morgon. För har fortf plasten kvar på armen oxå vill jag ta kort på min och Sannas samtidigt eftersom dom hör ihop <3 Fast det är ändå två skilda saker eller meningar rättare sagt. Till torsdan så är det min tur å ta vaccination då. Sanna skulle ha toge den idag men hon visste inte nåt så hon ska ta när jag tar. Tur man kan göra så om man missar! just nu så badar barnen och efter det så blir det lite  kvällsmat och så ska dom få lägga sig.

*kram*

Glitter in the air

Go möran! eller det kanske jag inte kan säga som har vore uppe sen halv 8 men =) Har nyss vore en snabb sväng te Glava å hämtat grejer som Doffe ska sälja. Och igår va jag då i charlottenberg med Lena, och mitt bästa köp igår va nog ett par leggings (eller hur det stavas :P) Som ser ut som jeans byxor. Jätte nice tycker jag! :D Natalie och Tindra fick sig lite skor och hårband :) och åt Doffeman köpte jag en snygg Elvis slips.  Snart ska jag och Sannaälsklingen iväg å göra en grej :D Ååh jag är såå glad! Trots att jag är lite besviken på mig själv då, så det förstörde glädjen lite. Men bara lite :) Jag har lust å träna idag känner jag, men jag vill inte gå själv. Igår tänkte jag träna men insåg att det va för sent så det blev lite solning ist. Det vågar jag göra själv iaf ;p Hehe. 

Det här diademet fick Natalie

Och de här söta skorna fick Tindra
 


spännande

Ska te centre med syrran idag :) Vi ska kolla på lite grejer inför deras bröllop. Kulit :) Och jag ska va tärna :D Ska även va gudmor åt Lukas. Dom ska ämligen ha dop samtidigt.
Snart ska jag iväg och handla. I morgon händer det roliga grejer, eller hur Sanna? ;D
*kram*


Inga ord..

Känner mig rätt nere. Och har en jobbig känsla i magen...


Måsta klaga lite

Ja då sitter jag här och äter frukost. Orka inte hänga upp tvätten igår eftersom de va så mycke å göra och jag fick ingen hjälp så jag har nyss hängt upp den. Tänk att datorer kan va viktigare för karlar än å hjälpa sin fru. Han hämta tvätten igår, ställde ner den på golvet och gick direkt till datorn. Å då stod jag och diska. Plus att det va andra saker som behövdes göra. Typ som att barnen behövde kvällsmat. Dom gör oftast inget om man inte säger till heller. Jag önska att jag kunde dela mig så jag hann å göra allt på samma gång..
 Ska iväg till Glava om en stund oxå.. Ska väl hjälpa pappa å städa där. Skulle verkligen behövas hemma oxå..
Nej nu måste jag in å duscha.

................

Tvåan NU!

Har nyss tittat på film. Det blev Twilight, och måste få säga att den va väldigt bra! Kom på mig själv att jag gråt i slutet utan att jag tänkte på de. Just för att den va så bra OCH romantisk. Men samtidigt så jag sitter å ler för mig själv. Tänk va många blandade känslor en film kan ge. Jag måste iaf se tvåan nu, thats it liksom! :) Måste ju slänga in en bild me =) Som oxå får mig att le <3
Go natt på er!



Dikt

När jag va lite yngre så skrev jag alltid massa dikter, jag hade så mycke jag ville få ut då. Så tänkte att jag skulle försöka leta upp dom men utan resultat än så länge. Har iofs bara tittat i en låda, men hitta en dikt jag fick av en vän för många år sen.
Så här går den:          

Du vet väl att jag behöver dig?
Du vet väl att du är min vän?
Du vet väl att jag älskar dig?


Kommer du ihåg Frida? :) Du och jag fick den av Anna.
Åh såg nu att det va år 2001 vi fick den =) Gulligt då :) 

 


Just like a pill

Är kass på engelska märker jag :P När jag sitter å tittar på nåt på engelska så fattar jag nästan inte ett skit om det inte är text till alltså, haha. Och om jag vill skriva en mening på engelska så blir det de enklaste =) Skulle gå någon kurs kanske? Mammas nya boyfriend från England kanske kan lära mig en hel del när han kommer hit, hmm.. där har jag nog min chans ;)  Vi köpte en ny dator igår oxå då, yeay ;) En bärbar då =) Nice å kunna sitta vart som helst å nördsurfa. 
Idag har jag planerat å åka till Glava först och sen till Sannusen <3 <3  Ska hjälpa henne med diverse grejer ;P Vi låg förresten uppe till typ halv 5 i morse å prata (hon sov här nämligen). Oxå vakna
  Emil lite innan 9 tror jag, så trött är ordet. Eller va ordet rättare sagt. Jag piggnar snabbt till bara jag får duscha.  Grått och blött väder är det oxå :/ tråk!

*kram*


Blä!

Ojojoj nu har jag varit duktig =) Jag va med Sanna och träna i gymmet på badhuset förut! Helt skak va jag när jag va klar, pust! Men gött! =)  Vad har jag gjort mer idag då? Inte så mycke faktiskt. Toge det lugnt när barnen va på dagis.
Haha, jag skulle göra köttfärssås och spagetti idag till mat tänkte jag.. men hade i både krossade tomater och tomatpurè så det blev jätte äckligt. Det smakade bara det, så det slutade med att jag slängde de och så köpte vi pizza ist. Hehe :P Så kan det gå!  Har nog inte något mer spännande att skriva idag faktiskt :p

*kram*

P!nk lover ;p

Ja då va denna månda här igen.. Tindra vägra somna igår så kvart i 2 i natt så blev jag för trött på de så jag la bara ner henne i sin säng å där somna hon =) Fast jag hann nog somna före henne :p De små grisarna sov till kvart över 10 eller nåt sånt. Å det va sköönt! Nu sover alla iaf å de e gött. Så snart ska jag lägga mig jag med. Idag va jag och Sanna å gjorde lite av den där hemliga grejen oxå =D hehe, inte riktigt klart än ;P så kan inte berätta nåt. Men snart, håll ut =) Ååh va spännande ;D  I morgon är det dagis tajm för barnen då, kul för dom! Ååh jag köpte en reseväska på Ica idag oxå, den stora =) Jippi ett steg närmare resan =) Lite rörigt blev de här, skriver saker lite hipp som happ. Hehe, men sån är jag ju när jag prata oxå så ;) De får ni räkna med när ni läser min blogg =) Å lite konstiga stavfel ibland oxå kanske de blir, haha!  Jag är knäpp.. som sanna säger ;p Men de e hon med, så de e lugnt ;DDD Hahaha.

*KRAM*

Hon är så fin tycker jag =)
 

Please don`t leave me

Idag har vi då varit i Glava hela dagen.. Har inte gjort ett dugg förutom hälsat på syrran en sväng innan dom åkte på dop. Varit rätt trött idag faktiskt. I morgon är det måndag igen då :/ Å Doffe jobbar förmiddan mån,tis och ons. Sen eftermidda tor och fre.
Tal på något helt annat då, så kolla jag förut vad vi köpt för julklappar till barnen och hur många. Å till Natalie har vi köpt 9 st, Tindra 4 och Emil 4. Det är på något sätt lättare å köpa till Natalie tycker jag. Men jag måste köpa mer till iaf Emil nu först å främst. Tindra är ju inte medveten ändå direkt. Men några till, till henne får de att bli. Måste ju förbereda mig inför trippen till ullared så jag vet hur många jag redan köpt =) Så där ska jag köpa resten till alla. Om jag får tag på de då vill säga. =) Ååh vad jag längtar! Hoppas det inte är allt för mycke folk bara, vilket de säkert är. De brukar de ju vara. Så därför ska vi åka på en månda så de kanske inte är såå mycke iaf.

Nu på kvällen har vi haft söndagsmys med chips och popcorn (fy på mig!) Men jag har redan fuskat under veckan ändå, men i morgon är det nya tag bannemej! =)
Ååh i morgon hoppas jag att jag å Sanna ska kunna göra den där hemliga grejen oxå ;)

*KRAM*


Jag har försökt så många gånger å gjort en inbakad fläta på Natalie och äntligen lyckades jag! =) Rätt bra iaf ;p


Kort på dagis


Så här fint blev syskon kortet =) 




Och de enskilda =)




Det är kul att man kan få bilderna till mobilen nu =)

Who knew i mitt hjärta <3 <3

På väg till Stockholm =)




Fina Sanna (Puss på dig mä =))



Nu är vi klara för kvällen =)
´


´


Vi vänta å vänta..






Inte den bästa bilden men de e hon som står däruppe =)


Och det här var liksom slutet typ (hon hänger längst ner) Förstår ni säkert men =)


Rosa å fiin =)



På väg från globen, dom här Snygga hade Sanna på sig



Hej då Stockholm å PINK :/


Och så här ser Sanna ut när hon lovar det vi har hemligt, hihi ;)




Kalas

Har varit lite seg känner jag, har inte lagt in några bilder än eller nåt ju! Men känner att jag inte haft tid. Idag har vi vore på kalas i Glava. Min systers näst minsta (Lukas) har fyllt 4. Så där bjöds på tacos =) mums!
Jag och Sanna skulle ju fixa med en hemlig grej, men de sket sig.. än så länge ;) Det blir te veckan om det så blir det sista jag gör! :D Än kan jag inte berätta nåt :P 
Ja i morgon blir det Glava igen då.. :/ faktiskt lite tråkigt för Doffe ska greja med bil. Så vi måste gå upp tidigt i morgon :( Å jag är fortf uppe liksom..  

Några bilder från idag


Snygg väska jag vill ha!


Hampus (en av min systers mellersta)

Min tuffing <3 <3



Syrrans näst äldsta (Vendela) Och Natalie



 

En dröm har gått i uppfyllelse!

Ja vart ska jag börja? Jag och Sanna va ju på Älskade Pink i tisdas. Ååh blir alldeles varm inuti bara jag tänker på de <3 De va så BRA så de går inte å förklara. Att få se en så STOR och BRA stjärna live de va ju en härlig känsla. Som jag inte fick nog av kände jag. Man ville bara se mer! Och när hon börja sjunga den här låten "please dont leave me" då föll ju tårarna rejält. Kunde nästan inte sjunga med :.) Nu är jag lycklig alltså! Ja jag får väl slänga med Sannusen min på ett hörn där med, hon är lika lycklig hon. Vi tyckte rent ut sagt att det var VACKERT VACKERT VACKERT! Vi har lovat varann å gå varje gång när hon kommer å spelar. Det ska iaf jag hålla! För mätt på henne de blir jag ALDRIG!
Tyvärr så fick jag inga bra bilder av konserten men lägger nog in de lilla jag fick av de bästa då. Ska se om Sanna fick någon bättre som jag kan få oxå. Men det lägger jag inte in idag.
Oj oj oj oj säger jag bara... <3 <3 <3



*Go natt*


Måndag då =)

Ja då har äntligen dagen före the day komme =) Tidigt i morgon bär det av till stockholm. Halv 8 går bussen från Karlstad. Och halv 8 på kvällen är konserten :D jippey! Blir lite shopping å så före. Nog för att jag antagligen inte kommer å kunna köpa mig någe värre mycke men de e alltid kul med nya ställen =) I kväll blire te å packa då, hoppas man inte glömmer nåt. För det är ju inte bara å åka hem :P  Men de gör jag nog inte. Behöver ju inte så mycke med mig! 
Sen ska jag åka till Sanna å rota lite i hennes garderob å se om hon har några kläder jag kan låna ;)  
Å så blir det nog inte å göra så mycke mer idag faktiskt.. 


Så här ser Natalie ut idag




   


Jävla svikare! Egentligen stavas med E och inte I, så det så!

Hur kan man (om man verkligen inte tycker om en viss person) vilja umgås med den här så j*vla mycke?! Å bli nära vän med bara för någon annans skull? Alltså det är ju rätt falskt. Ja jag ska ju egentligen inte säga så mycke för jag gjorde ju i stort sett likadant. Men skillnaden är att jag umgicks inte någe värre mycke med den här personen själv. Å jag ringde eller skicka skappast sms! För jag ville inte komma den här personen för nära för de hade ju vore ännu falskare. Å  hur klarar man å umgås (riktigt umgås som nära vänner) med en person man inte tycker om? De fattar inte jag.. Alltså man måste ju inte! Jag tycker ju då att den som man gör detta för får acceptera att man inte kan tycka om alla. Och att man kanske inte vill va med den här personen. För tror nog att (eller VET) många som håller tyst om vad dom tycker om någon för någon annans skull. Och det får ju var och en bestämma själv. Men vet även att de här personerna umgås inte med den här dom inte tycker så mycke om. Utan dom är bara trevliga utåt för någon annans skull.
 
Å sen förstår särskilt inte hur man kan svika en kompis för någon man INTE tycker om? Å ställa sig på dens sida? Hallå liksom! 
 
Ja man kan väl fundera hur mycke som helst utan å få svar...


Nåt alldeles Extra <3


Min Fiina vän Frida och hennes barn <3



Frida och Julia




Viggo båda bilderna






Och Julia när hon va liten bäsis =) Söta och goa barn!  <3

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt

Igår hände nåt hemskt alltså. Jo det va så här att Natalie skulle blåsa ut ett ljus under ett sånt doftvax (eller hur jag ska förklara). Och lyckades på något sätt få HELA det där smälta vaxet över sig, över hela ansiktet typiskt nog. Herregud va hemskt det var!! Jag fick världens panik  och fick ställa henne i duschen å försöka kyla ner samtidigt som jag fick försöka skrapa av allt. Hon kunde inte titta eller nåt, hon hade det t.om i näsan. Stackare! =( Så åkte till akuten efter att ha försökt få bort så mycke som möjligt. Så dom fick kolla ögona på henne. Hon fick några droppar som jag skulle ha i innan hon la sig då. Och skulle de bli värre så skulle vi komma tillbaka. Men peppar peppar så verkar de än så länge gå rätt bra med ögat som blev mest drabbat. Ja bilden av henne med ansiktet dränkt i vax va inte vacker! Skit rädd blev jag, trodde ju först att de va blod när jag såg de.


Den här bilden ser lite värre ut än de egentligen gör då




Fy och usch! Nu på det högra ögat så har det bleve som orange aktigt sårskorpa både under och över där hon brände sig. Som tur var så va Sanna hos oss när detta hände och kunde hjälpa mig å ringa och stanna hos Tindra och Emil när vi åkte, dom sov ju då för klockan va typ 12 när detta hände. Så Tack Sanna <3


Stockholm here we come!


Veckans citat: På en riktigt bra fråga finns inget svar

Idag har vi ägnat dagen åt att städa. I stort sett hela dagen iaf :P  Har strukit å hängt upp nya gardiner i vårat sovrum. Också har vi handlat efter de, å efter allt städande så va ja j*vligt hungrig så de va nästan farligt att handla för man vill ju äta allt! Men jag har lyckats å inte äta godis idag heller =) Hurra för mig! 
Fick besök av svärmora oxå, alltid trevligt! Så vi har haft fullt upp idag kan man säga. Jag kan inte gå in på Sannas blogg idag heller, störande! Fattar inte vad de e för fel? För hon har kunna gjort de.. I morgon kommer iaf Sanna hit å vi ska se på film å så, blir kulit ;) Lite lördags mys helt enkelt <3

Ååh, jag börjar faktiskt bli rätt så pirrig inför Tisdan! Det ska bli såå kul! :D Nej nu är det blöjbytardags!
 
Hej svejs!!   


Dagens roliga bild =)



Lilla Tindra <3 ( den är ju inte tagen idag men i förrgår)

Oh no sugar!

Tänkte som så här, att jag ska FÖRSÖKA dra ner på godiset. Och bara äta 1 gång i veckan. Men tänkte oxå som så att jag har en tendens att inte klara de så jag ska ta en dag i taget å va glad för de dagar jag klarar =) Och jag har faktiskt klarat 2 dagar med denna dagen. Inte dåligt! ;)

 Vem är med?




Tänkte ta en bild med godis, men denna är ju mycke bättre nu när man ska va duktig ;)


Pink =)

Okay, än så länge har jag inte gjort de jag skulle komma ihåg ;p Har varit hos mamma idag å nu tvättar vi. Så ingen spännande dag här inte! ;)  Inge svaller eller nåt, nja kanske lite irritationer på några personer men de e ju inte så ovanligt för mig. Hehe :P Tänk om vissa kunde ge sig med å tjata alltså, inte konstigt folk tröttnar! Mer skriver jag inte om de.
Idag tog dom kort på dagis så det ska bli såå kul när dom kommer. Har tänkt å beställa julkort snart faktiskt så det är klart. Här ska det börjas i tid =) Jag har redan köpt en hel del julklappar oxå, riktigt duktig ! ;) Till tisdan blir det en KUL dag å jag längtar! (fast inte så mycke som jag längtar till turkiet resan nästa år!) Men de ska bli riktigt trevligt =) Jag och Sanna ska alltså å titta på Pink i stockholm :D Hon är ju så bra <3
Nej jag måste väl ner till tvätten igen..

Hej hopp!  <3

Min nya favorit , BRA!! Inte en hel låt men ändå =)

http://www.youtube.com/watch?v=nO6YI-BXbvY



Bra tider =)










Ja han satt verkligen :D




Idol ;)


Emil satt t.o.m å studera honom när han åt, hehe



Sötast!



Jag å älsklingen <3




Sanna <3 Daniel



Jag ser det snöar, de va väl..kul?

Detta med snö vet jag inte om jag tycker så mycke om alltså :P Eller när det snöar är det väl rätt mysigt faktiskt men det är kylan som jag verkligen ogillar. Å sen är det mest massa onödig slask på vintern. Vad är det för fel på sommaren? :D Tyvärr är de ju så de funkar.. Visst lite jobbigt hade de ju vore om det vore jätte varmt hela tiden. Men lite sådär lagomt vore ju bra! Många vore där :D Men iaf, idag har Natalie och Emil toge "nöff sprutan". Å de va på tiden!  Va inte så populärt från Emils sida då kan jag säga. Men de gick ju bra ändå ;P Natalie sa inte ett dugg hon. De gjorde bara liite ont sa hon till en kompis som oxå va där å skulle få den =) Duktig hon <3 Älskar verkligen mina jobbiga barn!  Hehe =)  Dom kan verkligen gå en på nerverna ibland, men dom är ju ändå världens goaste <3  Det bästa jag har! 
Vi va en sväng till Sanna och Daniel oxå, jag va sannas ängel där en stund och hjälpte henne med disken. Kände att jag va tvungen bara ;) Hehe. Å Emils idol är ju Daniel då =) Han gillar honom verkligen! 

2 saker jag måste komma ihåg i morgon: Köpa stearinljus och...ja just de! Gå ner i förrådet å leta upp barnens vinterkläder för å se om dom fortfarande passar.
 Vad ska man göra till helgen?  Doffe jobbar natt då, så nåt måste man ju försöka göra när han sover på dagen. Blir lite tokig om jag ska sitta inne med barnen hela helgen! Blir väl å åka till mamma eller kanske pappa åsså hoppas jag att Sanna vill göra mig sällskap =) Maybe baby.. Tjohej för denna gången!

Lite kulit =)

 

någon som:
någon som förstår dig: Sanna & Mamma
någon som du saknar: Just nu är det nog Doffe som är på jobbet
något som du längtar efter: Resan till Turkiet nästa år
någon som du hatar: *Hemligt*


vem:
vem kramade du senast: Doffe
vem ringde dig senast: Min pappa
vem ringde du senast: Doffe
vem var hemma hos dig senast: Måste ha vore när doffe fyllde år, men då var det många hos oss
vem var du hemma hos senast: Sanna & Daniel =)

har du:
har du ätit något idag: Ja så klart =) Frukost, midda å kvällsmat
har du pratat med någon idag: jajjemen
har du gråtit idag: Nej
har du skrattat idag: ja =)

jag:

är rädd för att bli övergiven: ja alltid!
sjunger i duschen: Nepp
är en morgonperson: Inte direkt, men klarar inte av å sova så jätte länge heller

skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: NEJ :P
skrattar åt mina egna skämt: Haha, jämt =) 
vill ha barn: Of course, har redan 3 =)
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: JA faktiskt

har du:
glasögon/linser: Nej
piercingar: Näsan
syskon: En storasyster en storebror å en lillasyster
jobb: Nepp, föräldraledig just nu
för många vänner: Kan man ha för många?
rymt hemifrån: Nej 
färgat håret: många gånger
bra självförtroende: Nja inte så de stör 
sagt "jag älskar dig" till någon: Ja klart!
gjort något olagligt: ja.
somnat i skolan: KANSKE att jag somnat till 1 gång men bara kanske
brutit ett ben: Nej
tappat bort mig i min hemstad: Kanske?
sett en fallande stjärna och önskat mig något:
ja
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: ja
smugit ut utan lov: Inte hemma tror jag men hos kompisar ;P
ljugit om var jag är för mina föräldrar: Har väl kanske hänt
en hemlighet som ingen vet: Nån liten isf =)
sovit en hel dag: Nej
somnat gråtande: Ja många gånger


brukar du:
titta dej själv i spegeln: ja,
ha ångest: Nej
drömma mardrömmar: Händer väl
Klä dig i svart: Ofta!
Hata folk: Alltför ofta kanske :P
Lita på folk: Tyvärr brukar jag göra det för snabbt.Men de är klart jag gör på en del



sista personen som:
sov i din säng: Doffe, Natalie och Tindra=)
Fick dig att gråta: Sanna faktiskt, inte stor tjuta men hon är ju så gullig <3
Du delade en dricka med: Kommer inte ihåg
Skrek på dig: Var nog någon av barnen
Du fick sms från: Sannusen

 




Jag och barnen =) Snodde den från Sannas dator ;)  Mohaha


VILL HA!


Den här parfymen är grym tycker jag! Har jag önskat mig i julklapp av min man =)


Good friendship last forever..


Längtar....

Tänkte passa på å göra första inlägget här då innan desperate housewives börjar. Kan ju säga som så att jag försökte göra lite mys stämning här hemma med lite levande ljus å så men de e ju nästan omöjligt när barnen håller på å bråkar hela tiden så man får tjata ihjäl sig.  Inge vidare värst mysigt.. Alltså gud va tråkigt väder de har varit de här dagarna! Har bara suttit inne å inte gjort nånting typ. Doffe jobbar ju eftermidda å då är de ännu tråkigare. Men har iaf varit på verkstan med Emil å Tindra idag, eftersom dom har astma. Så vi fick lite mediciner å så. Ska försöka å träffa Sanna i morgon om hon kan och vill för nu var det faktiskt 2 HELA dagar sen vi sågs ;) Hej hopp min lille F**** ;D


Välkommen till min nya blogg!

Ja ville testa detta med att blogga eftersom typ alla andra gört. Så ja kände att man kan ju alltid testa. Många gånger kan det ju va bra å skriva ut när man haft en jobbig dag t.ex. Så visst! Varför inte? ;)


RSS 2.0